Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE TÜRKİYEDE HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA
politikaci
05-29-2008, 14:49
SZİCE TÜRKİYEDE HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA
Sorulur mu bu yaw tabi ki Galatasaray ;)
kayısıkentli44
05-29-2008, 14:51
GALATASARAY diyecegim ama buraya bjk ve trabzonunda konması gerekio ;)
BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:hh2UmIPIZIH0zM:http://img.blogcu.com/uploads/bjk99_bjk20amblem31024x7689qa.jpg
BESIKTAS NERDE ASK OLSUN
EN FAZLA TARAFTAR BJK NIN DIR
ISTER BEGENIN ISTER BEGENMEYIN ;D
Ak_Kelebek
05-29-2008, 14:56
TABİKİ DE GALATASARAY ;D ;D ;D
politikaci
05-29-2008, 14:58
allah aşkına bjk li kardeşlerim biliyorsunuzki en çok taraftar gs de ve fb de var ben ondan böyle yazdım
allah aşkına bjk li kardeşlerim biliyorsunuzki en çok taraftar gs de ve fb de var ben ondan böyle yazdım
hadi ya sen çok akılısın bjk taraftarı senin takımının taraftarında bile çok dur kardeşimmmmm
politikaci
05-29-2008, 15:00
ne diyon sen ya saçmalama beğenmessen oy kullanmassın istediğim gibi anket açarım.fenerlilerde ankete hak vericekler bu fazlalık tartışmasına bjk girmez .. bu arada akıllısın iltifatı için teşekkürler
politikaci
05-29-2008, 15:02
türkiyede bu konuda ikili rekabet vardır lütfen tarafsız bakın ..
ne diyon sen ya saçmalama beğenmessen oy kullanmassın istediğim gibi anket açarım.fenerlilerde ankete hak vericekler bu fazlalık tartışmasına bjk girmez .. bu arada akıllısın iltifatı için teşekkürler
lutfen düzgün konuş ben saçmalamıyorum konuştun kelimelere dikkat et
politikaci
05-29-2008, 15:06
lutfen düzgün konuş ben saçmalamıyorum konuştun kelimelere dikkat et
sen dikkat et ne diyon çok akıllısın sen diye hakaret et gül atcaktım sana .
tabiki galatasaray..!
fakat beşiktaş ve trabzon sporunda taraftarlarını göz ardı etmemek lazım..
RDönmezs
05-29-2008, 15:08
Fenerbahçem bunun araştırması bile yapıLmıştı bir ara ülke genelinde Fenerbahçem yüksek çıkmıştı ;)
politikaci
05-29-2008, 15:08
tabiki galatasaray..!
ben ikili rekabet için bu anketi açtım en çok bu ikli takımda var bakalım hangisi seçilcek diye
tabiki galatasaray..!
ben ikili rekabet için bu anketi açtım en çok bu ikli takımda var bakalım hangisi seçilcek diye
:)peki ozaman :)
tamam bişey demiyorum ama beşiktaşın taraftarlarını 2 takımın taraftarlarından bin kat daha iyidirrrrrr
Abrek arkadasim dogal olarak BESIKTASK imizi bu ankette gormemek seni uzmus olabilir
Fakat Politikaci anketi bu sekilde acmak istedigiyse ona karisma hakkimiz yok
O galatasarayla fenerbahceyi karsilastiriyor
Lutfen olaya tarafsiz yaklasalim
Hüdaverdi
05-29-2008, 15:11
Şu başlığı küçük yazsak keşke,baya kaşındırır oldu beni bu büyük başlıklar :D
Anket hakkında cevabım bellidir 8)
politikaci
05-29-2008, 15:11
o senin görüşün kardeşim..ben kalabalıklık açısından anketi açtım büyük bir rekabetin olduğunu sizde biliyorsunuz.birde bjk yazsaydım herkes kendi takımına vercekti ama bakalım bu anketin içine bjk lilerde girerse tarafsız olaraktan.ne çıkıcak sonuç
Abrek arkadasim dogal olarak BESIKTASK imizi bu ankette gormemek seni uzmus olabilir
Fakat Politikaci anketi bu sekilde acmak istedigiyse ona karisma hakkimiz yok
O galatasarayla fenerbahceyi karsilastiriyor
Lutfen olaya tarafsiz yaklasalim
bende saygı duyorum
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:13
ben GS li olarak bu karşılaştırmaya karşıyım...çünkü en büyük takım biziz..ve ne çok taraftare bizim.....ne tartışmaya ne ankete gerenk var ;)
politikaci
05-29-2008, 15:18
açıklama:
Bu anket belirttiğim gibi ikili rekabet amacıyla açılmıştır fakat maalesef görüyorumki Beşiktaşlı arkadaşlarımın bir bölümü bu ankette yer almadıkları için kızdılar dediğim gibi sizde biliyorsunuz bu ikili rekabet çok büyüktür.bu amaç içersinde açılmıştır ben sizden böyle bir yorum bekliyordum:Taraftar fazla olsa ne olucakki,Kavgaya gitmiyoruz... Ama bu konunun bu kadar ciddiye alınacağını bilseydim eğer,tüm anadolu takımlarının hepsini hatta 2.lig takımım karşıyakayı bile ankete alırdım.Açıklama yeterlidir umarım.saygılarımla
politikaci
05-29-2008, 15:18
ben GS li olarak bu karşılaştırmaya karşıyım...çünkü en büyük takım biziz..ve ne çok taraftare bizim.....ne tartışmaya ne ankete gerenk var ;)
kayısı kentli fenerbahçeli arkadaşlarda seninkinin tam tersini düşünüyor bu bir ankettir her görüşten insan katılır
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:21
buraya ksk gibi bir takımı koyma hatasına düşme bence....bende o zaman şanlı takımımız..süper amatörde bile olsa kalbimizin takımı GÖZTEPEYİ koyarım ;)
politikaci
05-29-2008, 15:21
buraya ksk gibi bir takımı koyma hatasına düşme bence....bende o zaman şanlı takımımız..süper amatörde bile olsa kalbimizin takımı GÖZTEPEYİ koyarım ;)
yok koymuyacağım elbet ben mesela dedim
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:24
ii o zaman sorun yok..koyma saten yaaaa...kavga gürültüye hiç mi heç gerek yok ;)
politikaci
05-29-2008, 15:26
ii o zaman sorun yok..koyma saten yaaaa...kavga gürültüye hiç mi heç gerek yok ;)
sen göztepelisin ben ksk li aslında ikisinide koyarımda bu sefer bjkli kardeşlerim der onlar bizden dahamı fazla diye
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:27
sen göztepelisin ben ksk li aslında ikisinide koyarımda bu sefer bjkli kardeşlerim der onlar bizden dahamı fazla diye
bence hepsinden de fazladır ;)
Türkiyedeki bir maçta en çok taraftar GÖZTEPE-karşıyaka arasında oynanan maça ait
LUTFEN Bİ DAHA BEŞİKTAŞLA İLGİLİ BOĞLE YORUMLAR YAPMA LUTFEN SENDEN RICA EDİYORUM SİZ GS VE FB ANKETİNE DEVAM ET VE BU KONUYU FAZLA UZATMAAAAA
politikaci
05-29-2008, 15:28
Türkiyedeki bir maçta en çok taraftar GÖZTEPE-karşıyaka arasında oynanan maça ait
evet ya taraftarları çok aşırı fanatik burda karşıyaka yenildiği zamana ksk li taraftarlar hep cama vurup ellerini keserler
politikaci
05-29-2008, 15:29
LUTFEN Bİ DAHA BEŞİKTAŞLA İLGİLİ BOĞLE YORUMLAR YAPMA LUTFEN SENDEN RICA EDİYORUM SİZ GS VE FB ANKETİNE DEVAM ET VE BU KONUYU FAZLA UZATMAAAAA
ne dedik ya. ozaman adaletsizlik olur anlamında dedim of be bayılcam burda ben a diyom sen b yle cevap veriyon
BEN BJK TARAFTARLARIN VE BEŞİKTASA HİÇ Bİ ZAMAN LAF ETİRMEM KARDEŞİM
politikaci
05-29-2008, 15:32
BEN B-J-K TA-RAF-TAR-LA-RI-NA LAF-ET-ME-DİM... böyle daha iyi anlaşılır belki
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:33
evet ya taraftarları çok aşırı fanatik burda karşıyaka yenildiği zamana ksk li taraftarlar hep cama vurup ellerini keserler
sen onu bunu bıralta...GÖSTEPE-ksk maçlarında dostluk maçı bile olsa 1 ölü 10 yaralı oluo yaw...
politikaci
05-29-2008, 15:33
sen onu bunu bıralta...GÖSTEPE-ksk maçlarında dostluk maçı bile olsa 1 ölü 10 yaralı oluo yaw...
:D valla gs fb maçından daha heycanlı oluyor
kayısıkentli44
05-29-2008, 15:35
öyle yaaaaa........
Parantez
05-31-2008, 00:18
şıklara bayıldım ;
tabiki galatasaray
tabiki fenerbahçe
tabiki taraflı!!!
Kemalist59
05-31-2008, 00:22
Galatasaraylı olarak derim ki Çarşı bir numara....
politikaci
05-31-2008, 14:17
kalabalık olarak kesin gs
Parantez
05-31-2008, 14:22
bu anket ne zaman düzenlencek merakla bekliyorum
hangisinin kupası daha fazla anketi değil bu...
neden beşiktaş başta olmak üzere trabzon bursa eskişehir bolu yok
futbol dünyasını önce 4 takıma ardında 3 takıma şimdide 2 takıma mı indirdiler!
spor medyasına hayranım gizli ve sinsi kamuoyunda neler de başarıyorlar!
politikaci
05-31-2008, 14:34
açıklama:
Bu anket belirttiğim gibi ikili rekabet amacıyla açılmıştır fakat maalesef görüyorumki Beşiktaşlı arkadaşlarımın bir bölümü bu ankette yer almadıkları için kızdılar dediğim gibi sizde biliyorsunuz bu ikili rekabet çok büyüktür.bu amaç içersinde açılmıştır ben sizden böyle bir yorum bekliyordum:Taraftar fazla olsa ne olucakki,Kavgaya gitmiyoruz... Ama bu konunun bu kadar ciddiye alınacağını bilseydim eğer,tüm anadolu takımlarının hepsini hatta 2.lig takımım karşıyakayı bile ankete alırdım.Açıklama yeterlidir umarım.saygılarımla
Parantez
05-31-2008, 15:00
evet zaten tüm takımları alman gerekirdi ama neyse!
ikinizinki de fazla ama boş!
buda benim yorumum...
politikaci
05-31-2008, 15:01
zaten anket amacı kalabalıklıktı. özgürce yorumunu yapabilirsin tabi
kartaLiçe
05-31-2008, 15:09
beşiktaş taraftarının bu ankette yer almaması çok doğal zaten birinci (1.) belli (!) bu ankette 2. belli oluyor !! :D
politikaci
05-31-2008, 15:10
sizde biliyorsunuz en çok taraftar bu iki takımda var ;)
Parantez
05-31-2008, 15:10
beşiktaş taraftarının bu ankette yer almaması çok doğal zaten birinci (1.) belli (!) bu ankette 2. belli oluyor !! :D
aa evet yahu :D
boşuna sinirlendim :D :D
ultrAstribun
06-07-2008, 00:09
Taraftarın fazlalığı bize bir şey kazandırmaz.
Galatasaray'la mutluluk yaşayan taraftar az olsun ki daha da değer kazanalım.
ENGİNEER
06-07-2008, 01:04
Bu çok adaletsiz bir oylama...
BJK'nin olmadığı bir oylama oylama değildir!
Ayrıca GS'yi genelde kadınlar ve çocuklar tutar!
Türkiye'de ne kadar genç ateşli spordan anlayan varsa hep BJK'lidir...Biz lise de ve şu anda üni'de daha fazlayız...
Parantez
06-07-2008, 13:53
Türkiye'de ne kadar genç ateşli spordan anlayan varsa hep BJK'lidir...Biz lise de ve şu anda üni'de daha fazlayız...
İşte bu ya! (x
emre'nin kartal aşkı kabardı tebrik ediyorum çok doğru bir yaklaşım +1
politikaci
06-07-2008, 14:36
kadınların ve çocukların tutmasında ne bir eksiklik var? ayrıca babadan gelir takım tutma babam fenerli olsaydı bende fenerli olurdum
engineer ben ikili rekabet amacıyla konuyu açtım en çok taraftar bu iki takımda var .. ayrıca bizim sınıftada 1 bjk li var 15 gs li var ne alaka
Parantez
06-07-2008, 15:04
kadınların ve çocukların tutmasında ne bir eksiklik var? ayrıca babadan gelir takım tutma babam fenerli olsaydı bende fenerli olurdum
engineer ben ikili rekabet amacıyla konuyu açtım en çok taraftar bu iki takımda var .. ayrıca bizim sınıftada 1 bjk li var 15 gs li var ne alaka
tamam zaten ateşli taraftar beşiktaş'ta var demiş
kadınlarda ve çocuklarda bir eksikliğin olduğunu söylememiş ki!
doğrdur kadınlar çocuklar en fazla gs'yi tutar
en ateşli gerçek taraftar beşiktaşımızda vardır
bu arada babadan gelme olayına da katılmıyorum canım
benim babam takım tutmaz sorulduğunda gs der ;)
ama allaha şükür ki hiçbir evladı bu veraset sistemine uymadı 8)
politikaci
06-07-2008, 15:17
benim çevremde hem aileden geçmedir takım.. kadınlar ve çocukları tutar demesinin sonuna ünlem işareti konulması benim öyle düşünmemi sağlar taraftar önemli değildir birdah asoruya bakılırsa ikili rekabet amacıyla açılan bir ankettir
hiperaktif
06-07-2008, 15:36
Hele bir koşu say gel hadi be oradan sende nerde bilek >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
politikaci
06-07-2008, 15:47
Hele bir koşu say gel hadi be oradan sende nerde bilek >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
kime dediniz?
hiperaktif
06-07-2008, 15:55
Kaç kişi olduğun anket yapıp araştırana dedim sana dedim.
politikaci
06-07-2008, 15:56
eee anlama kabiliyeti meselesi insanlara soruyoruz herhalde
Eskiler genelde fenerlidir.Benim babam, amcalarım, dayılarım hep fenerli.15-25 yaş arasındakilerin çoğuda cimcomlu.Çünkü o dönemde Galatasaray Avrupa'da büyük başarı elde etti.O dönemin çocuklarının çoğu cimbomlu. :-*
hiperaktif
06-07-2008, 16:03
eee anlama kabiliyeti meselesi insanlara soruyoruz herhalde
Burada üç beş kişinin yorumuyla hiç bir yere varamayız ancak forumda açacak konu olmadığından işte böyle mavra yapar dururuz
politikaci
06-07-2008, 16:04
ozaman diğer tüm anketlerde boşa değilmi.? bu sitedeki insanların görüşünü öğrenmeye çalışıyoruz .. sitede nasıl açacak konu yok? akpartinin forum sitesinde açacak konu yok dersen gerçekten şaşaırm
hiperaktif
06-07-2008, 16:06
ozaman diğer tüm anketlerde boşa değilmi.? bu sitedeki insanların görüşünü öğrenmeye çalışıyoruz .. sitede nasıl açacak konu yok? akpartinin forum sitesinde açacak konu yok dersen gerçekten şaşaırm
Usta sen yanlış anlıyorsun beni bu konu çook derin çook zoor bir konudurki ancak herkese yüzüyüze sorarak tüm Türrkiye'de uygulanarak başarbilirsin burada yaptığımız boş olacaktır.
politikaci
06-07-2008, 16:08
bende şunu anlatmaya çalışıyorum..tüm türkiyenin görüşünü değil.tüm forumun görüşünü öğrenmeye çalışıyorum.tüm türkiyenin görüşünü öğrenemeyiz elbet
Parantez
06-07-2008, 16:08
hiperaktif biraz saygılı ol öncelikle
zaten bu bir anket ve sizce diye başlıyor soruya
sana göre hangisiyse onu işaretle yorumunu yap ve sus
bana göre bir seçenek yoktu işaretlemedim
''insan'' gibi de şikayetimi belirttim sustum
burada komuoyu araştırması yapmıyoruz sana hangisi fazla geliyor diye soruyoruz
buradan haber bültenlerine de vermeyceğiz sonucunu ''anket'' bu
açacak konu bulamadığından diyorsun işte bu önyargıdır
forumda birşeyler öğrenmek istersen yüzlerce başlık var gir içine bak
bunlardan bir yenisini eklemek için de gayret göster madem yeterli değil
açılan konulara hakaret etmekle biryere geleceğini sanıyorsan artık buna yorum yok!!!
BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:hh2UmIPIZIH0zM:http://img.blogcu.com/uploads/bjk99_bjk20amblem31024x7689qa.jpg
Belki Taraftarımız azdır ama hepsine yeteriz ölümüne BEŞİKTAŞ!!!
Ne Beşiktaş Ne Fenerbahçe
Nede Galatasaray Laylay lalay lay
Kalbimizde ölene kadar ŞANLI GÖZTEPEMİZ VAR :-* :-* :-*
politikaci
06-08-2008, 13:40
Ne Beşiktaş Ne Fenerbahçe
Nede Galatasaray Laylay lalay lay
Kalbimizde ölene kadar ŞANLI GÖZTEPEMİZ VAR :-* :-* :-*
göztepelimisin bende karşıyakalıyım ama forumda göztepelilerle iyi anlaşıyorum :-*
Karşılıklı hoşgörü oldukça kimsenin kimseyle problemi olmaz biz nasıl buradaki chp lilere karşı hoşgörülü davranıyosak birbirimizede o şekilde yaklaşabiliriz inş. Gerilimin yeri burası değil olmamalı :-*
politikaci
06-09-2008, 15:17
haklısın zaten şimdi birlik olma zamanı ülkemizde neler neler oluyor
buda anketmi sonuç belli 8)
politikaci
06-09-2008, 15:19
özür dilerim anket işçin ozaman kitle :-*
özür dilerim anket işçin ozaman kitle :-*
kitliyemiyorum....yetkim yok kiii ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.