Orijinalini görmek için tıklayınız : Sn:Başbakanımız dediki....
SN: Başbakan ve genel başkanımızın televizyonda yapmış olduğu bir konuşma kafama takıldı arkadaşlar. Sözleri şu, seçimlerde ikinci olursak ben istifa ederim, bir zamanlar Deniz BAYKAL,ın yüzme savdası aklıma geldi. Başbakanımıza biraz kırıldım açıkcası :(çünki ben şahsen onunla bir bütün gibi hisediyorum partiyi ve kendimi, bu sebepten böyle şahsi bir konuşma yapması beni üzdü bizler hepimiz ayrılmaz bir bütünün parçasıyız. Yoksa böyle sözlerle bizim muhalefetten ne farkımız kalırki. Arkadaşlar fikirlerinizi nedir bana akıl verin, yoksa yalnış bir düşünce içindemiyim???
ishakyilmaz
11-24-2008, 16:05
Yok yanlış düşünmüyorsun,doğru olanı kalbinden geçirmişin.Hem samimiyetle ve kalbane bir kalp kolay kolay yanlış düşünmez.Bende sana katılıyorum kardeşim.Bunlar samimi ve doğru görüşler.
aliozgursari26
02-11-2009, 20:09
bence yanlış düşünüyorsunuz demek istediği ben "kazanamazsam demek ki becerememişim onlar gibi yıllardır sandığa gömülmemlerine rağmen koltuklarını bırakmadılar. Ben bırakacağım" diyor. Bu güvenin gereğidir...
ishakyilmaz
02-11-2009, 21:16
Burada bence başbakan genel olarak parti için dile getirmiş olabilir bu söylemi.Ben derken partimizi kast etmiştir diye düşünüyorum.
Biz onun değerini biliyoruz bu halkta biliyor hicbir zaman ikinci yapmayacaktır.Basbakanımızda bunu bildigini dusunuyorum ve hic cekinmeden dile getiriyor.Yuz yılda bir gelir boyle liderler oyle kolay bıraktırırmıyız :)
emrecan_18
02-11-2009, 21:52
Başbakanımız halka güvendiği için söylemiş olabilir halkın kendisini ikinci yapacağını düşünmediği içinde olabilir.Ama inşallah bizde bu güç olduktan sonra başbakanımız ve partisi ikinci olmayacaktır.
ENES_CAN_AK
02-12-2009, 04:52
bence yanlış düşünüyorsunuz demek istediği ben "kazanamazsam demek ki becerememişim onlar gibi yıllardır sandığa gömülmemlerine rağmen koltuklarını bırakmadılar. Ben bırakacağım" diyor. Bu güvenin gereğidir...
bencede zaten 22 temmuz seçimlerindede ben tek başıma iktidar olamasam yine aynen buna benzer açıklama yapmıştı sadece kendine olan güveni biz onu bırakmayız
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.