fatih kısaparmak balon baskılı balon Sözcü iyice AGD oldu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözcü iyice AGD oldu

Hüdaverdi
07-18-2011, 12:57
Bugün kü manşetine açın bakın,Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nı hedef aldılar resmen.
Özellikle sol alt köşede,ismi cismi yazmayan bir yazı var.Bu yazının israil tarafından yazıldığını tahmin ediyorum.Hergün açın bakın okuyun,genellikle belatı vurmaya çalışıyorlar.Özellikle bugün kü yazısını dikkatli okuyun.İnsanların duygu kabarıklığı yaşadığı bu günlerde,insanların bu duygusunu sömürmek adına 'soru sorma taktiğiyle' insanları etkilemeye çalışıp gizliden gizliye bir takım hareketlere çağırıyorlar.

Hedef pkk değil,hedef apo da değil.Hedef sadece başbakan ve cumhurbaşkanı.
Hedef apo ve pkk gibi gösterilsede,bu tamamen göz boyama taktiği,ana hedef başbakan.
Özellikle cevabı olan soruları tekrar tekrar yazmaları önemli bir taktik,diyorlar 'ne de olsa insanların yüreği kabarık,soru soralım kendi kendilerine cevaplasınlar,yutturmak daha kolay olur',ben yazar olsam ben de bu uygulamayı yaparım.İnsanlar bu tür hallerde sorulan sorularla daha çok dolduğu/etkilendiği bir gerçek sonuçta.

En süslü küfürlerimi armağan ettiğim bu pislikler şunu da bilmiyor sanırım,daha doğrusu biliyorlar da dedim ya hedef başbakan,işlerine gelmiyor,bilmiyormuş gibi davrandıkları şey şehid cenazelerinde siyasi hiç bir kimse omuz atmaz,atmamalı da,atmasına da müsade zaten edilmemeli.

Kaldı ki askeri bir tören gerçekleştiriliyor orada.
Devlet büyükleri,generaller,önde gelen isimler sıraya dizilir,duasını okur,selamını verir şehidi uğurlar. Makatları yiyorsa yazsınlar ''TSK neden ekranlarda basın açıklaması yapmıyorda,internet sayfaları üzerinden yapıyor'' diye.Ardından da ekleyebilirlerdi ''basit bir olay değil ki internet üzerinden açıklama yapılsın'' diye.Yiyorsa desinler ''heronlar ne işe yarıyor ? Bu kadar sıcakta askerlerin 3 gün boyunca ne işi var dağlarda ? Helikopterlerin saatler sonra olay yerine geç gitmesinin sebebi ne ? Nasıl olur da teröristlerin izlerini bulamıyorlar ? Uydu takibi yapılmıyor mu ?'' çoğaltılır bu sorular.Ama yemez,bunların hedefi tamamen ak parti,hükümet,başbakan,cumhurbaşkanı.Ne ülkeyi ipliyorlar ne de ölen askerleri.Çünkü bunlar bu ülkenin insanı değil.
AGD olunur,ama bu kadarı fetişist boyutuna girer.

AdaletinKılıcı
07-19-2011, 05:49
Peki o gazeteyi para verip alanlar "Biz haber istiyoruz. Bizi ideolojik takıntılar ile meşgul edip gündemden geri bırakmayın." demiyorlar mı? İdeolojik takıntılar içinde uyuşmak daha mı cazip geliyor öylelerine?

Hüdaverdi
07-19-2011, 06:02
Yakın akrabalarımdan okuyanlar var bu gazeteyi.
Eee doğal olarak ak partiye olan kinleri nefretlerini bir paçavrada görmek mutlu ediyor insanı.Bu yüzden bu paçavra bu yolu seçiyor,hakaret,aşağılama vs.Okuyucuları da memnun oluyor doğal olarak.
İktidar olamamanın,ak partinin git gide güçlenmesi daha fazla kin birikmesine sebeb oluyor,''öncekinde olmadı ama bu seçimde devireceğiz'' düşüncesi gerçekleşmeyince,haberden ziyade idioloji denilen saçmalığa sıkı sıkıya sarılıyorlar.
Dünün solcuları,bugünün en faşist milliyetçisi oldu artık.

AdaletinKılıcı
07-19-2011, 06:08
Maalesef benim de bir yakınım okuyor. Fikrini değiştirmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım. Üstelik mhpye oy veren birisi... Üstelik bir gazate alan birisi:-) Yani nasıl bir ruh ikizi olduklarını sıradan halkta çok rahat görebiliyoruz.

Hüdaverdi
07-19-2011, 06:11
Şu da var trajı artan bir gazete,üyelik sistemini kullanıyorlar.
chpli benim tanıdıklarım.

AdaletinKılıcı
07-19-2011, 06:14
Benim bir tanıdığım var. O da mhpli. Akıllarınca ülkeyi satan Ak Parti'ye karşı birleşiyorlar. Kim nereyi, niye satıyorsa? Sanki Ak Partililer bu ülkede yaşamıyorlar da satıyorlar. Neyse.

Onların satışı çok kötü değil. Ayrıca satsın satmasına ama devlet ciddiyetine riayet etsin.

Bence çok zararlı. Benim tanıdığım devamlı içki içseydi, kendisine daha az zarar verirdi diye düşünüyorum:-)

JonTurk
07-19-2011, 17:24
Yakınlarımdan okuyan yok valla.Ama koyu mhp li yakınlarım var . Hepsinin aklına öyle bi yerleşmişki işte Akparti ülkeyi satıyo bölüyo pkk ile işbirliği yapıyo falan filan başka bişey bilmiyolar . O yüzden gelişemiyorlar zaten . Ve bu tür gazetelerde bu ortamdan yararlanıyo duygular hassas zaten vur vurabildiğin kadar.

Ebuzer
07-19-2011, 22:24
Basalım mı ajansı?

EpiVaTeS
07-19-2011, 23:27
tuvalet kağıdı bile değil düşünün yani...
tuvalet kağıdı bile değil...

AdaletinKılıcı
07-20-2011, 00:31
Sizin locada onlara çok üst düzey bir konum teklif etseniz? 32 gibi mesela. Hedefe bir kalır. (Sizin loca derken, espri mahiyetinde dedim.)

AGD derken, ADG mi demek istenildi? Aslında pek fark etmez. Naçizane kanaatime göre yine naçizane kanaatime göre :-) çarpık olan şeylerde çarpıklık(lar) neticeyi değiştirmez(ler)...

BlueMoon
07-20-2011, 09:31
Kurbanlik koyun kasap bicagina bakarmis sozcu cumhuriyet turevleri gazeteler bu misal varsin yazsinlar nasil olsa onlari sallayan yok

Bizi yine sandiga gomduler atam diyenler onlar degilmi ? Onlar o yoldan gitsin biz resulullahin yolundan gidecez insallah