Orijinalini görmek için tıklayınız : SP kapatmaya karşıyız !!!
hakansükür
07-27-2008, 22:05
SP kapatmaya karşıyız !!!
Kutan, partisinin Ankara İl Teşkilatınca düzenlenen "Yerel Yönetimler Okulu Sertifika Töreni"nde yaptığı konuşmada, iç politikada bir kargaşa yaşandığını ve erken seçimin gündemde olduğunu savundu.
Saadet Partisi’nin yargı kararlarına her zaman saygı duyduğunu belirten Kutan, "Saadet Partisi olarak, yeni bir demokrasi ayıbı ortaya çıkmaması için Ak Parti’nin kapatılmaması gerektiğini ısrarla söylüyoruz ancak kararı yargı verecek" diye konuştu. Saadet Partisi’nin 2007 yılı sonundan bu yana yerel seçimlere yönelik hazırlıklarına hız verdiğini belirten Kutan, bu yöndeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milli görüşün temelinde sevgi, şefkat ve kardeşlik duygularının bulunduğunu dile getiren Kutan, "Bunun için belediyecilik bizim işimizdir. Milli görüşçülerin işidir" dedi.
Kutan, konuşmasının ardından, bir gazetecinin "Erken seçim söz konusu olduğunda ya da yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin yeni bir oluşumla hizmete devam edeceği yönünde haberler var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, şunları söyledi: "(Saadet Partisi’nde yenilikçiler ve gelenekçiler ayrımı var) diye yazıldı. Ama bu herhalde (öyle olsun) temennisiyle söyleniyor. Bunu
yazanlar Milli Görüşçüleri tanımıyorlar. Milli görüşçüler hem yenilikçi hem gelenekçidir."
Yerel Yönetimler Okuluna katılanlara sertifikalarının verildiği törende, Kazan Belediyesi için Esman Coşkun’un, Yenice Belde Belediyesi için Abdullah Kuş’un partinin belediye başkan adayları olduğu açıklandı.
Zahmet oldu bu zamana kadar sessizdiler!
Bir başka il toplantısında da kısık sesle ergenekon operasyonlarını desteklediklerini söylerler inşallah!
Zararın neresinden dönülürse kardır ;)
Demokrat
07-27-2008, 22:14
hadi canim sizde :)
Uyandıklarında korkarım ki dava bitmiş olacak...Maşallah 4,5 ayda ancak farkına varabilmişler ;)
hakansükür
07-27-2008, 22:20
Zahmet oldu bu zamana kadar sessizdiler!
Bir başka il toplantısında da kısık sesle ergenekon operasyonlarını desteklediklerini söylerler inşAllah!
Zararın neresinden dönülürse kardır ;)
Kusura bakmayın iftira atıyorsunuz ve yanlış bilyorsunuz.
Kapatma davası açıldığı gün ilk akparti toplandı ve ikinci olarak saadet partisi toplandı.Saadet Partisi kapatma davası açıldığı gün Kapatmaya karşıyız dedi.
[color=red]14 mart 2008 (kapatma davası açıldığı gün) saat: 20:30
Saadet kapatmaya karşı çıktı
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Ak Parti’nin kapatılma talebi ile ilgili olarak Anayasa Mahkemesi’ne açılan davayı görüşmek üzere Saadet Partisi Başkanlık Divanı Genel Başkan Sayın Recai Kutan’ın başkanlığında olağanüstü toplanmıştır. Genel Başkan Recai Kutan tüm kurmaylarını topladı.Toplantı devam etmektedir.
İşte Olanğan üstü toplanana Saadet PArtisi Yürütme kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamanın tam metni:
'Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin kapatılması ile ilgili olarak açılmış bulunan dava, parlamenter demokrasi sistem açısından son derece kaygı verici bir gelişmedir.
Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdırlar. Herhangi bir siyasi partiyi bir takım değerlendirme ve yorumlar ile kapatma tehdidi altında bulundurmak demokrasinin gelişip serpilmesine, güçlenmesine engel olmak anlamına gelir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti; bürokratik oligarşinin, egemen olduğu, keyfi uygulamaların yapıldığı basit ve ilkel bir devlet değil, çağdaş bir hukuk devletidir. Çağdaş hukuk devletlerinin en temel vasfı olan milli irade üzerinde hiçbir vesayet veya ipotek kabul etmeme ilkesi, tüm kurum ve kuruluşların özenle korunması gereken en temel değerdir.
Bu dava ile bir yandan ülkemizin imajı ciddi şekilde zedelenecek, öte yandan zaten çok hassas dengelerle ayakta durmaya çalışan ekonomik yapı daha da zayıflayarak, istikrarsızlığa hızla yuvarlanabilecektir.
Bu değerlendirmeler ışığında Saadet Partisi olarak, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, aydınları, demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Yine Saadet Partisi olarak milli iradenin tecelli yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisini derhal toplanarak, bu soruna kalıcı çözümler üretmesini bekliyoruz.'
[center]
Ergenekon oparasyonunu desteklediğini dalga oparasyonları yapıldığında sonuna kadar biz du davayı destekliyoruz dediler.
06 Temmuz 2008 22:55
Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ''Partilerin kapatılmasına yüzde yüz karşıyız'' dedi.
Kutan, Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı'nın 3'üncü Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Ak Parti iktidarı için AB'nin adeta bir "kara sevda" olduğunu savundu.
Recai Kutan, "İllaki 'AB'ye gireceğiz' diyorlar. Bana da soruyorlar, 'AB'ye girilsin mi girilmesin mi, sizin görüşünüz nedir?' diye. Bizim görüşümüzden ziyade bunlar bizi alacaklar mı almayacaklar mı, önce ona bakmak lazım" diye konuştu.
Ak Parti'nin kapatılması ile Ergenekon soruşturmasının Türkiye'nin baş köşesine oturtulduğunu belirten Kutan, "Biz partilerin kapatılmasına yüzde yüz karşıyız. Eğer teröristlerle işbirliği yapmıyorsa, ülkenin bölünmesini sağlamıyorsa hiçbir parti kapatılmamalıdır. Parti kapatmanın ne olduğunu en iyi biz biliriz" dedi.
"Partimizin ambleminde 5 yıldız var. Bunlardan dördü kapatılan partileri diğeri ise Saadet Partisi'ni temsil ediyor" diyen Kutan, "Partileri millet kurar, millet sandıkta ortadan kaldırır. Tabi biz bu meselede yanlışları kabul ediyoruz da Ak Parti'nin bu meselede suçu yok mu?" diye konuştu.
Recai Kutan, Ergenekon soruşturması hakkında ise, "Bugüne kadar emsalini görmediğimiz bazı uygulamalar oldu. İki emekli orgeneral, bazı generaller ve bu arada bazı siviller gözaltına alındı. Biz her zaman doğrudan, haktan yanayız. Ellerinde çok ciddi belgeler olmadan iki emekli orgenerali gözaltına almak, pek küçümsenecek bir şey değil. Onun için iddialar ortaya çıksın, belgeleri görelim, değerlendirmelerimizi yapacağız" dedi.
Demokrat
07-27-2008, 22:22
sizde hemen sp ye suc atmayin adamlar tabela partisi oldugu icin yaptigi aciklamalar ciddiye alinip öyle her yerde yayinlanmiyor :)
afedersiniz 8) farketmemişim bu ayrıntıyı... 4,5 ayda bir açıklama yapılınca hafıza-i beşer ;)
Bu mudur yani :)
Onu göstermelik de olsa herkes yapar
günlerdir ülke çalkanıyor sizin sesiniz çıkmıyor
Hatırlıyorum baykal da diyordu, demokratik ülkelerde parti kapatmaya karşıyız ama...
Ak parti kapanmadan biz gelemeyiz diyen zihniyet ne demiş bakar mısınız, alkışlıyoruz aferin!
Demokrat
07-27-2008, 22:28
istemem yan cebime koy :)
hakansükür
07-27-2008, 22:28
Uyandıklarında korkarım ki dava bitmiş olacak...MaşAllah 4,5 ayda ancak farkına varabilmişler ;)
afedersiniz 8) farketmemişim bu ayrıntıyı... 4,5 ayda bir açıklama yapılınca hafıza-i beşer ;)
Lütfen konuyu saptırmayın siz dedinizki yeni açıklama yapıyorlar
Bende size yeni açıklama değil kapatma davası açıldığı gün açıklama yapıldı dedim.
Birde 4.5 ayda bir açıklama yapılıyor gibi kendinizi kandırırcasına laf yapıyorsunuz.SP hergün aşağı yukarı açıklama yapılıyor.Gözünü görmezse ben ne yapayım.
Lütfen !!!
İftira attınız arkasında durunuz ve kıvırmayınız.
Lütfen !!!
Uygun olmadığından, silinmiştir. ( YÖNETİM )
Demokrat
07-27-2008, 22:32
O is tükürdügünü yalamaya kalsaydi diliniz yerlerde dolasirdiniz!... terbiye sinirlarini zorlamayin bundan siz zararli cikarsiniz... okudugunuzu iyi idrak edin sonrada artistlik yapin!..
Anlasilan o ki bir kuyruk acisi var bu nedenle ak partililere nasil laf atsam, onlardan nasil öc alsam duygusu icindesiniz ama sunuda asla unutmayin haddini asana haddi fazlasiyla bildirilir..
Bu arada ben yere tükürüyorum sen alisiksindir benim tükürügümüde yalasana!
Uyandıklarında korkarım ki dava bitmiş olacak...MaşAllah 4,5 ayda ancak farkına varabilmişler ;)
Lütfen konuyu saptırmayın siz dedinizki yeni açıklama yapıyorlar
Bende size yeni açıklama değil kapatma davası açıldığı gün açıklama yapıldı dedim.
Birde 4.5 ayda bir açıklama yapılıyor gibi kendinizi kandırırcasına laf yapıyorsunuz.SP hergün aşağı yukarı açıklama yapılıyor.Gözünü görmezse ben ne yapayım.
Lütfen !!!
İftira attınız ve arkasında durunuz kıvırmayınız.
Lütfen !!!
Tükürdüğünüzü yalayınız.
başka bir emrin varmıydı
Neden bahsettiğimizin farkında olamayan bir milli görüşçü daha....
Yüzüne tükürürcesine çarpan gerçekler bunlar, bir zahmet kalk yıka!
Vicdanını rahatsız etmeden, sorgulayıp düşünmene zaman kalmadan!
tayyipleyiz
07-27-2008, 22:34
Terbiyeli ol sevgili kardeşim. Şimdilik uyarı ile gereken yapılacaktır. Sevgilerimle ...
Demokrat
07-27-2008, 22:34
Bunlarin isi gücü yalan, dolan.. bunlarin suratina tükürsen yarabbi sükür derler sonrada millete ahlak dersi verirler 10 dediginden 9 u yalan olan sahislarin verecegi insanlik dersini almayali bir zahmet!...
aynı davaya bağlı olup da bu kadar birbirinize nasıl düşüyorsunuz aklım almıyor
aynı dava dediğin nedir?
siyaset mi
Demokrat
07-27-2008, 22:38
Kardes acik konusayim ben böyle insanlarla ayni davada asla olmadim, olmamda.. Böyle insanlarla ayni yolda yürümek bir yana mesafeli bile yürümek bana uymaz..
basbakanimizinda dedigi gibi siyasetin tek limani ahlaktir bundan yoksun olanlar istedikleri kadar dindar olsunlar benim gözümde chp lilerle aynidirlar!
aynı dava dediğin nedir?
siyaset mi
Saadet Parti sinin de Ak Partinin de din için çalıştığı kanaatindeyim
Demokrat
07-27-2008, 22:56
aynı dava dediğin nedir?
siyaset mi
O zaman neden iki ayri parti kurulma geregi duyuldu kardes, neden sp den ayrildik ki :)
bence tamamen hedeflerimiz aynı ama işin siyasetini kimin daha iyi yaptığı konusunda ayrıldık.
neyi eksik biliyorum hocam? ???
Demokrat
07-27-2008, 23:03
evet ama cok önemli bir nüans farki var oda yollar ayri.. bakiniz hedef ayni olabilir ama bir hedefe bir yoldan ulasilmaz, degisik yollar vardir zaten cemaatler arasi farkliliklarda bu nedenle degil mi..
Evet onlarla bir gönülbagi var gibi görünebilir ama bir o kadarda farkliyiz sunada emin olabilirsin kardes su anda ak partiye oy verenlerin yarisi sp ye asla oy vermedi, vermezde..
Iste sorunun cevabida orada yatiyor neden sp ye oy vermezler ;)
elif zeynep
07-27-2008, 23:04
aynı dava dediğin nedir?
siyaset mi
O zaman neden iki ayri parti kurulma geregi duyuldu kardes, neden sp den ayrildik ki :)
Durum bunu gerektirdi, şartlar ve bu yolda karşımıza koyulan engeller ,yeni bir oluşumla yola devam etmeyi gerektirdi güzel kardeşim.. Ne söylenir sözlerinize bilemiyorum, söylemlerinizdeki öfkeyi,dalgayı hissettikçe bu ne yoldur diyesim geliyor...
aynı dava dediğin nedir?
siyaset mi
Durum bunu gerektirdi, şartlar ve bu yolda karşımıza koyulan engeller ,yeni bir oluşumla yola devam etmeyi gerektirdi güzel kardeşim.. Ne söylenir sözlerinize bilemiyorum, söylemlerinizdeki öfkeyi,dalgayı hissettikçe bu ne yoldur diyesim geliyor...
biz refah partisinin devamı değiliz arkadaşlar, bunu anlayın...Öyle olmadı, yol burdan devam ediyor diye birşey yok...
Refahın devamı saadettir ve biz AK PARTİYİZ! Farklıyız!
evet ama cok önemli bir nüans farki var oda yollar ayri.. bakiniz hedef ayni olabilir ama bir hedefe bir yoldan ulasilmaz, degisik yollar vardir zaten cemaatler arasi farkliliklarda bu nedenle degil mi..
Evet onlarla bir gönülbagi var gibi görünebilir ama bir o kadarda farkliyiz sunada emin olabilirsin kardes su anda ak partiye oy verenlerin yarisi sp ye asla oy vermedi, vermezde..
Iste sorunun cevabida orada yatiyor neden sp ye oy vermezler ;)
zor oldu ama anladım.. :) teşekkür ederim açıklama için..
Demokrat
07-27-2008, 23:08
kardes benim öfkem icimize nifak tohumu ekenlere, kendini tek dogru görenlere, islam adina hurafeleri önümüze koyanlara, basbakanimiza, partimize yalan, iftira atanlara..
Ben ihl yim rp nin en sasali dönemini bilen biriyim ama fanatik insanlar nedeniyle istem disida olsa o camiaya karsi önyargiliyim.. o insanlar ki sadece kendilerini hak görüyor, digerlerine demedigini birakmiyorlar benim mücadalem bu kendini bilmezlerle..
yoksa ne sp yle neden milli görüsle en ufak bir alip, veremedigim yoktur ama birisi gelir partime, baskanima, davama laf atarsa o zaman o öfkemi dalga dalga iliklerinde hissedebilir..
Ben Ak Parti olmasaydı saadete vermezdim :)
Bu kadar açık :)
Deniz.Feneri
07-27-2008, 23:09
Hiç bir parti kapatılmasın demokrasiler zarar görmesin
Demokrat
07-27-2008, 23:10
Ben Ak Parti olmasaydı saadete vermezdim :)
Bu kadar açık :)
ben daha acik konusayim ben ak parti yokken bile saadete vermedim :)
elif zeynep
07-27-2008, 23:13
kardes benim öfkem icimize nifak tohumu ekenlere, kendini tek dogru görenlere, islam adina hurafeleri önümüze koyanlara, basbakanimiza, partimize yalan, iftira atanlara..
Ben ihl yim rp nin en sasali dönemini bilen biriyim ama fanatik insanlar nedeniyle istem disida olsa o camiaya karsi önyargiliyim.. o insanlar ki sadece kendilerini hak görüyor, digerlerine demedigini birakmiyorlar benim mücadalem bu kendini bilmezlerle..
yoksa ne sp yle neden milli görüsle en ufak bir alip, veremedigim yoktur ama birisi gelir partime, baskanima, davama laf atarsa o zaman o öfkemi dalga dalga iliklerinde hissedebilir..
Benim de davama karşı bir söylem söylenirse, ben de sözcüklere öfkemi yansıtırım... Düşünmemişiz öyle görünüyor, öyle görünüyor ki herşey artık göz ardı edilecek, feda edilecek kadar basitleşmiş... Ben milli görüşcüyüm,AKP ye oy verdim, çünkü yolumuzu bir bildim, ayrılık tohumuna müptela olan kardeşlerime öfkem büyüktür.Ne diyelim, sizden bize zaten hayır beklemiyoruz...
ayrılık tohumuna müptela olan kardeşlerime öfkem büyüktür.
nedeen söylermisin?
milli görüşçü olmak zorunda mı herkes ?
milli görüşçü olmadan olmuyor mu
Demokrat
07-27-2008, 23:16
Altini cizerek söylüyorum ak parti milli görüsün devami bir partiyse ben ve benim gibi düsünen milyonlar burada yer almazdi.. sizin neyi düsünüp oy verdiginiz beni ilgilendiren taraf degil..
Olayin beni ilgilendiren tarafi basbakanimiz ve partimizin üst yetkililerin "biz o gömlegi cikardik, biz milli görüsün devami degiliz" demeleridir bunun disindakiler benim icin sadece teferruattir ;)..
uzun lafin kisasi evet bazi noktalarda söylem birligimiz olabilir ama sp li fanatik düsüncelerle siyasi olarak asla ayni davada bulusmadim, bulusmamda cünkü onlarin söylem ve eylemlerinin Muhafazakar kesime zarar verdigini düsünüyor ve hic tasvip etmiyorum!..
Demokrat
07-27-2008, 23:18
nedeen söylermisin?
iste zeynep bu noktada bu arkadaslarla ters düsüyoruz onlar sadece kendi görüslerini hakk görüyorlar, bizim gibi degisik görüse sahip insanlar sanki ak partide olamazmis gibi bir izlenim veriyorlar ;)
elif zeynep
07-27-2008, 23:23
nedeen söylermisin?
AKP miili görüş gömleğini çıkarmışmı orasını bilemem, lakin Bülent Arınç'ın söylemlerini takdirle karşılıyorum... AKP ile bir çok ayrı kesim bir araya geldi, burası doğru, demokrasi diyen milletin her kesiminden bir oy aldık, çok şükür diyelim. Lakin, kendi içimide bölünebilmişiz ne büyük güzellik bizim için.. Ben milli görüşcü değilim diye haykıran bir kimse, ya milli görüşü iyi idrak edememiş yahut milli görüş'ün bu toprakta yeniden diriltmeye muktedir olduğu İslam güzelliğinden kendini bilmeden soyutlama heveskarlığı içine düşmüştür... Ne diyeyim, bu konuları tartışmasak daha güzel olurdu... Kimseyi kırmak, ama bir o kadarda kırılmamaktır niyetimiz...
Demokrat
07-27-2008, 23:25
milli görüs nedir ki yoksa sizde fatih sultan mehmette milli görüscüydü muhabbetini yapacaksiniz hic almayayim ne mutluki milli görüscü degilim, sp li degilim yoksa bu söylemi kullanmanin bir sakincasi mi var 8)
nedeen söylermisin?
Ak Parti miili görüş gömleğini çıkarmışmı orasını bilemem, lakin Bülent Arınç'ın söylemlerini takdirle karşılıyorum... Ak Parti ile bir çok ayrı kesim bir araya geldi, burası doğru, demokrasi diyen milletin her kesiminden bir oy aldık, çok şükür diyelim. Lakin, kendi içimide bölünebilmişiz ne büyük güzellik bizim için.. Ben milli görüşcü değilim diye haykıran bir kimse, ya milli görüşü iyi idrak edememiş yahut milli görüş'ün bu toprakta yeniden diriltmeye muktedir olduğu İslam güzelliğinden kendini bilmeden soyutlama heveskarlığı içine düşmüştür... Ne diyeyim, bu konuları tartışmasak daha güzel olurdu... Kimseyi kırmak, ama bir o kadarda kırılmamaktır niyetimiz...
işte bu ya
ne demek bu
milli görüşçü olmayan ziyandadır
öylemi ?
Ben Allaha şükür yüreği Allah sevgisiyle yanan hizmet için koşuşturan insanlar tanıyorum
onlar yeter bana
varsın milli görüşçü olmayayım
nedeen söylermisin?
Ak Parti miili görüş gömleğini çıkarmışmı orasını bilemem, lakin Bülent Arınç'ın söylemlerini takdirle karşılıyorum... Ak Parti ile bir çok ayrı kesim bir araya geldi, burası doğru, demokrasi diyen milletin her kesiminden bir oy aldık, çok şükür diyelim. Lakin, kendi içimide bölünebilmişiz ne büyük güzellik bizim için.. Ben milli görüşcü değilim diye haykıran bir kimse, ya milli görüşü iyi idrak edememiş yahut milli görüş'ün bu toprakta yeniden diriltmeye muktedir olduğu İslam güzelliğinden kendini bilmeden soyutlama heveskarlığı içine düşmüştür... Ne diyeyim, bu konuları tartışmasak daha güzel olurdu... Kimseyi kırmak, ama bir o kadarda kırılmamaktır niyetimiz...
işte ahmet abinin dediği yere geldin....
doğru bir işi gerçekleştirmek için tek yol milli görüş mü?
ben okudum inceledim gözlemledim ve doğru bulmadım , başka yoldan gideceğim...
şimdi dinsiz mi oldum,dinime hizmet edemeyen biri mi oldum yoksa milli görüşün mantığını anlamaktan yoksun bir anlama özürlü mü!!!!!!!
dünya bu kadar basit değil...yalnızca doğru ve yanlıştan oluşmuyor,uyanın artık!
Demokrat
07-27-2008, 23:30
iste bu arkadaslar böyle basit düsündügü icin bu hareket hic bir zaman kucaklayici olamadi, olamayacakta.. tam samimi olarak düsünelim, istisare edelim diyoruz bütün kapilari kapatiyorlar iste biz böyle düsünenler yüzünden milli görüscü degiliz ve olmayizda!...
iste bu nedenle milli görüs her gecen gün eriyor ve sp bir aile partisi olmaya dogru ilerliyor sadece kendilerini dogru gören kendileri disinda cemaat, siyasi hareket, düsünceleri dikkate almayan görüsler hic bir zaman bütün kitlelerin umudu olamaz!
elif zeynep
07-27-2008, 23:31
Herkes düşüncesinde hürdür, benim içimi zorlayan ve bir türlü içime sindirmekte zorlandığım husus ; bu kadar ağır sözlerle kalpleri kırmanız , yüreğimizde ki çoşkunlukları söndürmekte ki kayıtsızlığınızdır. Milli görüşcü olmayın,bu görüşü kabul etmeyin, bu noktadan sonra bir şey diyemem, ama gerçekten milli görüş'ü idrak eden müslüman kardeşlerime, fikirlerine bu kadar ağır sözler söylemeyin..
Herkes düşüncesinde hürdür, benim içimi zorlayan ve bir türlü içime sindirmekte zorlandığım husus ; bu kadar ağır sözlerle kalpleri kırmanız , yüreğimizde ki çoşkunlukları söndürmekte ki kayıtsızlığınızdır. Milli görüşcü olmayın,bu görüşü kabul etmeyin, bu noktadan sonra bir şey diyemem, ama gerçekten milli görüş'ü idrak eden müslüman kardeşlerime, fikirlerine bu kadar ağır sözler söylemeyin..
ağır derken :D
bir bu forumu incele
bir de milli görüşü :D :D :D
Demokrat
07-27-2008, 23:35
iste orada bir dur demek gerekir!.. buranin adi nedir ak parti forum o halde burada öncelik kimdedir ak partililerde ama birileri gelir benim partime laf atar, basbakanima laf atar, ak partililere laf atmaya calisir, ak parti muhalifligi yapacam diye pravakatörlük yaparsa benim demokratligimda, görüslere özgürlügümde o noktada biter!..
Düsüncelere acigiz diye "Müslüman mahallesinde salyangoz sattirmayiz".. yoksa sizin gibi fikrini ve zikrini en güzel sekilde ifade edenlerle bir sorunumuz yok, elestirimizde su anda oldugu gibi seviyeli olur ama bazi haddini asanlara karsi elestirimiz, öfkeye dönüsür..
Burada gelipte "din elden gidiyor" diyerek ak partiye, sevilen, sayilan din alimlerine laf atan kendini bilmezlere hosgörümüz sinirlidir ;)
elif zeynep
07-27-2008, 23:37
bir bu forumu incele
Gerçek milli görüşcü kardeşlerime bakıyorum, yorumlarında hep samimi bir şekilde yaklaşan,istişareye ardına kadar kapılarını açan kardeşlerim görüyorum.. Lakin, sizin bu söylemleriniz, bu basit ama içimize bir ukde koyan tavırlarınız, hep suçlayan ama hakkımızı bir türlü vermeyen öfkeniz çoşkunlukla başlayan istişareyi tam ortasından yıkmakta; bir yanda siz bir yanda biz kalmaktayız - ki siz biz olmak istemezdik.
hakansükür
07-27-2008, 23:40
Burada çoğu kimseler Saadet Partisine iftira attılar.Kapatma Davası sürecinde Sp ses çıkmıyor.SP kapatamayı destekliyor havası var bu forumda:Bende bu forumdaki yanlış bilgiyi düzeltmek için konuyu açtım.
Bazı kardeşlierimiz nedense gruruna dokundu.
Saadet partisi bazı kişilere öcü görünüyor.
SP Hakkında atılan iftirayı saatine kadar iftira olduğunu ispat edince bazı kardeşler kıvırmaya başladı.
4.5 ayda konuşma yapıyorlarmış falan diye alay etmeye kalktılar.
Ben Saadet partili olarak bu bana yapılımış en büyük hakarettir.
Benim partim hergün açıklama veriyor basına ancak işbirliçi basın bunu almıyor.Kör olasıca gözler bu açıklamayı görmüyor.
Sonra kalkıyor 4.5 ayda ancak açklama yapıyorlar diye hakaret etmeye kalkıyorlar.
Şunu unutmayın ki Bu işin Ahireti de var.
Ben kimseye hakaret etmedim.
Sadece doğruları yazdım.
Kardeşleirm salya sümük oldu Saadet partisinin ismini duyunca ve salyalarını açıktılar.Tükürdüle doğal olarak bende tükürdüğünüzü yalayın dedim.Çünkü haksızca yapılan salya akıtmaktı.Bu forumda ne zaman görüşlerimizi açıkca söylüyeceğiz çok merak ediyorum.Bu forumda özgürlük yok demokrasi yok birde Kalkııp demeyin Ak Parti halkı kucaklıyor diye...
Sizi gördüm ve ooooo Ak Parti ne terbiyesizlermiş özgürlüğü kısıtlıyorlar demedim çünkü bu forumdaki kişiler Ak Parti tam bilmiyorlar zira amcamları tanımasam Ak Parti hakkında çok farklı düşünecektim.
İftira atanlar atanlar elbet birgün hesabını görecekler.
Bu forumun Ak Parti,SP,MHP,CHP,BBP.... hepsi eşit haklarının verilmesi dileğiyle...
Adam kayırmayla haklılığı belirlemek değil haklı olanı haklı göstermek işini öğrenmemiz dileğiyle
Selemetle
bir bu forumu incele
Gerçek milli görüşcü kardeşlerime bakıyorum, yorumlarında hep samimi bir şekilde yaklaşan,istişareye ardına kadar kapılarını açan kardeşlerim görüyorum.. Lakin, sizin bu söylemleriniz, bu basit ama içimize bir ukde koyan tavırlarınız, hep suçlayan ama hakkımızı bir türlü vermeyen öfkeniz çoşkunlukla başlayan istişareyi tam ortasından yıkmakta; bir yanda siz bir yanda biz kalmaktayız - ki siz biz olmak istemezdik.
Hakkınız nedir söylermisin ? istişareyi biz yıkmıyoruz çünkü sizler istişare falan yapmıyorsunuz.Ben hiç görmedim. :) Hep dediğiniz şey davayı satmak.önce kendinizi düzeltin sonra biz de kusur arayın bence
Demokrat
07-27-2008, 23:40
Milli görüscünün gercegi ve sahteside mi var simdi bize söyler misiniz nasil ayiralim ikisini :)..
buraya gelip partimize laf atan pravakatörlerde milli görüscüyüz diyor..
Bana özelden küfür eden sahsiyetsizlerde Mücahid Erbakan diyor..
Burada milletin dinini sorgulayip fetva veren sahsiyetlerde sp liyiz diyor.
simdi gercekle, sahteyi nasil ayirt edecegiz bir kac püf noktasi verir misiniz ;)
Burada çoğu kimseler Saadet Partisine iftira attılar.Kapatma Davası sürecinde Sp ses çıkmıyor.SP kapatamayı destekliyor havası var bu forumda:Bende bu forumdaki yanlış bilgiyi düzeltmek için konuyu açtım.
SP Hakkında atılan iftirayı saatine kadar gösterince bazı kardeşler kıvırmaya başladı.
Ben Saadet partili olarakbu bana yapılımış en büyük hakarettir.
Benim partim hergün açıklama veriyor basına ancak işbirliçi basın bunu almıyor.Körolasıca gözler bu açıklamayı görmüyor.
Sonra kalkıyor 4.5 ayda ancak açklama yapıyorlar diye hakaret etmeye kalkıyorlar.
Şunu unutmayın ki Bu işn Ahireti de var.
Sadece doğruları yazdım.
Kardeşleirm salya sümük oldu Saadet partisinin ismini duyunca ve salyalarını açıktılar.Tükürdüle doğal olarak bende tükürdüğünüzü yalayın dedim.Çünkü haksızca yapılan salya akıtmaktı.Bu forumda ne zaman görüşlerimizi açıkca söylüyeceğiz çok merak ediyorum.Bu forumda özgürlük yok demokrasi yok birde Kalkııp demeyin Ak Parti halkı kucaklıyor diye...
Sizi gördüm ve ooooo Ak Parti ne terbiyesiz varmış özgürlüğü kısıtlıyorlar demedim çünkü bu forumdaki kişiler Ak Parti tam bilmiyorlar zira amcamları tanımasam Ak Parti hakkında çok farklı düşünecektim.
Bu forumun Ak Parti,SP,MHP,CHP,BBP.... hepsi eşit haklarının verilmesi dileğiyle...
Adam kayırmayla haklılığı belirlemek değil haklı olanı haklı göstermek işini öğrenmemiz dileğiyle
Selemetle
sen hala banlanmadıysan burada özgürlük var demektir bence kendine gel kardeş
Demokrat
07-27-2008, 23:42
SP Hakkında atılan iftirayı saatine kadar gösterince bazı kardeşler kıvırmaya başladı.
Benim partim hergün açıklama veriyor basına ancak işbirliçi basın bunu almıyor.Körolasıca gözler bu açıklamayı görmüyor.
Sadece doğruları yazdım.
Sizi gördüm ve ooooo Ak Parti ne terbiyesiz varmış özgürlüğü kısıtlıyorlar demedim çünkü bu forumdaki kişiler Ak Parti tam bilmiyorlar zira amcamları tanımasam Ak Parti hakkında çok farklı düşünecektim.
Selemetle
buyrun böyle karaktersiz, terbiyesiz, edebten yoksun kisilere nasil bir hosgörü gösterelim, bizi aydinlatin!.. isleri gücleri yalan,dolan, iftira, millete laf atmak, terbiyesiz terbiyesiz konusma...
bunlar iste biz Hakkiz diyorlar, bunlar Hakk ise cok isimiz var coook ;)
Elif zeynep bana hakan şükürün mesajını açıklayabilirmisin ?söylediklerine ters biraz galiba
elif zeynep
07-27-2008, 23:45
Milli görüscünün gercegi ve sahteside mi var simdi bize söyler misiniz nasil ayiralim ikisini :)..
simdi gercekle, sahteyi nasil ayirt edecegiz bir kac püf noktasi verir misiniz ;)
senin düşünce yapın öyleyse "müslümanın suçunu İslam'a yükleyen" kimse ile aynı görünüyor.
burası AKP forum, ama her noktada biz SP'den ayrıldık, milli görüş gömleğini çıkardık" söylemleriyle , bunu kanıtlama yoluna giden ispat foruma dönüşmüş; ben sadece şunu belirtmek isterim, samimi kardeşlerime karşı bu kadar öfkeyle yaklaşmayınız... Ben " mücahid erbakan "diyerek ,işin içinden sıyrılan kardeşlerime de eleştiri verdim, bu kimseler milli görüş'e yüklenemez.
hakansükür
07-27-2008, 23:46
Sadece doğruları yazdım.
Selemetle
buyrun böyle karaktersiz, terbiyesiz, edebten yoksun kisilere nasil bir hosgörü gösterelim, bizi aydinlatin!.. isleri gücleri yalan,dolan, iftira, millete laf atmak, terbiyesiz terbiyesiz konusma...
Allah için söylermisin Nerede iftira ettım size
İspat edemezsen Ahirette görüşeceğiz.
Demokrat
07-27-2008, 23:46
Elif zeynep bana hakan şükürün mesajını açıklayabilirmisin ?söylediklerine ters biraz galiba
iste zeynep bunlar edep timsali kisiler tartistigi bayana "kivirtiyorsun" diyecek kadar edepsiz, haysiyetsiz kisiler cikiyorlar biz milli görüscüyüz diyorlar bu edebsizleri savunanlarda benim gözümde aynidir!...
Demokrat
07-27-2008, 23:47
Sadece doğruları yazdım.
Selemetle
Buyrun ahirette görüselim... verilmeyecek hesabimiz yoktur, siz önce gidinin insanlarla nasil konusulacagini ögrenin öyle gelin edepsin insan!
hakansükür
07-27-2008, 23:49
Benim söylediklerim beni bağlar başkasını bağlamaz.
Biz Akp politikadan dolayı eleştiriyruz sizin gibi milli görüşcüler şöyle böyle diye eleştirmiyoruz.
Sp nerde poliika yanlışı varsa hodri meydan tartışalım.Ancak benim yanlışlarımdan (ben yalışlık görmüyorum ayrı mesele) nemalanmayı bırakın.
Her insan hata yapar.
Demokrat
07-27-2008, 23:49
senin düşünce yapın öyleyse "müslümanın suçunu İslam'a yükleyen" kimse ile aynı görünüyor.
burası Ak Parti forum, ama her noktada biz SP'den ayrıldık, milli görüş gömleğini çıkardık" söylemleriyle , bunu kanıtlama yoluna giden ispat foruma dönüşmüş; ben sadece şunu belirtmek isterim, samimi kardeşlerime karşı bu kadar öfkeyle yaklaşmayınız... Ben " mücahid erbakan "diyerek ,işin içinden sıyrılan kardeşlerime de eleştiri verdim, bu kimseler milli görüş'e yüklenemez.
kesinlikle yüklemiyorum.. yok öyle olsaydi esimle her gün kavga ederdim kendisi son secimde oyunu sp ye verdi ve dogma büyüme milli görüscüdür(avrupa milli görüs teskilatinda önemli görevler aldi)..
ben ona bir kere bile niye sp ye oy verdin demedim, dememde ama milli görüscüyüm diyerek o dediklerimi yapanlar ister istemez bizde suizana neden oluyorlar yoksa samimi insanlara asla lafimiz olmaz, buyrun su arkadasin dediklerine bakin ve vicdaninizla yorum yapin..
Biz Ak Parti politikadan dolayı eleştiriyruz sizin gibi milli görüşcüler şöyle böyle diye eleştirmiyoruz.
Sp nerde poliika yanlışı varsa hodri meydan tartışalım.Ancak benim yanlışlarımdan (ben yalışlık görmüyorum ayrı mesele) nemalanmayı bırakın.
Her insan hata yapar.
sen neyden bahsediyorsun?
bir öylesin bir böyle
hakansükür
07-27-2008, 23:50
Sadece doğruları yazdım.
Selemetle
Buyrun ahirette görüselim... verilmeyecek hesabimiz yoktur, siz önce gidinin insanlarla nasil konusulacagini ögrenin öyle gelin edepsin insan!
Sen söyle nerede iftira ettim sana veya partine sen onu açıkla
Açıklayamazsan bu işin Ahiretide var zaten.
Ancak burada yazamadığın veya açıklayamadığın şeyleri ahirette açıklayacağını sanıyorsan ahmaksın.
Demokrat
07-27-2008, 23:51
Biz Ak Parti politikadan dolayı eleştiriyruz sizin gibi milli görüşcüler şöyle böyle diye eleştirmiyoruz.
Her insan hata yapar.
her insan hata yapar ama hata yaptigini anlayip, özür dileyen insan erdemli insandir.. sizler gibi hala daha zeytinyagi gibi üste cikmaya calisan, karsidakinde acik arayan, bayanlarla nasil konusulacagini bilmeyen, seviyeyi düsüren insanlar basta kendileri olmak üzere temsil ettikleri davayi baskalarina yanlis tanitiyor ve o dava hakkinda insanlarda önyargiya neden oluyorlar..
benim gibi milli görüse antipatiyle bakanlarin vebali senin gibi o davayi kirletenlerin üstündedir ;)
hakansükür
07-27-2008, 23:52
Her insan hata yapar.
bir öylesin bir böyle
Benim üzerimden soru sordun sonra kalkıp ben ne dedim ayaklarını bırakın.
Sp üzerinde politika yapın.
Sorularınızı SP üzerinden sorun benim üzerimden değil
elif zeynep
07-27-2008, 23:52
Ben birçok forumda da istişare yaptım, çok zıt düşüncelere karşı çok öfke ile yaklaştığım zamalarda bile asla "banlanma" tehlikesi geçirmedim. Hakan şükür kardeşim'in düşünceleridir, farklılıklar zenginliğimiz söylemine sahip bir partisiniz, nedendir bu banlama? Tabi ki aşan kimseler, forumda nifak tohumu oluşturma yoluna gidenleri çıkarırsınız, böyle olmalı, ama şükür'ün düşüncelerinde bir hakaret ya da propaganda görmüyorum.Gören var ise açıklasın...
Her insan hata yapar.
bir öylesin bir böyle
senin o çok karakterli mesajından (!) bahsdiyorum
burada milli görüşü temsil diyorsun farkındamısın
Demokrat
07-27-2008, 23:53
iste sizler busunuz.. hemen insanlari cehenneme gönderen sahsiyetsiz insanlarsiniz.. deveye sormuslar ki neden boynun egri oda demiski nerem dogru ki seninde hangi lafin dogruki, egrisini bulalim..
isin öbür tarafini Yaradana birak bu arada imzamida sana itaf ediyorum 8)
Ben birçok forumda da istişare yaptım, çok zıt düşüncelere karşı çok öfke ile yaklaştığım zamalarda bile asla "banlanma" tehlikesi geçirmedim. Hakan şükür kardeşim'in düşünceleridir, farklılıklar zenginliğimiz söylemine sahip bir partisiniz, nedendir bu banlama? Tabi ki aşan kimseler, forumda nifak tohumu oluşturma yoluna gidenleri çıkarırsınız, böyle olmalı, ama şükür'ün düşüncelerinde bir hakaret ya da propaganda görmüyorum.Gören var ise açıklasın...
banlanmış gibi konuşuyorsun :) kıvırmak falan çok mu hoş :o
Deniz.Feneri
07-27-2008, 23:55
Milli görüşe bu kadar düşmanca bakılmasını anlayamadım acaba araştırma yapmam mı gerekiyor sadece gömlek çıkardık başka bir şey yapmadık milli görüşçüler de zaten bizden değiller dedi bitmedi mi böyle
Her insan hata yapar.
bir öylesin bir böyle
konunun öncesini okudun mu merak ediyorum!!!
elif zeynep bizim gerçek ve sahte milli görüşçüleri ayırmamızı söyledi!!
biz de bu işin turnusol kağıdı nedir dedik...
senin gibi haddini bilmez birinin yazdıklarından sonra al bunun gibiler de milli görüşçü dedik..
ister senin üzerinden ister partin üzerinden her türlü soruyu sorma hakkım var!!
sana ne!
Demokrat
07-27-2008, 23:56
O zaman onun yazdigi edebsizliklerin altina imza atiyorsunuz bundan sonra benim gözümde sizde onun gibisiniz o edebsizi savunanda benim icin aynidir!...
buyrun siz bakmaya devam edin, belki görme yetiniz olursa birseyler görürsünüz ;) böyle edebsizlere burada salyangoz sattirmanin hic alemi yok!
Milli görüşe bu kadar düşmanca bakılmasını anlayamadım acaba araştırma yapmam mı gerekiyor sadece gömlek çıkardık başka bir şey yapmadık milli görüşçüler de zaten bizden değiller dedi bitmedi mi böyle
onlarda biraz hazım problemi kaldı..
inşallah soda içseler birşeyleri kalmayacak ama gelip buraya kendilerini ispata kalkışıyorlar,böyle oluyor...
elif zeynep
07-27-2008, 23:58
bu sözcükde neyin nesi oluyor, banlama yoluna gidilmiş, öyle görünmüyor mu? Kıvırdığımı düşünmenize sebep nedir, ne güzel söylemleriniz var ?
Deniz.Feneri
07-27-2008, 23:59
yani sağ - sol davalarını bile geçecek sanki bu durum .
onlarda biraz hazım problemi kaldı..
inşAllah soda içseler birşeyleri kalmayacak ama gelip buraya kendilerini ispata kalkışıyorlar,böyle oluyor...
hakansükür
iste sizler busunuz.. hemen insanlari cehenneme gönderen sahsiyetsiz insanlarsiniz.. deveye sormuslar ki neden boynun egri oda demiski nerem dogru ki seninde hangi lafin dogruki, egrisini bulalim..
Ben
Cehenneme yollamam sadece Allah (cc) yollar.
Bu iftira içinde Ahirette görüşeceğiz.
Benim mesajlarımda hakaret yoktur enson mesajımda aynen şunu dedim.
Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan ....
Sanıyorsan hakaret değil doğrudur.
Sanmıyorsan o laf sana söylenmemiştir.
Ancak uayrı cezası alıyoruz heralde kendilerine söylenmiş ki üzerine alımışlar ve gocunuorlar.
Demokrat
bu sözcükde neyin nesi oluyor, banlama yoluna gidilmiş, öyle görünmüyor mu? Kıvırdığımı düşünmenize sebep nedir, ne güzel söylemleriniz var ?
ama simdi ikili oynuyorsunuz buda riyaya giriyor.. edebsiz hakan sükür kiviriyorsunuz dedigi zaman "sakincali birsey yok" diyorsunuz arkadasimiz deyince hemen ahlak dersi veriyorsunuz..
adama sormazlar mi bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu ;)
ya gerçekmisin?ben değil o savunduğun hakan bey söylüyor bunu
matematikte çelişki vardır bilirmisin sen de bunu görüyorum ben
hakansükür
07-28-2008, 00:00
Doğru olan herşey hoştur.
Demokrat
07-28-2008, 00:01
Ben
Ancak uayrı cezası alıyoruz heralde kendilerine söylenmiş ki üzerine alımışlar ve gocunuorlar.
o zaman birakta Orasina Yaradan karar versin.. sen önce bir bayanla nasil konusulacagini ögren, kelimelerini iyi sec, kendi dogrularini savunacagim diye diger dogrulara camur atmamayi ögren ondan sonrada buyur gel tartisalim ama o "kiviriyorsun" sözü nedeniyle bir özür borcun var sanirim..
Demokrat
Senin söylediklerinde ayni senin gibi bostur!.. 8)
Deniz.Feneri
Mili görüşçüler neyi hazmedemiyor :D
bu arada babam görmesin o da milli görüşçüydü :D
Allah sana akıl fikir versin
Çelişkiden sonra ne deriz zeynep?
-Hipotez yanlış değiştirmek lazım ;)
Milli görüşçüler tezlerini değiştirip gelsin deTARTIŞALIM!
ADABIYLA!
Duygu'Seli~
07-28-2008, 00:03
Kim nerde hani ne oldu banada söyleyin..Ben geldim kaçırtırım şimdik hepsini çünküne.. ;D :D
Demokrat
07-28-2008, 00:04
iste bu yüzden bu arkadaslar samimi degiller, bu yüzden ikili oynuyor diyorum.. kendi düsüncelerine sahip birisi dedigi zaman eyvallah biz deyince ahlak dersi veriyorlar..
bunlara erbakan ne güzel diyor "hadi oradan, hadi oradan" bu yazimda elif zeynep hanima gitsin :)
Kim nerde hani ne oldu banada söyleyin..Ben geldim kaçırtırım şimdik hepsini çünküne.. ;D :D
:D :D :D :D :D sinirli halde gülünce çok çirkin oluyorum :D >:( >:( :D
hakansükür
07-28-2008, 00:06
Ben
o zaman birakta Orasina Yaradan karar versin.. sen önce bir bayanla nasil konusulacagini ögren, kelimelerini iyi sec, kendi dogrularini savunacagim diye diger dogrulara camur atmamayi ögren ondan sonrada buyur gel tartisalim ama o "kiviriyorsun" sözü nedeniyle bir özür borcun var sanirim..
Yaradan söylüyor zaten Kuranı keriminde çok çok ayetler var peygamber efendimizin çok hadisi var
Eğer ahiretteki hesap dünyaya benzetenler çok hocalar ahmak diyor.Cübbeli ahmet hoca ise kalkaleli ahmak diyor ben size kalkalesini söylemedim.
Yani senin anlayacağın ben kendimi Haşa Allah (cc) yerine koymadım ki Haşa Allah (cc) yerine karar vereyim.
elif zeynep
07-28-2008, 00:06
Ya ne hale geldiğimizi farkederek ne halden ne hallere intikal ettiğimizi görerek şaşırıp kalasım geliyor. Bu kadar set cevaplarla milli görüşcüleri eleştiren sizsiniz, sizin konuşmaya hakkınız yok diyen sizsiniz, her türlü hakareti dalgalarınızla bize ithaf eden sizsiniz; ne söylememiz gerekiyor, bu konuya girmek sadece durumumuzun , birbirimize tahammülsüzlüğün ne kadar kabardığını hissetmekle eş değer...
hakansükür
07-28-2008, 00:07
Allah sana akıl fikir versin
Amin
Deniz.Feneri
ama Mücahit Erbekan'ın kişiliği ve geçmişini okudum kendisini çok seviyorum. Onun hakkında yağdırılan övgüleri de okumuştum. Makine mühendisi olmasına rağmen siyaset yapan birisik kendisi. Bazı lafları ile yaktığı canlar olmuhş onu da biliyorum.
Demokrat
Ya ne hale geldiğimizi farkederek ne halden ne hallere intikal ettiğimizi görerek şaşırıp kalasım geliyor. Bu kadar set cevaplarla milli görüşcüleri eleştiren sizsiniz, sizin konuşmaya hakkınız yok diyen sizsiniz, her türlü hakareti dalgalarınızla bize ithaf eden sizsiniz; ne söylememiz gerekiyor, bu konuya girmek sadece durumumuzun , birbirimize tahammülsüzlüğün ne kadar kabardığını hissetmekle eş değer...
simdi lafi cevirmeyi birakinda edebli sekilde yanlis anlasildim yada artniyetli davrandim özür dilerim deseniz daha erdemli bir hareket olur.. buyrun o savundugunuz arkadasin dedigi kelime orada..
"kiviriyorsun" diyen kisinin bütün söylemlerine katildiniz, size bir bayan olarak yakistiramadim, önce maneviyat , önce ahlak diyen bir kesime yakistiramadim... buyrun devam edin bakalim ;)
hangisi hakaret Allah aşkına söylermisin ?
hakansükür
07-28-2008, 00:08
Çelişkiden sonra ne deriz zeynep?
-Hipotez yanlış değiştirmek lazım ;)
Milli görüşçüler tezlerini değiştirip gelsin deTARTIŞALIM!
ADABIYLA!
Büyük harfle yazı yamak forumda yasak...
Acab bize gelince mi yasak oluyor?
bakıyorum eleştirdiğin arkadaşla 'biz' olmuşsunuz...
demek ki sahtesi mahtesi yok bu işin..
gelip provakatörlük yapanlara gereken cevap verilmeli...
sen edebinle tartışıyor olabilirsin ama edepten yoksun olanlara karşı tavır bile takınamıyorsun..
eyvallah!
Demokrat
07-28-2008, 00:09
Ben
Yaradan söylüyor zaten Kuranı keriminde çok çok ayetler var peygamber efendimizin çok hadisi var
Eğer ahiretteki hesap dünyaya benzetenler çok hocalar ahmak diyor.Cübbeli ahmet hoca ise kalkaleli ahmak diyor ben size kalkalesini söylemedim.
Yani senin anlayacağın ben kendimi Haşa Allah (cc) yerine koymadım ki Haşa Allah (cc) yerine karar vereyim.
imzami sana armagan ediyorum ;
“İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin, Allah’ım"
tayyipleyiz
07-28-2008, 01:32
Umarım daha seviyeli bir tartışma görür, bilgilenir ve de takdir edilecek yorumlar okuruz. Sevgilerimle ... :)
hakansükür
07-28-2008, 03:25
Erbakan'a kansız demek
sadece bu yeter daha çok var ama ...
Sizin kansız dediğiniz kişi benim liderim kimsenin benim liderime hakaret etme yetkisi yoktur.
murat kurt
07-28-2008, 03:28
Kansızı kim dediyse ayıp etmiş
Ama bana dediklerin çok yanlış
bendeki değerini sıfırladın
Umrunda olmayabilir ayrıca ..
tayyipleyiz
07-28-2008, 03:38
Ben
Uyarı veren ben olduğuma göre, gocunan da senin iddiana göre ben oluyorum. Sevgili kardeşim "hakan şükür", seni uyarmıştım. Daha önce demiştin ki; "tükürdüğünü yala" bunu bir bayana söylemiştin. Hatta bayanlara ... Ben sustum bekledim. Ama sen bakıyorum ki devam ediyorsun. Dava böyle bir ağızla savunulmaz. Hakk dava, en azından. Ben de davaya çok önem veririm. Çok da milli görüşten dostum var ama sen bir başkasın. Sen savunduğun davayı da zedeliyorsun. Yapamıyporsan bırak ki; onlara söz gelmesin. Sen kendini feda et yada dava nedir nasıl savunulur buna bak ona haiz davanı sırtlan. Uyarı cezanı arttırdım yine devam ettin. "Ahmak" kelimen benim gibi sabırlı bir insanın bile sabrını taşırır bir kelimedir. Elif hanım da dava savunuyor ama senin gibi değil.
Dava öyle bir şeydir ki; Kişisel hiç birşeyi kaldırmaz. Savunduklarını namusun kadar etik ve özenle savunmalısın ki, neşv-ü nema bulsun. Dava, içi böyle mühim şeylerle doldurulacak bir kavramdır.
Sevgilerimle ... :)
hakansükür
07-28-2008, 04:04
Benim hatalarım benden kaynaklanır davamdan değil.
Ben hiçbir mensubu izinden giden kişilere bakarak ön argılı olmadım inş. olmayacağım.
Ben mensub olunan yeredeki insanlara bakarak fikir sahibi olurum.
Siz bana istediğiniz kadar küfür edin yada siz istediğiniz kadar ban hürmet edin siz benim Ak Parti bakış açımı değiştiremezsiniz.Neden mi?
ben Ak Parti'yi bağlı olduğu kişilere göre eleştirmem ben Ak Parti icraatlarına göre tavır takınırım.
Gerçeğide bu olması lazımdır.
Ancak forum sakinleri benim yaptığım hataları milli görüşe yıkıyorsunuz.Neden Sp yaptığı icraatlarla tavır takınmıyorsunuzda sen davana zarar veriyorsunz gibi benim gibi insanın sözlerine karşı davama önyargılı oluyorsunuz.
Ben şuana kadar öyle Ak Parti gördüm ki
Dedikleri laf aynen şu
İsrail filistine zülüm uygulamıyor.
Fİliistin hakediyor
Filistin toprakları israilindir israil ne yaparsa yeridir.....vs
Bu gibi sözler bir Ak Parti'li kişiden çıktı ancak ben hiçbir zaman ona sen davana zarar veriyorsun deme fafletinde düşmedim.
Ben biliyorum ki dava mensub olduğu kişlere göre tavır alınmaz davaya üst düzey yöneticilerin yaptığı hareketler bana tavır almamı sağlar.
Ben milli görüş davasının bir kum tanesi bile olamamış birsiyim.Davama ön yargılı oluyorsan Erbakan hocanın R.kutanın Ş.kazan'ın ..vs üzt düzey kişilerin hal ve hareketlerine göre önyargılı ol.
sizin dediğiniz gibi sen davana zarar veriyorsun lafları adalete aykırıdır.Biri çıkar milli görüşü kötülemek için pravakatör hareketler yapar bunun yüzünden davamıza ön yargılı yada zarar verir demek insanlık nizamına aykırıdır.
Gelelim bir başka meseleye....
Evet benim gözümde ister bayan ister bay olsun.Davama hakeret etmişse suçludur.Bayan diye suçsuz diyemeyiz.Elbetteki bayan olmasa vereceğimiz cevap farklı olacaktı.Tükürdüğünüzü yalayın sözü benim davama laf atmasından ve hakaret etmesi yüzüden söylenmiştir.Ben hala sözümün arkasındayım.Davama hiçkimse aşağı görücü sözlerle vede bu sözler İftira ile tükürülmüşse bize ne düşer tükürdüğünüzü yalayın demek düşüer.Hiçkimse burada davama hakaret edenlerden hesap sormuyor.Davam dediğime ister beğenirsiniz isterseniz beğenmezsiniz.Beğenmediğiiz için hkaret edemezsiniz.Bu forumda sabır gösterdim hakaret konusunda ancak insanında sabrı tükenir.Ve yapılanlara davamıza atılan iftiralara kartel yalanlarına inananlarada bizimde cevap verme hakkımız vardır.Bize hakerle sert cevap veriyorsa bizde aynı karşılıkta vermesekte veriyoruz malesef.
Ben buraya kadar her sözümü karkasındayım
Ahmak sözüne gelince ....
Ben Ahmak sözcüğünü dikkat ederseniz ve tükçeniz iyi ise cümleyi iyi takip ediniz.
Bu dünadaki gibi hesabı Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan Ahmaksın... dedim
Sanıyorsa ahmaktır hatta ahmakın ta kendisidir.
Sanmıyorsa o laf ona söylenmemiştir.
Bilmem neden bu laftan gocundunuz....
murat kurt
07-28-2008, 04:16
Fİliistin hakediyor
Bu sözü kim söylemiş açıkla yoksa iftiracısın!
Ak Parti bakış açımı değiştiremezsiniz.Neden mi?
Umrumuzda değil senin bakış açın ne halt edersen et!
Evet benim gözümde ister bayan ister bay olsun.Davama hakeret etmişse suçludur.Bayan diye suçsuz diyemeyiz....
Senin her vakit ağzında gevelediğin dava kelimesi sana yakışmıyor.Bir dava adamı ki bu bir de milli görüşse asla bir hanımefendiye Tükürdüğünü yala falan demez.Hele böyle herkesin okuyabilileceği yerlere yazmaz!Bayan olmasa başka birşey diyecekmiş..Ne diyecektin?Merak ettim doğrusu...
Ben Ahmak sözcüğünü dikkat ederseniz ve tükçeniz iyi ise cümleyi iyi takip ediniz.
İyidir Türkçem...Türkçe büyük harfle başlar canım kardeşim,birde Tükçe değil Türkçe..
Bu dünadaki gibi hesabı Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan Ahmaksın... dedim
Takip ediyorum" Bu dünadaki" ne demek öz Türkçemi neyse....devam Cümleyi okuyalım
"Bu dünadaki gibi hesabı Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan Ahmaksın... "
Bu cümleyi anlayan varsa buyursun gelsin,anlatım bozukluğunun dibine varmışsın.
Bu ne demek...
Dava adamı bir Türkçeyi öğren sonra laf ebeliğine kalkış!
tayyipleyiz
07-28-2008, 04:28
Hala beni hedef alıyorsun, bakıyorum da kendine hiç dem vurmamışsın. Haklılığını bu üslupla bu forumda sürdüremezsin .Davam dediğin şeyleri ÜSLUP ile aktarırsın. Üslup namus gibidir. Eğer davanı bu üslupla savunacaksan, bu foruma girmemen önerimdir. Neden dersen, ben buna izin vermem.
Bugüne kadar Erbakan ve Diğer liderler konusunda sustum. Ben ötekileştirmeyi sevmem. Erbakan kendi yolunun yolcusudur. Banane ... Ama bakıldığı zaman sen Ak Parti Forumda dava savunuyorum diye, Ak Partilileri rencide edersen ve buna haklı olduğunu da iddia edersen. Derim ki seni haklı bulacakları yerde yaz. Sen ne ilksin ne de anlaşılan son olacaksın. Yazmaya devam edeceğim diyorsan ilk günden itibaren san gösterdiğim tahammülü artık göstermeyeceğimi bilmeni isterim. Özelden sevdiğim bir kardeşime attığın mesajlar senin kişiliğini oartaya koyuyor zaten. Ama ben yine seni atmadım. O kişiliği ezdim belki ama adalet yanında olmaya çalıştım. Hakk tarfında olmaya da devam edeceğim. Bu da benim davam. ADALET ...
Umarım bundan sonra bunları bu şekilde savunmazsın. Savunacağım diyorsan deri mki veda başlığı aç.
Sevgi ve saygı benden olsun. ;)
hakansükür
07-28-2008, 04:47
Fİliistin hakediyor
Bu sözü kim söylemiş açıkla yoksa iftiracısın!
Ak Parti bakış açımı değiştiremezsiniz.Neden mi?
Umrumuzda değil senin bakış açın ne halt edersen et!
Evet benim gözümde ister bayan ister bay olsun.Davama hakeret etmişse suçludur.Bayan diye suçsuz diyemeyiz....
Senin her vakit ağzında gevelediğin dava kelimesi sana yakışmıyor.Bir dava adamı ki bu bir de milli görüşse asla bir hanımefendiye Tükürdüğünü yala falan demez.Hele böyle herkesin okuyabilileceği yerlere yazmaz!Bayan olmasa başka birşey diyecekmiş..Ne diyecektin?Merak ettim doğrusu...
İyidir Türkçem...Türkçe büyük harfle başlar canım kardeşim,birde Tükçe değil Türkçe..
Takip ediyorum" Bu dünadaki" ne demek öz Türkçemi neyse....devam Cümleyi okuyalım
"Bu dünadaki gibi hesabı Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan Ahmaksın... "
Bu cümleyi anlayan varsa buyursun gelsin,anlatım bozukluğunun dibine varmışsın.
Bu ne demek...
Dava adamı bir Türkçeyi öğren sonra laf ebeliğine kalkış!
Sizin yapığınız şey laf ebeliğidir.
Yazıyı neden Türkçe iyi bilip bilmemeye indirdediniz.Böyle küçük şeylerel uğraşıyorsunuz.Önemli büyük küçük yazılması değil anlaşılmasıdır.Büyük küçük harflere takılırsanız çok şey kabedersiniz kaybettinizde....
İsrail hakkındaki görüşü bi AKP kişi söyledi o AKPli dediğim kişi bu forumdan çok daha AKPlidir.İftira değildir....Bu foruma üye değil diye biliyorum.
AKP Arkadaşımız bu forumda değil diye AKP olmaktan çıkmıyor heralde...
Adamın sözlerini duyunca şok oldum nasıl biri dedim açıkca...
Ancak ben bu forum sakinleri gibi AKP üzerine yıkmadım.
İftiradan ALLAH (cc) sığınırım....
tayyipleyiz
07-28-2008, 04:49
"o Ak Parti'li dediğim kişi bu forumdan çok daha AKPlidir."
Bu sözünü açarmısın. ;)
murat kurt
07-28-2008, 04:52
Lafı çevirme Hakann!Bana adını söyle.Ben bu forumdan demedim.Kimse onun adını söyle.İftira atma!Akıllı ol!Senin dava anlayışın bu mu?İftira ile haklı çıkmak mı?Ben eski milli görüşçüyüm senin gibileri iyi bilirim.
Türkçe büyük hafle başlar ben buna takılırım.Hele sen Türkçeyi biliyorsanız diye bilmiş bilmiş konuşursan daha da takılırım
murat kurt
07-28-2008, 04:54
Bu sözünü açarmısın. ;)
Abi kıymetli vaktini buna harcama..İftira atıyor neyi açacak.
hakansükür
07-28-2008, 04:55
Bu sözünü açarmısın. ;)
Burada yeterince düşünce özgürlüğü olmadığından yeterince açıklanmayacaktır.
Yeterince açıklanınca uslup kelimesi karlımıza çıkar hakaret ettin lafları çıkar bu aslında hakaret depil gerçektir.Ancak bu forumda hakaret kabul ediliyor.
Biraz açarsak ...
Bu forumdaki kişilerin %97 gerçek AKP olarak görmüyorum.Akpli gibi davranmıyolar.Ancak benim arkadaşım benim ne anlatmak istediğimi ve ne söyleyeceğimi iyi dinler bazen katılır bazen katılmaz.Düşünce özgürlüğü vardır.Doğruları hakaret kabul etmez...Daha çok var ancak ....
murat kurt
07-28-2008, 04:57
Bu sözünü açarmısın. ;)
Burada yeterince düşünce özgürlüğü olmadığından yeterince açıklanmayacaktır.
Yeterince açıklanınca uslup kelimesi karlımıza çıkar hakaret ettin lafları çıkar bu aslında hakaret depil gerçektir.Ancak bu forumda hakaret kabul ediliyor.
Biraz açarsak ...
Bu forumdaki kişilerin %97 gerçek Ak Parti olarak görmüyorum.Ak Parti'li gibi davranmıyolar.Ancak benim arkadaşım benim ne anlatmak istediğimi ve ne söyleyeceğimi iyi dinler bazen katılır bazen katılmaz.Düşünce özgürlüğü vardır.Doğruları hakaret kabul etmez...Daha çok var ancak ....
Yalanlara da başladın..Bravo dava adamım benim.
tayyipleyiz
07-28-2008, 04:57
Niye buradasın o zaman ... Ak Parti Forumda, Ak Partililere Ak partililiği mi öğretiyorsun. ;)
hakansükür
07-28-2008, 05:00
Lafı çevirme Hakann!Bana adını söyle.Ben bu forumdan demedim.Kimse onun adını söyle.İftira atma!Akıllı ol!Senin dava anlayışın bu mu?İftira ile haklı çıkmak mı?Ben eski milli görüşçüyüm senin gibileri iyi bilirim.
Türkçe büyük hafle başlar ben buna takılırım.Hele sen Türkçeyi biliyorsanız diye bilmiş bilmiş konuşursan daha da takılırım
Sen küçük şeylere takılmaya devam et millet aya çıkyor bizimkiler ise ufak tefek şeylerle uğraşıyor ....
Ben kimseye iftira atmadım.Ancak doğruları kabullenmeyen birisine ne anlatabilirim ki........
Ak Parti içindekiler döt dörtlük mü? illa bir yamuk tarafı yok mu? varsa iftira olmadığını anlarsın.
Ancak iftira olmadığını bilip bilmeden karşısındakine bu iftira atıyor diye iftira atarsan bu işin başka tarafıda var derim
tayyipleyiz
07-28-2008, 05:02
Ben de şuna takıldım. Ya % 97 değilde % 96 ak partili değilse bu forumda. O % 1 e iftira etmiş olmazmısın. Bu kul hakkı olmazmı ? Bu iftira olmaz mı? Hani Allah c.c. ya sığınıyoruz ya ... ;)
hakansükür
07-28-2008, 05:06
Ben de şuna takıldım. Ya % 97 değilde % 96 ak partili değilse bu forumda. O % 1 e iftira etmiş olmazmısın. Bu kul hakkı olmazmı ? Bu iftira olmaz mı? Hani Allah c.c. ya sığınıyoruz ya ... ;)
Hayır iftira etmiş olmam
Neden %97 dedimde %96 yada %95 demedim.
Çünkü
Bu forumun %3 enaz AKP değil.
%96 deseydim haksızlık olurdu...
murat kurt
07-28-2008, 05:06
Evet...Sonuç ortada sen bu adamı bize söylemeyeceksin.Ben sana siyorum ki İsraili öven kim???Sen bana %97 si şöyle böyle benim arkadaşım daha Ak Partili o iyidir falan diyorsun.İyide senin arkadaşın iyiyse niye o lafları etmiş.Ak Partiliyse niye seninle dost,hem de bu adam İsrail hayranı.
Demekdir ki sen büyük bir yalancısın.
Lafı nereye getireceğini bilemedin.
Yok aya çıkma meselesi hoşuma gitti,bunu kimden duydun yoksa sen mi buldun? :)
Ak P. içinde de yamuk çıkabilir tabi ben buna takılmadım.
Sen iftira atıyorsun hatta yalan söylüyorsun...
murat kurt
07-28-2008, 05:07
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Bu forumun %3 enaz Ak Parti değil.
Sen kaç yaşındasın ya mantığa bak biz de muhatap aldık seni yazıyoruz
tayyipleyiz
07-28-2008, 05:08
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Sen herşeyi biliyorsun (!) sevgili kardeşim. Bence sen sadece haddini bilmiyorsun. Duam onuda öğrenmen adına olsun. Murata katılıyorum. Senle uğraşmak vakit kaybı imiş. Sen gerçekten cahilsin.
Sevgilerimle ...
hakansükür
07-28-2008, 05:10
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Sen herşeyi biliyorsun (!) sevgili kardeşim. Bence sen sadece haddini bilmiyorsun. Duam onuda öğrenmen adına olsun. Murata katılıyorum. Senle uğraşmak vakit kaybı imiş. Sen gerçekten cahilsin.
Sevgilerimle ...
Kimin cahil kim cahil olmadığını zaman gösterecek....
tayyipleyiz
07-28-2008, 05:11
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Sevgilerimle ...
Hangi zaman, dili geçmiş olanmı?
hakansükür
07-28-2008, 05:15
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Sevgilerimle ...
kimin cahil olduğu yavaş yavaş belli oluyor.
Şuan cahilin kim olduğu gelecek zamanda belli olacak ancak sen okurken şimdiki mi olur ? geçmiş mi olur? bilinmez ...
murat kurt
07-28-2008, 05:16
Hayır iftira etmiş olmam
Çünkü
Sevgilerimle ...
kimin cahil olduğu yavaş yavaş belli oluyor.
Şuan cahilin kim olduğu gelecek zamanda belli olacak ancak sen okurken şimdiki mi olur ? geçmiş mi olur? bilinmez ...
:o ;D
tayyipleyiz
07-28-2008, 05:21
Senin için ne geçmiş olabilir ne de şimdiki ... Sen bu zihniyetle ilelebet cahil kalırsın. Aramızdaki fark ne biliyormusun ? Ben bildiklerimin değil, bilmediklerimin farkındayım. Bu fark cehalet adına zirve değil mi ?
Sana iyi bir tatil veriyorum. Yeter sana tahammül ettiğim. Ama adalet bunu gerektirdi. ;)
Kimse AK PARTİ forumda ötekileştirme yapamaz. Çok değer verdiğim dostlarıma açıktan ve özelden hakaret edemez. Sonrada burada bana ahlak dersi veremez. Ben sabrımla ve kişiliğimle buradayım. Bana atılan mesajlarda senin kişiliğini yansıtıyor. Umarım tatil faydalı olur.
Saygılarımla ...
Demokrat
07-28-2008, 13:33
ben bir laf demistim bazi isi bilmeyen sazanlar atlamisti!.. o lafimi hakan süküre hitaben bir kez daha söylüyorum
"cahille tartisan her zaman haksiz cikar!".. bazi kendini bilmezlerde lafimi baska yere cekmesin ;)
Erbakan'a kansız demek
Sizin kansız dediğiniz kişi benim liderim kimsenin benim liderime hakaret etme yetkisi yoktur.
kim kansız dedi :o
Demokrat
07-28-2008, 13:38
Erbakan'a kansız demek
kim kansız dedi :o
evet bende onu merak ediyorum.. kim bu forumda erbakan hocaya kansiz dedi, linkiyle beraber yayinlasin yayinlayamazsa sereften yoksun,haysiyetten yoksun, yalanci, iftiraci biridir hakan sükür denilen bu kisilik!..
buyursun kanitlasin, kanitlarsa o lafi söyleyene diyecegimizi deriz, evet buyur bekliyoruz!
Beylerbeyi
07-28-2008, 13:43
sp ile ak partiyi karşı karşıya getiren konularda neden hep sert tartışmalar oluyor anlamıyorum.
üzülüyorum da :(
sp ile ak partiyi karşı karşıya getiren konularda neden hep sert tartışmalar oluyor anlamıyorum.
niyee ak parti chp,mhp,dsp,dp ile sert tartışabilir de sp ile tartışamaz mı?
siyasette duygular konuşmaz ;)
aynı şeyi ben de düşünmüştüm.. demokrat abimizin cevabı net oldu..
ya noluyor arkadaşlar çok gerilmiş 2 tarafta bence artık bu konuları tartışıpta birbirimizi yormasak....(hayır yani gittikçe 2 tarafta birbirine hakaret edici sözler ediyor fakat yalnızca 1 taraf uyarı puanı alıyor) çok adaletsizce...
şuna bak ne hale geldik yani...gören de bir sol ile bir sağ parti tartışıyor zanneder....üzüldüm doğrusu...
bütün konuyu okudun mu :o
Demokrat
07-28-2008, 13:51
birileri buranin ak parti forum oldugunu sp liler dahil kimsenin ayricalikli olmadigini bilmelidir.. ancak bazilari nedense ak partinin basarisini hazmedemiyor, gecmisteki defterleri karistirip partimize laf atmaya calisiyorlar..
kimse kusura bakmasin sp liler gelecek burada partimize, basbakanimiza, bizlere yalan, iftira ve camur atacak ya biz ayni yoldayiz, eskiden beraberdik diyerek onlara göz yummayiz..
bir kez daha altini ciziyorum benim icin muhalefetin chp si, sp, si, mhp si yoktur benim icin muhalefetin erdemlisi vardir bakiniz iki isim vereyim siteden kemalist59 ve hun_yabgu arkadaslarimiz farkli görüslerden ama onlar hic bir zaman bu sahsiyetlerin yaptigi gibi iftira, camur ve yalanla siyaset yapmadilar o yüzden farkli görüste olmalarina ragmen sitede seviliyor,yorumlarina deger veriliyor ve tartisilmaya deger bulunuyorlar..
ama yukaridaki sahsiyetin tartismalarina Allah rizasi icin bakin, sanki 6 yasinda bir cocukla tartisiyoruz bilgiden yoksun, saygi dersen hic yok, iftira girla gidiyor, tartismaktan cok karsidakine laf koymanin pesinde böyle birinin ne kendisine faydasi olur ne davasina faydasi olur sonra laflari yiyince bana laf söyleyin davama degil diyor..
buyrun devam edin bakalim!
tayyipleyiz
07-28-2008, 13:52
Mümkün olduğunca, elimizden geldiğince sabır ve adalet tarafında olmaya çalışıyoruz. Adalet sorgulatacak konumu geldiğimde konumumu terk etmeye hazırım. ;)
Demokrat
07-28-2008, 13:53
ya noluyor arkadaşlar çok gerilmiş 2 tarafta bence artık bu konuları tartışıpta birbirimizi yormasak....(hayır yani gittikçe 2 tarafta birbirine hakaret edici sözler ediyor fakat yalnızca 1 taraf uyarı puanı alıyor) çok adaletsizce...
arkadasimiz konunun dahili elif zeynebin kardesidir o yüzden yorumunu duygusal yapmistir, yani cok fazla dikkate almamak gerekir ;)..
bakiniz forumun ismi nedir ak parti forum o halde burada ak partililerin önceligi vardir bunuda sanirim farkli görüslerde olanlar bunu dikkate alarak buraya üye olmustur!..
ayrica madem yüreklisin, madem yigide hakkini veriyorsun ablanin yapamadigini yap ve o sahsiyetin bir bayana "kiviriyorsun" demeseni kinada bizde samimiyetine inanalim ;)
Demokrat
07-28-2008, 13:54
şuna bak ne hale geldik yani...gören de bir sol ile bir sağ parti tartışıyor zanneder....üzüldüm doğrusu...
sol yada sag ne farkederki benim icin sp ile chp nin hic farki yok ;) benim icin ak parti ve digerleri vardir!
Bişey söyleyip gidiyorlar ya sinir oluyorum >:(
Demokrat
07-28-2008, 14:05
ne bekliyordun ki senle fikir tartismasi yapmalarinimi bir fikre sahip olmak icin önce bilgi lazimdir kardes ;)
ne bekliyordun ki senle fikir tartismasi yapmalarinimi bir fikre sahip olmak icin önce bilgi lazimdir kardes ;)
o zaman sussunlar bi zahmet.zan altında bırakıp gidiyorlar.
Demokrat
07-28-2008, 14:08
amaclarida bu kardes.. icimize nifak tohumu ekmek ;) adam cikiyor yalan, iftira, camur atiyor sonra biz iki cift laf deyince bir anda dindar kesilip bize ahireti hatirlatiyor..
Rabbim kimseye hazim sorunu vermesin bu sorun insanlari o kadar gülünc duruma düsürüyor ki, o kadar cirkeflestiriyor ki bir zaman sonra önüde alinmiyor..;)
ben bu konuyu dün de görmüştüm ama dün en son kilitlendi diye görmüştüm...yine bugün devam ediyor...yani takip ediyorum hiçbir zaman bilgim olmayan konuda konuşmam...
Demokrat
07-28-2008, 14:14
ben bu konuyu dün de görmüştüm ama dün kilitlenmişti...yine bugün devam ediyor...yani takip ediyorum hiçbir zaman bilgim olmayan konuda konuşmam...
ama benim mesajimi es gecmissin bir kez daha tekrarliyorum.. burada bayanlara "kiviriyorsun" diyen hakan sükür edebsizine tepki verecek misin, madem konuyu okudun o zaman o yaziyida okumusdursun ablan arkadasin söylediklerinde yanlis birsey bulmadigini söylemis daha sonra hakan sükürün yazisini alinti yapan berikaya ahlak dersi vermisti, bakalim sen yüreklice davranip tepki verecek misin ;)
ben bu konuyu dün de görmüştüm ama dün kilitlenmişti...yine bugün devam ediyor...yani takip ediyorum hiçbir zaman bilgim olmayan konuda konuşmam...
ama benim mesajimi es gecmissin bir kez daha tekrarliyorum.. burada bayanlara "kiviriyorsun" diyen hakan sükür edebsizine tepki verecek misin, madem konuyu okudun o zaman o yaziyida okumusdursun ablan arkadasin söylediklerinde yanlis birsey bulmadigini söylemis daha sonra hakan sükürün yazisini alinti yapan berikaya ahlak dersi vermisti, bakalim sen yüreklice davranip tepki verecek misin ;)
kıvırmak lafı hiç doğru değil...fakat sizin bizzat dün aynı konuda yazdığınız edepsiz herif lafı ne oluyor o zaman??? siz kim oluyor da karşınızdakine böyle itham ediyorsunuz...ikisi de eş değer benim içimde lütfen sadece kendi yazdıklarımızı hak görmeyelim onun yanlış lafı var da sizin yok mu???
Demokrat
07-28-2008, 14:21
kıvırmak lafı hiç doğru değil...fakat senin yazdığın edepsiz herif ne olyor bakalım??? siz kim oluyor da karşınızdakine böyle itham ediyorsunuz...ikisi de eş değer benim içimde lütfen sadece kendi yazdıklarımızı hak görmeyelim onun yanlış lafı var da sizin yok mu???
Bir atasözü vardir ates olmayan yerden duman cikmaz ayni sekilde fizikte etki, tepki olayi vardir bir bayana "kiviriyorsun" diyen sahsiyet benim icin edepsizdir, terbiyesizdir bunun lami, cimi yok eger senin icin bu söz edebsizce, terbiyesizce degilse senin edep ve terbiye anlayisin farkli demektir!..
bu yüzden sizleri samimi bulmuyorum, bu yüzden sizlerin söylediklerine inanmiyorum cünkü isinize geldigi zaman edepten, terbiyeden dem vurursunuz isinize gelmedigi zaman görmezden gelirsiniz..
ben yazmasam o yaziyi kinamayacaktiniz bile hadi yine siz insaflisiniz ablaniz o yaziyi yazan sahsiyeti desteklemisti bu dahada vahimdi!..
herkes haddini bilecek, haddini asana edepsizde denir, sahsiyetsizde denir, kisiliksizde denir! bilmem anlatabildim mi ;)
buyrun siz ahlak dersi vermeye devam edin, ben külahimi cikardim masanin üstüne koydum ben dinlemesemde o dinliyor 8)
arkadasimiz konunun dahili elif zeynebin kardesidir o yüzden yorumunu duygusal yapmistir, yani cok fazla dikkate almamak gerekir ;)..
bakiniz forumun ismi nedir Ak Parti forum o halde burada ak partililerin önceligi vardir bunuda sanirim farkli görüslerde olanlar bunu dikkate alarak buraya üye olmustur!..
ayrica madem yüreklisin, madem yigide hakkini veriyorsun ablanin yapamadigini yap ve o sahsiyetin bir bayana "kiviriyorsun" demeseni kinada bizde samimiyetine inanalim ;)
Duygusal bir yorum yapmak gafleti gösterdiğimi zannetmiyorum...ben AKP'liyim, milli görüş'ü tam olarak bildiğimde söylenemez ,bu nedenle milli görüş hakkında yorum yazmaktan kaçınırım. Erbakan'ın çoğu davranışını tasnif etmem, Erdoğan'a laf söyleyenlere de cevabım olur elbette.. Sizden öğrenecek değilim AKP'li olmayı... Ablamın düşünceleri beni bağlamaz, çoğu düşüncelerinide tasnif etmem, ama bu kadar sert eleştiride , bu konuya uygun mu? Abartıya giderek konu düşünmeme yolunda ilerliyor...Anlatmak istediğim ben AKP'liyim her fert kendinden sorumludur...
Demokrat
07-28-2008, 14:32
size ak partili degilsiniz diyen mi oldu :) ak partili olup, olmamaniz beni ilgilendirmiyor ki benim icin o edepsizi savunan ister ak partili olsun, ister sp li olsun aynidir!...
benim tepkim ikili oynayanlara, benim tepkim kendi dünyalik cikarlarina dinimizi alet edenlere, benim tepki iftira yalan ve camurla siyaset yapanlara..
bunlari yapan ister sp li, ister ak partili olsun tepkimi koyarim ayni sekilde bende yapiyorsam tepkinizi koyun.. siyasette tek liman ahlaktir diyen basbakanimizin o sözünü size hatirlatiyor ve bundan sonrada böyle edepsizlere biz söylemeden tepki koyacaginizi umut ediyorum ;)
size ak partili degilsiniz diyen mi oldu :) ak partili olup, olmamaniz beni ilgilendirmiyor ki benim icin o edepsizi savunan ister ak partili olsun, ister sp li olsun aynidir!...
benim tepkim ikili oynayanlara, benim tepkim kendi dünyalik cikarlarina dinimizi alet edenlere, benim tepki iftira yalan ve camurla siyaset yapanlara..
bunlari yapan ister sp li, ister ak partili olsun tepkimi koyarim ayni sekilde bende yapiyorsam tepkinizi koyun.. siyasette tek liman ahlaktir diyen basbakanimizin o sözünü size hatirlatiyor ve bundan sonrada böyle edepsizlere biz söylemeden tepki koyacaginizi umut ediyorum ;)
Başbakanımızın sözünü iyi idrak etmeniz temennisi ile...Bu konu böyle giderse uzar ben çıkıyorum..
Demokrat
07-28-2008, 14:40
biz basbakanimizida, sözlerinide cok iyi idrak ediyoruz darisi onu cekemeyen, onu hazmedemeyen, sözlerinde degisik anlam arayanlarin basina 8)...
EpiVaTeS
07-28-2008, 14:41
˙·٠٠•● Katılıyorum Demokrata 8)˙·٠٠•●••٠·˙
Erbakan hocaya kansız diyen şahıs
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=57370.15
Demokrat
07-28-2008, 15:03
peki bu konuyla alakasi nedir, neden hakan sükür sanki bu konuda bizler söylemisiz gibi ima ediyor.. o kansiz diyenin yaptigi kendi terbiyesizliktir hemde terbiyesizligin daniskasi zaten orada tepkisinide koymus neden baska bir tartismayi bu konuya tasiyor ;)
bu arada 30 gün tam ban cezası almış.
BU çok büyük haksızlık.Nasıl adalet yaw.Adamlar dine imana sövüyor böyle ceza aldıkları yok...
Bazı kişilerde ispatla demişler adam banlı nasıl ispatlasın.Ancak ben dolaşırken şans geldi.
Demekk hakan kardeşim doğru söylemiş.
Bu söyleyen kişiyi kınıyorum.
peki bu konuyla alakasi nedir, neden hakan sükür sanki bu konuda bizler söylemisiz gibi ima ediyor.. o kansiz diyenin yaptigi kendi terbiyesizliktir hemde terbiyesizligin daniskasi zaten orada tepkisinide koymus neden baska bir tartismayi bu konuya tasiyor ;)
Heralde konuyu tam okumamışsınız.Ne diyor bu forumda çok hakaret ediliyor buda ispatı diyor.
Neyse adam banlanmış banı kaldırın kendisini savunsun ...
Demokrat
07-28-2008, 15:08
BU çok büyük haksızlık.Nasıl adalet yav.Adamlar dine imana sövüyor böyle ceza aldıkları yok...
Bazı kişilerde ispatla demişler adam banlı nasıl ispatlasın.Ancak ben dolaşırken şans geldi.
dolasirken denk gelmiste, su olmusta.. edepsizi ancak senin gibi edepsizlik yüzünden banlanan birisi savunur yani bizacinin sahidi, siraci :)
tayyipleyiz
07-28-2008, 15:11
BU çok büyük haksızlık.Nasıl adalet yav.Adamlar dine imana sövüyor böyle ceza aldıkları yok...
"Dine imana sövüp" de süresiz banlanmayan birini bana gösterebilirmisin sevgili kardeşim. Adalet sorgulancaksa önce bua rakdaşın kaç kez uyarıldığına bakılacak. Özelden sorduğum sorulara alamadığım yanıtlara bakılacak. Sonra da birilerine ettiği hakaretlere bakılacak. Şikayetiniz var ise; üst düzey yöneticiye başvurabilirsiniz. Hani sizi cezalı kılana ... Adil olmadığım kanaatine vardığımda gitmesini bilirim. Sen daha yenisin bu forum beni iyi tanır.
Sevgi ve saygı benden olsun.
dolasirken denk gelmiste, su olmusta.. edepsizi ancak senin gibi edepsizlik yüzünden banlanan birisi savunur yani bizacinin sahidi, siraci :)
Bırakın Allah aşkına görüşünü savundu diye kimse bu kadar ağır caza veremez Ahlaken
Konuyu baştan beri okudum.Hiçbir hakaret göremedim.Ancak neden ban verilmiş anlamış değilim.Neyse akp forumun adaleti
30 gün tam ban cezası sırf bu başlıkta yaptıklarından dolayı değil...
Kaç zamandır bardağı dolduruyordu..Dün ağzına kadar getirdi bugün de taşırdı...
Hayırlı olsun...Umarım 30 gün sonunda nasıl konmuşması gerektiğini öğrenir de gelir!
ama gördüğüm kadarıyla ban cezası bazen işe yaramıyor!
1 doğru onlarca yanlışı götürmez...
Erbakan kansız diyen yanlış yapmıştır!
Tıpkı "hakan şükür" gibi...
Onun yanlışı diğerinin yanlışını örtmez... ;)
Demokrat
07-28-2008, 15:14
Bırakın Allah aşkına görüşünü savundu diye kimse bu kadar ağır caza veremez Ahlaken
Konuyu baştan beri okudum.Hiçbir hakaret göremedim.Ancak neden ban verilmiş anlamış değilim.Neyse Ak Parti forumun adaleti
Forumun adaletini sorgulamak senin gibi hakaretten, iftiradan, yalandan dolayi 10 larca kez banlanan pravakatörlere kalmadi!.. sende biraz yüz olsaydi banlandigin yere gelip yine ortam bozmazdin ama bir kere bozgunculuk kanina islemis o yüzden ceza, ban ne fayda ;)
Demokrat
07-28-2008, 15:15
Bu forumun yöneticileri de kendisinin öve öve bitiremez.
Ben şöyle sabırlıyım ben böyleyin beni iyi tanırlar ....vs
bu övünmeler hayra mı alamet? yoksa böbürlenme mi?
evet ne kadar sabirliki onlar senin gibi edebsize her defasinda sabir gösteriyorlar bana göre senin gibiler ilk mesajinda banlanmali ;)
tayyipleyiz
07-28-2008, 15:22
Bu forumun yöneticileri de kendisinin öve öve bitiremez.
Ben şöyle sabırlıyım ben böyleyin beni iyi tanırlar ....vs
bu övünmeler hayra mı alamet? yoksa böbürlenme mi?
İstediğin gibi yorumla ... :)
Bir bayana kıvırma demiş diye kıyamet komuş.
Adam sözünün arkasında ol kdemek istemiş.
Yoksa göbek at kıvır manasında değil bunu idrak edemeyenler var bu forumda yazık...
tayyipleyiz
07-28-2008, 15:33
İstersen sınırını zorlama sevgili kardeşim. Beğenmiyorsan terket kendine iyilik yap. ;)
Yoksa göbek at kıvır manasında değil bunu idrak edemeyenler var bu forumda yazık...
Ölme emi susuzluk sen de beynine oksijen gitmesini de engelliyor galiba...
biz 'üslup' denen menem şeye değer veririz..Kahretmesin siz de kodlanmamış...
Sizin uslubunuz süper partiye hakaret ettiniz be adam dayanamamış söylemiş ben normal görüyorum.birisi kalkıp akp laf atsa sorada uslubun iyi olacak öylemi
he uslup sadece kıvırma sözünden kaynaklanıyor.Millet sanacakki küfür falan etmiş.
Demokratın ettiği laflar hakansükürün ettiği laflardan kat ve kat fazladır...
Sizin uslubunuz süper partiye hakaret ettiniz be adam dayanamamış söylemiş ben normal görüyorum.birisi kalkıp Ak Parti laf atsa sorada uslubun iyi olacak öylemi
he uslup sadece kıvırma sözünden kaynaklanıyor.Millet sanacakki küfür falan etmiş.
Demokratın ettiği laflar hakansükürün ettiği laflardan kat ve kat fazladır...
ERROR
Kod çözümlemede hata.
Format atsanız da düzelmez en iyisi kapatın ve yeniden açmayın ;) :D
Beylerbeyi
07-28-2008, 16:32
koyu bir AK Partili olarak gözlemim; forum içinde sanki SP lilere biraz sert davranıyormuşuz gibi geldi bana :-\
çok çabuk banlıyoruz. haddime değil belki böyle söylemek ama sadece görüşümü belirtmek istedim.
hakarete varan tartışmaların hiç kimseye faydası yok. biraz daha sağduyu en büyük temennim.
Demokrat
07-28-2008, 16:38
herkes hakettigi degeri görür :).. birilerine yagmurlu havada su yok 8)
koyu bir AK Partili olarak gözlemim; forum içinde sanki SP lilere biraz sert davranıyormuşuz gibi geldi bana :-\
çok çabuk banlıyoruz. haddime değil belki böyle söylemek ama sadece görüşümü belirtmek istedim.
hakarete varan tartışmaların hiç kimseye faydası yok. biraz daha sağduyu en büyük temennim.
çok ilginç..bu üyeler ak partiye herşeyi söylerken sesiniz çıkmıyor.Hatta destek oluyorsunuz.bu konulara karışmak istemiyorsanız konuya gelmezsiniz.ne demek çabuk banlanıyor.Bu kadar hoşgörülü forum gördünüz mü siz :o
Demokrat
07-28-2008, 17:18
zeynep bana kalsa hemen banlamak gerekiyor ama yönetim benim kadar insafsiz degil neden banlamamiz gerekiyor biliyor musun zaten bir pravakatör hemen kendini belli ediyor ve hep düsünce özgürlügünün arkasina siginiyor sonra bir kere banlananinca bir kez daha geliyor..
mesela su susuz adli üye hakaretten, yalandan, iftiradan kac kere banlandi kendisi bile bilmiyordur adam suyla alakali rumuz birakmadi piyasada :)
Beylerbeyi
07-28-2008, 17:19
çok ilginç..bu üyeler ak partiye herşeyi söylerken sesiniz çıkmıyor.Hatta destek oluyorsunuz.bu konulara karışmak istemiyorsanız konuya gelmezsiniz.ne demek çabuk banlanıyor.Bu kadar hoşgörülü forum gördünüz mü siz :o
AK Partiye her şey söylenirken ne zaman destek olmuşum gösterir misin ?
Berika: bu konulara karışmak istemiyorsanız konuya gelmezsiniz?
konuya karışmak istemişim ki yorumumu yazmışım?? konuya gelip gelmeyecegimi müsade ederseniz kendim belirleyeyim?
çok yumuşak mesajıma bile gereksiz bir cevap yazıyorsun. ben sadece hakaretlere varan tartışmalara karşı olduğumu belirttim. forum hoşgörülü fakat SP lilere bu kural pek işlemiyor gibi geldi. bu benim gözlemim. bazı faşist üyelerin öyle mesajları var ki onda birini başka biri yazsaydı forumdan ömür boyu men cezası alırdı heralde.
konuya karışmak istemişim ki yorumumu yazmışım?? konuya gelip gelmeyecegimi müsade ederseniz kendim belirleyeyim?
çok yumuşak mesajıma bile gereksiz bir cevap yazıyorsun. ben sadece hakaretlere varan tartışmalara karşı olduğumu belirttim. forum hoşgörülü fakat SP lilere bu kural pek işlemiyor gibi geldi. bu benim gözlemim. bazı faşist üyelerin öyle mesajları var ki onda birini başka biri yazsaydı forumdan ömür boyu men cezası alırdı heralde.
:-* :-*
splilere karşı :o
forumda dolaşan kaç tane spli var biliyormusun?
hem de resmn saadet reklamı yapıyorlar.
biz de bunlara çok hoşgörü gösterildiğini düşünüyoruz mesela.
insanları zan altında bırakmaktan vazgeçin.
ne zaman milli görüş konusu açılsa onların tarafında oluyorsun yalan sa söyle :)
ya da hepsini boşver bana şunu izah edermisin neden ak partiyi savunurken göremiyoruz seeni çok merak diyorum gerçekten
Demokrat
07-28-2008, 17:25
bu forumda en fazla hosgörü sp lilere gösterliyor aksini idda edene kanitlarimda!...
bir mhp li yada chp li hemen banlanirken sp liye son ana kadar sabrediliyor ama anlasilan o ki bu birileri icin yeterli görülmüyor oldu, olacak sitenin anahtarini verelim sp lilere..
sp lilerin ne farki varki diger muhaliflerden, onlarin ayricaligimi var :)
evet çoktan banlanması gereken birisi mesela..
o da yönetimin hoşgörüsünden hala burada
bunu çok istersiniz ama benden hakaret çıkmaz boşuna geliyosun üstüme..
peki benim banlanmamı isteme sebebin ne :)
Demokrat
07-28-2008, 17:27
hosgörü diye diye bazi parazitlere burada salyangoz sattiracagiz :)
hakaret edenler bile bana daha samimi geliyor ;D
Hoşgörü ve saygı hakedene...Yoksa işin suyu çıkar..Zaten zamanında fazla hoşgörüden neler oldu biliyoruz değil mi...
Demokrat
07-28-2008, 17:30
ben bir itirafta bulunayim ben kafirden korkmam, münafiktan korktugum kadar yani farklida olsa bir görüse sahip olandan asla korkmam ama ben sizdenim diyerek bölücülük yapanlardan korkarim cünkü onlar daha zararlidir 8)
ozaman sen hakarete alışmışsın kusura bakma.. :)
ben samimiyim asla inanmadığım ve yapmak istemediğim bişeyi yapmam ;)
EpiVaTeS
07-28-2008, 17:32
˙·٠٠•● Demokrasiden yana tavır koydukları için eski dava kardeşlerimize teşekkür ederim onlardanda bunu bekliyordum zaten˙·٠٠•●••٠·˙
Ayıp oluyor ama...
Beylerbeyi
07-28-2008, 17:33
splilere karşı :o
forumda dolaşan kaç tane spli var biliyormusun?
hem de resmn saadet reklamı yapıyorlar.
biz de bunlara çok hoşgörü gösterildiğini düşünüyoruz mesela.
insanları zan altında bırakmaktan vazgeçin.
ne zaman milli görüş konusu açılsa onların tarafında oluyorsun yalan sa söyle :)
ya da hepsini boşver bana şunu izah edermisin neden ak partiyi savunurken göremiyoruz seeni çok merak diyorum gerçekten
üye saadetliyse tabiki kendi partisini övecek. bunu yaparken elbette aşırıya kaçmamalı. başka partiye saldırmamalı. ben burda (reelde) milli görüşçülerle sürekli tartışıyorum. hep seviye ortamında geçiyor sohbetlerimiz. milli görüş yeniliğe kapalı olduğu için bugün %2.5 larda kalıyor. birçok yanlış işler yaptılar. bunlar tartışılır, saadetli bir üye de kalkıp ak partinin kendince gördüğü yanlışlarını belirtir. bizler çürütmeye çalışırız. böylece her iki tarafta daha faydalı biçimde bilgilenmiş olur.
ümmü seleme'ye tehditvari cevabın da hiç hoş değil. işte ben bu tepkilere karşıyım. sp lilerin nickini görünce bile tırsıyor bazılarımız. AK Partinin de bir zamanlar milli görüş gömleğini giydiğini unutmayalım. başbakanımızın çok sevdiği erbakan'ın adını oğluna koyduğunu da.. ben burda milli görüşü savunmuyorum. fakat bir zamanlar bizim de giydiğimiz gömleği hala üstünde tutanlara da biraz daha saygılı olalım.
Ayıp oluyor ama...
işte bir grup olmuşsunuz...almışsınız karşınıza beni..1 yılım doldu yenimi kötü oldum..
halen ayıp eden benim...şaşıyorum size
gidin ya tehdit miş
ben neye güvenerek tehdit diyorum
bana kalsa çokdan banlanması gerekirdi
ama bana kalmıyor ;)
ben hiç hakaret etmedim şimdiye kadar
onlar hep hocaya saygısızlıkla,davayı satmakla,günahkarlıkla suçladılar.
Ayıp oluyor ama...
işte bir grup olmuşsunuz...almışsınız karşınıza beni..1 yılım doldu yenimi kötü oldum..
halen ayıp eden benim...şaşıyorum size
Lütfen ben kimseyle birlik olup kimseyi karşıma almam ne seni tanırım kişisel olarak ne berikayı....Ben sadece usluba kızdım...Berika değerli bir üye hakarete alışmıssın ne demek oluyor bu da bir hakarettir..aynı şey sana söylesende onada kızardım...
Beylerbeyi
07-28-2008, 17:37
evet çoktan banlanması gereken birisi mesela..
o da yönetimin hoşgörüsünden hala burada
buna neye göre karar veriyorsun?? hiç hoş değil böyle bir cevap?
neden banlanmasını düşünüyorsun? SP li olduğu için mi?
hiç bir zaman ümmü selemenin hakaretvari bir mesajına rastlamadım. çoğu kişi tarafından da seviliyor. 'en'lere bakın ümmü selemenin ismine çok rastlarsınız. sınırımızı aşan sözler sarfetmeyelim.
Hıfz-ı lisan
07-28-2008, 17:37
İkinizde değerlisiniz..Kırılan olmasın :(
Demokrat
07-28-2008, 17:38
kraldan cok kralci olan yalakalari oldum olasi sevmem :)
üye saadetliyse tabiki kendi partisini övecek. bunu yaparken elbette aşırıya kaçmamalı. başka partiye saldırmamalı. ben burda (reelde) milli görüşçülerle sürekli tartışıyorum. hep seviye ortamında geçiyor sohbetlerimiz. milli görüş yeniliğe kapalı olduğu için bugün %2.5 larda kalıyor. birçok yanlış işler yaptılar. bunlar tartışılır, saadetli bir üye de kalkıp ak partinin kendince gördüğü yanlışlarını belirtir. bizler çürütmeye çalışırız. böylece her iki tarafta daha faydalı biçimde bilgilenmiş olur.
sp lilerin nickini görünce bile tırsıyor bazılarımız. AK Partinin de bir zamanlar milli görüş gömleğini giydiğini unutmayalım. başbakanımızın çok sevdiği erbakan'ın adını oğluna koyduğunu da.. ben burda milli görüşü savunmuyorum. fakat bir zamanlar bizim de giydiğimiz gömleği hala üstünde tutanlara da biraz daha saygılı olalım.
kesinlikle aynı görüşteyim.. aynı gömleği giymek şart değil ama saygılı olmalı.. iki taraf da çok acımasız ve kırıcı yazıyor bence
murat emin kaç gündür buradasın güldürme beni :-X
tayyipleyiz
07-28-2008, 17:39
Sevgi ve hoşgörüyü şiar edinmişimdir. Ama hoşgörü ve sevgi sadece insan temelli olunca, su istimalde olabiliyor. Çok sabırlıyımdır ama su istimali sezersem karşılıksız kalmaz.
Gelelim banlanan arkadaşın nedenine ... O arkadaş tarafımca defalara uyarıldı. En sonunda uyarı puanını arttırdım. Baktım ki deva mediyor. Bu sefer beni de hedef alarak devam etti. Özelden sorduğum osruları yanıtsız bıraktı. Kim diyebilir ki; söz hakkı vermedin ? Gelince kendisi versin bunun cevabını. Forumda varolma nedeni fayda eksenli olmalı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Amacın dışındaki davranışlar asla yakışıcı olmuyor. Forumun adına da dikkat etmek gerek. Herkesi kucaklamaya çalışıyoruz amma herksete verilen değerin farkında olmalı ki; aksi yöne sapılmasın. Bu aralar eleştiri almaya başladık nedense ... Bakın geçmişe hep tahammül sınırlı bir devamet sözkonusu oldu. Ama işin ucu koptu. Tavırlarını değiştir uayrısı yaptım en son . O da devam etti ben forumun huzuru adına buna izin vermem asla.
Ben her görüşten insanı severim. Görüş 2. palnda kalır. Sonuçta insandır. Siz taşa atana gül atan olursanız, hoşgörüye çağırısanız ekserisi dönüşün olumlu olur. Peki olumlu olmazsa ne olur? Olumlu olmazsa olumsuzlukların artmaması adına olumsuzluklara imza atanların olumlu bir şekilde uzaklaştırılması gerekir. Bu şahsi değil, forum adına yapılmalıdır. Bunların bilinmesi sizler adına olduğu kadar beni de rahtalatıcı olacaktır.
Saygılarımla ... :)
Sevgili hoş görü abidesi levent hocam , ortamdaki hafif gerkinlik atmosferini dağıtsanız iyi olacak , biribirnden değerli kardeşlerim , birbirlerini istemeden kırıyor sanırım :)
abim benim bişey yazmamı bekliyolar istemeden değil...tetikteler :)
Beylerbeyi
07-28-2008, 17:41
ama bana kalmıyor ;)
allah'tan sana kalmıyor :)
bana da kalsa ilk seni banlardım heralde.
vakit gazetesi için kartel medyasının saçma sapan, yalan dolu haberini getirip başlık açtın. vakit gazetesinin haberi için "rezillik" dedin. kartel medyasıyla aynı şeyleri düşünmen ak partili için pek normal değil.
vakit gazetesi yazarı hasan karakaya için "küfürbazın teki" dedin.
vakit gazetesi ve yazarları yıllardır savundukları düşünce uğruna tüm yıpratmalara para cezalarına karşı gelerek hatta kapatılmasına rağmen varlığını sürdüren değerli bir gazetedir.
konumuz vakit değil daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. bende senin bir sp liye olan hışmını bir chpliye veya bir mhp liye karşı göremedim??
çankayalı olduğumuzda çok belli oluyor hani !!
Demokrat
07-28-2008, 17:42
arkadaslar icimizdeki asiri düsünceli pravakatörlere dikkat edelim, her sizdenim deyip her bulundugu ortami bulandiranlaar prim vermeyelim :)
hosgörüye evet ama hakedene 8)
EpiVaTeS
07-28-2008, 17:42
˙·٠٠•● Bu forumda bundan sonra Spli Ak Partili tartışması istemiyorum eğer bunun için birbirinizi kıracaksanız tek kelime ile ayıp edersiniz
Bundan sonra Forum üyeleri arasında tartışma görmek istemiyorum özelliklede eski üyelerimiz arasında
Ha sözümüz uyarımız dinlenirmi orasıda meçhul umarım dinlersiniz bir büyüğünüz olarak bizi˙·٠٠•●••٠·˙
Hıfz-ı lisan
07-28-2008, 17:44
Şahsi atışmalara döndü sanki konu.. :( :(
İki güzel abimiz bu kalitesiz uslup ve tartışma havasını güzel cümleleriyle hayli yumuşattılar...Bu havayı tekrar kirletmeyelim derim ben....
Murat Emin
birincisi ben küfürbaz demedim
ikincisi vakiti haber yapan gazeteyi haklı bulmadım.Ben vakit okuruyum zaten.
üçüncüsü öyl olsa bile seni ilgilendirmez.
iftira atmak da üstüne yok bakıyorum
snin g,ibi biri olmadığım için şükrediyorum
Demokrat
07-28-2008, 17:44
ama bana kalmıyor ;)
Allah'tan sana kalmıyor :)
bana da kalsa ilk seni banlardım heralde.
vakit gazetesi için kartel medyasının saçma sapan, yalan dolu haberini getirip başlık açtın. vakit gazetesinin haberi için "rezillik" dedin. kartel medyasıyla aynı şeyleri düşünmen ak partili için pek normal değil.
vakit gazetesi yazarı hasan karakaya için "küfürbazın teki" dedin.
vakit gazetesi ve yazarları yıllardır savundukları düşünce uğruna tüm yıpratmalara para cezalarına karşı gelerek hatta kapatılmasına rağmen varlığını sürdüren değerli bir gazetedir.
konumuz vakit değil daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. bende senin bir sp liye olan hışmını bir chpliye veya bir mhp liye karşı göremedim??
çankayalı olduğumuzda çok belli oluyor hani !!
haddini asma istersen!...
bu konuyla o konunun ne alakasi var arkadasimizin kisisel tercihi üzerinden onu hedef tahtasina oturtman icindeki cekememezliginden kaynaklaniyor herhalde!..
bu konuyu bile iki dakikada provoke ettin, alakasiz mesajlar yazarak insanalri birbirine düsürdün, yönetimi elestirerek otoriteyi sarstin..
ne desek bos böyle düsünenlerin sayisi azaldikca hosgörü tavan yapacaktir 8)
EpiVaTeS
07-28-2008, 17:46
˙·٠٠•● Konuyu kilitlermisiniz lütfen ˙·٠٠•●••٠·˙
Beylerbeyi
07-28-2008, 17:46
murat emin kaç gündür buradasın güldürme beni :-X
kaç gündür burda olmamla konumuzun ne alakası var çözemedim :-\
komik bir şey söylemedim. ben sadece hakaretlere karşıyım dedim. sen kalkıp niye ak partiyi savunmuyorsun diyorsun. ben birbirimizi kırmayalım diyorum. sen kalkmış niye saadeti savunuyorsun diyorsun? biraz daha olgun mesajlar beklerdim senden. forumdaki yetkinin sana vermiş olduğu havayla konusuyorsun? yok şu banlanmalıymış yok şuna hoşgörü gösterdik felan filan?
tayyipleyiz
07-28-2008, 17:47
Konu kilitlenmiştir. Neden seviyeli bir tartışma yapamadığımızı da düşünelim lütfen.
Arkadaşlar bu forumun kuralları var
1.Hiç kimse kimsenin şahsına hakaret edemez.
2. Mesnetsiz iddalarla kişilere iftira atmazsınız.Belgeleriyle yalan söylendiği ispat edildiği halde hala devam edenler var.Gereken yapılacaktır.
3. burası AKPARTİ forum sitesi.Burada chp,mhp,bbp,sp,ödp,dsp,dtp gibi tüm pasrtiler muhaliftir.Ak Parti dışında parti reklamı yapmak yasaktır!
4.Saygılı muhalif üyelerimize gereken saygı gösterilir.Örnekleri de mevcuttur.Ama bilmem kaçıncı kez gelen ya da hiç gitmediği halde konuyu karıştıran provakatör arkadaşlara sabrımız azalmaktadıır..
Bu uyarılar çerçevesinde konuyu yeniden açıyorum...SAYGILI tartışmalar..
Demokrat
07-28-2008, 19:04
ben pravakatörlerin yine bos duracagini sanmiyorum ama hadi hayirlisi... fikri tartismasi yapacak olanlara varim ama kayikci kavgasi yapanlarla isim olmaz ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.