fatih kısaparmak balon baskılı balon SP'de Kurtulmuş dönemi resmen başladı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SP'de Kurtulmuş dönemi resmen başladı

Ertuğrul ÖZGÜL
07-16-2010, 16:04
http://www.timeturk.com/images/news/160720101430467545539.jpg

Saadet Partisi'nde son kongrede yeniden genel başkan seçilen Numan Kurtulmuş mazbatasını aldı ve yeni dönem resmen başlamış oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu büyük bir coşku ile yapılan Saadet Partisi Büyük Olağanüstü Kongresi sonrası yeniden genel başkanlığa seçilen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a mazbatası kongrenin divan heyeti ile bir kısım GİK Üyesi tarafından verildi.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen törende Kongre Divan Başkanlığı yapan Teoman Rıza Güneri, mazbatayı Kurtulmuş'a vererek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Milli Gazete

milletinadami
07-16-2010, 20:02
Bu dönemin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum...Saadet partisinin içindeki fanatikler şimdiden tehdit ve şantaja başladılar...

Terennüm
07-16-2010, 20:07
bu hamur çok su götürür.

Mavera
07-16-2010, 22:57
o zaman erbakan dönemide resmen bitti..

zilzal
07-16-2010, 23:11
Milletin adamı =Bu dönemin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum...Saadet partisinin içindeki fanatikler şimdiden tehdit ve şantaja başladılar..

Adem etyemez=bu hamur çok su götürür.

Galevera=o zaman erbakan dönemide resmen bitti..

HANGİSİ DOĞRU:karasız::hmm???

Hakan Özkan
07-16-2010, 23:12
Saltanatlık anlayışı tükenirse SP yoluna devam edebilir.

Mavera
07-16-2010, 23:16
Milletin adamı =Bu dönemin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum...Saadet partisinin içindeki fanatikler şimdiden tehdit ve şantaja başladılar..

iste ak partinin farkida budur... sizler gibi sabit fikirli, ezbere konusmayan insanlarin bulustugu yer..
bir konu hakkinda bile herkes farkli düsünebiliyor farkli yorumlayabiliyor ama sizler ise size ezberletilenlerin disina cikamiyorsunuz!

zilzal
07-16-2010, 23:54
iste ak partinin farkida budur... sizler gibi sabit fikirli, ezbere konusmayan insanlarin bulustugu yer..
bir konu hakkinda bile herkes farkli düsünebiliyor farkli yorumlayabiliyor ama sizler ise size ezberletilenlerin disina cikamiyorsunuz!

BRAVO!SİZE

ŞİMDİ akparti aleyhinde konuşmaya başlasam,bana katılan olurmu?

Cihannur
07-16-2010, 23:56

Üçü de doğru. Nasıl mı? Şöyle:

Galevera'nın sözü doğru: Saadet Partisi'nin, Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı Yeşil Listeyi reddetmesi ve Numan Kurtulmuş'un Beyaz Listesini kabul etmesiyle birlikte Saadet Partisi'nde Erbakan dönemi bitmiştir.

Milletin Adamı'nın sözü doğru: 11 Temmuz 2010 tarihinde yapılmış olan Saadet Partisi Kongresi'nin iptal edilmesi için bazı Saadet Partililer iptal başvurusunda bulundular. Saadet Partisi'nin yeni bir kongresinin yapılması ve o kongrede Necmettin Erbakan taraftarlarıyla Numan Kurtulmuş taraftarlarının birbirleriyle çekişmeleri muhtemeldir.

Adem Etyemez'in sözü doğru: Saadet Partisi'nin 11 Temmuz 2010 tarihli kongresinin iptal edilmesiyle veya Saadet Partisi'nin delegelerinin imzalarıyla olağanüstü kongreye gidilir ve o olağanüstü kongrede Necmettin Erbakan tekrar ipleri eline alıp istediği bir kişiyi genel başkan seçtirir ve istediği listeyi kabul ettirebilirse, Saadet Partisi'nde 11 Temmuz 2010 tarihi itibariyle bitmiş olan Erbakan dönemi o zaman yeniden başlar.

Mavera
07-16-2010, 23:57
BRAVO!SİZE

ŞİMDİ akparti aleyhinde konuşmaya başlasam,bana katılan olurmu?

su anda ne yapiyorsun ki ;).. sana katilmamiza gerek yok konusabilmen bile yeter..
ama sizin gibiler konusturmuyor bile mesela ben mgf ye üye oldum daha bir mesaj bile atmadan ismim sadece galevera diye banladiler demek ki ismimiz bile bu kadar korkutuyorsa, yorumlarimiz uykularini kacirir :)

zilzal
07-17-2010, 00:04
su anda ne yapiyorsun ki ;).. sana katilmamiza gerek yok konusabilmen bile yeter..
ama sizin gibiler konusturmuyor bile mesela ben mgf ye üye oldum daha bir mesaj bile atmadan ismim sadece galevera diye banladiler demek ki ismimiz bile bu kadar korkutuyorsa, yorumlarimiz uykularini kacirir :)

Konuştuklarıma katılıyormusun?

zilzal
07-17-2010, 00:05
Senden korkulur Galevera. 1 mesaj atıyorsun aynı mesajından 4 tane birden yayınlanıyor. Milli Görüş Forum'dan bu yüzden banlanmış olmayasın?!:hihi2:

Cihannur kardeşim,sende benim konuştuklarıma katılıyormusun?

Mavera
07-17-2010, 00:06
Konuştuklarıma katılıyormusun?

hangisine!.. cok konusuyorsun o yüzden takip edemiyorum kaldiki konustuklarina katilmam önemli degil konusma hakkina katiliyorum yetmez mi ;)

Fırat
07-17-2010, 00:07
Ben izlemekle yetineyim şimdilik.. Başımı döndürdünüz..

zilzal
07-17-2010, 00:08
hangisine!.. cok konusuyorsun o yüzden takip edemiyorum kaldiki konustuklarina katilmam önemli degil konusma hakkina katiliyorum yetmez mi ;)

Beraber konuşuyoruz.:w:

İstersen katılmayabilirsin.:evet:

Cihannur
07-17-2010, 00:11
Cihannur kardeşim,sende benim konuştuklarıma katılıyormusun?

Zilzal kardeşim, neyi söylüyorsunuz?http://img808.imageshack.us/img808/9692/haberimyokkidiyensmiley.gif (http://img808.imageshack.us/i/haberimyokkidiyensmiley.gif/)

Söylediklerinizi açıkça anlatırsanız katılıp katılmadığı söyleyebilirim.http://img243.imageshack.us/img243/536/gzkrpanveglensmiley1.gif (http://img243.imageshack.us/i/gzkrpanveglensmiley1.gif/)

Mavera
07-17-2010, 00:14
Beraber konuşuyoruz.:w:

İstersen katılmayabilirsin.:evet:

birisi konusurken digeri dinlemesini bilmelidir.. siz sadece konusan taraf oluyorsunuz yani kendiniz caliyor, kendiniz oynuyorsunuz..
meydanida bos buldugunuz zaman kendinizce ahkamlar kesebiliyorsunuz ama karsinizda iki cift laf eden birisi oldugu zaman ezberiniz yeterli olamiyor malesef!..
bence siz degilde hocaniz gelde daha iyi olur belki bizlerde feyzleniriniz ;)

Cihannur
07-17-2010, 00:46
Zilzal, siz ne diyorsunuz bu hususta? Saadet Partisi'nde yaşanan son olaylar hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

1- 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresi'nde Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı Yeşil Listenin reddedilerek Saadet Partisi'nin Milli Görüş partisi olmaktan çıkmış olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

2- Bazı Saadet Partililerin 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresi'nin iptal edilmesi için yapmış oldukları başvuruyu nasıl değerlendiriyosunuz. Sizce, Saadet Partisi Kongresi iptal edilmeli midir?

3- Saadet Partisi'nin delegeleri olağanüstü kongre yapılması için girişimde bulunurlarsa o girişimi destekler misiniz? Sizce, Saadet Partisi olağanüstü kongreye gitmeli midir?

4- Saadet Partisi olağanüstü kongreye giderse Necmettin Erbakan'ı ve onun listesini mi desteklersiniz yoksa Numan Kurtulmuş'u ve onun listesini mi desteklersiniz?

Mavera
07-17-2010, 00:51
Zilzal, siz ne diyorsunuz bu hususta? Saadet Partisi'nde yaşanan son olaylar hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

1- 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresi'nde Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı Yeşil Listenin reddedilerek Saadet Partisi'nin Milli Görüş partisi olmaktan çıkmış olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

2- Bazı Saadet Partililerin 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresi'nin iptal edilmesi için yapmış oldukları başvuruyu nasıl değerlendiriyosunuz. Sizce, Saadet Partisi Kongresi iptal edilmeli midir?

3- Saadet Partisi'nin delegeleri olağanüstü kongre yapılması için girişimde bulunurlarsa o girişimi destekler misiniz? Sizce, Saadet Partisi olağanüstü kongreye gitmeli midir?

4- Saadet Partisi olağanüstü kongreye giderse Necmettin Erbakan'ı ve onun listesini mi desteklersiniz yoksa Numan Kurtulmuş'u ve onun listesini mi desteklersiniz?

lys bile daha kolaydi be hoca :).. onu, bunu birakta ver oradan bir mutluluk efekti :karizmatik:

Cihannur
07-17-2010, 01:06
lys bile daha kolaydi be hoca :).. onu, bunu birakta ver oradan bir mutluluk efekti :karizmatik:

Bakalım zilzal ne cevap verecek?http://img641.imageshack.us/img641/1428/drbnlebakansmiley.gif (http://img641.imageshack.us/i/drbnlebakansmiley.gif/)

Buyur Galevera, mutluluk efekti.http://img708.imageshack.us/img708/3849/mutlusmiley.gif (http://img708.imageshack.us/i/mutlusmiley.gif/)

Cihan_ŞümuL
07-17-2010, 01:09
sayın galevera

cihannur kardeşimizin sordugu o mükemmel sorulara sevgili eşiniz ve kayın babanız ve agabeyiniz ne cevap veriyor.

Onlarında kıymetli düşüncelrinden istifade etmek isteriz.

Sizin ailede bu konularda hiç fikir alış verişinde bulunulur mu?

Bulunulursa sanırım onlar altta kalır.Size cevap veremeyebilirler.

:)

Mavera
07-17-2010, 01:18
sayın galevera

cihannur kardeşimizin sordugu o mükemmel sorulara sevgili eşiniz ve kayın babanız ve agabeyiniz ne cevap veriyor.

Onlarında kıymetli düşüncelrinden istifade etmek isteriz.

Sizin ailede bu konularda hiç fikir alış verişinde bulunulur mu?

Bulunulursa sanırım onlar altta kalır.Size cevap veremeyebilirler.

:)

acik söyleyim ne esimle nede kayinpederimle nede abimle siyasi tartismaya girmiyorum cünkü girdigim her tartismada zararli cikiyorum :)..
kaldiki onlar bile su anda bölünmüs durumda kaýinpederim numaran hocayi desteklerken esim ve abim erbakan diyor..
gerci su anda cogu milli görüscü bu ikilem icinde cünkü olay icinden cikilmaz bir hal aliyor her gün yeni bir aciklama, yeni bir gelisme ve bunun nereye varacagini kimse kestiremiyor..
bende hep bizi bölmeye calisirken, siz bölündünüz diyerek ukalalik yapiyorum..

Cihannur
07-17-2010, 01:33
yok kardes bizde her görüs var.. mesela babamda cok siki ak partilidir o kadarki nerdeyse abimi evlatliktan reddedecek :)

bende ak partililerle sarılmış saadetli

:D:D

Anlaşılıyor ki dindarlar arasında AK Parti ve Saadet Partisi arasında bölünme var. Saadet Partisi'nin oyları az olduğundan ülkenin yönetimine zarar vermiyor Allah'a şükürler olsun. Dindarların büyük partisi olan AK Parti tek başına iktidar olabiliyor.

zilzal
07-17-2010, 04:35
Evet doğru cümle bu işte: "ben de: olsun oglum ak partide bizim bak o birinci demiştim."

AK Parti de Saadet Partisi de dindarların partisidir. AK Parti, dindar ama aynı zamanda merkez partisidir; Saadet Partisi daha koyu dindarlığa yakın bir konumdadır. Sonuçta ikisi de dindarların partisidir.

ALLAH SİZİN İYİLİĞİNİZİ VERSİN.YA BU KELİMELERİ KİMLER ÇIKARIYOR.

DİNDAR,AÇIK DİNDAR,KOYU DİNDAR.MUHAFAZAKAR,TUTUCU,ILIMLI İSLAM,AŞIRI DİNCİ,ŞERİATÇI,SOLCU,SAĞCI,LİBERAL,MERKEZ SAĞ,DEMOKRATİK SOL,MERKEZ SOL,:w:

MESELA BUNLARDA PARTİLERİN ÖZELLİKLERİ OLABİLİR..ORTANIN SAĞI,SOLUN YANI,MERKEZİN UCU,ORTANIN SOLU,SOLUN SAĞI,SAĞIN SOLU,ÇİZGİNİN UCU,UÇURUMUN KENARI,BAŞIMIN TACI,GÖNLÜMÜN İLACI;D:w: :hmmBAŞKA,BAŞKA :saygılar:FÖTÖRLÜ DEMİREL:w::hihi2:

sudaduran
07-17-2010, 13:52
HELAL BE NUMANIM SONUNDA SENDE GÖRDÜN SAHTE HOCA ERBAKANIN GERÇEK YÜZÜNÜ :)

Cihannur
07-17-2010, 14:11
HOCAM;EMRİNDEYİZ.........

Yani, Milli Görüş partisi olmaktan çıkmış olan Saadet Partisi'nin olağanüstü kongreye gitmesini ve o olağanüstü kongrede Numan Kurtulmuş'un devrilerek Necmettin Erbakan'ın aday göstereceği bir kişinin genel başkan seçilmesini ve Necmettin Erbakan'ın onaylayacağı bir listenin kabul edilmesini destekliyorsunuz.

Milli Görüş'ü reddetmiş olan Saadet Partisi'yle bu kadar uğraşacağınıza yeni bir Milli Görüş partisi kursanız ve o partinin adına da Mutluluk Partisi deseniz olmaz mı? http://img819.imageshack.us/img819/9042/acabadiyensmiley.gif (http://img819.imageshack.us/i/acabadiyensmiley.gif/)

manifesto
07-17-2010, 14:25
Yarım doktor candan
Yarım hoca partiden edermiş

Numan Hoca sen buraya,gerisini koyver
Bu SP den bir cacık olmaz
O hoca onlarda olduktan sonra :)

Arınç güzel demiş
Bize yaptıklarını yapıyorlar..

redyellow
07-18-2010, 12:15

Her mesajından edep akıyor bu kişinin!!!!!

Utanmaz!

Mavera
07-18-2010, 13:21
arkadaslar seviyeyi biraz düsürmedik mi!

unnamed
07-18-2010, 14:47
bu hiçbir Ak Parti'liye yakışmaz...
bizim siyasetimiz, ahlak limanımız...
onlar gibi cevap verirsek, aramızda ki fark nerde kalacak?
lütfen söylemlerinize dikkat ediniz...
bizim ki birbirimize kin beslemek değil, sadece siyasette farklı yollardan gitmemizdir...