fatih kısaparmak balon baskılı balon Strasbourg'da Çirkin Afişler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Strasbourg'da Çirkin Afişler


selahattin_ay
08-26-2007, 22:39
Avrupa'da giderek artan ırkçılık, bu kez Strasbourg'da baş gösterdi.

Avrupa ülkelerinde göz göre göre basın ve yayın organlarında yabancı düşmanlığına vize verilip, kısıtlayıcı önlemler ise görmezlikten geliniyor. Özelikle Türk vatandaşlarına ve Türkiye'ye yapılan hakaret dolu, gurur kırıcı yazılar ve karikatürler, ülkesinden uzakta yaşayan Türkler'i çileden çıkarıyor. Fransa'nın Strasbourg şehrinde caddelere asılan tahrik edici karikatürler ve afişler ise buna en son örnek oldu.

Strasbourg'da caddelere asılan afişlerde hem Türkiye hem de Türkler küçük düşürülüyor. Vatandaşımızın tepkisine duyarsız kalan emniyet güçleri ise, tedbir almadığı gibi vatandaşımızı tatmin edici açıklamalar yapmaya da yanaşmıyor.

(MA-CY-CY-CC-D) (İhlas Haber Ajansı)


http://www.resimyuklet.com/thumb.php?image=resim1/load2985.jpg (http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=resim1/load2985.jpg)


http://www.resimyuklet.com/thumb.php?image=resim1/load2986.jpg (http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=resim1/load2986.jpg)

bennur
08-26-2007, 22:42
>:( >:( dünyaya bak ya bizi akılları sıra karşılarına alıyolar.ama unutuyolar Rabbim yardımcımız bizim inşaallah

selahattin_ay
08-26-2007, 23:30
ya iste bir Turk dunyaya bedeldir ...
tek basina Basbakanim
tek basina sayin Gul
onlari uyandirmayi butun dunyayi kusturmaya yetiyor

maviinsan
08-26-2007, 23:38
kuyruk acıları var ondan...