fatih kısaparmak balon baskılı balon Suçlusun Sayın Başbakan Çünkü ... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suçlusun Sayın Başbakan Çünkü ...

huzeyfe
05-20-2010, 12:19
Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibinin iktidara geldiğin bu yana yaptığı icraatları kısa kısa anlata bir video olmuş.İzlemek İçin Tıklayın (http://www.facebook.com/#%21/video/video.php?v=128390417175664)

Başka platformlarda paylaşmak için Buraya tıklayın ve indirin.
(http://hotfile.com/dl/43782784/6aba259/tayyip.mp4.html)

0000000000
05-20-2010, 12:34
Bu neki açılmıyor....

huzeyfe
05-20-2010, 12:55
açılmayan nedir ? izlemek istediğinde mi hata veriyor ?

Ak_Gencim
05-20-2010, 16:33
Gerçekten güzel bir video olmuş.Hazırlayan ve paylaşandan Allah razı olsun.Bunları herkese paylaşacağım.

Hüdaverdi
05-20-2010, 16:39
Eyvallah çok güzel ve faydalı bir paylaşım olsum.Devamını dileriz.

EZEL
05-20-2010, 17:41
Bu video gerçekten süper olmuş herkes heryerde paylaşmalı bu videonun alternatif linklerinide bulalım arkadaşlar youtube filan .

Blur
05-21-2010, 01:06
teşekkür ederiz iftiracı gözler görsün riyacı gözler utansın..

unnamed
05-21-2010, 01:22
paylaşım için teşekkürler...
DESTEKLERİMİZLE VE DUALARIMIZLA YANINDAYIZ BAŞBAKANIM!!!
ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.....

EpiVaTeS
05-21-2010, 01:26
Suçlusun Sayın Başbakan çünkü dam üstünde saksağan gel beri beri diyen bir muhalefet var karşında...
Suçlusun sayın Başbakanım çünkü sskda sıra bekleyenleri sıradan kurtardın sanane ne elliyorsun sırada bekleyenleri...
Suçlusun sayın Başbakanım çünkü yollar yapıyorsun ülkeyi kalkındırıyorsun ne gerek var bizler yürürdük...
Suçlusun Sayın Başbakan bu ülke darbelere alışık sen kalkmış darbe yapanlar ile mücadele ediyorsun...
Suçlusun Gözünün üstünde Kaşın var...!!!

EZEL
05-21-2010, 03:21
Kendim upload ettim

SQt16fFOIhk
10 dakikadan uzun videoları kontrolden geçirildikten sonra yayınlıyormuş :s bekleyelim bakalım

EZEL
05-21-2010, 05:08
Arkadaşlar konudaki videoyu dailymotiona upload ettim umarım sizlerde paylaşırsınız .
xdds66_ak-partinin-gercek-yuzu_lifestyle

http://www.dailymotion.com/video/xdds66_ak-partinin-gercek-yuzu_lifestyle

sarar
05-31-2010, 20:00
Harika Video Allah Razı Olsun..

İntifada
05-31-2010, 20:09
Bu videoyu facebooka ilk yükleyenlerden biriside bizizdir yani http://www.facebook.com/AKPartiGenclikPlatformu

ilk yükleyen arkadaş kim bilmiyorum ama herhalde hazırlayandır bulsam alnından öperim arkadaşı..
muhteşem bir video hazırlamış tamamen gerçek bilgilerden oluşan ironilerle süslenmiş harika bir video bence..
bu video sabitlenmeli...

EZEL
09-05-2010, 10:33
Nette bu videoya denk geldim orada Ak Partililerin yorumlarını okudum çok hoştu sizlerle paylaşmak istiyorum .

Suçlusun Sayın Başbakan çünkü dam üstünde saksağan gel beri beri diyen bir muhalefet var karşında...

Suçlusun sayın Başbakanım çünkü sskda sıra bekleyenleri sıradan kurtardın sanane ne elliyo...rsun sırada bekleyenleri...

Suçlusun sayın Başbakanım çünkü yollar yapıyorsun ülkeyi kalkındırıyorsun ne gerek var bizler yürürdük...

Suçlusun Sayın Başbakan bu ülke darbelere alışık sen kalkmış darbe yapanlar ile mücadele ediyorsun...

bir tek banka bile batıramadı, ımf den para almamak için türlü takla attı, beyler engel olmazsak bu adam ülkeyi refaha kavuşturacak. pkk bir yandan, chp bir yandan, sağ kulvardan mhp, bdp soldan ve dağdan bitirelim işini tayyibin. tayyibe ölüm. biz umutsuzlukla mutluyduk

arkadaşlar dsp-mhp-anap koalisyonu iyiydi. adamlar mecliste adam öldürüyordu, birbirlerine olmadık sözler söylüyorlardı, anayasa falan fırlatıyorlardı, kriz çıkıyordu, bankalar batıyordu, ülke hprtumlanıyordu, şimdi ne olduda böyle şeyler olmuyor. tek suçlusu başbakandır

bazıları doguştan suçlu dogar neden?

çünkü aykırı -kalıplara gelmez- totaliter rejim bekçilerine eywallahı olmaz- tabuları kumdan kaleler gibi yıkar

ve herşeyden önce sessiz çogunlugun sesi umudu olur...yarasalara göre evet suçluusn başbakan...amblem olarak ampulü seçip karanlıga meydan okudugun için suçlusun

suçlusun başbakanım ülkemizin ihracatını 53 milyar dolar yükselttin ilk altı ayda

evet suçlusun sivil bir milli anayasa yapmaya çalıştığın için

suçlusun Türkiyeyi dünyaya ezdirmediğin için dik durduğun için

nasıl da israil görüşme istedi gizli gizli tabi dünya duymasın rezilliklerini Türkiyeye baş eğdiklerini

suçlusun sayın başbakanım

bize insan olduğumuzu hatırlattın

insanca yaşamayı öğrettin

ne gerek vardı

bizler sürü misali yaşayıp gidiyorduk

ne gerek vardı enflasyonu kontrol altına almanın bir gecede fırlardı %1000 lere dünya rekoru kırardı birileri parayı kırardı birileri de kafayı kırar sıyırırdı bakırköy değil Türkiye bakırköy olurdu

Türk lirası dolar karşısında düşmüş ne gerek vardı zaten kimsede para yoktu ki fabrikalar maaşları ödemiyordu zaten

bölünmüş yollarla ülkeyi böldüler, ihracat yaparak güzel ülkemin mallarını yabancılara sattılar. hemde para karşılığı. enflasyon bugün itten rezil. dolar yükselmiyor bir türlü, habire yatırım... çeken ülke olduk. bu ne iş söyle başbakan. canım enflasyon yerlerde. imf ye niye yalvarmıyorsunuz üç kuruş için

akp ülkeyi mahvetti...haklısın...

herşey düzene girdi kahretsin...eskiden ne güzel karambolden işlerimizi hallediyorduk...şimdi öyle değil...

eskiden dünya da tınlanmayana bir ükeydi türkiye...şimdi muhattap alınan oldu...kahretsin ...:)))

hey allahım yaaa....zorla beni akp li yapacaklar...

askere ağız tadıyla darbe yaptırmayan başbakan suçludur. demokratikleşme bizim neyimize, sen bize ohallerle gel, ama tutturmuş demokrasi. laiklik ne güzel uygulanıyordu: dini yaşamak yasak. vicdanında kıl namazını. ah eski günler. krizler darbeler, suikastlar, devlet çete ilişkileri

:w:

M.Atilla
09-05-2010, 11:29
sitelerde bu video çok dolaşıyor..çok güzel bir video..gerçekten bunlar suçsa sayın başbakan suçludur..

Blur
09-05-2010, 15:25
teşekkürler :)

orhan gündoğdu
09-23-2010, 20:55
ezel bayağı bir abartmışsın be hemde basbayağı be.

unnamed
09-24-2010, 00:06
kardeş o yorumların alıntı olduğunu farkedemedin herhalde...
ki abartılacak birşey yok...
ironiden anlıyorsan, millet gerçekleri söylemiş....