fatih kısaparmak balon baskılı balon Sultangazi Tamam İnşaALLAH - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sultangazi Tamam İnşaALLAH

kasım
03-11-2009, 18:06
SP Sultangazi Cebeci Mah. ile Ak Parti Cebeci Mahallesi seçim bürolarının açılışı aynı saate denk geldi.İşte Fark:
SAADET AK PARTİ’YE FARK ATTI
Saadet Partisi Sultangazi Cebeci Mahallesi Seçim irtibat bürosu ile 200 metre yakınındaki Ak Parti Cebeci Mahallesi seçim irtibat bürosusun açılışı aynı saate denk geldi.
Ak Parti’nin açılışına 100 kişilik bir katılım olurken Saadet Partisi’nin büro açılışı yaklaşık 2500 kişilik bir katılımla adeta mini miting havası ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/akp_1.JPG

Ak Parti Cebeci Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu Açılışı

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_17.JPG

SPCebeci Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışında Kalabalığın YARISI

HALKIN İÇİNDEN ADAYLAR
Saadet Partisi’nin büro açılışında Meclis Üyesi Adayları adına konuşma yapan Ahmet Balcı, “adaylarımızın hiçbirisi yukarıdan paraşütle gönderilmedi. Her birimiz sizin içinizden geldik. Çünkü biz Sultangaziliye güveniyoruz!” sözleri ile yaklaşık 14 Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı Sultangazi’de oturmayan Ak partiye gönderme yaptı.
FARK VAR SAADET VAR!
”Fark Var! Saadet Var! Fark Var Cebeci Var!” sözleriyle konuşmasını sürdüren Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, mütevazı bir büro açılışının Cebecililerin katılımıyla miting coşkusuna dönüştüğünü belirterek tüm Cebecililere teşekkür etti.
ARADIĞINIZ ADAY: AKPINAR
”İşte Gençlik, işte Başkan” "Sultangazi seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konuşmasına devam eden Hasan Akpınar, “Biz yeni bir ilçeyiz. Bazı partiler Sultangazi’yi yok saydılar. Sultangaziliyi adam yerine koymadılar. Dışarıdan ısmarlama başkan adayları getirdiler” dedi. Sık sık “İthal Başkan istemiyoruz” sloganlarının atan coşkulu kalabalığa hitab eden Akpınar, “Sultangazilinin aradığı aday Hasan Akpınar’dır” şeklinde konuştu.
http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_18.JPG

KALPLER "SAADET" DİYE ATIYOR
Saadet coşkusunun dalga dalga yayılacağını söyleyen Akpınar, “hiçbir parti ayrımı yapmadan ve insanların yakasındaki rozete bakmadan insanların kalplerine kulak veriyoruz. Eğilip kalp atışlarını dinlediğinizde ne diyor biliyor musunuz? ’Saadet, Saadet, Hasan Akpınar, Hasan Akpınar’” sözleriyle Saadet’in ve kendisinin iddiasını yineledi.
MEHTERAN EŞLİĞİNDE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ
Daha sonra dualar eşliğinde Cebeci Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştiren Hasan Akpınar, Mehteran eşliğinde cebeci Mahallesinde sevgi yürüyüşü yaptı. Yoğun yağmurun altında gerçekleştirilen sevgi yürüyüşüne yaklaşık 3 bine yakın Cebecili katıldı.
Saadet Partisi Sultangazi Cebeci Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılış haberinin geniş özetini videodan izleyebilirsiniz.
www.SultangaziGazetesi.Com (http://www.sultangazigazetesi.com/) / Seçim 2009
http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_9.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_12.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_16.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_10.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_13.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_14.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_5.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_15.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_8.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_1.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/upload/Image/2009/mart/08/sp_2.JPG

http://www.sultangazigazetesi.com/haber_detay.php?haber_no=959

Jurnal
03-11-2009, 18:13
Maşallah bütün Sultangazi teşkilatını toplamışsınız. Ben Sultangazi'de oturan birisi olarak. Ve cebeci mahalle teşkilatını yakından tanıyan birisi olarak. Sadece mahalle yönetimi 100 kişiyi buluyor. Yönetim olarak bir açılış yapmış demek ki teşkilatımız. Eğer isteseydik oraya binleri yıkmayı çok iyi biliriz biz. İstersen Bu Pazar Hamza Yerlikaya Spor kompleksine gel. Gençlik şöleni var ve 6000 kişilik katılımla yapacağız inşallah. Birde siz yapın herkes görsün. Hodri Meydan!

kasım
03-11-2009, 18:21
Maşallah bütün Sultangazi teşkilatını toplamışsınız. Ben Sultangazi'de oturan birisi olarak. Ve cebeci mahalle teşkilatını yakından tanıyan birisi olarak. Sadece mahalle yönetimi 100 kişiyi buluyor. Yönetim olarak bir açılış yapmış demek ki teşkilatımız. Eğer isteseydik oraya binleri yıkmayı çok iyi biliriz biz. İstersen Bu Pazar Hamza Yerlikaya Spor kompleksine gel. Gençlik şöleni var ve 6000 kişilik katılımla yapacağız inşallah. Birde siz yapın herkes görsün. Hodri Meydan!

gençlik şölenini biz yaptık apdi ipekçi de 10binler katıldı.
6 binle niirreee onbilnler nireeeeee :D:D:D

Jurnal
03-11-2009, 18:26
gençlik şölenini biz yaptık apdi ipekçi de 10binler katıldı.
6 binle niirreee onbilnler nireeeeee :D:D:D

Yalnız aradaki fark şu sizin yaptığın o şölen İstanbul teşkilatına aitti. Bizim hafta sonu yapacağımız şölen ise Sadece Sultangazi gençlik kollarının bünyesinde olacaktır.

Ama şunu da bil; bizim il teşkilatımız öyle bi program yapsa Stat kapatırız. Abdi ipekçi yetmez :)

Bide değinmeden geçemiyeceğim. Abdi ipekçi onbinler alıyor mu ya? var mı o kadar kapasite :)

aslan1276
03-11-2009, 18:33
SULTANGAZİ TAMAM İNŞALLAH
SAADETLE HİZMET GELECEK

kasım
03-11-2009, 18:33
Yalnız aradaki fark şu sizin yaptığın o şölen İstanbul teşkilatına aitti. Bizim hafta sonu yapacağımız şölen ise Sadece Sultangazi gençlik kollarının bünyesinde olacaktır.

Ama şunu da bil; bizim il teşkilatımız öyle bi program yapsa Stat kapatırız. Abdi ipekçi yetmez :)

Bide değinmeden geçemiyeceğim. Abdi ipekçi onbinler alıyor mu ya? var mı o kadar kapasite :)

sen kimi kandırıyorsun.
Bir yerde şölen olunca her yerden katılım olur.
İster saadet ister akpp ister chp
ilin her ilçesinden araba kalkar.
Akp ilçelerinden araba kalkıyor.
Sen git çocukları kandır.
Apdi ipekçinin 11.500 seyirci kapasitesi vardır.ki bu sadece tirübünde bizim şölende ise sahanın içi insan doludu.Dışarıda bir o kadar insan vardı.
Laf söylerken bilde konuş.
Bilmedenkonuşma...

milletinadami
03-11-2009, 18:36
birakin zavallilar biraz sevinsinler...garibler..22 temmuzdan oncede boyle sevinip dururlardi butun turkiye tamam insallah idi.ama sonra ne oldu...
bu holiganlar kendileri calip kendileri soylerler ilismeyin gariblere biraz bagirip cagirip desarj olsunlar.

Jurnal
03-11-2009, 18:37
sen kimi kandırıyorsun.
Bir yerde şölen olunca her yerden katılım olur.
İster saadet ister akpp ister chp
ilin her ilçesinden araba kalkar.
Akp ilçelerinden araba kalkıyor.
Sen git çocukları kandır.
Apdi ipekçinin 11.500 seyirci kapasitesi vardır.ki bu sadece tirübünde bizim şölende ise sahanın içi insan doludu.Dışarıda bir o kadar insan vardı.
Laf söylerken bilde konuş.
Bilmedenkonuşma...

Kimseyi kandırmıyorum. O belki sizin partide geçerlidir. Programı biz düzenliyoruz. Ve Sadece Sultangazi mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşecek. Eğer inanmıyorsan buyur gel ve tek tek ordakilere sor. Sen nereden geliyorsun diye?...

Gerçi sende haklısın Sizin partide bi program olduğu zaman diğer ilçe teşkilatlarından yardım istiyorlar, katılım az olacak korkusuyla. Belki Cebeci mah. açılışında da aynı işi yaptınız=) Sizde 2500 kişi toplayacak potansiyel yok:D

SEMTEM
03-11-2009, 18:42
rüya güzeldir bende yüzde yüz aldığımızı görüyorum hiç fire vermeden
rüya tabiki sizn rüyanız seçim akşamı biter şuraya saadetli ve dipğer kardeşlerimi not ediyorum seçim sonrası için ama sanmıyorum onlar bir daha ki seçime kadar görünmezler

kasım
03-11-2009, 18:43
Kimseyi kandırmıyorum. O belki sizin partide geçerlidir. Programı biz düzenliyoruz. Ve Sadece Sultangazi mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşecek. Eğer inanmıyorsan buyur gel ve tek tek ordakilere sor. Sen nereden geliyorsun diye?...

Gerçi sende haklısın Sizin partide bi program olduğu zaman diğer ilçe teşkilatlarından yardım istiyorlar, katılım az olacak korkusuyla. Belki Cebeci mah. açılışında da aynı işi yaptınız=) Sizde 2500 kişi toplayacak potansiyel yok:D
iyice çocuklaştın

Jurnal
03-11-2009, 18:45
iyice çocuklaştın

Cevap kalmadı mı kardeş:D

redyellow
03-11-2009, 19:43
Sadece hayırlı olsun diyorum.

Seçim sonuçları da milletimiz için hangisi hayırlı olacaksa o şekilde olsun.

Sandıklar açılmadan felan yeri aldık, felan yeri kesin kazandık gibi yaklaşımları doğru bulmam. Kalabalıklar aldatıcıdır, kimin nereye oy verceği ancak sandıkta meydana gelir.

kardeşiniz
03-11-2009, 19:58
inşaallah kazanırız.
inşaallah sultangazimiz SAADET teşkilatıyla saadete erer.
:güzel:

kasım
03-11-2009, 20:05
inşaallah kazanırız.

aslan1276
03-11-2009, 21:06
inşaallah kazanırız.
:güzel::güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-11-2009, 21:08
hayal güzel bişey ama abartmayın beah

Beritan
03-11-2009, 21:12
hasan abiye güvenerek feyzayla iddaya girdim allah beni utandırmasın:(

kasım
03-11-2009, 21:23
hasan abiye güvenerek feyzayla iddaya girdim allah beni utandırmasın:(
İddaya neden girdin ???
Ama hasan akpıanr alır gibi geliyor bana

Beritan
03-11-2009, 21:26
İddaya neden girdin ???
Ama hasan akpıanr alır gibi geliyor bana
feyza ak parti alır dedi..ben saadet...
sonuda iddaya varmısın dedi..benyok dedim ama güvenmiyomusun diyince:(
bende girdim:)

kasım
03-11-2009, 21:29
feyza ak parti alır dedi..ben saadet...
sonuda iddaya varmısın dedi..benyok dedim ama güvenmiyomusun diyince:(
bende girdim:)

Girdinizde neden üzülüyorsunuz ?
Bırakın o üzülsün
Ben en baştan beri hasanakpınarın kazanacağına eminim

Saadet partisinin sessiz olarak ilereyen ilçelerden bazıları sultangazi,pendiktir,güngörendir.

Beritan
03-11-2009, 21:31
Girdinizde neden üzülüyorsunuz ?
Bırakın o üzülsün
Ben en baştan beri hasanakpınarın kazanacağına eminim

Saadet partisinin sessiz olarak ilereyen ilçelerden bazıları sultangazi,pendiktir,güngörendir.
inşallah bende eminim ama girdiğim şey çok tehlikeli..Allah korusun kaybedersem...ben...
eğer o kaybederse o yandı:)

kasım
03-11-2009, 21:42
inşallah bende eminim ama girdiğim şey çok tehlikeli..Allah korusun kaybedersem...ben...
eğer o kaybederse o yandı:)

Nesine girdiniz ? merak ettim...

Beritan
03-11-2009, 21:44
Nesine girdiniz ? merak ettim...
kim kaybederse kazanan partiye bidahaki seçimde oy verecek:(

Özgür Çağrı
03-11-2009, 21:47
Kazlıçeşmede milyonları sandıkta onmilyonları görünce acaba ne yapacaksınız :D

Beritan
03-11-2009, 21:47
Kazlıçeşmede milyonları sandıkta onmilyonları görünce acaba ne yapacaksınız :D
nemi yapıcaz:)
hiç bişi;)

Özgür Çağrı
03-11-2009, 21:49
ve orada 2.500 kişii varmı valla şöyle baktım en geniş kapsamlı resimde 500 kişi var :D

kasım
03-11-2009, 21:52
ve orada 2.500 kişii varmı valla şöyle baktım en geniş kapsamlı resimde 500 kişi var :D
kendi kendine eğleniyor garibim.

Beritan
03-11-2009, 21:53
:w::w::w::w: kasım tam kalkcaktım ne yazdı dedim....ay çok güldüm ama:w:

kasım
03-11-2009, 21:55
kim kaybederse kazanan partiye bidahaki seçimde oy verecek:(

Girdiğiniz bir bakımdan iyi olmuş,Gece gündüz çalışmalısınız.
Ev ev gezin sultangazi saadet desin.
Kaybederseniz bende karşınızdayım, yollarımız ayrılıyor ona göre çok çalışmalısınız...

Beritan
03-11-2009, 21:55
Girdiğiniz bir bakımdan iyi olmuş,Gece gündüz çalışmalısınız.
Ev ev gezin sultangazi saadet desin.
Kaybederseniz bende karşınızdayım, yollarımız ayrılıyor ona göre çok çalışmalısınız...
inşaAllah gücümüz yettiği kadarıyla:)

üsküdar34
03-11-2009, 21:58
bu spliler uçmuş iyice :D hucüüüümmm :D geliyorlarr aslanlarım benim :D

Özgür Çağrı
03-11-2009, 22:06

Yalanmı :w::w: 2500 kişi yokki şimdi orada bu rakamları abartmayı bırakın artık :paat:

Çok kalabalık görmek istiyorsanız 22 martta kazlıçeşme gidin :karizmatik: aaaa oraya gidenler ermeni çocuğuydu deme :@:@

aman siz gitmeyin yoksa sizde ermeni çocuğu olursunuz :D

Çağlayana gidin bak orda cennetten parsel falan kiralanıyormuş :yehoo::yehoo:

kasım
03-12-2009, 00:41
Yalanmı :w::w: 2500 kişi yokki şimdi orada bu rakamları abartmayı bırakın artık :paat:

Çok kalabalık görmek istiyorsanız 22 martta kazlıçeşme gidin :karizmatik: aaaa oraya gidenler ermeni çocuğuydu deme :@:@

aman siz gitmeyin yoksa sizde ermeni çocuğu olursunuz :D

Çağlayana gidin bak orda cennetten parsel falan kiralanıyormuş :yehoo::yehoo:

22 martta ist. olursam çağlayana gideceğim inş.
Eğer istanbulda olmazsam konya mitingine gidseceğim inş.

Biz hiçbirzaman kazlıçeşmeye gidenleri ermeni çocuğu demedik.
Siz öyle algılıyorsanız öyle olsun.
Cennetten yer parsellemeye gelince, eğer çağlayanda cenneti parsel parsel veriliyortsa sen akılsızmısın çağlayana gelmeyip cennetin o güzelim parsellerini kaçırıyorsun.
Sana son sözümde şu olsun.
Biz ne insanları cennete koyarız nede cehenneme yollarız.
Cennet ve cehenneme hiçbir insan buına karar veremez.
Ancak Allah (cc) karar verir.
Ermeni çocuğunu bizans çovuğu olarak karıştırmışsın.
Şu sözümüde unutma !!!
Erbakan hoca, ben veya bir başka saadetli hiç kimseye cehenneme bilet kesmez, kişi kendi biletini kendi keser.

Konuya tam hakim değilsin bu konuda ne anlatsam anlamazsın.
Senin amacın bizi karalamak.
Bir örnek veririm.
Çocuklara yazı tahtası vardır.Karaladıkça iç kısmı temizlenir.
Sizde bizi karaladıkça biz temizleniyoruz çok şükür.
Sizi bu haliniz karşısında şükür ediyoruz temizleniyoruz.
Bu arada yazı tahtası olayını anlamamışsan adresini özel mesajla yolla sana bir tane alayım kargoyla adrese teslim olarak yollayayım.
Sende çocukluğunu yaşarsın böylece...

Jurnal
03-31-2009, 00:08
Saadetliler için Sultangazi'de hüzünlü son;

AK PARTİ /CAHİT ALTUNAY % 48.36
CHP /ERCAN KARABAYIR % 20.13
SAADET /HASAN AKPINAR % 13.14
DTP / DURSUN YILDIZ % 6.9
MHP /MUHARREM VAROL % 6.44

Tamam inşallah...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 01:40
Saadetliler için Sultangazi'de hüzünlü son;

AK PARTİ /CAHİT ALTUNAY % 48.36
CHP /ERCAN KARABAYIR % 20.13
SAADET /HASAN AKPINAR % 13.14
DTP / DURSUN YILDIZ % 6.9
MHP /MUHARREM VAROL % 6.44

Tamam inşallah...

bu sonuç beni hüsrana uğrattı..

şunu anladım ..insanlarımız çookk yalancı ..dönekk..korkak..

akp ye vermeseler chp alıcak diye...akp ye yığılma yaptılar..bunu kendi ailem bile yaptı...ama inanılmaz bir şekilde saadet desteklendi seçim sürecinde..sandıkta döndüler..yazıklar olsun!!

hüzünlü son asla değil..

davanın sonu diye bişey yoktur..tökezlenir insan ama asla yıkılmaz..ben böyle bilirim..

türkiyem bir gün farkı farkedecek bende bunu biliyorum..

sultan gazi için hayırlısı olsun bakalım...

Jurnal
03-31-2009, 01:58
bu sonuç beni hüsrana uğrattı..

şunu anladım ..insanlarımız çookk yalancı ..dönekk..korkak..

akp ye vermeseler chp alıcak diye...akp ye yığılma yaptılar..bunu kendi ailem bile yaptı...ama inanılmaz bir şekilde saadet desteklendi seçim sürecinde..sandıkta döndüler..yazıklar olsun!!

hüzünlü son asla değil..

davanın sonu diye bişey yoktur..tökezlenir insan ama asla yıkılmaz..ben böyle bilirim..

türkiyem bir gün farkı farkedecek bende bunu biliyorum..

sultan gazi için hayırlısı olsun bakalım...

Dönek, yalancı gibi seviyesiz ithamlar kullanman, sizin saadet partisi olarak sultangazi'de nasıl bir siyaset yaptığınızı gösterir. Ayrıca seçim boyunca bizim astığımız bayrakları indirmeniz de olayın ayrı bir boyutu...

Tabii bu seçimde saadet partisi adına sevindiğim olayda oldu. Örneğin; Eyüp Erol hocanın belediye meclisine girmiş olması....

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 02:03
çookk yalancı ..dönekk..korkak..

benim kelimelerim arasında seviyesiz yoktu kardeş..

sizi bilemem..ama çok iyi biliyorsunuz ki..aman chp kazanır korkusuyla akpye giden oyları..

eminim çok yakın çevrenizde var ..ben eminim...

bayraklarınız indimi yoksa yeterince asmadınızmı bilemem..sonuçta ben bayrak asmadım hiç:)

sultangazide benim için tek aday vardı...kazaanamadı..

tabi geçen seçimdeki başkan adayımız eyüp hocayı hepimiz severiz..

Jurnal
03-31-2009, 02:14
benim kelimelerim arasında seviyesiz yoktu kardeş..

sizi bilemem..ama çok iyi biliyorsunuz ki..aman chp kazanır korkusuyla akpye giden oyları..

eminim çok yakın çevrenizde var ..ben eminim...

bayraklarınız indimi yoksa yeterince asmadınızmı bilemem..sonuçta ben bayrak asmadım hiç:)

sultangazide benim için tek aday vardı...kazaanamadı..

tabi geçen seçimdeki başkan adayımız eyüp hocayı hepimiz severiz..

1.) kimsede öyle bir korku yoktu. Çünkü herkes biliyor ki Sultangazi'de CHP'nin kazanma şansı yoktur. Oylar zaten ortada...

2.) Bize bayrak asmıyor demişsin.... Çok güldüm buna... Bu söylediğin senin Sultangazi'de seçim atmosferine ne kadar uzak bir isim olduğunu gösterir.... Ben yağmurda bayraklama yaparken, Saadet partililerde bizden 2 saat sonra o bayrakları indiriyordu.... Hakkımı helal etmiyorum..!

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 02:15
Ben yağmurda bayraklama yaparken, Saadet partililerde bizden 2 saat sonra o bayrakları indiriyordu.... Hakkımı helal etmiyorum..!

:w::w::w::utangaç::utangaç::saygılar::D:D:D

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 02:18
haklısın..kardeş...

sen yağmurlu havada bayrak asarken ben evimde otuuruyodum maalesef...:hihi2:

çünkü sen bay ...ben bayanım...o direklere çıkamam..:ayutandım:

Jurnal
03-31-2009, 02:19
:w::w::w::utangaç::utangaç::saygılar::D:D:D

Teşekkürler...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 02:22
rica ederim biz saadetliler hep kibarız:)

Jurnal
03-31-2009, 02:28
Evet biliyorum çok kibar olduğunuzu... Sandıklar açıldığı andan itibaren çok sessizdiniz. Hani derler ya "Söz gümüş ise sükut altındır." Aynen bunu uyguladınız 29 Mart akşamı. Sizi bu kibar davranışınızda dolayı tebrik ederim. Her seçimde aynı performansı bekliyoruz...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 02:30
Evet biliyorum çok kibar olduğunuzu... Sandıklar açıldığı andan itibaren çok sessizdiniz. Hani derler ya "Söz gümüş ise sükut altındır." Aynen bunu uyguladınız 29 Mart akşamı. Sizi bu kibar davranışınızda dolayı tebrik ederim. Her seçimde aynı performansı bekliyoruz...
genelde ..sizdende pek ses çıktı sayılmaz ama dimi..

bu tedirginlik insanı öldürdü dimi..değerli kardeşim..

inşaalah rabbim herşeyin hayırlısın versin...

Jurnal
03-31-2009, 03:54
Hani evde oturuyorsun ya ondan ses gelmemiştir sana...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 16:18
evimizde de sizden vardı maalesef...babam:)

gayet gürdü sesi...

allahtan gece 12 de geldi..

Beritan
03-31-2009, 20:07
sultangazi halkını ...kınım kınım kınıyorum...

Sevban
03-31-2009, 20:10
Kınamanı kabul etmiyorum , siz partinizi desteklediniz, Bizde kendi partimizi BU yaptığınız çok ayıp,

Necip Fazıl
03-31-2009, 20:10
:D ;D Konuya bak çay demle... :D ;D

Beyazgülüm
03-31-2009, 20:13
:D ;D Konuya bak çay demle... :D ;D

alemsin:hihi2::hihi2::hihi2:

Beritan
03-31-2009, 20:14
Kınamanı kabul etmiyorum , siz partinizi desteklediniz, Bizde kendi partimizi BU yaptığınız çok ayıp,
:):):) al bide ciddi ciddi cevap veriyo;;)

Feyza
03-31-2009, 20:16
sultangazi halkını ...kınım kınım kınıyorum...Yazıkkkkk.... :yehoo: :yehoo: :yehoo:

Beritan
03-31-2009, 20:17
Yazıkkkkk.... :yehoo: :yehoo: :yehoo:

işte feyzam burda...:w::w: bu resmideki halk beni yaktı :w:

Feyza
03-31-2009, 20:19
işte feyzam burda...:w::w: bu resmideki halk beni yaktı :w:
Halk akıllı bacım sende akıllandın önümüzdeki seçimlerde sende bir ak genç olacan :D

ENES_CAN_AK
03-31-2009, 20:19
bu konu açılırken kasım kardeşimizin yaptğı yorumları okumuştum şimdi tekrar yazma fırsatı olsa ne yazardı acaba.

Beritan
03-31-2009, 20:20
Halk akıllı bacım sende akıllandın önümüzdeki seçimlerde sende bir ak genç olacan :D

:olmaz::olmaz::olmaz: yooo yoo daha karar vermedim...de...
ben zaten akıllanmıştım....o halk chp den korktu:ağla:

Feyza
03-31-2009, 20:23
:olmaz::olmaz::olmaz: yooo yoo daha karar vermedim...de...
ben zaten akıllanmıştım....o halk chp den korktu:ağla:Hakkaten he CHP baya oy aldı orada. Ercan Karabayır akrabalarına iş sözü vermiş:hihi2: (Bunuda birinden duydum, o kendini biliyor)

Sevban
03-31-2009, 20:25
Sultangazili olarak, şunu söylim kimse chp den korkmadı Akp nin alacağı kesindi

Feyza
03-31-2009, 20:42
Sultangazili olarak, şunu söylim kimse chp den korkmadı Akp nin alacağı kesindi
Onlardan korkan onlar gibi olsun. Kesin alıcağına inanmasaydım Seleme İle iddiaya girmezdim. :karizmatik:

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 21:35
Onlardan korkan onlar gibi olsun. Kesin alıcağına inanmasaydım Seleme İle iddiaya girmezdim. :karizmatik:

ne diye iddeya girdinki selemeyle...:hmm

Jurnal
03-31-2009, 21:45

Kınıyormusun :))

Nazar etme ne olur çalış seninde olur...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 21:52
girdiğin iddaa sebebiyle bidahaki seçimde o kınadıklarının arasındasın....:yehoo::yehoo::yehoo::yehoo::yehoo: :yehoo::yehoo::yehoo:

feyzam gelsinde açıklasın bakim...;1

ultrAstribun
03-31-2009, 21:57
Saadet Partisi her seçim öncesinde olduğu gibi kendini yine şişirdi.
Her seferinde bu sefer olacak parolasıyla giriyorlar ama sonuç hep hüsran oluyor.

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 22:00
Saadet Partisi her seçim öncesinde olduğu gibi kendini yine şişirdi.
Her seferinde bu sefer olacak parolasıyla giriyorlar ama sonuç hep hüsran oluyor.

bu bütün partiler için geçerli...
tabi saadet az aldı bilincindeyiz..
ama..akpde beklediğinin altında oy aldı..
şişirme değil..bu dava meselesi..her ne olursa olsun..yılmadan yıkılmadan davasına sadık kalabilen belkide tek kesim..
%2 %5 hiç farketmez..

Feyza
03-31-2009, 22:30
ne diye iddeya girdinki selemeyle...:hmm
Birden aklıma geldi :hihi2:

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 22:35
Birden aklıma geldi :hihi2:

eyi ettin kız ...uçuyodu...

ayakları yere basmalıydı demi..:V

Feyza
03-31-2009, 22:51