fatih kısaparmak balon baskılı balon Taraf, Erdoğan'ı Kurtulmuş'la vurdu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraf, Erdoğan'ı Kurtulmuş'la vurdu

Mavera
01-17-2011, 22:55
http://haber5.com/img/kurtulmus-taraf.jpg
O Kurtulmuş sen de kurtul

HAS Parti lideri, İmam Hatipli arkadaşı Erdoğan’ın ‘içki’ üslubunu eleştirdi

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, imam hatipten arkadaşı olan Başbakan Erdoğan’ı, alkol içenlerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle sert bir dille eleştirdi. “Başbakan’ın çok yüksek perdeden, alkol içenlerin hepsini neredeyse aşağılayan üslupla söylediği sözleri tasvip etmek mümkün değil” diyen Kurtulmuş, Muhteşem Yüzyıl dizisi üzerinden kıyamet koparmanın da anlamsız olduğunu söyledi.

Erdoğan alkol içenleri aşağıladı

HAS Parti Adana Teşkilatı tarafından Mavi Sürmeli Otel’inde gerçekleştirilen kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, şunları söyledi:

“Türkiye’de uyuşturucu ve alkole başlama yaşı 12-13’e kadar inmiştir. Bir hükümetin, toplumu yönetenlerin vazifesi, özellikle gençleri bu tür kötü alışkanlıklardan koruyacak düzenlemeler yapmaktır. Bu çerçevede, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından yapılan düzenlemeler aslında yerinde ve doğrudur. Ancak, özellikle dün Başbakan’ın çok yüksek perdeden, alkol içenlerin hepsini neredeyse aşağılayan üslupla söylediği sözleri tasvip etmek mümkün değil.

Muhteşem Yüzyıl sonuçta bir dizi

(Muhteşem Yüzyıl dizisi) Sonuçta bir dizidir. Bunun üzerinden kıyamet koparmayı, Türkiye’de siyasi tartışmalar yapmayı hiç anlamlı bulmuyorum. RTÜK’ün vazifesi, yasaların kendisine verdiği yetkileri kullanarak uyarılarını yapmaktır. Yoksa bir dizi üzerinden siyasi tartışma yapmak, herhalde uygun bir mesele değildir. Herkes bu memlekette istediği diziyi çeker, yapar ama ne dizi yapanların, ne de bir kısım insanların bunu siyasi tartışma alanına çekmesi doğru değildir.”

TARAF

Cihan_ŞümuL
01-17-2011, 23:07
Ancak, özellikle dün Başbakan’ın çok yüksek perdeden, alkol içenlerin hepsini neredeyse aşağılayan üslupla söylediği sözleri tasvip etmek mümkün değil.Ne demişti ki başbakan...

(Muhteşem Yüzyıl dizisi) Sonuçta bir dizidir.?????????

CeVHeR
01-17-2011, 23:10
Gerçekten çok ilginç ya, bakalım daha neler göreceğiz...

onurcan
01-17-2011, 23:11
Vah NUMAN bey sen siyaset yapacam diye alkol içenleri sırf muhalefet olsun diye yüceltmekmi , istedin nedir yani anlatmak istediğin...?

Başbakan oradaki demek istediğini herkes anladı isteyen herkes istediği kadar içebilir. kimseye neden içiyorsun demedikelerini söylemek istedi ...

illa muhalefet yapacak ya...

“Türkiye’de uyuşturucu ve alkole başlama yaşı 12-13’e kadar inmiştir. Bir hükümetin, toplumu yönetenlerin vazifesi, özellikle gençleri bu tür kötü alışkanlıklardan koruyacak düzenlemeler yapmaktır. Bu çerçevede, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından yapılan düzenlemeler aslında yerinde ve doğrudur.

arkasındanda bunları söylüyor.....

Mavera
01-17-2011, 23:12
numan hocam birilerine yaranacam diye takiyye yapmana gerek yok önümüzde abdullatif sener gibi tutmamis bir moder varken ;)

İntifada
01-17-2011, 23:14
numan kurtulmuş yaranacak yeri iyi bulmuş...
liberallerin desteğini kapacak gibi...
bakalım başka gazetelerde de böyle manşet olabilecek mi...
ılımlı söylemleriyle pek dikkat çekiyor...

CeVHeR
01-17-2011, 23:19
numan kurtulmuş yaranacak yeri iyi bulmuş...
liberallerin desteğini kapacak gibi...
bakalım başka gazetelerde de böyle manşet olabilecek mi...
ılımlı söylemleriyle pek dikkat çekiyor...

Yoksa odamı cemaatten :)

Mavera
01-17-2011, 23:21
her ilimli olan cemaatten mi oluyor ama söylede bir durum var numan hoca yillardir lider ama ilk defa bu sene abant platformuna katildi ;)

İntifada
01-17-2011, 23:22
Yoksa odamı cemaatten :)

;ı:;ı:;ı:;ı:

ALmi´
01-18-2011, 02:54
“Başbakan’ın çok yüksek perdeden, alkol içenlerin hepsini neredeyse aşağılayan üslupla söylediği sözleri tasvip etmek mümkün değil”

Hakikaten ne demiş ben de merak ettim? Gerçi ne derse desin,sonuçta dinimizin açıkça haram kıldığı bir şeyi ve bunu içenleri göklere çıkaracak değil ya syn. Başbakan. Oy alabilmek için Kurtulmuş da ne yapacağını şaşırmış diğerleri gibi..

merve
01-18-2011, 03:05
Dizi konusunda Kurtulmuş a katılıyorum. Herkes aynı şeyi konuşuyor başka derdimiz yok gibi. İsteyen istediğini yapar, beğenen izler beğenmeyen seyretmez olur biter.

İntifada
01-18-2011, 03:56
Dizi konusunda Kurtulmuş a katılıyorum. Herkes aynı şeyi konuşuyor başka derdimiz yok gibi. İsteyen istediğini yapar, beğenen izler beğenmeyen seyretmez olur biter.

başka...

Cihannur
01-18-2011, 07:37
Ne demişti ki başbakan...

Hakikaten ne demiş ben de merak ettim? Gerçi ne derse desin,sonuçta dinimizin açıkça haram kıldığı bir şeyi ve bunu içenleri göklere çıkaracak değil ya syn. Başbakan. Oy alabilmek için Kurtulmuş da ne yapacağını şaşırmış diğerleri gibi..

"İsteyen istediği kadar içiyor. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar içiyorlar. Sekiz yıldır neyi yasakladık?" demiş.

ALmi´
01-18-2011, 13:24
Hmm.. doğru demiş o zaman..

unnamed
01-18-2011, 14:25
bu yaranma kime?
sanki aa bakin bu bizo savunuyor buna oy verelimmi diyecekler...
kurtulmusu saglam bir siyasetci olarak gorurdum...
ama toy siyasetciler gibi davraniyor...

Özgür Çağrı
01-18-2011, 18:22
her ilimli olan cemaatten mi oluyor ama söylede bir durum var numan hoca yillardir lider ama ilk defa bu sene abant platformuna katildi ;)

Şüphelerim doğrumu çıkacak :ayutandım: bunların hepsi tesadüfmü
nayır nolamaz ;D

Cihan_ŞümuL
01-18-2011, 21:39
"İsteyen istediği kadar içiyor. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar içiyorlar. Sekiz yıldır neyi yasakladık?" demiş.

ne var ki bu sözde ..

çok içince bu durumlar peyda olmuyor mu ?

EZEL
01-19-2011, 00:15

Gündüzleri + 18 filmler oynatsınlar isteyen istediğini yapar beğenen izler beğenmeyen izlemez ..

Cihannur
01-19-2011, 09:47
ne var ki bu sözde ..

çok içince bu durumlar peyda olmuyor mu ?

Olabiliyor da, onlar galiba aksırmalarından, tıksırmalarından rahatsız olmuyorlar; onlara aksırıyorsunuz, tıksırıyorsunuz deyince rahatsız oluyorlar.http://img213.imageshack.us/img213/8729/gozkirpanvegulensmiley1.gif (http://img213.imageshack.us/i/gozkirpanvegulensmiley1.gif/)

İntifada
01-19-2011, 12:46
Olabiliyor da, onlar galiba aksırmalarından, tıksırmalarından rahatsız olmuyorlar; onlara aksırıyorsunuz, tıksırıyorsunuz deyince rahatsız oluyorlar.http://img213.imageshack.us/img213/8729/gozkirpanvegulensmiley1.gif (http://img213.imageshack.us/i/gozkirpanvegulensmiley1.gif/)

neden aksırıp tıksırmıyorlar mı?

Cihannur
01-19-2011, 15:04
neden aksırıp tıksırmıyorlar mı?

Çok fazla içerlerse aksırıp tıksırabilirler. Aksırıp tıksırmak onları pek rahatsız etmiyor galiba. Onlar aksırıp tıksırıncaya kadar içebiliyor olduklarının söylenmesinden rahatsız oluyorlar.

Cihan_ŞümuL
01-19-2011, 20:25
ama numan hoca da rahatsız olmus.

cihannur kardeş öenrmeni tersten okuyunca ...;D;D;D