fatih kısaparmak balon baskılı balon Tayyib beyin yüzü !!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayyib beyin yüzü !!!

ocean
05-12-2011, 01:17
Tayyib beyin ALLAH ın izniyle başardıklarını 100 senedir hiçbir lider başaramadı .. Kendisini çok seviyoruz ...

ocean
05-12-2011, 01:20
Siteye yeni üye oldum ... Tayyib beyin yüzündeki nuru görüyormusunuz .. Kardeşler kendisine sabah akşam koruma duaları edelim ... Ve dua edelim ALLAH kalbini rızası üzere sabit kılsın .... Bülent Arınçı da unutmayalım ...

ocean
05-12-2011, 01:25
Tayyib bey Büyük Doğu Gençliğinden gelmektedir ...

Kendisini Necip Fazılın en sağlam talebelerinden olarak düşünüyorum ...

Ölenler yeniden doğarmış; gerçek!
Tabut değildir bu, bir tahta kundak.
Bu ağır hediye kime gidecek,
Çakılır çakılmaz üstüne kapak?

unnamed
05-12-2011, 01:30
arkadşaım hoşgeldin...
keşke bütün yazacaklarını tek konu altında toplasaydın daha iyi olurdu...

ocean
05-12-2011, 01:37
Adamlar Tayyib beyi felaket kıskanıyorlar ... kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ...

Mavera
05-12-2011, 01:44
haci bu sitede nur dedin, aldin basina belayi :)

unnamed
05-12-2011, 01:46
ha ha;D

Cihan_ŞümuL
05-12-2011, 01:49
diğer konuya yazdıkların uyuşmuyor şuradaki mesajlarınla...

Mavera
05-12-2011, 01:52
diğer konuya yazdıkların uyuşmuyor şuradaki mesajlarınla...

herhalde gündemi takip etmiyorsunuz..
arkadasimiz diger konuda "bide şehitlere kelle demedik demiyor mu ?" yazmis ki bu aciklama bugün bahceli tarafindan püskevit sözleriyle alay edenlere söylenmistir :)

İntifada
05-12-2011, 01:52
hacı ben televizyona güneş vuruyor sanmıştım nurdanmış demek ki :(

unnamed
05-12-2011, 01:53
off buda iyidi;D

ocean
05-12-2011, 01:54
arkadşaım hoşgeldin...
keşke bütün yazacaklarını tek konu altında toplasaydın daha iyi olurdu...

toplamışlar iyi oldu böylesi , acemeliğe verin ...

Mavera
05-12-2011, 01:54
hacı ben televizyona güneş vuruyor sanmıştım nurdanmış demek ki :(

la sorma mitingde farkettim bir an bir bulut süzmesi belirdi yukarida :)

ALmi´
05-12-2011, 01:55
arkadasimiz diger konuda "bide şehitlere kelle demedik demiyor mu ?" yazmis ki bu aciklama bugün bahceli tarafindan püskevit sözleriyle alay edenlere söylenmistir :)

Ben bir şey anlamadım

İntifada
la sorma mitingde farkettim bir an bir bulut süzmesi belirdi yukarida :)

he güneşin önünü kapadı :)

Cihan_ŞümuL

evet biliyorum tekrar güzeldir velev kane yüzseksen:)

fakat o sözü söylerken nurlu yüzünden bahsettiği liderine -ki muamma-haksızlık etmiyor mu?

Mavera
05-12-2011, 01:57
he güneşin önünü kapadı :)

icimden hay mübarek dedim.. bu kesin bir isaret bence haci sen ne dersin?

Mavera
05-12-2011, 01:58
evet biliyorum tekrar güzeldir velev kane yüzseksen:)

fakat o sözü söylerken nurlu yüzünden bahsettiği liderine -ki muamma-haksızlık etmiyor mu?

arkadasin heyacana vermek gerekir ;)

onurcan
05-12-2011, 01:59
Tayyip Erdoğan bir lider bir dava adamı bir halkcı bir vatansever bir fenomen bir inanan bir hizmetkardır.. yakışıklılığına diyecek yok zaten...

Mavera
05-12-2011, 01:59
Ben bir şey anlamadım

bahceli bugün kendisyle dalga gecenleri ben biskivüde diyebiliyorum öyle bir yetenegim var dedi :)..
ayrica ben basbakan gibi sehitlere kelle demedim diye sazanlik yapti :)

İntifada
05-12-2011, 02:00
icimden hay mübarek dedim.. bu kesin bir isaret bence haci sen ne dersin?

mavera varya çok fenasın hacı bişey demiyom ;D

İntifada
05-12-2011, 02:02
bahceli bugün kendisyle dalga gecenleri ben biskivüde diyebiliyorum öyle bir yetenegim var dedi :)..
ayrica ben basbakan gibi sehitlere kelle demedim diye sazanlik yapti :)

bahçeli öyle demedi :)
ben pisköğüt de derim püskevitte derim dedi :)

Mavera
05-12-2011, 02:05
kendini cok gelistiriyor bu bahceli coook :)..

Cihan_ŞümuL
05-12-2011, 02:05
bahçeli öyle demedi :)
ben pisköğüt de derim püskevitte derim dedi :)
evet aynen...

bi ben böyle anladım sandım...

neyse akıncı da öle duymuş:):):

unnamed
05-12-2011, 02:06
iki kişi birleşmiş kaynatmış zaten...
fena mesajlar var ama he;D

JonTurk
05-12-2011, 03:07
Kelle polemiğini hala herkesin önüne sunuyolar halen facebookta videolar dolaşıyo tamam hoş sözler deil ama asıl söylemek istediği o değildi işte dikkatsizce kullandı sözü ne yazıkki herkesin ağzına sakız oldu vay bu adam şöyle vay bu adam böyle vatan haini falan filan .Bu arada hoş geldin ocean :)

ocean
05-12-2011, 03:17
Kelle polemiğini hala herkesin önüne sunuyolar halen facebookta videolar dolaşıyo tamam hoş sözler deil ama asıl söylemek istediği o değildi işte dikkatsizce kullandı sözü ne yazıkki herkesin ağzına sakız oldu vay bu adam şöyle vay bu adam böyle vatan haini falan filan .Bu arada hoş geldin ocean :)

saol ... papağan gibi aynı şeyi diyorlar ...

kuzey ırak harekatında Tayyib Erdoğan çekilme kararı verdiğinde , chp ve mhp askerlerin hayatını hiçe sayar gibi dönmesin dönmesin diye koro halinde konuşuyorlardı ...

sonra madem şehitlerden politka yapıyorsun o zaman apoyu neden asmadın derler adama

JonTurk
05-12-2011, 04:29
saol ... papağan gibi aynı şeyi diyorlar ...

kuzey ırak harekatında Tayyib Erdoğan çekilme kararı verdiğinde , chp ve mhp askerlerin hayatını hiçe sayar gibi dönmesin dönmesin diye koro halinde konuşuyorlardı ...

sonra madem şehitlerden politka yapıyorsun o zaman apoyu neden asmadın derler adama

neden asmadın deyince kıvırıyolar peki akparti başta niye asmıyo hadi assın diolar onlar asacaz diye geldi akparti böle bişey dedimi diyorum ya bırak ya böle işleri gibi sözler kullanıolar

JonTurk
05-12-2011, 04:30
Kılıçdaroğlunuda biri susturur inşallah meydan boş atıyo paso köprüyü geçene kadar palavraya devam diyo :D

JonTurk
05-12-2011, 04:32
Bahçeli imzayı reddediyor idam kalksın kararının altında imzam yok diyor ama belge var tabiki ne yazikki inkar ediyolar...

ocean
05-12-2011, 04:34
Kılıçdaroğlunuda biri susturur inşallah meydan boş atıyo paso köprüyü geçene kadar palavraya devam diyo :D

Bu adama (kılıçtaroğlu) inanan var mı gerçekten ?

vaad vaad vaad demirel gibi

JonTurk
05-12-2011, 13:49
valla facebooktaki kemal kılıçdaroğlu sayfasına mitinglere bakarsan inanan var demekki :D üstelik sayfadaki herkes liderleri gibi küfürbaz chp ile ilgili gerçekleri söylüyosun hemen küfüre sarılıyolar üstelik engelliyolar tabanıda kılıçdaroğluna benziyo :) bi yorum beni güldürdü ordaki :) 12 Haziranda Chp tek başına iktidar diyo :D oylarıda yüzde 40 mış hiç güleceğim yoktu :)

ocean
05-12-2011, 21:01
vah garipler :)