Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayyibbeler mi? Tayyipler mi?
ishakyilmaz
11-05-2008, 17:25
Açıkçası ben bu sorunun cevabını bulmakta zorlanıyorum.Malumunuz üzerine ak parti kadın kollarının son hamlesi 'ben de varım'hitabet yarışması kamuoyunda oldukça ses ve yankı uyandırmıştır.Herkesin dikatini çekmekle beraber organizasyon da fevkalade.Öbür yandan da siyaset akademisi...buyrun kararı siz verin:)
akp_abdullah
11-05-2008, 17:37
tayyibe ler çalışır ama TAYYİP ler kazanır
NuR-eFSaN
11-05-2008, 17:44
tayyibe ler çalışır ama TAYYİP ler kazanır
Yeterli olmuş bence :karizmatik:
ishakyilmaz
11-05-2008, 17:55
şahsen kadınların siyasetteki yerlerinden daha doğrusu bazılarının hal ve hareketlerinden memnun değildim.Yalnız bu son çıkış beni şaşırtmakla beraber sevindirmiştir.Katıldığım siyaset akademisi bile bukadar kısa zamanda yankı bulmamıştı diyecem ama mezun olduğum okul birinci tabi:w:
Anlamadım meseleyi ama, tayyibeler calısır ve tayyipler kazanır biraz egoistçe olmus.
Beraber çalısılıyorsa, kazanım da ortaktır.
Insallah anladıgımı kastetmemıssınızdır.:)
Ben de başvurdum,kadın kolları düzenlemiş ama tüm teşkilatların bayan üyeleri de katılabiliyor,bol şans dileyin bana....;1
ishakyilmaz
11-06-2008, 13:46
Hadi bakalım hayırlısı bitlisili kardeşimiz.İnş bitlisi en güzel şekilde temsil edersin.
ishakyilmaz
11-07-2008, 15:13
Bence yine de ak partinin erkekleri daha başarılı her alanda olduğu gibi:w:
Aşkolsun ya,ben de çok iyi olduğumu düşünüyorum...:evet:
ishakyilmaz
11-07-2008, 15:59
siz istisnasınız tabiki de,büyük yüreklilikle bitlisimizde siyaset arenasında olmanız başlı başına başarı zatten:evet:
ishakyilmaz
11-12-2008, 16:01
son durumlar nedir hitabet yarışmanızdan?
Bence yine de ak partinin erkekleri daha başarılı her alanda olduğu gibi:w:
Ana Kademede yönetimler oluşturulurken uyulması gereken kurallardan biri, %30 bayan bulundurmak ;ı:
Gençlik kolları yönetimleri oluşturulurken uyulması gereken kurallardan biri, %30 bayan bulundurmak ;ı:
Kadın kolları yönetimlerinde %100 kadın bulundurmak . :karizmatik:
Yorumsuz.... :saygılar:
ishakyilmaz
11-12-2008, 17:10
Evet feyza hanım istatiksel bir yakalaşımla yaklaştınız,ak parti siyasetinde kadınların yeri ve başarısı tartışılmaz.Fakat fazla da kendilerini kaptırmasınlar;bazen sonuçlar acıverici olabiliyor???
Evet feyza hanım istatiksel bir yakalaşımla yaklaştınız,ak parti siyasetinde kadınların yeri ve başarısı tartışılmaz.Fakat fazla da kendilerini kaptırmasınlar;bazen sonuçlar acıverici olabiliyor???Biraz açarmısınız? Ne gibi acıverici sonuçlar ???
ishakyilmaz
11-12-2008, 19:19
Bu tespit daha doğrusu maneviyatını siyasette takas edenler içindi aslında bunun dışındakileri tenzih ediyorum
Bu tespit daha doğrusu maneviyatını siyasette takas edenler içindi aslında bunun dışındakileri tenzih ediyorumAynı acıverici sonuç sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerlidir. :)
Kadınların en büyük yanlışı sadece teşkilatlarda aktif siyaset yapmalarıdır. Kadınların resmi görevlerde, kamuda (Milletvekilliği, Belediye başkanlığı, meclis üyeliği vs..) siyaset yapmaları Ülkemizin yararına olucaktır. Ak Parti'nin erkekleri kadınlardan daha başarılı demek Kadın kollarında, tüm zorluklara rağmen siyaset yapan kadınların emeğini yok saymak demektir.
ishakyilmaz
11-12-2008, 20:18
Hiçbir zaman başarısız bulmadım ben tam aksine başarılı buldum.Hemde normal başarının üstünde bir başarı.Ondan sonra erkekler yanlışlara düşmez diye birşeyde yok kadın erkek eşitliğinden yanayım bu noktada.Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır.Benim görüşüm bu feyza hanım.
Hiçbir zaman başarısız bulmadım ben tam aksine başarılı buldum.Hemde normal başarının üstünde bir başarı.Ondan sonra erkekler yanlışlara düşmez diye birşeyde yok kadın erkek eşitliğinden yanayım bu noktada.Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır.Benim görüşüm bu feyza hanım.Bakın fikriniz ile zikriniz bir değil. Yoldan çıkan kadın evinde bir dizi, iki kadın programı izleyincede çıkıyor, hemde kimsenin ruhu bile duymuyor. Siyaset ciddiyet gerektiren bir iştir, bahsettiğiniz gibi durumlar diğer alanlarda daha çok karşımıza çıkıyor( Konfeksiyon, şirket, banks vs...) bu gibi durumlardada sadece kadını suçlamak günah keçisi ilan etmek çok yanlış aynı yanlışları erkeklerde yapıyor. Şöyle çevrenizde ufak bir araştırma yaptığınızda yoldan çıkan kadından çok erkeğin olduğunu görürsünüz. Ayrıca gözler siyasette olan insanların üzerindedir herzaman attıkları her adıma dikkat ederler.
Sözlerinize hiçbir şekilde katılmıyorum ve sizi "Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır." bu sözünüzden dolayı kınıyorum. Ben ve benim gibi bir sürü bayan, Çocuklarından evlerinde, işlerinden fedakarlık ederek sizin gibi önyargılı insanlara rağmen alınlarının akıyla siyaset yapabiliyor...
ishakyilmaz
11-13-2008, 14:05
Bu konuyu şidetlice üzerinize almanıza gerek yok.Sizi bağlayan bir bağlantısı da yok.Kınanacak bir durumla bende söz konusu değilim.O halde bu kadar kabalaşmaya ve nezaketleşmenize de gerek yok.
Bu konuyu şidetlice üzerinize almanıza gerek yok.Sizi bağlayan bir bağlantısı da yok.Kınanacak bir durumla bende söz konusu değilim.O halde bu kadar kabalaşmaya ve nezaketleşmenize de gerek yok.Şiddetle üzerime alındığım tespitine nasıl vardınız? Yaptığım ve yaptığınız yorumları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Konuyu kişiselleştirmiyoruz genel olarak konuşuyoruz, Yanılıyormuyum? Lafın nereye gittiğini hesap ederek yorum yazarsanız sevinirim...
ishakyilmaz
11-13-2008, 16:40
tamam güzel kardeşim.Öncelik size olsun
tamam güzel kardeşim.Öncelik size olsunNe önceliği ? :) Bakın İshak bey ben konuya yorum yaptım siz olayları çok farklı boyutlara çektiniz. Önyargılı olmayın Lütfen...
ishakyilmaz
11-13-2008, 17:02
ya anlıyorum sizi,sürçü lisen ettiysek dalgınlığımıza gelmiştir.Zaten bir hanım efendiyle tartışmam kişiliğime uymaz.Tartışsam ne olacak ki,hanım efendilere karşı saygım sonsuz:)
ya anlıyorum sizi,sürçü lisen ettiysek dalgınlığımıza gelmiştir.Zaten bir hanım efendiyle tartışmam kişiliğime uymaz.Tartışsam ne olacak ki,hanım efendilere karşı saygım sonsuz:)Siz bizi kadınları küçükmü görüyorsunuzda tartışmıyorsunuz:kızdım: <<< Şaka Şaka... ;1 :hihi2:
İshak bey inanın bana sizin kastettiğiniz gibi durumlar oluyor fakat o tarz insanlar davayı, amacı hiçe saydıkları için teşkilat bünyesinde yada siyasette ilerliyemiyor. Teşkilatta görev alan kadınların çoğu biraz daha sosyalleşmek ve hem kendileri için hemde çevrelerindeki insanlar için faydalı işler yapmak için çalışıyorlar. Çocuklarının daha yaşanılabilir bir Ülkede-Çevrede yaşamaları için. Kendi çektikleri sıkıntıları onların çekmemesi için didiniyorlar...
ishakyilmaz
11-13-2008, 17:22
demek tartışmak istiyorsunuz siz? peki ala günah benden çıksın size yazılsın:)şaka şaka:D gerçekten anlatmak istediğimi anladınız ama anlamak mı istemediniz ne.Benimde demek istediğim davasına sadık olmayan çürük elmalar.
Kadın ve bayanlar öz fıtrat gereği kendilerine emaneti edileni hakkı ile koruma reflekslerine hakim olabildiklerince hatta bunu kaliteli bir şekilde içra ettikleri vakit kadının sosyal hayata kendini ifade etmesi çağın gereksinimi diye düşünüyorum ,tabii bayanın çalıştığı ortamın veya bulunduğu alanların içinde yalnış hareket ve algılara sebep olacak bir çok şeyden arınmasını gerektirir.Kısacası bayanlarımızın hayat algıları bir çok dünya gerçekleri ile tanıştıktan sonra ,zihinlerinde kurguladıkları modele hizmet etmek bu alana olan teslimiyetlerinde gizlidir ,yalnız mutlak doğru dediklerim algılanmasın çoğunluğun fikir dünyasına göre düşüncemi yansıttım aksi görüşün varlığı da en doğal hakkdır ,daha cok yaşam felsefesinin dayandığı kriterlere göre görecelik kazanan bir alan olması münasebeti ile hoş ve değerli yorumların özündeki asıl niyetleri bilsekte günün şartlarına göre hakiki manada ifşa fakirliği yaşıyoruz . Feyza hanım ve ishak beyin ifade etmek istedikleri her şeyin ortak noktası bir kanımca tek fark birbirlerini anlamak istememeleri;1Abi +++ lar sanada feda olsun. ;1
demek tartışmak istiyorsunuz siz? peki ala günah benden çıksın size yazılsın:)şaka şaka:D gerçekten anlatmak istediğimi anladınız ama anlamak mı istemediniz ne.Benimde demek istediğim davasına sadık olmayan çürük elmalar.Yok ben anlamak istedim fakat siz anlatamadınız. :)
hatta ayrıntılı bir şekilde sordum açarmısınız diyede siz tek taraflı açtınız konuyu. :) Neyse....
Hakkınızı helal edin.
ishakyilmaz
11-13-2008, 17:27
TAMAM SİZE BURSAMIZDAN KESTANE ŞEKERİ GÖNDERİYORUM.TATLI YİYİN TATLI KONUŞUN DİYE:d
TAMAM SİZE BURSAMIZDAN KESTANE ŞEKERİ GÖNDERİYORUM.TATLI YİYİN TATLI KONUŞUN DİYE:dAllah razı olsun. Düşünmeniz bile memnun etti beni.
Ben Fatih'in şehrinde İstanbul'da yaşıyorum. ;1
ishakyilmaz
11-13-2008, 17:43
fatih'in emanetine sahip çıkın ozaman.
politikaci
11-13-2008, 17:47
Tartışmaya bakarmısınız??
Evde annen ölürse ev nasıl olursa
Siyasette bayan olmamasıda öyledir!
Ben bir bayanım ve politikacıyım,başbakan olmak istiyorum,,ayrıca ben tayyibe değil haticeyim!
Eğer istemeyenler varsa oy atmasınlar zaten böyle zihniyetlerden oy almak ,beni düşündürür!!
Bayanım ve siyasete gireceğim..Varmı muhalif olan?
Her zaman bayanlar daha zeki olduğu kanıtlanmıştır fazla konuşmaya gerrek yok bence:)
Bence bundan sonra değişecek düzen BİZZde VArız diyebileceğiz
politikaci
11-13-2008, 17:53
Güzel kardeşim yeni yatıştılar bunlar yine alevlenmek için bahanelerini hazırladınız ;1vay başımıza gelenler ishak kardeşim sana kolay gelsin bu tarz meselelere ilişmeden forumun bayanlara ait fizibilite calışmasını önceden yap derim :)
Valla ben böyle düşünüyorum,,Bayanlara güvenilmiyorsa seni büyüten annene güvenmemelisin önce..Bir bayan bir erkek kadar pekala mantıklı düşünebilir,bunu düşünemeyenlerde ben eksiklik ararım!!
ishakyilmaz
11-13-2008, 18:01
yok hatice hanımefendi.sizleri başbakan olarak görmek bizleri fazlasıyla memnun edecektir.Hep senin yüzünden feyza bunlar:D
ishakyilmaz
11-13-2008, 18:02
arkadaşlar özelikle hatice arkadaşımız konuyu başka taraflara çekmeylim lütfen,inanın çekilecek bir tarafıda yok!sadece baştan sona doğru yazılıp çizilenleri okursanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
ishakyilmaz
11-13-2008, 18:03
ya üstad ben konya'yı tarif ediyorum,başkları bana anya diyor:D
politikaci
11-13-2008, 18:12
Bayanların sadece siyasette kalabalık arasında kalmasımı sorundur??
Düşünüyorumda,Kalabalığın arasında kalmak bayanların siyasete olan eğilimini,yeteneklerini ve ülkeye katacağı birtakım yararlardan daha önemli değildir..
6 koruma tutacağıma 12 koruma tutarım!
Hem bence kalabalığın arasında kalmak kadını yoldan çıkarmaz başkalarını yoldan çıkarır!
Suç bayanda değil başkalaındadır
Başkalarının afedersin şerefsizliği yüzünden,bu siyaset yetenekli bayanların önüne geçilmesi ne derece doğrudur??
Bayanları siyasetten arındırmaya çalışılacağına ne yüdüğü belli olmayan o insanları çevresinden arındırmalı!
Bu yorumumu okuyup bir daha düşünün..
politikaci
11-13-2008, 18:13
düzenleme..pardon yorumumum iki kez gitmiş..
bilgi müdavimi
11-13-2008, 20:33
Bence eşitlik vardır,bayanlar fazla açık giyinmemelidir.Ülkemizdeki bazı sapıklar,ya a doğa kanunları olarak erkekler afedersiniz kadınlara sarkıntılık edebilirler.Tek yolu kapanmaktır.
yok hatice hanımefendi.sizleri başbakan olarak görmek bizleri fazlasıyla memnun edecektir.Hep senin yüzünden feyza bunlar:DTamamiyle sizin marifetiniz ben ekstra bir şey yapmadım... ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.