fatih kısaparmak balon baskılı balon Tekel dümbükatörleri - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekel dümbükatörleri

akobalı-akkurt
02-04-2010, 14:06
cıngıraklı hippi partisinin kadrolaştırdığı idarelerden biri olan tekel de bir zamanlar deşifre programına da konu olan tekel müdürü ile yakın arkadaşdım...
2000 yılında makamında masasını silmekle görevlendirdiği işçinin maaş bordrosu 2.357.000.000 iken sayın müdürümün maaşı 947.000.000 tl idi

ve bu sayın müdürüm malatyaya gelişinde fazla işçileri nizamiye de görevlendirmişdi malatya tekel girişi nizmiye görevlisi 324 kişi idi...

basın mensupları bu konuyu haber yapamadı...

malatyada görevlendirilme sebebi ide çalınan talan edilen ve sonrasında sabotajla yangın çıkartılarak örtbas edilmesi sağlanan tütün depolarından çıkan pislikleri hırsızlıkları şerefsizlikleri temizlemesi olduğunu ve bunu yapacak ahlaksızlığı kendisinde bulmadığını haykırmışdı...

sonuçda ölüsüne 10.000.000 dolar dirisine 5,000.000 dolar değer biçen eyup aşık denen zerzavat adamın hışımı ile kaçak sürgün ve mağdur bir hayata kurban oldu...

cıngıraklı hippi partisi dümbeleği aynı aileden 5 bazan 6 kişi bu kurumda çalışmaktaydı...

kendilerini kadrolaştıranlardan sözde çalışanların ahlak yapısıda zaten ortadadır ...

içlerinde gerçeği bilen yokmudur vardır ama istisnadır istisnada kaideyi maalesef bozmuyor...

basında bu dümbükatörleri bilmeyecek kadar akıldan ziyade varmıdır yokdur...

karşıt basın mensuplarıda o halde bu konuda yalancı vatan haini şerefsiz namussuzdur...

akobalı-akkurt
02-04-2010, 14:30
tekel in asil ve kutsal milletim üzerinden çaldığı çırptığı her kuruş bence hesaplanmalı ve sorumlulardan tahsil edilmelidir...

sorumlular chp...

eyup aşık...

tcdd deki hırsızlıklar arsızlıklarada namussuzluklarada göz yuman mhp...

bu sorumlu suçlu hırsız arsız namussuzlarda deşifre edilmeli mümkünse cezasınıda halkın önüne atılarak verilmelidir...

mlh_26
02-04-2010, 14:55
bana kalırsa bu konuda yorum yapmayın.Oraya çıkan insanlar hak,hukuk arıyorlar.

akobalı-akkurt
02-04-2010, 15:16
kim hak hukuk arıyor kardeşim ben hak hukuk arıyorum...

ortada bir hırsızlar çetesi var ortada işbirlikçi vatan hainleri var ortada chp mhp bdp dp gibi gerzek köstekçi işbirlikçi sözde siyasetçi ler var...

hukuksuzlukdan yana , haksızlıkdan yana ,gayri safi milli hasıladan hırsızlık yapan kurumlar ve kurumlarımızı bu hale getiren siyasetçiler vede sözde çalışan işbirlikçileri değilmi...

insan da ar namus damarı tekelde çatlamışdır...

.

ALmi´
02-04-2010, 15:18
bana kalırsa bu konuda yorum yapmayın.Oraya çıkan insanlar hak,hukuk arıyorlar.

Aldıkların ile yetinmesini bilmelisin . Şükür nedir bilmelisin. Birilerinin oyununa gelmemelisin. Bizlere verilen para nereden nasıl geliyor önce bunu düşünmeli sonra atmalısın adımını kardeşim .
Hak hukuk bunun neresinde ?
Hükümete karşı olanların inatla yaptıkları bir şey bu.
Kendilerini ve ülkeyi zora sokmaktan başka ne işe yarıyor bu Allah aşkına ?
Geçen ''tazminat almayacağız'' diyorlardı. E almayın !.. Bu kendinize zarar vermekten başka neye yarayacak ?!
Neden uzlaşma yoluna gitmiyorlar. Neden empati kurmuyorlar.

Söylenecek daha çok şey var kardeşim. Bunlarınki hak-hukuk meselesi değil .

SSS
02-05-2010, 01:21
akobalı-akkurt'dan alıntı:

714347]cıngıraklı hippi partisinin kadrolaştırdığı idarelerden biri olan tekel de bir zamanlar deşifre programına da konu olan tekel müdürü ile yakın arkadaşdım...
2000 yılında makamında masasını silmekle görevlendirdiği işçinin maaş bordrosu 2.357.000.000 iken sayın müdürümün maaşı 947.000.000 tl idi

ve bu sayın müdürüm malatyaya gelişinde fazla işçileri nizamiye de görevlendirmişdi malatya tekel girişi nizmiye görevlisi 324 kişi idi...

basın mensupları bu konuyu haber yapamadı...

Devlet işiletmeli ve KİT'ler bu memleketin başına en büyük dert ve yüktürler. Böyle bir kurumda 46 sene çalıştım. İsabetli bir neşter atıldı. Başarılacak inşaallah

rizzelli
02-05-2010, 03:06
üslup bozuk olunca doğruyu doğru görmek zorlaşıyor. marjinallikten kaçmak lazım.

talassa
02-05-2010, 03:47
istisnalar kaideyi bozmaz diye hep susan milletim,artık uyanalım yeter artık,birlesip kuvvetlenelim.bu ülkede istisnalar kaideyi bozmaz tezini çürütelim.NİTELİKLİ İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZAR.hiç biyolojiye bakmazmısınz