fatih kısaparmak balon baskılı balon Terim 26 kişiyi açıkladı, Şükür yok ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Terim 26 kişiyi açıkladı, Şükür yok !

Sukut-u Hayal
05-11-2008, 11:54
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek (A) Milli Takım'ın aday kadrosu, gece yarısı açıklandı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, lig maçlarının bitiminin ardından kadroyu gece yarısı Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıkladı.

Toplam 26 futbolcunun yer aldığı aday kadroya, Galatasaraylı Hakan Şükür alınmadı. Aday kadroda şampiyon Galatasaray ve lig ikincisi Fenerbahçe'den 6'şar futbolcu, Beşiktaş'tan da 3 futbolcu yer aldı.

(A) Milli Takım aday kadrosu, bugün saat saat 13.00'te Antalya'daki Gloria Golf Resort Hotel'de toplanacak. Aday kadroda yer alan oyuncular şunlar:

Kaleciler:
1- Volkan Demirel (Fenerbahçe)

2- Rüştü Reçber (Beşiktaş)

3- Tolga Zengin (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları:
4- Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

5- Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)

6- Gökhan Zan (Beşiktaş)

7- İbrahim Kaş (Beşiktaş)

8- Emre Aşık (Ankaraspor)

9- Servet Çetin (Galatasaray)

10- Hakan Kadir Balta (Galatasaray)

11- Uğur Boral (Fenerbahçe)

Orta Saha Oyuncuları
12- Mehmet Aurelio (Fenerbahçe)

13- Mehmet Topal (Galatasaray)

14- Emre Belözoğlu (Newcastle United)

15- Tümer Metin (Larissa)

16- Yıldıray Baştürk (Stuttgart)

17- Hamit Altıntop (Bayern Münih)

18- Ayhan Akman (Galatasaray)

19- Arda Turan (Galatasaray)

20- Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

21- Kazım Kazım (Fenerbahçe)

Hücum Oyuncuları:
22- Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

23- Nihat Kahveci (Villarreal)

24- Halil Altıntop (Schalke 04)

25- Semih Şentürk (Fenerbahçe)

26- Mevlüt Erdinç

aşk-ı ilahi
05-11-2008, 15:09
pes.....

zaten sanırsam son turnuvası olacaktı şükürün....

tamam şükürün alternatifi olsaydı anlardım ..ama maalesef YOK..

Sukût-u_Hayal
05-11-2008, 15:26
Fatih Terim'in futbol anlayışından şüphe etmeye başladım ... Hadi Hakan Şükür'ü anladık .. Bu takım da Tümer Metin'İn ne işi var yada Mehmet Yıldız veya Ümit Karan nerede >:(

YavuzSultanSelim
05-11-2008, 15:49
bu ne ya bu forvetlerle gol falan atamayız. hadi nihat neyse kendini baya geliştirdi ama diğerleriyle çok zor

oguzdesouza
05-11-2008, 20:59
Fatih Tekke nerede?? Mehmet Topuz nerede ?? Mehmet Yıldız nerede ??

Ve ne biçim kadro bu ???

Beritan
05-11-2008, 21:49
kadroya bak >:(

Demokrat
05-11-2008, 21:51
Bir kere kaleci tolga nin yerine aykut alinabilirdi..ayni sekilde fatih terimin emre asik, emre belözoglu ve tümer takintisi var sanirim kurulu takimi bozmak istemiyor ama mehmet topuz da bu takimda olmaliydi diye düsünüyorum..
Ayrica forvette fatih tekke iyi bir alternatif olurdu ;)

eddie
05-12-2008, 13:19
mehmet topuz yok :o kral yok :o
neyse hoca en doğrusunu bilir..

cartman
05-12-2008, 13:24
emre asık - tolga- kazım kazım - ne isleri var kadroda :-X sivasdan bir kisi bile goremiyorum :-\

fütüvvet
05-12-2008, 13:29
bende düşündüm bu meseleyi..aceba yanlışmı diye..
şükürü kadroya almayan hoca, şüküre tepki olsun diyemi yoksa son zamanlarda kamuoyunda tepki oluşturmaya çalışılan malzemeyemi tepki olarak böyle yaptı gibi şeyler geçti aklımdan..

her ikiside değil heralde..hocanın manevi duyguları çok önemsediğini sanmıyorum
şükürede tepkili değil zaten.. bunu herkes bilir..

ama kendimce şunu dedim..iyiki kadroya alınmadı
çünkü ne yapsa islama küfretmek için malzeme olarak kullanan art niyetlilere fırsat verilmeyecek bundan sonra..
vede zaten milli takıma çok katkısı oldu şimdiye kadar..bundan sonra onu yıpratmak için ellerinden geleni yaparlardı..

BaDe_EsNa
05-12-2008, 13:32
oleeeeyy Yıldıray var yaşasıınn :-* ama Hakan Şükür'ü niye almamış anlayamadım

rikopasa
05-12-2008, 14:28
Hakan Şükür ün alınmaması iyi ... Diğer yandan Mehmet Yıldız yok , Mehmet Topuz yok ... günah bunlara günah ...

aras24
05-12-2008, 16:18
şampiyon takımın defansından servet var ama onunla iyi bir ikili oluşturan emre yok ve trabzondan tolga zengin var defans için bu ne akla hizmet ya