fatih kısaparmak balon baskılı balon trabzon münazara yarışması - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trabzon münazara yarışması

fatma fidan
09-03-2007, 18:39
merhaba arkadaşlar trabzon gençlik kolları olarak trabzon ili içerisinde bir münazara yarışması düzenlemek istiyoruz bu yarışma için yarışmacılara sunacağımız konular sosyal siyasi kültürel spor.. her alanda olacaktır.sizinde her alanda bize sunacağınız konularınızı paylaşabilirsiniz.paylaşacağınız her konu bu münazara yarışmamızda değerlendirilecekir katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum... :)

AKmetalci
09-04-2007, 00:00
bence. en ıyı resım yarısması yapalım.ovaları yayları ıle meshur bolgemızın meshur kentinden.en guzel yayla ve ova resmını baz alalım

Whitecloud
09-04-2007, 03:22
bence takım fanatikliği tartışılabilir.
gerekli mi,gereksizmi
yararlı mı zararlı mı
ve birçok zıt yönü karşılaştırılabilir.eminim çok çekişmeli olur

AKmetalci
09-05-2007, 00:30
bence. en ıyı resım yarısması yapalım.ovaları yayları ıle meshur bolgemızın meshur kentinden.en guzel yayla ve ova resmını baz alalım

şu acıdan tekrar gundeme sokmak ıstıyorum.Birinci secilen resımlerı.Ulusal medyaya gonderırız.Akpartiforum uyelerının cektıgı eşsiz resimler diyerekten.

aktürkiye
09-05-2007, 04:08

şu acıdan tekrar gundeme sokmak ıstıyorum.Birinci secilen resımlerı.Ulusal medyaya gonderırız.Akpartiforum uyelerının cektıgı eşsiz resimler diyerekten.

ii fikir aslında adımızda çıkmış olur :)

fatma fidan
09-07-2007, 22:32
teşekkür ederim firdevscim iyi bir münazara konusu bu..allaha emanet ol..:)

fatma fidan
09-07-2007, 22:35
arkadaşlar bu münazara yarışması için fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim...

Whitecloud
09-08-2007, 04:54
teşekkür ederim firdevscim iyi bir münazara konusu bu..allaha emanet ol..:)

ne demek.bu konuda bende biraz yaralıyımda.o yüzden :D

akgenclik56
04-27-2008, 18:43
konu insanı çevre mi yoksa aile mi etkiker.
Hadi bakalım hodri meydan:D maç 90 dk. dır golü atan kazanır :) :D
DURMAK YOK YOLA DEVAM