fatih kısaparmak balon baskılı balon trabzonspor:1 - bursaspor:0 - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trabzonspor:1 - bursaspor:0

Necip Fazıl
04-17-2011, 20:10
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/avni_akerde_dev_randevu_3.jpg

Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha aşmak istiyor.
6.GALBİYET PEŞİNDE

Ligin son 5 haftasını sırasıyla Beşiktaş'ı 2-1, Kasımpaşa'yı 1-0, Gençlerbirliği'ni 2-1, Konyaspor ve Galatasaray'ı da 1-0 olmak üzere tek farklı sonuçlarla yenerek galibiyetle kapatan bordo-mavililer, Bursaspor'u yenmesi halinde art arda 6. kez sahadan galibiyetle ayrılmış olacak.
Şampiyonluk yolunda 5 haftadır fire vermeyen Karadeniz ekibi, Bursaspor'u da yenerek hem liderliğini sürdürmek hem de şampiyonluk yolunda puan kaybetmemeyi hedefliyor.
BURSASPOR GALİBİYETİ UNUTTU

5 haftadır kazanamayan ve 4 beraberliğin ardından geçen hafta Antalyaspor'a mağlup olan Bursaspor ise Trabzonspor deplasmanında 3 puan hasretine son vererek 4'üncü sıradaki Gaziantepspor'un baskısından kurtulmak istiyor.
TARAFTAR REKORU HEDEFLENİYOR

Trabzonspor'da, bu karşılaşmada seyirci rekorunun kırılmasını bekleniyor. 2010-2011 sezonunun ilk yarısında oynanan Galatasaray karşılaşmasında 21 bin 937 taraftarla en fazla izleyiciyi toplayan bordo-mavililer, Bursaspor maçında bu rakamı aşmak istiyor.
JAJA VE SELÇUK KART SINIRINDA

Trabzonspor'da 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu Jaja ve Selçuk İnan kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili futbolcular, Bursaspor maçında sarı kart görmeleri halinde ligde gelecek hafta Eskişehirspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.
BURSASPOR'DA 2 CEZALI

Bursaspor, zorlu Trabzonspor deplasmanında sarı kart cezalısı olan Serdar Aziz ve Turgay Bahadır'dan yoksun mücadele edecek.

KralSpor

unnamed
04-17-2011, 20:36
Trabzon neden büyük harfle yazılmış?
Bursa neden küçük harfle yazılmış?
art niyetmi var?

Necip Fazıl
04-17-2011, 20:51
Dk 45 GOOOLLLLLLLL - Burak YILMAZ... :karizmatik:

CeVHeR
04-17-2011, 20:51
Maç böyle biter muhtemelen ;)

unnamed
04-17-2011, 20:52
bursa bırakacak maçı..
fazla sevinmeye gerek yok...

Mavera
04-17-2011, 21:57
yok kardesim yok bu takim bu sene beni 10 sene yaslandirdi.. bir rahat mac alamayacakmiyiz :)

EpiVaTeS
04-17-2011, 21:58
1-0 1-0 nereye kadar gidecek merak ediyorum şahsen...

CeVHeR
04-17-2011, 21:58
Yine mi 1-0 ve yine mi tek fark...
Elbet onurlu bir takım çıkacak karşınıza...
VE o maçtan sonra asker selamı vereceğiz size ;)

Özgür Çağrı
04-17-2011, 22:00
yinemi 1 0

Mavera
04-17-2011, 22:01
birakin su onurlu takim muhabbetlerini.. zaten tek umudunuz bülent uygun sizin mactaki ziyafetini gördük insallah bizede ayni defansla cikar!..
bursa macini izlemeyen yorum yapmasin, bursa adam gibi cikti oynadi hatta bir pozisyon varki macin dönüm noktasidir!

EpiVaTeS
04-17-2011, 22:01
Niye Gaziantepsporuda sizde bir sıfır yendiniz...
ya bu fenerlileri anlamıyorum...
bir fener onurlu herkes onursuz...

CeVHeR
04-17-2011, 22:03
birakin su onurlu takim muhabbetlerini.. zaten tek umudunuz bülent uygun sizin mactaki ziyafetini gördük insallah bizede ayni defansla cikar!..
bursa macini izlemeyen yorum yapmasin, bursa adam gibi cikti oynadi hatta bir pozisyon varki macin dönüm noktasidir!

Sizinle oynayan her takım adam!! gibi oynuyor ve maçlar hep tek kale oynanıyor ama nedense maç hep 1-0 sizin lehinizde sonuçlanıyor...

Dün akşam bir taraflarını yırtan Tolunay efendiyi ve sanki şampiyon olacakmışçasına sertlikte ve heyecanla oynayan antep takımını sizin maçdada göreceğiz...

Size yatmayacak olan Es Es karşısında ne yapacaksınız bakalım...

Mavera
04-17-2011, 22:09
ama bu sözünden eskisehirin size yattigi cikiyor :).. ya su yatma muhabbetlerine hastayim..
ayiptir, günahdir isiniz, gücünüz yok mu cikin oynayin yenin böyle aglamakla birsey olmuyor sonucta 1-0 da olsa önemli olan 3 puandir..
iste fenerbahceyi bu yüzden kimse sevmiyor cünkü bir tek serefli!.haysiyetli!, onurlu! takim digerleri yatan takim!..
fener sampiyon olsun ilk tebrik eden ben olacagim cünkü fenere karsi hic bir antipatim yok sonucta sahada rakibimiz ve ikinci yari gercekten güzel top oynuyor..

CeVHeR
04-17-2011, 22:12
ama bu sözünden eskisehirin size yattigi cikiyor :).. ya su yatma muhabbetlerine hastayim..
ayiptir, günahdir isiniz, gücünüz yok mu cikin oynayin yenin böyle aglamakla birsey olmuyor sonucta 1-0 da olsa önemli olan 3 puandir..
iste fenerbahceyi bu yüzden kimse sevmiyor cünkü bir tek serefli!.haysiyetli!, onurlu! takim digerleri yatan takim!..
fener sampiyon olsun ilk tebrik eden ben olacagim cünkü fenere karsi hic bir antipatim yok sonucta sahada rakibimiz ve ikinci yari gercekten güzel top oynuyor..

Çıkın yenin diyorsun, biz çıktık ve yendik zaten sizi :)
Ama başkalarınında yenmesi lazım ;)
Bizimle şampiyonluk yarışında olan takımlar hep bizi yenmeden şampiyon oluyorlar zaten :)
Galatsarayda Fenere iki maçdada yenilerek şampiyon olmuştu :)

Sizi onurlu takımların karşısındada göreceğiz...

Asi_isyankar
04-17-2011, 22:14
Paçayı yine zor kurtardı Trabzonspor.

CeVHeR
04-17-2011, 22:15
Ayrıca Es Es in bize yattığı çıkmaz dediklerimden...
Biz maçlarımızı oynayarak kazanıyoruz, sizin gibi top oynamadan 1-0 1-0 gitmiyoruz...
Dün akşamda tek kale oynadık ama hem hakem faktörü hemde şanssızlığımızdan bir türlü golü bulamadık...
Ama ilahi adalet 95 dede olsa tecelli etti...

Mavera
04-17-2011, 22:15
ona bakarsan ilk yarida biz yendik :).. siz yenince onurlu galibiyet oluyor deguilmi :)..
biran 7 hacta önce oynanan sizin maliniz olan ve kayseriye kiralik verdiginiz volkan babacinin 2-0 yendiginiz mactaki iki adet yedigi onurlu gol! aklima geldi..
bu arada hatirlatma yapayim ayni volkan babacan iki hafta sonra takimdan kovulmustur!

Mavera
04-17-2011, 22:17
Paçayı yine zor kurtardı Trabzonspor.

siz sanki cok rahat galibiyet aldiniz :)

ya bu arada bu fenerliler neden burak yilmazi bu kadar seviyor :)

CeVHeR
04-17-2011, 22:18
Tarih tekkerrür edecek ve yine alacağız şampiyonluğu elinizden ve yine siz senelerce Feneri görünce kırmızı görmüş boğalar gibi çıldıracaksınız... :):)

Mavera
Ayrıca Es Es in bize yattığı çıkmaz dediklerimden...
Biz maçlarımızı oynayarak kazanıyoruz, sizin gibi top oynamadan 1-0 1-0 gitmiyoruz...
Dün akşamda tek kale oynadık ama hem hakem faktörü hemde şanssızlığımızdan bir türlü golü bulamadık...
Ama ilahi adalet 95 dede olsa tecelli etti...

ilahi adalet demisken burak gecen sene fenere attigi ol icin ilahi adalet demisti, nerden aklima geldiyse :)

unnamed
fenev şampiyon olmasın...

Mavera
04-17-2011, 22:19
Tarih tekkerrür edecek ve yine alacağız şampiyonluğu elinizden ve yine siz senelerce Feneri görünce kırmızı görmüş boğalar gibi çıldıracaksınız... :):)

hadi bakalim :)

Neşe
04-17-2011, 22:40
Sonuç kötü oldu ya:(:(

Necip Fazıl
04-18-2011, 00:48
Haftaya- Buca 0 Fenerbahçe 1
Gol:Semih - Dakika 165.

;;) ;ı:

Özgür Çağrı
04-18-2011, 00:54
trabzon başkanı o kadar zırladı bırakın şampiyon olsun garipler biz koleksiyon yapmışız nasıl olsa (:

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:09
bursa bırakacak maçı..
fazla sevinmeye gerek yok...

Maçı izleyen anlamıştır Bursa'nın bırakıp bırakmadığını ;)

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:09
Yine mi 1-0 ve yine mi tek fark...
Elbet onurlu bir takım çıkacak karşınıza...
VE o maçtan sonra asker selamı vereceğiz size ;)

Onurlu takım mı çıkacak size Es Es gibi yoksa Onurlu Hakem mi ? Bilemiyorum bize 16 dakika uzatma oynatan hakem çıkmasın ;)

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:11
Haftaya- Buca 0 Fenerbahçe 1
Gol:Semih - Dakika 165.

;;) ;ı:

Dakika : 190 filan da olabilir :w::w:

Mavera
04-18-2011, 01:12
Bilalcim nöbeti sana devrediyorum :)

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:15
Abi , Fenerbahçe taraftarına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor :)

Sergen Yalçın bile dün diyor ki '' Emre ile Lugano'nun maçı tamamlaması Fenerbahçe için bir mucizeydi '' daha ben ne diyeyim :)

CeVHeR
04-18-2011, 01:16
Onurlu takım mı çıkacak size Es Es gibi yoksa Onurlu Hakem mi ? Bilemiyorum bize 16 dakika uzatma oynatan hakem çıkmasın ;)

Görüyoruz haftalardır onurlu hakemleri...
Yine bize penaltı vermemek için toplu yemin etmişler...
16 dakika uzattıda şampiyonmu olduk ;)
Hakemler hep yanımızda ve hep biz onları satın alıyoruz ama son maçta şampiyonluk veriyoruz, oda güzel...

unnamed
04-18-2011, 01:21
Hakemler hep yanımızda ve hep biz onları satın alıyoruz ama son maçta şampiyonluk veriyoruz, oda güzel...

aga şampiyonluk verinde, şampiyonuz diye sahaya inmeyin yeter;D

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:23

Benim de anlamadığım olay, dün Fenerbahçe yeniyor tüm Fenerliler hakemide yendik diyor , bugün siz diyorsunuz karşınıza onurlu bir takım çıkacak elbet ya ben başka bir maç izliyorum ya da siz..

Bugün hakemin de Trabzon için çalıştığını ima dahi edemezsiniz , Bursaspor'unda bize maçı bıraktığını ima edemezsiniz maçı izleyen vicdanı olan kimse bunu diyemez.

Hakem hatalarını kıyaslamaya kalkalım isterseniz FB lehine / aleyhine , Trabzon lehine / aleyhine , inanın ben tüm tv görüntüleriyle bunu size çıkartabilirim Fenerbahçe'nin daha lehine olmuştur.

CeVHeR
04-18-2011, 01:26
Şimdi şöyle birşey varki siz oynaman kazanıyorsunuz, biz oynayarak kazanıyoruz...
O yüzdendirki rakibinizin yattığını düşünüyoruz ;)
Onların çok iyi oynaması yatmadıkları anlamına gelmez, çünküü futbol skor oyunudur ;)

Mavera
04-18-2011, 01:30
cevher hep kendinle celisiyorsun nedenine gelince ts ilk yarinin en iyi top oynayan takimiydi ve hatta türkiyenin barcasi deniyordu fenerde bir o kadar kötüydü ve cogu maci bal, hakem gibi faktörlerle aldi :)

Bilal Baştan
04-18-2011, 01:32
Şimdi şöyle birşey varki siz oynaman kazanıyorsunuz, biz oynayarak kazanıyoruz...
O yüzdendirki rakibinizin yattığını düşünüyoruz ;)
Onların çok iyi oynaması yatmadıkları anlamına gelmez, çünküü futbol skor oyunudur ;)

Oynamadan mı kazanıyoruz ? Ya gerçekten biz başka bir maç seyrediyoruz.

Rıdvan Dilmen : ' Trabzonspor'un maç kaybedeceğini düşünmüyorum'

Sinan Engin : ' Trabzonspor'un bu maçtan sonra puan kaybedeceğini sanmıyorum'

Fenerbahçe - Bursaspor maçında ceza sahasına kaç kere girdi posizyon buldu ? Birde bizim maçı izlemeni tavsiye ederim..

depare
04-18-2011, 11:33
3 dedik gene 1 attılar adrenalin tavan yaptı bir gün maçın son 10 dakikası kalpten gidecem o olacak :)

Es Es'e 2 atıcaz diyorum sonra onlar da bir tane atar yine adrenalin başlar :)