Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuba'nın hamileliği Arapları ikiye böldü
Hüdaverdi
07-22-2011, 14:08
Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak’dan evlenmeden hamile kalması Arap dünyasını karıştırdı.
Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı.
Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.
İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:
Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!
Salma : Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!
Ala: Ne tebriği?
Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!
Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..
Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim
Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.
Fufu: Ya ikiz?? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra
Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?
“Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi”
MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını VATAN’a şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.”
Hüdaverdi
07-22-2011, 14:13
Trajikomik ;D
Ama şu da var,haber saptırılmış,tebrik yazısı göremedim.
Ayrıca arapların hepsini müslüman sanan zihniyete sahibiz.
Bir haftadı bazı arap düğünlerine bakıyorum acayip.Hem arap ülkesinden arap ülkesine fark var.
Ama hepsi birmiş gibi gören,sanki hepsi İranmış gibi sanan salak bir zihniyet var.
Mısırdaki hristiyanların düğününü 'aha araplar böyle hepsi bozuk' diyen yavşaklar varki,bunlar diğer yandan 'pis şeriatçılar' diye küfür eder bu ülkelere.Ulan bir tutarlı olun be ;D
Bu arada arap düğünlerine bayıldım,resmen dolar havuzu var kardeşim.
Mısır a gitmem lazım arap hristiyanların düğünleri dehşet bavul bavul para kazanırım :karizmatik:
Dubai veya,Katar da olabilir. ;D
Ak_Kelebek
07-22-2011, 14:27
;D hüdaverci amma çıkarcısın hee ;D
olayı nasılda saptıryorsun hemen :D kendi isteğin doğrultusunda yorumlamışsın :p yalnız benim de ilgimi çekmedi değil hani bu dolar mevzusu ;D
Tuba Büyüküstünü ve tüm evlilik dışı çocuk yapan ünlüleri kınıyorum ayrıca :@
İntifada
07-22-2011, 14:43
Sahi arap dünyasını karıştıran bu ahlaksızlık niye bu ülkedekilerin umrunda değil ?
Bu ahlaksızlık bu ülkede yapılıyor halbuki...
O kadar alıştık ki bu tarz haberlere artık tepkide göstermiyoruz galiba...
Allah hidayet versın hem ona hem bize...
Hüdaverdi
07-22-2011, 14:54
;D hüdaverci amma çıkarcısın hee ;D
olayı nasılda saptıryorsun hemen :D kendi isteğin doğrultusunda yorumlamışsın :p yalnız benim de ilgimi çekmedi değil hani bu dolar mevzusu ;D
Tuba Büyüküstünü ve tüm evlilik dışı çocuk yapan ünlüleri kınıyorum ayrıca :@Yahu apla adamlar dünya bankası gibi,bak 3 tane çocuk kayarak dans ederek yere geliyor o şekilde topluyor paraları ve tusunami oluşuyor paralardan o derece ve sıradan düğün salonu bizimkiler gibi,saray maray olsa Allah bilir kamyonlarla dökecekler ;D İnanılmaz vallahi.Çıkarcı olcam tabi dünya çıkar üzerine ;D
Bizim bir abi var bir arap ülkesinde ama fakir ülkeymiş,yinede iyi para kazanıyor ;D
Arap olsaydım dubai de köşeyi dönerdim devlet çok sahip çıkıyor yeni evlilere vallahi,villa veriyor jeep veriyor bir de dünya kadar para ayrıca çocuk başına para.
Arap takiti yapsam yedirir miyim acama :S
Sadece ünlüleri kınamanı garipsedim ünsüzler neden kınanmıyor :V
Ak_Kelebek
07-22-2011, 16:13
Yahu apla adamlar dünya bankası gibi,bak 3 tane çocuk kayarak dans ederek yere geliyor o şekilde topluyor paraları ve tusunami oluşuyor paralardan o derece ve sıradan düğün salonu bizimkiler gibi,saray maray olsa Allah bilir kamyonlarla dökecekler ;D İnanılmaz vallahi.Çıkarcı olcam tabi dünya çıkar üzerine ;D
Bizim bir abi var bir arap ülkesinde ama fakir ülkeymiş,yinede iyi para kazanıyor ;D
Arap olsaydım dubai de köşeyi dönerdim devlet çok sahip çıkıyor yeni evlilere vallahi,villa veriyor jeep veriyor bir de dünya kadar para ayrıca çocuk başına para.
Arap takiti yapsam yedirir miyim acama :S
Sadece ünlüleri kınamanı garipsedim ünsüzler neden kınanmıyor :V
Ünlüler göz önünde çünkü,hani örnek olucaklarya güya halka!bu yüzden ünsüzleri yazmadım :evet: ayrıca arapları pek sevmem ama arap düğünleri böyle ise araplara karşı bir sempatizanlık oluşabilir içimde;D
Dubai konusunu sen bence iyice bir araştır birlikte gidelim orda evleniriz birer zengin bulup yaz tatillerinde türkiyeye geliriz forumda ki arkadaşlarımıza da hediyeler getirirz:w::w:
Hüdaverdi
07-22-2011, 16:51
Dubai deki olayı 4 yıl önce kadar tv de belgeselde öğrenmiştim belki şuan fiyatlar 2-3 katıdır kim bilir ;D
Ama araplar için geçerli :(
Çünkü yerli halkın sayısı yabancılara oranla daha azmış,sayıyı yükseltmek ve teşvik etmeik için bu uygulamayı yapıyorlarmış.
Aksi halde gider harem kurardım :w: Şakası bile kötü :S Evlenmicem ben ;D
Arap dilni bilsem kesin çalışmaya giderdim pis para saçıyorlar.
EpiVaTeS
07-22-2011, 16:52
çocuk veledi zina oldu iyimi...
Hüdaverdi
07-22-2011, 16:54
çocuk veledi zina oldu iyimi...Zinadan erkek çocuk olursa adı ne olur ? Zidane zidan :p Kız olursa zinane :S Neden bu ismi koydun diyenlere cevap ise 'sanane' olurdu heral :p
Kabul kötü espiri.
Ak_Kelebek
07-22-2011, 17:50
Zinadan erkek çocuk olursa adı ne olur ? Zidane zidan :p Kız olursa zinane :S Neden bu ismi koydun diyenlere cevap ise 'sanane' olurdu heral :p
Kabul kötü espiri.
ama güldüm :w::w:
Hüdaverdi
07-22-2011, 17:51
Beğeni ver o zaman ;ı:
Ak_Kelebek
07-22-2011, 19:25
Beğeni ver o zaman ;ı:
ya ben kendime diyodum ama benden daha beteride varmış :hmm banane sen de bana ver bende sana beğeni vereyim :w:
Terennüm
07-22-2011, 21:12
İnşallah muhteşem yüzyılı izlemezler..
Hüdaverdi
07-22-2011, 21:19
İnşallah muhteşem yüzyılı izlemezler..Osmanlı gelsin diye ayaklanmasınalr sonra :w:
Terennüm
07-22-2011, 21:25
:) Ecdadı harem düşkünü olarak gösterenlere sunu söylemek lazım gelir: Osmanlı padişahları haremden çıkmadan uç kıtayı yönetiyorsa haremden çıksa ne yaparlardı acep???
Ak_Kelebek
07-22-2011, 21:42
Ah üstad kşeke osmanlıyı tam anlamı ile getirip , yaşatabilsek de nerdee... O diziye izin verenlere ve rtük'e hala kızıyorum. Nasıl böyle osmanlıyı rencide ediyorlar :@
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.