Orijinalini görmek için tıklayınız : tüm düşüncelere yer verin!!!
ben yeni bir üyeyim.bugün açılmış bir konu 'müslümanlıktan soğuttunuz bizi sağolun' başlıklı.evet başlık biraz tuhaf gelebilir size ama ben burada tüm düşüncelerin konuşulduğunu, tartışılarak doğrunun bulunacağını düşünüyordum.oysa siz birkaç yorumdan sonra konuyu kitlemişsiniz bu demokrasiye de özgür düşünceye de aykırı değil mi?cevap için şimdiden teşekkürler.
Duygu'Seli~
03-17-2008, 15:24
ben yeni bir üyeyim.bugün açılmış bir konu 'müslümanlıktan soğuttunuz bizi sağolun' başlıklı.evet başlık biraz tuhaf gelebilir size ama ben burada tüm düşüncelerin konuşulduğunu, tartışılarak doğrunun bulunacağını düşünüyordum.oysa siz birkaç yorumdan sonra konuyu kitlemişsiniz bu demokrasiye de özgür düşünceye de aykırı değil mi?cevap için şimdiden teşekkürler.
Forumumuzda her düşünceye saygı vardır fakat hakarete saygı duymamız beklenemez..Bahsettiğiniz konuda sayın başbakanımızıa ve onu destekleyen insanlara karşı yapılan hakaretler bulunduğu için kilitlenmiştir..Bu konuda gereksiz görüldüğü için tarafımdan silinmek üzere kilitlenmiştir..Lütfen fikirlerinizi hakaret etmeden,düzgün bir biçimde ifade edin.. ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.