fatih kısaparmak balon baskılı balon Tuncay Güney yazıyor: 'Derin Devlet iyi çalışıyor!' - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuncay Güney yazıyor: 'Derin Devlet iyi çalışıyor!'

genç_TÜRK
03-09-2009, 21:36
Tuncay Güney yazıyor: 'Derin Devlet iyi çalışıyor!'http://www.haberbu.com/images/spacer.gifhttp://www.haberbu.com/haber_resim/tuncay_22.jpg http://www.haberbu.com/images/spacer.gif

Haberbu.com yazarı Tuncay Güney'in analizi

DERIN DEVLET IYI CALISIYOR.

En son TRT2 deki canli yayina katildim. Ortadogu uzerine bir cok projeler ureten Mordahay Turkiye’nin derin planlama teskilatinin rotasini sordu. Planlamadaki bir kisim agir diplomatlar, Avrupa birligine yaklasalim derken, diger kisim Amerikan cephesi ile iliskilerin devamindan yana. Diger bir asker kokenli elit tabaka da avrasyaciligi savunuyor. Fakat ben de Turkiye’nin rotasini nereye cevirdiginin farkinda degilim dedi Mordahay…

Uzunca bir konusmadan sonra TRT2’ye canli yayina katilmak icin studyo’ya geldik.Canli yayinda dunya’da 3’lu saj ayagi oldugunu soyledim. Tabiki bir takim cevreler yine komplo teorisi diyecek. Gercekleri komplo teorisi olarak sunarak halkin beyinlerini zehirliyecekler sozde cumhuriyetciler Cumhuriyet korku imparatorluklarini yasatmaya devam edeceklerdir diye dusundum.Butun dunyada siyasi yapi ve ekonomik kalkinmalar bu paktlar –birlikler tarafindan yonetilir ve yonlendirilir. Kavga aralarinda cikar ve faturasini bizim gibi 3. dunya ulkeleri oder.

Dunya’yi yoneten 3 saj ayagi;

KUDUS PAKTI
AVRUPA BIRLIGI (ROMA IMPARATORLUGU)
AVRASYA PAKTI (SENGAY BESLISI)

Kudus paktindakiler; Amerika –Ingiltere ve Israel’dir. Ingiltere Ab yasalarina uymaz ve AB ulkesi degildir. Kenidinizi bosuna kandirmayiniz.Siyasi ve ekonomik olarak AB’nin hic bir maddesini uygulamadi. Para birimi de dahil.
Avrupa Birligi; Eski Roma imparatorlugunu canladirmya calisIyorlar. Son 60 yildir basarisizda sayilmazlar. Bazen kudus Paktina karsi Avrasya ile isbirligi icine girerler. En basarili olduklari alan ise pravakatorluktur. Son 60 yildir Islam ulkelerinde abd ve Israel dusmanligini pompalamada cok basarili oldular. Rusyada kominizm yikildiktan sonra butun desteklerini musluman ulkelere verdiklerini gosterdiler. Aslinda bir oyun idi. Anti amerikancilik ile somurgecilikden kurtulduk diye sevinen musluman halklar bati mandaciligina girecekler. Ellerinden gelse Afrikayi’da AB yapacaklar.
Avrasya Pakti. Rusya- Cin-Hindistan-K.Kore ve Irandan olusuyor. Bunlara Sengay beslisi denir. Sengay cetesi de denebilir.

Bunlari TRT 2 de kisaca bahsettim. Turkiye rotasini nereye donecek karar vermeli dedim.
Yillardir Ismet Pasa’nin “denge Politikasi”ni uygulamaktayiz. Dedim. Artik degismeli durum, dunya degisiyor. Sinirlar ve Konjoktor bizim disimizda gelismeye basladi. Biz AB- ABDve Avrasya gece klubu arasinda stetpe (yedek Lastik) olmaya devam mi edecegiz.

TRT2’deki yayindan sonraki gazetelerde ve televizyon haberlerinde bu bolumlere hic yer verilmedi. Daha sonra bu konuda bilgi edinmek icin bir takim girisimlerde bulundum. Turkiye’nin staratejik ve siyasi derin (efendilerimiz) bu cumlelerden oldukca rahatsiz olmuslar. Ozellikle askeri kanattaki bir takim uzman “sana bu mesaji amerika verdiyor”dedi.

Fakat bu konuyu gazeteler ve televizyonlar komplo teorisi olarak dahi haber yapmadi. Hersey gozle gorunen gercek oldugu icin komplo diyerek halki uyutamazlardi. Konuyu fazla irdelemez isek genc akademisyenlerde unuturlar uslubu ile yaklastilar. Tebrik ediyorum Derin devlet stratejist ve analizcilerini……

ULUSAL DEMOKRASI

Hep kullanildik, kolelestirildik. .Gecmiste kominizme karsi duran bir Islam toplulugu istediler. Bugunde anadolu insaninin egemen olmasini istemiyenler var.Ulusalcilik diye bagiranlarin arkasindaki gercek ne mi.? Ortadagu ulusalcilari hep bir diktatorluk havasindalar. Kurduklari korku salan istihbarat orgutleri ile saltanatlarini korurlar. Hic kimseye ozgurce dusunme firsati dahi tanimazlar. Ozgurlugun tadini cikaramazsin. Bu gulyabani grubunun hem kalemleri hemde teskilatlari orumcek agi gibi her tarafdan sararlar. Ulusal –demokrasi dedikleri emperyalizmin ta kendisidir. Ellerindeki propaganda aletleri ile halki yaniltmaya calisiyorlar. Ne kadar yaniltsalar biz gercekleri goruyoruz artik.

KIBLELERI WASHINGTON VE TELAVIV OLANLAR
.
32. gunde “Icinizdeki kibleleri Washington ve Telaviv olan ajanalarinizi desifre edin ilk once” demistim. Ve 32. gun kameralari o arada ekrana Cumhuriyet gazetesinden M. Sarac’i gosteriyordu. Ve yazarlari Mustafa Balbay’in Mossad ajani olarak bilgi sizdirdigi iddia ediliyor. Aslinda Cumhuriyetin koklerindeki karmasik iliskiyi gormemek imkansiz. Ilhan Selcuk tarihde iskence gordum diye bagirirken, derin gladyo ve iskencecilerle birlikte hareket ettigi gun yuzune cikti. Ilhan Selcuk’a, en cok sormak istedigim soru su.?

Netekim Kenan Evren’I sevmiyorsunuz..?

Cevabi Amerikanci oldugu icin olacaktir.

Iyi de bugun Washingtonculugunuz ortaya cikti.

Netekem 1980 anayasasi ile yurumeye calisan ulke tikandi. Artik yeni kisisel haklarimizi ozgurlestiren bir ana yasa lazim. Baba yasa’dan cok cektik.
Yakinda yeni anayasa tartismalari basladiginda Baron’un kartel gazeteleri soyle dieyecek.Yeni anayasa bizim sinir guvenligimizi zorluyor. Bu anayasa ile teror artacak ve parcalanmaya gidecegiz diyecekler. Yeni ulusal korku sloganlari bu olacak.
Aslinda baron’un yillardir dikta ettigi “korku imparatorlugu” cokuyor. Bu imparatorluk ile yuzyuze gelen iki lider faturayi cok agir odedi. ( Ciller-Erbakan) ikiside siyaset sahnesinden uzaklastirildilar ve konusmama yemini ettiler.

Korku imparatorlugunun kaplanlari; Onlar kagittan birer kaplan.Korkmayin.

Not; Deniz Baykal kendisine Mit dedigim icin cok alinmis. Mit-Polis-Asker ve butun kurumlardakiler bu ulkenin onurlu insanlaridir. Baykal Mit’de calismakdan utaniyor mu.? Siz Ankarada evinizde rahat bir sekilde istirahat ederken Turkiye’nin en degerli guvenlik gucleri siz rahat uyuyun diye teror saldirilarina karsi sizi koruduklarini unutmayiniz..

TUNCAY GUNEY
Toronto- Canada

ambargocu
03-12-2009, 14:57
:saygılar:derin devlet derinden çalışır saman altından su taşır