fatih kısaparmak balon baskılı balon Türk Gençliği Tartışıyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Gençliği Tartışıyor

Onlybullet34
10-29-2007, 00:16
Çok düşündüm arkadaşlar böyle bir programı.Siyasi konular ,Ülke meseleleri,Eğitim vb. konular üzerinde Beyin fırtınası yapabileceğimiz bir tartışma platformu oluşturalım.Tartışma Programı ;Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere 20:00-22:00 saatlari arasında yapılarak konular tartışmayı kontrol altında tutabilecek objecktif bir sunucu ile tartışılacaktır.

Doğruyu bulmak için tartışan gençlik.Fikir üreten ,sığıntı düşüncelerde liman aramayan bir GENÇLİK ...

Fikirlerinizi bekliyorum..

Saygılarımla...

toprak44
10-29-2007, 00:20
ZAMAN BULDUKÇA KATILIRIM ÇOK İİ OLUR keşke öss diye birşey olmasaydı objektif bir sununucu bile olurdum :)

ak_mavish
10-29-2007, 00:20
samet bence çok güzel bir fikir.Zaten forum da olması gereken bu.Yararlı şeyler yapmalıyız.Ben varım tartışalım ki kendimizi geliştirelim....

Ravza_Ruveyda
10-29-2007, 00:21
Kardeşim katılabileceğim bir konu olursa İnşaAllah katılırım . Bilmediğim konularda yorum yapmak istememde ;)

Akfetih
10-29-2007, 00:22
çok iyi bi fikir... herkes biraradayken daha iyi daha hızlı bilgi alışverişi olabilir karşılıklı olarak..

GÜLseven
10-29-2007, 00:24
SAMET,ÇOK GÜZEL VE YARARLI BİR FİKİR...BU TARTIŞMA ORTAMININ (DOZU AYARLANDIĞI SÜRECE) GENÇLİĞİMİZE ÇOK YARARI DOKUNACAKTIR...VAKİT BULABİLDİĞİM SÜRECE BEN DE VARIM ;)

Mcht_Ln
10-29-2007, 00:25
Güzel fikir.Cumartesileri katılabilirim tabi zamanım olursa..

loneliness
10-29-2007, 00:34
Hımm çok güzel gerçekten...Çok güzel bir proje tebrikler...Üyelerimiz aktif olarak katılacaklardır bundan eminim...Forumumuz ve biz üyeler için gerçekten iyi bir program olacaktır...

Onlybullet34
10-29-2007, 01:45
İlgi için teşekkürler arkadaşlar.Bu Salı İnşAllah ilk tartışmayı yapacağız.

Meftun
10-29-2007, 11:33
bence de güzel fikir..çok faydalı olur diye düşünüyorum...bu salı tamamına katılamayabilirim ama diğerlerine katılmaya çalışırım..malum vizeler!!! :(

sidre
10-29-2007, 11:37
cok ıyı dusunmussunn hem bılınmeyen gerceklerı hemde dogru bılınen yanlısları bırbırınıme anlatmıs oluruz

bennur
10-29-2007, 11:38
Gerçekten çok iyi düşünmüşsün Samet ;) Zamanım oldukça bilgi pınarından faydalanmak isterim...

nuh
10-29-2007, 12:33
Yapıcı eleştiriler ve sağlam fikirler varoldukça bu oluşum içinde varız. Aklına sağlık dostum ;)

parabol
10-29-2007, 13:30
bencede cok guzel fıkır...harıkasın valla...bıran once uygulamaya konsun

Sukût-u_Hayal
10-29-2007, 13:32
gerçekten çok güzel bir fikir....

selahattin_ay
10-29-2007, 20:18
cok guzel bir fikir kardesim insallah coguna katilabilirim
neler ogrenecegiz neler :) sabirsizlikla bekliyorum ilk tartismayi

nuh
10-29-2007, 23:03
Gençliğin önünün açılması ümidiyle :D

GÜLseven
10-30-2007, 11:44
Gençliğin önünün açılması ümidiyle :D

Tabiki Nuh kardeşim seviyeli ve doğru bir tartışma ortamıyla,neden olmasın!!! ;)

akgulrafet
10-30-2007, 12:49
BİR İŞ YADA ACİLİYETİM OLMASA UĞRAYACAĞIM GÜZEL TARTIŞMA KONULARI VAR

loneliness
10-30-2007, 19:24
Herkez katılacak.. Değil mi arkadaşlar.. ;) ;) ;) ;)

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=21099.0

Onlybullet34
10-30-2007, 19:56
Herkezi bekliyoruz.Ciddi muhabbet,sıcak ortam olacak İnşallah.

loneliness
10-30-2007, 19:57
http://img142.imageshack.us/img142/5/genlikmeydan1hh5.jpg (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=21099.msg179936#new://)

Banneri tıklayınız

Gençlik Meydanına Bekleriz...

Onlybullet34
10-30-2007, 23:13
İlk tartışmamızı yaptık çok yararlı geçti sanırım.Teşekkürler herkeze.

mavera
10-30-2007, 23:21
öncelikle bu tartismaya öncülük eden samet arkadasimiza tesekkür ederim..bugün nurullah arkadasimiz bana bu tartismayi bildirmisti ama malesef özel nedenlerden dolayi gelemedim..
ayin 20 sinden sonra insallah bir aksilik cikmazsa bizde tartismalarda yerimizi alabiliriz, buraya bu güzel organizeyi yapan arkadaslari tebrik etmek icin girdim, insallah bende 3 hafta sonra biraz daha online olmaya calisacagim...
hepinize cümeleten hayirli geceler, görüsmek dilegiyle ;)
selametle..

Onlybullet34
10-30-2007, 23:28
öncelikle bu tartismaya öncülük eden samet arkadasimiza tesekkür ederim..bugün nurullah arkadasimiz bana bu tartismayi bildirmisti ama malesef özel nedenlerden dolayi gelemedim..
ayin 20 sinden sonra insallah bir aksilik cikmazsa bizde tartismalarda yerimizi alabiliriz, buraya bu güzel organizeyi yapan arkadaslari tebrik etmek icin girdim, insallah bende 3 hafta sonra biraz daha online olmaya calisacagim...
selametle..

Teşekkürler abi.Senin bilgilerin çok önemli bizler için.Bilginle ve düşüncelerinle tartışmaya büyük keyif katacağın kesin.

ak_mavish
10-30-2007, 23:28
ben de tartışmaya yetişemedim :( bi daha ki sefere inşallah...ama okudum hepsini :)

Onlybullet34
10-30-2007, 23:35
ben de tartışmaya yetişemedim :( bi daha ki sefere inşallah...ama okudum hepsini :)

Bi dahaki sefere İnşallah.Bekliyoruz. ;)

parabol
10-30-2007, 23:56
okadarda ıstıyordum katılmayı ama zamanım tutmadı..valla cok uzuldum...bırdahakı sefere ınsallah bende olurum aranızda

sidre
10-31-2007, 01:45
Kaçırdım tartışmayı :'( :'( :'( :'(

Yâren
10-31-2007, 02:38
tartışma güzeldi benim katılma fırsatım oldu... yararlı bi tartışma olduğunu düşünüyorum, önümüzdeki tartışmalara daha iyi bir şeilde hazırlanacağımızı umut ediyor saygılarımı sunuyorum

Mu-Alim
11-01-2007, 15:19
Ben de kaçırdım tartışmayı ve böyle giderse ( Telekom greve devam ederse ) hiç katılamayacağım tartışma akşamları olduğu için.

Ama çok beğendim ben de bu bölümü. İlk tartışmayı da okudum.

Hazırlayan arkadaşı ve katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum.

selahattin_ay
11-01-2007, 15:21
selametle..

Teşekkürler abi.Senin bilgilerin çok önemli bizler için.Bilginle ve düşüncelerinle tartışmaya büyük keyif katacağın kesin.

dort gozle bekledik gelirsin diye ama :(

selahattin_ay
11-01-2007, 15:22
tartışma güzeldi benim katılma fırsatım oldu... yararlı bi tartışma olduğunu düşünüyorum, önümüzdeki tartışmalara daha iyi bir şeilde hazırlanacağımızı umut ediyor saygılarımı sunuyorum

senin goruslerinde gayet guzeldi
seni kara listeye aldim haberin olsun kardesim :)

selahattin_ay
11-01-2007, 15:23

olsun okumussun bu da guzel ;) digerine gelirsin ins. ;)

ak_mavish
11-01-2007, 15:24
tartışmanın saatini 9 falan yapsak ben yine yetişemiyorum :'( :'( ve böyle giderse hiç katılamayacağım :(

GÜLseven
11-01-2007, 18:13

;D
Gerçekten yararlı olan bir tartışma ortamıydı (Başta Samet'e) ve katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

Yâren
11-01-2007, 19:17

haklısın kardeş ne yapalım ben forumun aykırı üyesiyim sanırım.. ben konulara yorum yaparken önce bir ak partili gömleğimi bi kenara bırakıyor daha sonra olaylara tarafsız objektif yaklaşmaya özen gösteriyorum. biz burde çoğunluğumuz aynı zihniyette olan insanların hepsi aynı fikirdeyse bilinki bir yerde yanlış yapılıyor demektir.

Onlybullet34
11-01-2007, 19:43

haklısın kardeş ne yapalım ben forumun aykırı üyesiyim sanırım.. ben konulara yorum yaparken önce bir ak partili gömleğimi bi kenara bırakıyor daha sonra olaylara tarafsız objektif yaklaşmaya özen gösteriyorum. biz burde çoğunluğumuz aynı zihniyette olan insanların hepsi aynı fikirdeyse bilinki bir yerde yanlış yapılıyor demektir.

Bende Aykırıyım o zaman. ;) :)

Yâren
11-01-2007, 19:49

tamam aykırı yorumlara devam o zaman.. :)

Bende Aykırıyım o zaman. ;) :)

Onlybullet34
11-01-2007, 23:10
Teşekkürler herkese 2.Program da güzel geçti.Bir dahaki programa görüşmek üzere .Selametle.

scheriff30
11-05-2007, 12:50
Beni davet etmenize karşın davete icabet edemediğim için öncelikle kusura bakmayın mümkün mertebe bu tür tartışmaları hafta içi yapabilme şansımız olursa sevinirim ve de daha fazla katılımcı olur kanaatindeyim.Saygılarımla

parabol
11-05-2007, 13:22
Maalesef ben de gelmeme rağmen katılamadım dogru duzgun..Sayfa dusup durdu..Ben de sınırlenıp bıraktım hayır yazıyorum o kadar emegıme yazık...

Buradan yönetime de sesleniyorum...Bir çareee

GÜLseven
11-06-2007, 23:15
Dördüncü programımızda da faydalı bilgi akışından yararlandığımızı düşünüyorum.Katkısı bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ;)(BAŞTA ONLY_BULLET'E VE LONELİNESS'E)

Sukût-u_Hayal
11-07-2007, 01:00
Maalesef ben de gelmeme rağmen katılamadım dogru duzgun..Sayfa dusup durdu..Ben de sınırlenıp bıraktım hayır yazıyorum o kadar emegıme yazık...

Buradan yönetime de sesleniyorum...Bir çareee

evet bu konu da birşeyler yapılsın... foruma giremiyorum... >:(

Onlybullet34
11-08-2007, 02:21
5.Tartışma Konumuz : Türkiye ve AB // 8 Kasım Perşembe 20.00 - 22.00

Herkezi bekleriz. (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=22197.0[size=3)

Meftun
11-08-2007, 10:56
ya bu konu çok güzelmiş ben de katılmak isterdim ama malasef yarın sınavım var ama belki dayanamayıp gelirim ::) sınav da neymiş canım :P

ak_mavish
11-08-2007, 11:05
biz geliyoruz da noluyo sayfa düşüp duruyor >:( hem de o kadar yazdıktan sonra :'( :'( :'(

mavera
11-08-2007, 11:50
Arkadaslar bu sayfa düsmesine, sayfanin acilmamasina karsi loneliness bana bir program yolladi..kullandim ve ise yaradi..
su anda sayfa düsme veya görüntelenmeme gibi bir sorunum yok bence o programi bir deneyin ;)

ak_mavish
11-08-2007, 12:23
Arkadaslar bu sayfa düsmesine, sayfanin acilmamasina karsi loneliness bana bir program yolladi..kullandim ve ise yaradi..
su anda sayfa düsme veya görüntelenmeme gibi bir sorunum yok bence o programi bir deneyin ;)

abi bu sorun çoğu kişi de var bu programı program bölümünde paylaşsanız çok güzel olur çok dua alırsınız...çünkü ben çok sıkıldım bu işten :( :(

akzeinebu
11-08-2007, 12:27
5.Tartışma Konumuz : Türkiye ve AB // 8 Kasım Perşembe 20.00 - 22.00

Herkezi bekleriz. (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=22197.0[size=3)

yav iyi güzel gelmek isterim ama ne zaman tartışma olsa bir işim oluyor :( bugünde erkin koray konseri var ona gidecez akşam ühüüü birdahakine birşey çıkmaz inş. size iyi tartışmalar arkadaşlar... ;)

mavera
11-08-2007, 13:10

abi bu sorun çoğu kişi de var bu programı program bölümünde paylaşsanız çok güzel olur çok dua alırsınız...çünkü ben çok sıkıldım bu işten :( :(

evet bendede bu sorun ziyadesiyle mevcuttu..birde bende sayfa gittigi zaman daha geri gelmiyordu..o programi bir kere kullandim daha hic sayfa gitmedi..
ben nurullaha söyleyimde o programi arkadaslarla paylassin belki faydasi olur..

Onlybullet34
11-11-2007, 14:47
5.Tartışmayıda geride bıraktık.Amacımız fikir alış verişi .Bilinçli bir gençlik olması.Katılanlara çok teşekkür ediyorum.Katılmayanlarıda bir daha davet ediyorum .

sidre
11-11-2007, 20:19
yetısemıyorumkı hızınıza genelde gec kalmıs oluyorum :( gecen bırsey yazayım dedım gıtmedıı masaAllah pek bir hızlısınız :-[

Meftun
11-11-2007, 20:25
olsun olsun sen gene de katılmaya çalış :)

sidre
11-11-2007, 20:49
olsun olsun sen gene de katılmaya çalış :)
gelıyorum canımda gecen gun sınır oldum yazdıgım yazıyı gonerebılmem ıcın en az15dk gereklıydı :) sızın serı yazmanızdan oturu yazı gıdınceye kadar o konu kapanmıs oldu :D