fatih kısaparmak balon baskılı balon Türkiye Bülteni - AK PARTI AYLIK YAYIN ORGANI - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Bülteni - AK PARTI AYLIK YAYIN ORGANI

AK_Türk
07-12-2008, 16:34
TÜRKİYE BÜLTENİ

www.turkiyebulteni.net

http://www.turkiyebulteni.net/54/images/01.jpg

AK_Türk
07-12-2008, 16:45
ben ilk defa goruyorum :o , hic bilmiyordum boyle bir dergimiz oldugunu :-*

Berika
07-12-2008, 20:37
sadece elime alıp fotoğraflarına bakıp tekrar masanın üstüne bıraktığım dergi.Her ay düzenli yaparım bunu.

ne kötüyüm demi ;D

Meftun
07-12-2008, 20:42
sadece elime alıp fotoğraflarına bakıp tekrar masanın üstüne bıraktığım dergi.Her ay düzenli yaparım bunu.

ne kötüyüm demi ;D

ben de öveyim de insanlar ilgilensin diyecektim ki bir itirafçı yakaladım :-X

şöyle söyleyeyim ama chpden bir kız geldi bir gün ilçeye...elinde chp dergileri...biraz aldım karıştırıyorum....derginin yarısı abd ve siyonistlere küfrediyor kalan yarısı bize :D eee bu chp bir ay boyunca ne yaptı bize de anlatın..yok :) e normal yapmayınca olmuyor...

sonra gittim içeri açtım dergimizi her sayfası ayrı bir icraatımız...

suat kılıçın editörden yazısını okuyup,resimlere bakıp,başlıkları okuyup kapattım ;D

bu arada bu ayki gap projesini anlatıyor....gidip bir teşkilattan temin edebilirsiniz;)

AK_Türk
07-12-2008, 20:45
eski sayilara baktim cok guzel ;D

Supraliminal
07-12-2008, 20:56
raylı sistemde hükümetimiz büyük devrimler yapıyor tebrikler.derginin kapağındaki resmi görünce aklıma geldi :).

AK_Türk
07-13-2008, 07:38
raylı sistemde hükümetimiz büyük devrimler yapıyor tebrikler.derginin kapağındaki resmi görünce aklıma geldi :).

evet ve dergimizde daha onun gibi cok icraat var

taya
07-14-2008, 17:25
abimler sayesinde her ay okuma fırsatım oluyor çok şükür...