fatih kısaparmak balon baskılı balon Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?

cemkaptan21
02-10-2008, 02:29
Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?

BAKALIM AKGENÇLİK NE OKUYOR...

cemkaptan21
02-10-2008, 02:30
BEN SABAH OKUYORUM

TABİ ARASINA FANATİK VE FOTOMAÇIDA SIKIŞTIRIYORUM :p

dildade
02-10-2008, 02:35
Herhangi bir gazeteye abone değilim ama evime sokabileceğim gazete olarak Zaman'ı görüyorum.

Yâren
02-10-2008, 02:47
Milli gazeteyi koymamışsın ankete,tepki alırsın birazdan :)

Okuduğum gazeteler Sabah,bugün ve Zaman

cemkaptan21
02-10-2008, 02:55

haaa pardon yaa ben o gömleği çıkardığım için unutmuşum ;D

ama şıkları diğer seçeneğini ekledim buda bi problem çıkartmaz kanımca

cemkaptan21
02-10-2008, 02:57
şaka bir yana harbiden koymayı unutmuşum koymasına koyayım ama inşallah dildade yine zaman der yoksa problem çıkar

Gölge
02-10-2008, 03:08
Okuduğum gazeteler zaman,vakit,bugün,yenişafak,türkiye bunlar haricindeki diğer gazetelere para vermem asla ve asla ....

dildade
02-10-2008, 03:28
şaka bir yana harbiden koymayı unutmuşum koymasına koyayım ama inşallah dildade yine zaman der yoksa problem çıkar
Yine de Zaman diyorum gömlek çıkaranlardan olarak :)

AK_Türk
02-10-2008, 03:54
Yeni safaki koymayi unutmussun

cemkaptan21
02-10-2008, 03:57
Yine de Zaman diyorum gömlek çıkaranlardan olarak :)

HELAL BE DİLDADE KARDEŞİM :)

Yâren
02-10-2008, 15:22

haaa pardon yaa ben o gömleği çıkardığım için unutmuşum ;D

ama şıkları diğer seçeneğini ekledim buda bi problem çıkartmaz kanımca

Çıkarsada izlerişni silemeyen arkadaşlarımız var.. Onlara saygı duymak lazım

Enfal
02-10-2008, 15:26
Zaman,Vakit.. Öncelik sıram böyle.Ama benim <gazete> anlayışım farklı. Öyle gazeteler var ki onlara ancak <kağıt parçası> denir.Kimi gazetelerin gazetecilik anlayışı da televizyondaki haberlerin aynen yazıya aktarılmış şeklidir.Bunların da sayıları gittikçe azalmaktadır.Zira rekabet edemez hale gelmişlerdir.Kimi gazetelerde vardır ki onlar günlük gazete değil haftalık gazete olsalar ancak hakkıyla okunabilirler.Bunların ömürleri de çok uzun olacaktır kanaatindeyim.

RDönmezs
02-10-2008, 15:33
ZAMAN en çok okurum :)
ama yeni şafak, bugün, vakit bunlarda yedek :D

HuRReM
02-10-2008, 15:38
zaman

Mcht_Ln
02-10-2008, 15:52
Zamandan başka okunacak gazete yok ki.Ha önümde diğerleri olursa gülmek için okurum. ;)

Kırık_Çocuk
02-10-2008, 17:45
türkiye de ençok okunan gazete bildiğim kadarıyla POSTA..

YavuzSultanSelim
02-10-2008, 17:47
ankette en çok okunanı soruyor. kendi okuduklarımızı değil

Mehmet POLAT
02-10-2008, 18:57
Tabiki Vakit Gazetesi ;)

akpartiii
02-10-2008, 20:01
Bence doğru olan tek taraflı gazeteleri okumak değildir.

Kendi görüşlerimiz üzerine olumlıu satırlar yazan gazeteleri okumak kadar olumsuz tavırlar içerisinde yazan gazeteleride okumakta fayda görüyorum.

Bu sebeple dava arkadaşlarımın ;

Cumhuriyet
Ortadoğu
Zaman

Bu üç gazeteyide okumalarını tavsiye ederim.

Bir savaşta dostunu tanımak kolaydır.Onun neler yapabileceğini tahmin edebilirsin.Önemli olanlardan bir taneside düşmanını tanımaktır.Düşmanını tanımalısın ki ona göre hamleler yapabilesin.

Saygılarımla
hkncntrk'

aksavaşçı
02-10-2008, 20:36
zaman gazetesi ama ben vakiti seçtim

minegül
02-10-2008, 20:57
Arkadaşlar ukalalık yapmak istemem ama, ben başlığa göre oy verdim. Ama içerik farklıymış. Bizden istenen forum arkadaşlarımızın ne okuduğuymuş. Neyse siz benim yaptığım yanlışa düşmeyin.

Ben Zaman abonesiyim. Doğal olarak Zaman okuyorum. Bence objektif bir gazete. Okurken keyif alyorum.

aksavaşçı
02-10-2008, 21:10
evet bende genelde sandım.özür diliyorum.
ama yine seçimim değişmeyecek.
Vakit

MaU_95
02-10-2008, 21:52
Türkiye de fazla gazete yok ne yazik ki ama gazeteler arasında en iyisi Zaman. En çok satan da o. Posta değil.

hasantalha
02-10-2008, 23:52
MİLLÎ GAZETE

yildirim_00
02-11-2008, 14:37
Tabiki de Zaman Gazetesi... :)

TÜRK EVLADI
02-11-2008, 14:54
[i][b]Postayı sapıkların aldığını düşündüğüm için Zaman'ı işaretledim ama Zaman tirajının yaklaşık 4 te 1 ini yurt ve dersane dağıtımlarından elde ediyor onuda düşünmek lazım...

MaU_95
02-11-2008, 17:16
[i][b]Postayı sapıkların aldığını düşündüğüm için Zaman'ı işaretledim ama Zaman tirajının yaklaşık 4 te 1 ini yurt ve dersane dağıtımlarından elde ediyor onuda düşünmek lazım...

Ben kaldım yurtlarında. Hiç öyle her gün Zaman vermediler. Yeni mi başladılar dağıtmaya. Bir de her yurda bir tane mi yoksa bütün yurtta kalan herkese birer tane mi veriyorlar? Nasıl oluyor biraz açar mısın?

seran_1907
02-11-2008, 17:20
vakit gazetesinin yazarlarının yazılarını beğenerek okuduğum ve islam dinine önem verip islam dini ile ilgili bir çok yazı yazdığı için vakit gazetesine oy verdim...

Gölge
02-11-2008, 17:27
Peki büyük gazete kimdir sizce nedir bütün arkadaşlara soruyorum ? ....

seran_1907
02-11-2008, 17:29

büyük gazete sırf sayfaları doldurmak için yazılan boşyazılar değil,halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için yazılan yazılardır...

Gölge
02-11-2008, 17:31

büyük gazete sırf sayfaları doldurmak için yazılan boşyazılar değil,halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için yazılan yazılardır...

Doğru cevap bu değil ? .....

TÜRK EVLADI
02-11-2008, 21:30

Ben kaldım yurtlarında. Hiç öyle her gün Zaman vermediler. Yeni mi başladılar dağıtmaya. Bir de her yurda bir tane mi yoksa bütün yurtta kalan herkese birer tane mi veriyorlar? Nasıl oluyor biraz açar mısın?
[i][b]Ben kaldım yurtlarda!
Her gün yurtta ki öğrenci adedince gazete getirilir ve her odaya onar tane konulurdu!
Bu gazeteler okurdun yada okumazdın zorlama yoktu fakat böyleydi!
Ayrıca dersaneyede yurtlarda kayıtlı olmayan öğrenciler sayısınca getirilirdi!
Sayıların böyle olduğunu sorduğum için biliyorum...

SAHILL35
02-11-2008, 22:42
vakit'i tek gecerim

Susmak
02-11-2008, 22:50
Milli Gazeteyi sünkü ne kadar Milli Görüsü Temsil etsede Diger Gazetelere karsin Suurlu Müslümana yakisir sekilde Sessiz Kalmaktansa Gereken yerde Tepkisini veriyor ,Akit e neden vermedim ?, son zamanlarda Rengini Kayip etmeye basladi ne oldugu belli degil rotasini sasirmis,Saman Gazetesi ise Suurlu Müslümana Yakisir sekilde davranmiyor Gazetesinde Müslümanlarin Karikatür olsun Filistin icin Caglayan daki Yapilan Tepkideki katilimi Gazetesinde Binler olarak gösterirken Laiklerin Mitingini on Binler olarak göstermistir ayriza Basörtüsü karsiti olan Ecevite hep sahip cikmistir aceba soruyorum eger simdi Ecevit yasasaydi Tavirlari ne olurdu ???

kabardey_06
02-12-2008, 00:01
vakti zamanında rahmetliyle dirsek temasında direksiyon kullanmak nasıl normalse,,işte aynen öylede devletin başında olması sebebiyle kurulan yakınlık o nisbette normaldir,,,senin zaman gazetesine takındığın tavırların tıpa tıp aynısını cumhuriyet gazetesi yazarlarıda takınmaktadır,,yaşasın kaybedenlerin birlikteliği ,,öyle değil mi ??

ümitli_bekleyis
02-12-2008, 00:12
ZAMAN

[i]Postayı sapıkların aldığını düşündüğüm için Zaman'ı işaretledim ama Zaman tirajının yaklaşık 4 te 1 ini yurt ve dersane dağıtımlarından elde ediyor onuda düşünmek lazım...

[b]Katılıyorum.Yurt, dersane ve evlerin katkısı azımsanmayacak derecede tabi ama oranı bilemeyeceğim.Bir de öğrencilerin özel olarak aboneliklerini katarsak ağ büyüyor böylelikle..Büyümesi de gerekiyor.Yayın sektöründe birkaç gazete var zaten güvenilebilecek .Bari katkımız olsun da tarihe karışmasınlar...

Gölge
02-12-2008, 01:39

Yok mu bu soruyu cevaplayacak bir vatandaş ???

yildirim_00
02-12-2008, 12:28
ZAMAN... ;D

angelep
02-12-2008, 13:05
ZAMAN ----

Mcht_Ln
02-12-2008, 13:14

[i][b]Ben kaldım yurtlarda!
Her gün yurtta ki öğrenci adedince gazete getirilir ve her odaya onar tane konulurdu!
Bu gazeteler okurdun yada okumazdın zorlama yoktu fakat böyleydi!
Ayrıca dersaneyede yurtlarda kayıtlı olmayan öğrenciler sayısınca getirilirdi!
Sayıların böyle olduğunu sorduğum için biliyorum...

Hiçte öyle değil! 600 kişilik yurtta 20-30 arası bişey gelirdi.Her odada olmazdi bile.Olduğunda ise 1 tane gelirdi ve 8 kişi okurdu!

Tamam bazı yerlere fazla veriyorlarda abartmayalım.

Enfal
02-12-2008, 20:14
ZAMAN

cemkaptan21
02-14-2008, 02:40
bu konuyu acan bir kardesiniz olarak bende türkiyede tam olarak yani 4/4 lük objektif bir gazete yoktur öyle yada böyle taraflı bir gazete vardır

parabol
02-14-2008, 11:39
Sabah okuyorum...

Ama her gün mutlaka Cumhuriyet ve zaman da alırım...

akpartiii
02-14-2008, 16:48
Sabah okuyorum...

Konuyla ilgili yorumumu okuduysanız,aynı düşünceler içinde olduğumuzu düşünüyorum.

cemkaptan21
02-14-2008, 17:41
bence en iyi gazete objektif olan gazetedir

parabol
02-14-2008, 18:49
Sabah okuyorum...

Konuyla ilgili yorumumu okuduysanız,aynı düşünceler içinde olduğumuzu düşünüyorum.

Şimdi okudum..Evet arkadaşım aynı düşüncelerdeyiz...

AK_Türk
02-16-2008, 07:54
Cumhuriyet kadar Turkiyeye zarar veren gazete bence yok

JELiBoN
02-16-2008, 12:01
ZAMAN ----

aynen zaman:)

parabol
02-16-2008, 13:58
Sabah okuyorum...

Toplumu ayrıştırıcı özelliğe sahip olan yayın kuruluşların zihinleri ile kulvar belirleyen zihniyetin ötekileştirme kültürü belli bir coğunluğa ulaştığında evrensel hakların oturması için gösterdiği direnç karşısında gerilen kurumların sancısı bizlere yansıyorsa elbett takip ettiğimiz gazetelerin içeriği önemli,okunan gazetenin halkın değerleri ve demokrasinin özü ile çakışmayacak kıvamda olması beklenilen ölçüdür eğer bu değerler ile haşır neşir olmayan bir gazetenin kendini ifade etmesininde bir anlamı yoktur ,halk tarafından makes tutmayan dizilerin yayından cekilmesi ile cezalandırılması yada tepki karşısında halk değer formatına ulaşması ,birey tepkilerinin bir sonucudur .kin ve nifaka sebep olan yayın ahlakını benimsemiş olan kuruluşlarada verileçek en güzel cevap satış dengelerinin bozulmasıdır . Sahip olacağımız kültürül bilgi ve farklı analyışları daha opjektif ve kin ile bezenmemiş zeminlerde sağlamam umudu ile acizane düşüncem sevgilerimle

Kusura bakmayın ama dediğinizden kendim için ne anlam çıkarmam gerektiğini anlamadım...

akpartiii
02-16-2008, 14:18
Sabah okuyorum...

Toplumu ayrıştırıcı özelliğe sahip olan yayın kuruluşların zihinleri ile kulvar belirleyen zihniyetin ötekileştirme kültürü belli bir coğunluğa ulaştığında evrensel hakların oturması için gösterdiği direnç karşısında gerilen kurumların sancısı bizlere yansıyorsa elbett takip ettiğimiz gazetelerin içeriği önemli,okunan gazetenin halkın değerleri ve demokrasinin özü ile çakışmayacak kıvamda olması beklenilen ölçüdür eğer bu değerler ile haşır neşir olmayan bir gazetenin kendini ifade etmesininde bir anlamı yoktur ,halk tarafından makes tutmayan dizilerin yayından cekilmesi ile cezalandırılması yada tepki karşısında halk değer formatına ulaşması ,birey tepkilerinin bir sonucudur .kin ve nifaka sebep olan yayın ahlakını benimsemiş olan kuruluşlarada verileçek en güzel cevap satış dengelerinin bozulmasıdır . Sahip olacağımız kültürül bilgi ve farklı analyışları daha opjektif ve kin ile bezenmemiş zeminlerde sağlamam umudu ile acizane düşüncem sevgilerimle

Kusura bakmayın ama dediğinizden kendim için ne anlam çıkarmam gerektiğini anlamadım...

Sanırım Yalçın arkadaşımız, bize karşı görüşlü gazeteleri almayarak satış dengelerini bozmaktan bahsediyor.
Böylece basında ki güç dengelerinde bizim lehimize hareketler olacağından bahsediyor.

Ancak bu büyükte gözükse çok ufak bir hesap olur bence Yalçın kardeşim.

Onlar olmazsa bizim bir değerimiz kalmaz.

Umarım yanlış anlamamışımdır.Sürç-ü Lisan ettiysek affola!

Beritan
02-16-2008, 17:46
milli, gazete...vakit

Hıfz-ı lisan
02-16-2008, 17:51
Zaman...

akpartiii
02-16-2008, 18:07
Sabah okuyorum...

Sanırım Yalçın arkadaşımız, bize karşı görüşlü gazeteleri almayarak satış dengelerini bozmaktan bahsediyor.
Böylece basında ki güç dengelerinde bizim lehimize hareketler olacağından bahsediyor.

Anlayışınız yerinde güzel kardeşim, yalnız değer bicmede bana kalırsa ufak gözüküp yüksek sarsıntılara vesile olacak bir kavram, bu gün büyük ve zinde güçler kamuoyundaki etkilerini hep yayınçılık anlayışları ile besliyorsa görünürde etkili gözüken ne olursa olsun siyasi alana hatta kurumlara psikoljik baskıları göze alındığında hiç de ufak bir strateji olmadığı malum ,bu gün provakasyon amaçlı yayın kuruluşlarının alternatif deşifre ediçi yapısı olmasa idi geçmişte yaşadığımız şubat soğuklarına benzer vakaları yaşamamız an meselesi olurdu bu gün şubat ve sancılı ayların acısı yüzeysel geçiyorsa medya ve yayınçılık alanındaki sağduyu formatına hakim kurumların varlıklları ile gerçekleşiyor dur.

Tabiki her şey zıttı ile bilinir ,doğruya ulaşma bazen kaygan ve kaypak zeminlerin varlığı ile daha belirgin hale gelebilir.yalnız meselenin boyutu toplumun tabanına kadar intikal eden ayrışmalar dokunuyorsa burdaki beklentimiz sanırım yanlı olacaktır , hepten yok sayma mülahazasıda değildir ,kendimizi ifade ederken karşı görüşlülerinde his dünyalarını darımar etmeden sağ duyunun merkezi haline gelmek zorundayız toplum olarak bu zihniyete odaklanmamız gerekir diye düşünüyorum sevgilerimle

Düşüncelerinizi saygıyla karşılıyor ve kendi düşüncelerimide sevgiyle gönderiyorum buyrun Yalçın Bey ;

Kendi görüşlerimiz üzerine olumlıu satırlar yazan gazeteleri okumak kadar olumsuz tavırlar içerisinde yazan gazeteleride okumakta fayda görüyorum.

Cumhuriyet
Ortadoğu
Zaman

Bir savaşta dostunu tanımak kolaydır.Onun neler yapabileceğini tahmin edebilirsin.Önemli olanlardan bir taneside düşmanını tanımaktır.Düşmanını tanımalısın ki ona göre hamleler yapabilesin.

Saygılarımla
hkncntrk'

CeVHeR
02-16-2008, 18:07
Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?

BAKALIM AKGENÇLİK NE OKUYOR...

Şimdi benim anlamadığım Türkye ' nin en çok satan gazetesini mi soruyorsun, yoksa ankete katılanların okuduğu gazeteyi mi?
Eğer ankete katılanları soruyor isen ben Vakit okurum.
Türkiye geneline bakarsan ilk üç bellidir: Hürriyet, Posta, Zaman ( sıralamayı alfabetik olarak yaptım )

akpartiii
02-16-2008, 18:26
Sabah okuyorum...

Anlayışınız yerinde güzel kardeşim, yalnız değer bicmede bana kalırsa ufak gözüküp yüksek sarsıntılara vesile olacak bir kavram, bu gün büyük ve zinde güçler kamuoyundaki etkilerini hep yayınçılık anlayışları ile besliyorsa görünürde etkili gözüken ne olursa olsun siyasi alana hatta kurumlara psikoljik baskıları göze alındığında hiç de ufak bir strateji olmadığı malum ,bu gün provakasyon amaçlı yayın kuruluşlarının alternatif deşifre ediçi yapısı olmasa idi geçmişte yaşadığımız şubat soğuklarına benzer vakaları yaşamamız an meselesi olurdu bu gün şubat ve sancılı ayların acısı yüzeysel geçiyorsa medya ve yayınçılık alanındaki sağduyu formatına hakim kurumların varlıklları ile gerçekleşiyor dur.

Tabiki her şey zıttı ile bilinir ,doğruya ulaşma bazen kaygan ve kaypak zeminlerin varlığı ile daha belirgin hale gelebilir.yalnız meselenin boyutu toplumun tabanına kadar intikal eden ayrışmalar dokunuyorsa burdaki beklentimiz sanırım yanlı olacaktır , hepten yok sayma mülahazasıda değildir ,kendimizi ifade ederken karşı görüşlülerinde his dünyalarını darımar etmeden sağ duyunun merkezi haline gelmek zorundayız toplum olarak bu zihniyete odaklanmamız gerekir diye düşünüyorum sevgilerimle

Düşüncelerinizi saygıyla karşılıyor ve kendi düşüncelerimide sevgiyle gönderiyorum buyrun Yalçın Bey ;

Cumhuriyet
Ortadoğu
Zaman

Saygılarımla
hkncntrk'

Söylediğiniz yayın kuruluşlarının yazılarını bizlerde bir şekilde yakından takip ediyoruz , yalnız benim ifade etmek istediğim yoğunluğu teşkil eden kurumların iç refkleksler ile toplumun dokusuna zarar haber anlayışlarına sahip olmaları ülkemizin selameti ve bekası için tehdit konumundadır.Tabiki farklılıkların içinde gezinirken farklılıkların veya bizlere farklı gözükenlerin hoşgörü ve sağduyu ile kendilerini bezemelerini arzu edip bu yapı ile yayınçılık yapmalarını beklemek toplumsal tepkiler ve boykotlar ile gerçekleşmesini arzulamak acizane misyonum.

Hadis ışığındaki yorumunda yerindedir,yalnız toplumun büyük bir kısmının düşünce dünyaları yeni yeni gelişirken his dünyaları olgunluğa namzetken bu tür kirli yayınlar ile kalıplaşmış fikirler ile muhattap olmaları ön yargılara vesile olacaksa az da olsa endişe duymamı maruz görürsünüz umarım sevgilerimle güzel kardeşim

Beni anlamış olmanıza sevindim.Bende sizin konuyla ilgili düşüncelerinizi anlıyorum.Sizin bakış açınızda yanlış gözükmüyor.Kalben davrandığınızı düşünüyorum.Ancak mantıken'de düşünmekte fayda görüyorum.Yorumlara artık diğer arkadaşlar devam ederler.Hayırlı akşamlar diliyorum.

kabardey_06
02-16-2008, 22:53
ben şahsen,aynı hedefe aynı zaviyeden bakan görüşlere iltifat edilmesi düşüncesindeyim,,,gündelik hayatımızda bir gazeteyi bütün yönleriyle değerlendirmek için ayıracağımız süreyi hesap edecek olursak, fikrimize ters mecmua veya dergilerle meşgul olmanın,onların ne dedikleriyle ilgilenmenin pek de doğru bir yaklaşım olmadığı zaman kaybından başka bir işe yaramadığı farkedilmesi gereken bir gerçektir, ,fikir ve ruh dünyamıza hitap eden gazeteleri göz ucuyla okuma taraftarı değilim,,her satır ve köşesini çok iyi irdelemeli ve analiz etmeliyiz,,haber niteliği taşıyan tüm konuları tarafsızlığına inandığımız gazeteler vasıtasıyla öğrenmemiz ne ise,,sağlıklı bulduğumuz tüm görüşleri yine görüşleri sağlıklı olduğuna inandığımız köşe yazarları eliyle kaleme alınan yazılar vasıtasıyla pekiştirmek isabetli olacaktır,,acaba bir başkası bu konuda neler söylüyor mülahazasıyla hareket etmek çoğu kez bizi yanlışlara götürür,,götürür çünkü merak edilen bir başka görüş, görüş olmaktan çok kördöğüş mesabesindedir,,bu tarz yazan çizen gazetelerde fikir namusu arama bulamazsın,,satılık kalemden geçilmeyen bu gazeteler okurun zihnini dejenere etmekten başka bir icraatta bulunmazlar,,ve insanımızı yoldan çıkarmaya küçük bir çelme kafi gelebilir,,ben tökezlemem deme,,,uzak dur,,,,olup bitenleri en ideal düzeyde değerlendiren gazete ZAMAN gazetesidir,,zaten malum çevrelerin varlığından en çok endişe duydukları gazete zaman gazetesidir,,,,,VELEV Kİ,,ak parti siyasi bir oluşum değilde gazete olmuş olsaydı ZAMAN gazetesi olurdu,,,,ZAMAN gazetesi gazete olmayıpta siyasi bir parti olsa idi herhalde AK PARTİSİ olurdu,,,(durmak yok yola devam,,,,bu yola yön veren zaman gazetesine selam)

cemkaptan21
02-22-2008, 03:31
anketten anlaşılıyorki aklgençliğin büyük bir çoğunluğu ZAMAN okuyor

SuperGaZi
02-22-2008, 11:19
Iyide bastaki soruyla, içerik farkli :)

Begimay
02-23-2008, 20:44
Bence de Zaman ve Vakit

oguzdesouza
02-23-2008, 20:59
Zaman,Fanatik,Sabah,Star

Üç mevsim
02-24-2008, 00:25
Her fırsatta mütedeyyin kesimin üzerine hücum eden, ülkemizin önemli sorunlarının çözümü aşamasında topyekün saldırı yayınlarıyla Ak Parti'yi köşeye sıkıştırmaya çalışarak, ticari tavizler bekleyen Doğan Medya Kuruluşları ve Çukurova Medya Kuruluşlarını etkisizleştirmek için gazetelerinin alınmaması gerektiğine ben de katılıyorum.

Ancak, gündemi ve karşı görüşün savlarını anlamaya çalışanların o gazeteleri almasında bir sorun yok. YALÇIN Bey ' onların gazetelerini almayın' diye bize değil, halka seslenmeli. Zira bugün hemen her kahve veya çay ocağında POSTA Hürriyet Takvim Vatan gibi gazeteler var.

Gündem peşinde koşanların o gazeteleri alarak takip etmeleriyle TİRAJ hiç etkilenmez.
Bence YALÇIN Bey ve bizler bu haklı görüşü kahve milletine, bilinçsiz halk kesimlerine anlatmalıyız.

Vakit çok katı tutumuyla okuyucu geriyor. Ancak yine de Böyle Bir Gazete Olmalı derim. Grup 24'ün Tv 24 ve Star Gazetesi'ni almasıyla ve STAR'ın başına Mustafa Karaalioğlu'nun getirilmesiyle STAR iyi bir gazete oldu. Özellikle Pazar Açık Görüş eki çok iyi.
Çalık Grubu'nun Sabah'ı almasından sonra Sabah'ta taşlar yerine oturmaya başlıyor. Mehmet Barlas'ın başyazar olması, Engin Ardıç'ın transferi olumlu gelişmeler. BUGÜN gazetesi de sessiz sedasız iyi yürüyor. Yeni Şafak bildiğimiz gibi. Milli Gazete 'at gözlüklü' partizan tavrından vazgeçmedikçe kıyıda köşede kalacaktır.

ZAMAN'ı anlatmaya gerek yok. Zaman bugün Türkiye'nin en olgun en iyi gazetesidir.

Necip Fazil
02-24-2008, 00:27
En çok " okunan " gazete dediğimizde " Zaman " derim, en çok bakılanda sapık basının gazeteleridir herhalde ...

VesseLam

berat_2107
02-24-2008, 00:33
tabiki zaman gazetesidir .şu anda türkiyede dorgu haber yapam ve magazinsin yayin yapan gazete her zaman çok okunur.

oguzdesouza
02-24-2008, 00:37
Türkiye'de şu anda okunmaya en müsait gazete kesinlikle ZAMAN ama satış fiyatları ne yazık ki bence söylenenler kadar değil.Örneğin ZAMAN'ın açıkladığı sayı 700.000 civarı falan oluo ama bu gazetelerin en azından 1/4'i hizmetin dershanelerine,yurtlarına,okullarına falan dağıtılıyor.Ama bi posta gazetesi ne yazık ki çok satılıyor.

Üç mevsim
02-24-2008, 02:56
Türkiye'de şu anda okunmaya en müsait gazete kesinlikle ZAMAN ama satış fiyatları ne yazık ki bence söylenenler kadar değil.Örneğin ZAMAN'ın açıkladığı sayı 700.000 civarı falan oluo ama bu gazetelerin en azından 1/4'i hizmetin dershanelerine,yurtlarına,okullarına falan dağıtılıyor.Ama bi posta gazetesi ne yazık ki çok satılıyor.

Yahu ikide bir "Zaman'ın rakamları gerçek rakam değil, yurtlara dağıtıyolar deyip duruyorsun arkadaş" Bir kere tiraj rakamları YAY-SAT 'ın açıklamasıyla belli oluyor. Yurtlara gönderilen gazeteler bu durumda tiraja dahil olmaz. Abonelere gidenler Yay- Sat a nasıl dahil oluyor bilmiyorum. Ancak, hizmet yurtlar murtlar. Ortada büyük bir başarı var. Bugün Tiraj Listesinin Başında bizden bir gazete var. Yani ne demeye çalışıyosun anlamadım ki. Bırak ta bu muazzam başarıyı kutlayalım. Doğan Grubu'nu aşabilmeyi kolay mı zannediyorsun sen. Zaman'ın abonelik sistemi ayakta alkışlanmalı. Neyi çekemiyoruz anlamadım ki. Hürriyet'te yapsın o kadar abone o da dahil etsin tiraja...

Üç mevsim
02-24-2008, 02:59
En çok " okunan " gazete dediğimizde " Zaman " derim, en çok bakılanda sapık basının gazeteleridir herhalde ...

VesseLam

Necip Fazıl, gösteriyorsun Necip Fazıllığını bravo bravo...

Üç mevsim
02-24-2008, 03:04

Yahu ikide bir "Zaman'ın rakamları gerçek rakam değil, yurtlara dağıtıyolar deyip duruyorsun arkadaş" Bir kere tiraj rakamları YAY-SAT 'ın açıklamasıyla belli oluyor. Yurtlara gönderilen gazeteler bu durumda tiraja dahil olmaz. Abonelere gidenler Yay- Sat a nasıl dahil oluyor bilmiyorum. Ancak, hizmet yurtlar murtlar. Ortada büyük bir başarı var. Bugün Tiraj Listesinin Başında bizden bir gazete var. Yani ne demeye çalışıyosun anlamadım ki. Bırak ta bu muazzam başarıyı kutlayalım. Doğan Grubu'nu aşabilmeyi kolay mı zannediyorsun sen. Zaman'ın abonelik sistemi ayakta alkışlanmalı. Neyi çekemiyoruz anlamadım ki. Hürriyet'te yapsın o kadar abone o da dahil etsin tiraja...

oguzdesouza kabul ediyorum biraz fazla agresif yazdım. Tesbitine bişey demiyorum ama bunu sık sık yazdığın zaman olumsuz oluyor, onu demek istedim. Kusura bakma kardeş. Yani yoksa nasıl bir görüşe sahip olduğun ve Zaman hakkındaki düşüncen de belli zaten.

Hüdaverdi
03-04-2008, 21:36
Vakit tabi ki,yani ben okurum ama hürriyeti alan çok var >:(

Neşe
03-04-2008, 22:20
vakit ve zamanı okuyorum ama bence en çok okunan gazete posta...

Liberal_Demokrat
05-13-2008, 19:13
Lütfen kimse yanlış anlamasın yazacaklarımdan. Açık sözlü olduğum için söylüyorum. Türkiye'nin en çok okunan gazetesi Hürriyet değilmiş. Bulvar adlı gazete çok okunuyormuş. Ama Türkiye bunu söylemeye çekiniyormuş. Dış dünyada imajı bozulmasın diye.

fütüvvet
05-13-2008, 19:15
Lütfen kimse yanlış anlamasın yazacaklarımdan. Açık sözlü olduğum için söylüyorum. Türkiye'nin en çok okunan gazetesi Hürriyet değilmiş. Bulvar adlı gazete çok okunuyormuş. Ama Türkiye bunu söylemeye çekiniyormuş. Dış dünyada imajı bozulmasın diye.

BEN DAHA AÇIK SÖZLÜYÜM ARKADAŞIM
ARAMIZDA KALSIN EN ÇOK OKUNAN GAZETENİN ADI NI BİLE GİZLİYORLARMIŞ..
DAHA ÇOK REZİL OLMAMAK İÇİN :D
ZAMAN BİZİ DAHA AZ REZİL EDER DİYE ÇARESİZ ONA RAZI OLMUŞLAR

Mavera
08-07-2011, 18:45

buda bir bakis acisi :)

İntifada
08-07-2011, 18:48
hiç önemli değil bence...
ne kadar sattığı değil ne sattığı önemlidir benim için...

Mavera
08-07-2011, 18:50
aslinda önemli kardes.. mesela posta gibi gazeteler bilinc altinda insanlara magazinlesmeyi empoze ediyor..
ayni sekilde zaman gazeteside kendi fikrini empoze ediyor, vakit te, milli gazetede, cumhuriyette yani ne kadar cok kisiye ulasirsa o kadar hedefe ulasilir..
tabiki islevselligi, etkisi, gündem belirlemesi konusunda tartisabiliriz..
su anda en az tirajli olan tarafin belirledigi gündemi hic bir gazete belirleyemez..
mesela zamanin gündem belirleme derdi yokdur, o haber, yorum-analiz yapar ama tarafin, akitin, hürriyetin, vatanin gündem belirleme derdi vardir!

İntifada
08-07-2011, 18:56
kendimizi kandırıyoruz...
posta 10 milyon satsa sen gidip posta alır fikirlerine önem verirmisin ben vermem...
zaman 20 milyon satsa karşı görüşteki adam eline bu çok satıyor demek ki doğru diye alıp okumaz...

Mavera
08-07-2011, 19:01
sen sunu anlamiyorsun.. posta fikri empoze etmiyorki ahlaklasmayi, magazinlesmeyi empoze ediyor..
kim, kiminle, nerede yada ciplak kadin resimleri!..
sana sormak isterim en cok sayfa postada neden en ucuz gazetelerdne birisi!

İntifada
08-07-2011, 19:06
liselilerin elinde dolanıyor...
haydar dümeni vs.okutmak istiyor...
ahlaksızlığını ucuza pazarlıyor...
insan kendini bilse bedava olsa almaz zaten...

Mavera
08-07-2011, 19:09
kahvecilerinde isine geliyor.. dikkat edin kahvelerde hep posta, takvim,sok gibi bel alti gazeteler bulur..
malum biz haber okuyucusu degil, resim bakicisiyiz ve gazeteye arka sayfadan paslayan bir toplumuz!

bayrakbekcisi_
08-07-2011, 19:15
http://b1108.hizliresim.com/11/8/7/8986.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

bu üyeyi hatırladım.az uğraşmamıştık bunla.kaç saat tartışmıştık.

Tarantula_
08-07-2011, 19:21
Tabi ki zaman... =)

CeVHeR
08-07-2011, 19:57
Tabi ki zaman... =)

En çok satılan değil, en çok okunan sorulmuş ;)

bayrakbekcisi_
08-07-2011, 19:58
o zaman tabii ki posta haydar dümen köşesi okuyan ergenler yüzünden

Mavera
08-07-2011, 20:01
sendemi posta okuyorsun yoksa :)

bayrakbekcisi_
08-07-2011, 20:02
sendemi posta okuyorsun yoksa :)

yok abi töbe.1 kere belki aldım belki almadım.bizim sınıftaki ergenler okuyorlar.Allah islah etsin ne diyelim

ilhan32
11-25-2012, 22:35
sabah ve zaman

q.klavye
11-28-2012, 20:55
1 numara tartışmasız;

--- ZAMAN----

Aydin Zengin
10-09-2013, 13:21
SABAH ve STAR okuyorum

Ali34
06-29-2014, 02:55
Sabah Gazetesi çok okunuyor.
Zaman,Posta vs gibi tiraj hileside yapmıyor...

fütüvvet
11-05-2015, 15:58
ZAMAN en çok okurum :)
ama yeni şafak, bugün, vakit bunlarda yedek :D

İNŞALLAH DEVAM