Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye İsrail'i dize getirdi
Mehmet M.K
03-23-2013, 23:38
-Su uyur Düsman uyumaz.
- Tedbirinizi alin Basbakanimiz icin ,Taktirinizi ALLAH a birakin.
-Hafizalardan silinmekte olan, Kuveyt eyleminde sadece kücük bir spray kulaga yakin mesafeden korumaya kullaniliyor (sadece etkisi 30saniyeden görülüyor)
-özür mözür bahane baska türlü yaklasamiyacaklar ,yaklastirmayin hic kimseyi onlardan Basbakanimiza
-pkk ile es zamana gelmesi (israil Taktik deyistiriyor)
-Tokalasmaktan bile gelebilecek zararlar var.
Basbakanimiza Allahim uzun ömür versin, sevdiklerine Bagislasin.
AMIN
manifesto
03-24-2013, 00:26
Meseleyi zafer gibi sunmanın bir anlamı yok. Diplomatik bir başarı İsrail diz çökmüş falan değil.
İsrail bildiğiniz İsrail
MEÇHUL ADAM
03-24-2013, 05:39
İsrail'in Türkiye'den özür dilemesini ben samimi bulmuyorum.Zira siyonistler asırlar boyu hiçbir zaman sözünde durmamışlardır.Hem sonra bunun arkasında bir çok sinsi hain planların yattığını zannediyoruz.Zira siyonistler bir kaybederse geriye 10 almasını iyi becerirler.Bu yüzden bu bir siyasi oyundur.Bakalım Türkiye onlardan şehitlerimiz için tazminat alabilecekler mi?Alabilirlerse hükümetimize şimdiden teşekkür ediyoruz.Geç de olsa bir hak alınması o da iyidir.
...............................................
..............................................
Max Frumkin adında Yahudi asıllı bir yazar Yahudilere çok kızdığı için Yahudilikten çıkıp Hıristiyan olmuş ve “Yahudilikten Niçin Çıktım” adlı bir kitap yazmışBu kitapta niye din değiştirdiğini açıklıyor Diyor ki:
İsrail’de bulunduğum sırada Beersheba şehrinde idim Hava çok sıcaktı Yaz mevsimi idi Çok susamıştım Bahçesini sulayan birisinden rica ettim: “Şu hortumu uzat da birkaç yudum su içeyim” dedim Herif bana dik dik baktı ve “Biz suyu parayla alıyoruz, paran yoksa su da yok” dedi
Bu olay Yahudi zihniyetinin tipik bir örneğidirYahudi, kimseye menfaatsiz günahını bile vermez
Muhterem müslümanlar!.
Kur’ân-ı Kerîm’de Allah (CC), Yahudilerin (İsrailoğullarının):
* Kendilerini diğer insanlardan üstün gördüklerini (Cum’a SA 6),
* Peygamberlerini öldürdüklerini (Âl-i İmran: 183),
* İslâm’a kin ve hırs beslediklerini (Nisa: 46),
* Müslümanlara karşı düzen kurduklarını (Âl-i İmran: 54),
* Müslümanlar için en şiddetli düşman olduklarını (Maide: 82),
* Yeryüzünde bozgunculuk yaptıklarını (Maide: 64),
* Kendi soydaşlarını da öldürdüklerini ve yurtlarından sürdüklerini (Bakara: 84-85),
* Zalim olduklarını (Bakara: 59),
* Sıkça ihanet ettiklerini (Maide: 13) beyan ediyor
Yani Allah (CC) biz Müslümanlara Yahudilere karşı dikkatli olmamızı, Müslümanlar olarak topyekun bunların şerlerine karşı müteyakkız olmamızı emrediyorBizler de üzerimize düşen görevi eksiksiz yapalım ki, onların şerlerinden korunalım
(Mevlüt Özcan, Milli Gazete, 2009-01-02)
MEÇHUL ADAM
03-24-2013, 05:41
İlgili yazıyı lütfen dikkatli okuyun.
Abdulbari Atvan
El-Quds el-Arabi
Kemerlerinizi bağlayın çünkü önümüzdeki aylar çok zor geçecek. 2013 yılı, Orta Doğu'da ''askeri çözüm'' olarak tarihe geçebilir.
ABD Başkanı Barack Obama'nın, İsrail, Ürdün ve sahte bir formalite icabı Ramallah'ta Filistin hükümetine olan ziyaretinin, barış için olduğuna inanmıyoruz. Ziyaret; bir savaş ve ayrıca bu savaş için bölgede hazırlıklar ile beraber ''atlılara'' görev dağılımı yapmak içindir.
Obama'nın İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile iki aşama şeklinde 8 saat görüşmesinin ve havaalanından direkt olarak mali ve teknik olarak Amerika'nın yardımıyla inşa edilen Demir Kubbe'yi teftişe gitmesinin, bir nezaket ziyareti veya siyasi bir gezi ile alakası yoktur. Bu yolculuk, öncesinde Amerikalı yetkililerin açıkladığı gibi görüşülen liderlerin fikrini alma ziyareti de değildir.
Obama konuşmasında, görülmemiş bir şekilde, İsrailli kayıplara odaklandı. Bir kez daha Yahudi Holokost'una izin vermeyeceklerini belirten Obama, İsrail'in her zaman güçlü kalacağını ve her zaman Amerika'dan güçlü destek alacağını söyledi. Ardından İran nükleer programı konusuna dönüş yaparak, bu konuda, İran'ın karşısında bütün seçeneklerin var olduğunu, İran'ın nükleer silaha sahip olamayacağını ve İsrail'in bu konuda, Washington'a danışmadan istediği gibi hareket etme özgürlüğü olduğunu vurguladı.
İran Lideri Seyyid Ali Hamaney mesajı çabuk aldı ve alışılmadık bir şekilde ve hızlıca, İsrail'in İran'a herhangi bir saldırısına karşılık olarak, Tel Aviv ve Hayfa'yı ezmekle tehdit ederek sarsıcı, daha önce görülmemiş ve güçlü bir tepki verdi. Seyyid Ali Hamaney, barış veya savaşın anahtarını elinde tutan tek kişidir.
Şapka giymiş turist gibi bölgeyi gezen kişi, Netanyahu'dan, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüşüp, ondan net bir şekilde özür dilemesini istedi. Özür ile beraber, Marmara gemisinin kurbanlarının ailelerine tazminat vermeyi ve işgal altındaki Filistin topraklarını -özellikle Gazze- kuşatmasını kaldırma sözü de verildi.
*
İsrailli liderler, Filistin'de devletlerini kurduklarından beri, işledikleri hiç bir suç veya katliam için özür dilemediler. Netanyahu da birden fazla defa Türkiye'den özür dilemeyeceğini söylemişti. Velakin en sonunda özür dilenmesi istendi. Daha önce, görülmemiş bir küstahlık içinde, İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, kasıtlı bir şekilde, Türkiye'nin Tel Aviv elçisini davetinde, elçiyi kendisine göre daha düşük bir yere oturtmuş ve ona İsrail ile ilişkilerin nasıl olması gerektiği konusunda konferans vermiştii. Ardından Erdoğan'ın, Gazze kuşatması konusundaki yorumları nedeniyle elçiyi azarlamıştı.
Burada, güçlü bir şekilde ortaya çıkan soru şudur: Netanyahu'yu bu kibirli duruşundan geri döndüren, telefon ahizesini kaldırıp Erdoğan'dan çekinmeden ve istenen şartları yerine getirerek (resmi beyanda işgal altındaki Filistin topraklarına olan kuşatma kaldırılacak dendiği gibi) özür dilemesine iten nedenler nelerdir?
Bir başka soru ise, Erdoğan'ın bu özrü hızlı bir şekilde kabul etmesinin arkasındaki nedenler hakkındadır. Aynı durum karşılıklı olarak büyükelçiler için de geçerli. Gerçek niyetleri öğrenmek için en azından bir test aşamasını beklemeden iki ülke arasındaki ilişkileri normalleştirmenin arkasında yatan şey nedir?
Obama'nın, 4 günlük ziyaretinde, alevlenen ateşte kaynamak üzere pişirmeye başladığı yeni bir durum söz konusu. Belki de belirginleşmeye başlayacak sonuçlarını, bir kaç hafta içinde veya önümüzdeki aylarda görebileceğiz. Konulardan biri Suriye, ikincisi ise İran'dır. Bu yeni yemek, kesinlikle barışçıl değildir. Obama, Filistin lideri Mahmut Abbas'a da kemik attı: Yerleşim projelerini dondurma, Yahudi bir İsrail ısrarına karşı durma ve bunun yanında Arapların normalleşme süreci gibi.
Batı, tepkilerini askeri girişimler üzerine kurmuyor. Şekillenme sürpriz bir şekilde ortaya çıkıyor. 3. dünya ülkeleri gibi, özellikle Araplarla ilgili olanları, önceden yapılan hazırlıklara göre ve gerçekleştirilmesinden aylar, yıllar önce planlanıyor. Irak işgalini, 3 yıl öncesinden planladılar. İsrail devletini, Balfour Deklarasyonu'ndan 30 yıl sonra kurdular. Aynı şeyler, yakın bir zamanda, İran karşıtı olarak belirginleşen hareketlenmeler için de söylenebilir.
*
Türkiye'nin, Kürtleri ile barışmasının bir tesadüf olduğunu düşünmüyoruz. PKK lideri Abdullah Öcalan, militanları sınır dışına geri çekti. Türkiye-Suriye sınırına, yaklaşık iki ay önce kurulan Patriot füze savunma sistemlerinin de tesadüf olduğunu düşünmüyoruz. Suudi Arabistan Krallığının, İran için çalışan bir casus ağını keşfettiğini duyurmasının da -3. defa tekrarlayarak- tesadüf olduğuna kani değiliz .
Türkiye Nato'ya üye bir devlet. Üstlendiği Suriye rejimini devirme rolü çok açık. İran nükleer gücünden biçimsiz bir şekilde duyduğu endişe de, İsrail ve Arabistan'ın duydukları endişeden daha az değil.
Obama, bu ziyaretinde zengin bir Arap şeyhi gibi davrandı. Durduğu istasyonlarda milyonlar dağıttı. Abbas yönetimine gösterdiği, krizden çıkma ve görevlilerine maaşlarını verme olanağı sağlayacak yarım milyar dolarlık jestin yanında, Ürdün'e, kabul ettikleri on binlerce mültecinin sorunlarıyla başa çıkmak için yüz milyon dolar sözü verdi. Ürdün kralının, canlarını kurtarmak için güvenli yerlere sığınacak Suriyeliler için sınırı kapatmayacağını ve geniş bir şekilde açık bırakacağını duyurmasının altında yatan neden, ani bir şekilde Amerika'den gelen bu cömertliktir.
Konudan uzaklaşmadan, yukarıda saydıklarımızı dikkate alırsak, bölgede, savaşın kapıda olduğunu söyleyebiliriz. Savaş fitilinin tutuşması büyük bir felaket anlamına gelir. Şu anda var olan -hem Suriye cephesinde hem de İran nükleer dosyası düzeyindeki- donuk süreçler, bu halleriyle devam edemezler. Bu donukluğun kesin bir sonuca varması gerekiyor.
Kemerlerinizi bağlayın çünkü önümüzdeki aylar çok zor geçecek. 2013 yılı, Orta Doğu'da ''askeri çözüm'' olarak tarihe geçebilir.
Çev: Hasan Sivri
medyasafak.com
AntiAKPJihadi
03-26-2013, 17:17
cok komedi bunu ancak saf insanlar inanir
MEÇHUL ADAM
03-26-2013, 18:14
HANİ DİYALOG VARDI? PAPA’NIN UŞAKLARI İSRAİL’E NEDEN SESSİZ?
Dinler Arası Diyalog toplantıları yapan zavallılar birlikte yaşama kültürü gibi konuları tartışıyorlar. Halbuki bütün dünya biliyor ki, Türkiye halkının Osmanlı’dan beri bütün inanç sahiplerine ibadetleri konusunda bir müdahalesi olmamıştır. Görüldüğü gibi gavurlar Müslümanlardan çok daha imtiyazlıdırlar. Böyle olmasına rağmen “barış içinde yaşama” safsatası ile toplantılar yapıyorlar.
İnsan düşünmeden edemiyor: Bu barış bize mi yoksa kafirlere mi lazım?
Bakınız mesela İsrail’de zorba Yahudiler, Müslümanların ibadet ettiği camiyi kendi kutsal günleri için kapatıyorlar.
HABER ŞÖYLE:
İsrail yönetiminin Hamursuz (Pesah) Bayramı kutlamaları nedeniyle, Batı Şeria’nın El-Halil kentindeki İbrahim Camisi’ni iki gün süreyle kapatacağı bildirildi.
AA muhabirine konuşan El-Halil Vakıflar Müdürü Zeyd el-Caberi, ”İsrailli yetkililer, Hamursuz Bayramı nedeniyle 27-28 Mart’ta kentteki İbrahim Camisi’ni ibadete kapatacaklarını Filistinli makamlara iletti” diye konuştu.
İsrail yönetiminin camiyi Yahudi yerleşimcilere tahsis edeceğini ve Filistinlilerin girişini yasaklayacağını ifade eden Caberi, bu süre zarfında camiden ezan okunmasına izin verilmeyeceğini kaydetti.”
NEREDESİNİZ DİYALOGCULAR?
Hani diyalog vardı? Diyalog toplantılarına Haham’da katılmıyor muydu? Nerede bu hahamlar? Nerede bu diyaloğu başlatanlar? Neden sesiniz çıkmıyor?
Diyalog sadece Türkiye ile mi? Diyalog sadece Türki devletlerle mi? Diyalog sadece Asya kıtasıyla mı?
EVET, DİYALOG SADECE TÜRKİYE VE ASYA İLE SINIRLI… İSLAM ÜLKELERİ İSE KAN AĞLIYOR… BUNA DA CEVAP VERİN EY DİYALOGCULAR!.…
S4qbTFsBuxk
İsrailin Özür dilemesi öyle kolay bişey değildir..
İsraile kimse Özür diletemez iken Tc Hükümeti bir ilki başarmıştır ki Tc tarihinde de bu ilktir..
Tc Hükümet güçlü ve başarılı olamasaydı İsrail de pkk da Bdp de DİZ ÇÖKMEZLERDİ.
Peygamber öldürdüğü için bile pişman olmayan millet şimdi pişman oldu sandınız düşünüyorum da sizleri gördükçe ülkenin düşmana ihtiyacı olmadığını anlıyorum.
MEÇHUL ADAM
03-28-2013, 01:08
Başbakan ve diğer bazı bakanlarımız yahudilerin "hamursuz bayramı"nı kutlarken,MİLLİ GAZETE hariç, yalakacı basın Filistinde'ki zulmü görmezler ve hiçbir haber yazmazlar.Alayına yazıklar olsun...
http://www.haberler.com/milligazete-gazetesi/2013-03-26/
AntiAKPJihadi
03-31-2013, 04:08
ben özür duymadim
MEÇHUL ADAM
03-31-2013, 14:33
İsrail'in kafir ve münafık olduğunu hala idrak edemeyenler daha İslam düşmanlarını tanıyamamış demektir.Siyonistlere inanan kimse ahmak oğlu ahmaktır.Her zaman bu sözümün arkasındayım.İtirazı olan var mı?..Sultan Fatih'in meşhur bir sözü vardır ki herkese ibret olur İnşaallah.
"EĞER,DÜŞMANIN NİYETİNİ BİLİYORSAN; BİL Kİ ZAFER SENİNDİR."
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Aktif Üye
Rütbesi
Üye Resmi
Üye No
25859
Bilgiler
Konular: 46
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 8
Beğeni Puanı : 2056
Beğeni Seviyesi :
İletisim
İsrail'in kafir ve münafık olduğunu hala idrak edemeyenler daha İslam düşmanlarını tanıyamamış demektir.Siyonistlere inanan kimse ahmak oğlu ahmaktır.Her zaman bu sözümün arkasındayım.İtirazı olan var mı?..Sultan Fatih'in meşhur bir sözü vardır ki herkese ibret olur İnşaallah.
MEÇHUL ADAM
04-17-2013, 05:35
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Aktif Üye
Rütbesi
Üye Resmi
Üye No
25859
Bilgiler
Konular: 46
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 8
Beğeni Puanı : 2056
Beğeni Seviyesi :
İletisim
???
Kardeş, bu ne hal böyle?Bir fikrin yok mu bu konu için?.
allora38
04-17-2013, 06:17
türkiye halkı atatürk e verdiği gibi erdoğanada %75 destek versin samimi sölüyorum israil yok olur ;)
MEÇHUL ADAM
04-17-2013, 17:39
türkiye halkı atatürk e verdiği gibi erdoğanada %75 destek versin samimi sölüyorum israil yok olur ;)
Atatürk, İsrail hakkında hiçbir şey yapmamıştır.Bazı kemalistler sözde Atatürk'ün yahudilere karşı meydan okuduğunu yazıyorlar.Bizde onlara "hadi ordan!" diyoruz."Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz" .M.Kemalin yaptığı icratlar malumunuzdur.
İsbatını mı istiyorsunuz?.O halde linki tıklayıp sabırla okuyunuz.
Atatürk: “Filistin’e el sürülemez!” dedi yalanı (http://belgelerlegercektarih.wordpress.com/?s=Atat%C3%BCrk+ve+Filistin&submit=Ara)
Evet, netice olarak biz de deriz ki herşeyin içyüzünü meydana çıkarmak için sorgulamayı elden bırakmayınız.
Kusuruma bakma kardeşim.Kapalı kapılar ardında Tayyip Bey'in İsrail ile anlaştığı tesbit edilmiştir.Onunda içyüzünü meydana çıkarayım mı?Horoz dövüşlerine aldanmayın.Asıl olan hakikatleri araştırın!.
allora38
04-18-2013, 11:52
Atatürk, İsrail hakkında hiçbir şey yapmamıştır.Bazı kemalistler sözde Atatürk'ün yahudilere karşı meydan okuduğunu yazıyorlar.Bizde onlara "hadi ordan!" diyoruz."Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz" .M.Kemalin yaptığı icratlar malumunuzdur.
İsbatını mı istiyorsunuz?.O halde linki tıklayıp sabırla okuyunuz.
Atatürk: “Filistin’e el sürülemez!” dedi yalanı (http://belgelerlegercektarih.wordpress.com/?s=Atat%C3%BCrk+ve+Filistin&submit=Ara)
Evet, netice olarak biz de deriz ki herşeyin içyüzünü meydana çıkarmak için sorgulamayı elden bırakmayınız.
Kusuruma bakma kardeşim.Kapalı kapılar ardında Tayyip Bey'in İsrail ile anlaştığı tesbit edilmiştir.Onunda içyüzünü meydana çıkarayım mı?Horoz dövüşlerine aldanmayın.Asıl olan hakikatleri araştırın!.
güzel kardeşim ben atatürk aşşagı atatürk yukarı demedim eğer konuyu ATA ya ve TÜRK e çekecek olursan ata benim atam türk te benim ceddimi degil 7 ceddimi araştır benden has ne ata yadigarı bulabilirsin nede TÜRK.... önce bi sonuna kadar okuyun sonra eleştiri yapın kopyla yapıştırlarla 3 adım geri 1 adım ileri gidersiniz anca....
samimi sölüyorum bak inanın artık sizleri ayık kafayla dinlemek çok zor oluyor resmen yazıyorsunuz be kardeşim. kötü niyet aramayalım doğruyu gösterelim iyiye sevk edelim diye uğraşıyoruz'da nafile dam diyoruz kapı diyorsunuz...
güzel kardeşim senin verdiğin cevap bana birşeyi hatırlattı bak yarattıgın zihniyet kimin eseri
Üniversite ziyaretlerinden birinde sol görüşlü bir öğrenci Demirel’i sıkıştırmaya çalışır. - Türkiye’de yapılan her türlü işi sahiplenmek gibi bir âdetiniz var der… - demirel;sen nerde oturuyorsun? - niye ki? Kadıköy’de! - hah işte buraya her gün gelmek için üstünden geçtiğin köprü var ya - ee evet - onu işte ben yaptım...
işte anlattıgım gibi sen tam bir demirel zihniyetine sahipsin ben ne demişim sen ne demişsin aradaki bağ kurulamıycak kadar uzak kendınıze gelin !!!
MEÇHUL ADAM
04-18-2013, 12:07
güzel kardeşim ben atatürk aşşagı atatürk yukarı demedim eğer konuyu ATA ya ve TÜRK e çekecek olursan ata benim atam türk te benim ceddimi degil 7 ceddimi araştır benden has ne ata yadigarı bulabilirsin nede TÜRK.... önce bi sonuna kadar okuyun sonra eleştiri yapın kopyla yapıştırlarla 3 adım geri 1 adım ileri gidersiniz anca....
samimi sölüyorum bak inanın artık sizleri ayık kafayla dinlemek çok zor oluyor resmen yazıyorsunuz be kardeşim. kötü niyet aramayalım doğruyu gösterelim iyiye sevk edelim diye uğraşıyoruz'da nafile dam diyoruz kapı diyorsunuz...
güzel kardeşim senin verdiğin cevap bana birşeyi hatırlattı bak yarattıgın zihniyet kimin eseri
Üniversite ziyaretlerinden birinde sol görüşlü bir öğrenci Demirel’i sıkıştırmaya çalışır. - Türkiye’de yapılan her türlü işi sahiplenmek gibi bir âdetiniz var der… - demirel;sen nerde oturuyorsun? - niye ki? Kadıköy’de! - hah işte buraya her gün gelmek için üstünden geçtiğin köprü var ya - ee evet - onu işte ben yaptım...
işte anlattıgım gibi sen tam bir demirel zihniyetine sahipsin ben ne demişim sen ne demişsin aradaki bağ kurulamıycak kadar uzak kendınıze gelin !!!
Ayık kafadan maksat, biz mi sarhoşuz yoksa sen mi ayıksın? ;ı::neki:
Yahu bizde Elhamdülillah, siyaset şuuru vardır.Dost ve düşmanımızı çok iyi tanıyoruz.Asıl siz bunları (siyonistleri)hiç tanıyamamışsınız.Tayyip Bey,10 yıldır iktidarında hiçbir müslüman ülkesi huzura kavuşmadı.İşte kimin safında olduğu aşikar olmuştur.Ülkemizde konuşlandırılan patriotlar kimin için getirildi?
Demirel'in canı cehenneme!Sittin sene ben ona hiç oy vermedim hiçbir zaman!.
Tayyip'e bu millet % 50 oy verdi ve meclise anayasa kanunlarını değiştirebilecek bir milletvekili ordusu kazandırdı..Lakin bir insan siyonizmin güdümünde olursa isterse %100 oy alsa bu millet için fark etmeyecektir.Mühim olan siyonistlerle işbirliği yapılmamasıdır.Mecliste bir tane siyonist düşmanı milletvekili yok? Var mı ,varsa kimdir bu?.Şimdi kalkıp da bana boş laflar etmeyin.Siyonizme karşı gelmek için yürek ister yürek!Ah nerde o yürekler!.Dinlerarası diyalogçular tam gaz ülke çapında ilerliyorlar.Allah bunlardan bunun hesabını soracaktır.
1.Türk Halkı Atatürk'e o kadar destek vermedi
2.Hadi diyelim Akp %75 oy aldı israil'i nasıl yok edebilir bunun gerçekten realitesi olabilir mi ? Bu kadar basit mi sanıyorsunuz gerçekten herşeyi(YUHHHHHHHHHHHHHH)
3.Liseyi bitir öyle gel.(Bunca saçmalık anca onlardan çıkar çünkü :))
MEÇHUL ADAM
04-18-2013, 15:07
1.Türk Halkı Atatürk'e o kadar destek vermedi
2.Hadi diyelim Akp %75 oy aldı israil'i nasıl yok edebilir bunun gerçekten realitesi olabilir mi ? Bu kadar basit mi sanıyorsunuz gerçekten herşeyi(YUHHHHHHHHHHHHHH)
3.Liseyi bitir öyle gel.(Bunca saçmalık anca onlardan çıkar çünkü :))
Okumuş ama hâla cahil proflar var ki bunlar bu ülkeye zarar vermektedirler.Oysa bunlar akıl ve fikir adamı olup da halkı güzel yönlere çekmeyi bilmiyorlar.
q.klavye
04-18-2013, 19:17
başlığa çok güldüm ya:D bir ara twitte şöyle bir muhabbet geçiyordu bilmem göreninz oldu mu;''Alo Tayyip ben Hüseyin,telefonu Bünyamin e veriyorum senden özür dileyecek'' şu ufak mizansen bile olayı o kadar güzel özetliyor ki üstüne yorum bile yapmam :)
allora38
04-19-2013, 04:18
Ayık kafadan maksat, biz mi sarhoşuz yoksa sen mi ayıksın? ;ı::neki:
Yahu bizde Elhamdülillah, siyaset şuuru vardır.Dost ve düşmanımızı çok iyi tanıyoruz.Asıl siz bunları (siyonistleri)hiç tanıyamamışsınız.Tayyip Bey,10 yıldır iktidarında hiçbir müslüman ülkesi huzura kavuşmadı.İşte kimin safında olduğu aşikar olmuştur.Ülkemizde konuşlandırılan patriotlar kimin için getirildi?
Demirel'in canı cehenneme!Sittin sene ben ona hiç oy vermedim hiçbir zaman!.
Tayyip'e bu millet % 50 oy verdi ve meclise anayasa kanunlarını değiştirebilecek bir milletvekili ordusu kazandırdı..Lakin bir insan siyonizmin güdümünde olursa isterse %100 oy alsa bu millet için fark etmeyecektir.Mühim olan siyonistlerle işbirliği yapılmamasıdır.Mecliste bir tane siyonist düşmanı milletvekili yok? Var mı ,varsa kimdir bu?.Şimdi kalkıp da bana boş laflar etmeyin.Siyonizme karşı gelmek için yürek ister yürek!Ah nerde o yürekler!.Dinlerarası diyalogçular tam gaz ülke çapında ilerliyorlar.Allah bunlardan bunun hesabını soracaktır.
hayır bahsettiğim şey siz şarhoş kafayla kendı kendınızı çekiyorsunuz lakin biz ayık kafayla daha fazla dayanamıyoruz bu saçmalıklara...
şimdi sayın erdoğanın bir sözü vardır dışarda 500 içerde 1500 terörist var diye bu sözden yola çıkarak basbakanın en büyük engeli geri kalan %50 nın cahilligidir...samimiyetimden sölüyorum adam daha ne yapsın tamam %50 si inanıyorda %50 hala inanmıyor..türkiyenin başı yani basbakanına inanmıyorda 3 tane teröristtin lafına inanıyor böyle bir millete sahibiz..
yanlış anlamayın ben milleti aşşalamaya çalışmıyorum niyetleri iyi olabilir lakin CAHİLLLİK en üst seviyede..başbakanın her yaptıgı iyiliğe her söylediği söze LAİK iz laik diyen bir milletle nereye kadar gidilebilir...basbakan LAİK liğin garantisi benim diyor adam hala laikimde laik diyor tamam sen laiksin diyor hala laiklik elden gidiyor diyor.....
inan süleyman demirele hak veriyorum bu millet yönetilemez sadece idare edilir diyor.ben olsam böle bi millete aynısı yapar ye babam ye politiasını ugularım lakin işte allahın hikmeti başımıza herşeyi karşılıksız yapan birini getirdi onu desteklemiycek kadarda EŞŞEK değiliz...
burada oturup erdoğanın AK parti teşkilatının yaptıgı güzellikleri tek tek sayacak olursak bu 6 ay sürer, ha inan eğer sizin anlayıcağınızı biliyim hiç üşenmem 6 ay anlatırım ama tam bir ümitsiz vakasınız ne anlatsak boş size.
MEÇHUL ADAM
04-19-2013, 06:39
hayır bahsettiğim şey siz şarhoş kafayla kendı kendınızı çekiyorsunuz lakin biz ayık kafayla daha fazla dayanamıyoruz bu saçmalıklara...
şimdi sayın erdoğanın bir sözü vardır dışarda 500 içerde 1500 terörist var diye bu sözden yola çıkarak basbakanın en büyük engeli geri kalan %50 nın cahilligidir...samimiyetimden sölüyorum adam daha ne yapsın tamam %50 si inanıyorda %50 hala inanmıyor..türkiyenin başı yani basbakanına inanmıyorda 3 tane teröristtin lafına inanıyor böyle bir millete sahibiz..
yanlış anlamayın ben milleti aşşalamaya çalışmıyorum niyetleri iyi olabilir lakin CAHİLLLİK en üst seviyede..başbakanın her yaptıgı iyiliğe her söylediği söze LAİK iz laik diyen bir milletle nereye kadar gidilebilir...basbakan LAİK liğin garantisi benim diyor adam hala laikimde laik diyor tamam sen laiksin diyor hala laiklik elden gidiyor diyor.....
inan süleyman demirele hak veriyorum bu millet yönetilemez sadece idare edilir diyor.ben olsam böle bi millete aynısı yapar ye babam ye politiasını ugularım lakin işte allahın hikmeti başımıza herşeyi karşılıksız yapan birini getirdi onu desteklemiycek kadarda EŞŞEK değiliz...
burada oturup erdoğanın AK parti teşkilatının yaptıgı güzellikleri tek tek sayacak olursak bu 6 ay sürer, ha inan eğer sizin anlayıcağınızı biliyim hiç üşenmem 6 ay anlatırım ama tam bir ümitsiz vakasınız ne anlatsak boş size.
AKP hükümetinin güzel icraatlarını inkar etmediğimizi söylemiştik.Lakin bu milletten saklanan o kadar çok şeyler var ki bunu size anlatsam 6 ay sürer.AKP hükümeti medya ve basına "sus payı" verdiği için bu millet hiçbir gerçeği öğrenememektedir.Refah Partisi zamanında Tayyip Beyi yerden yere vurup karalayanlar henüz ölüp gitmiş değillerdir.Bunlar şimdi ne oldu da artık Tayyip Bey' e dil uzatmıyorlar?.Tayyip karalansın yıpransın diye söylemiyorum bunları.Yani demek istediğim şu ki bu densiz ve kalleş medya ve basın İktidara yamanmak yaranmak için yalakalık yapmaktan başka bir şey edemiyorlar.Vay bunların ikiyüzlülüğüne!...
Mahallemizde tanıdığım bir AKP'li mahalle temsilcisi kardeşimiz mahalle yönetiminden istifasını vermiş.O da "AKP'nin bir menfaat partisi" olduğunu kanıtlamış ve istifasını vermiş.Adam diyor ki; "ben AKP'den bugüne kadar hiç menfaatlenmedim.Baktım ki bunların hepsi menfaate dayalı olup öyle partinin içinde bulunuyorlar."
Demek istediğim şu ki AKP'nin hatasını gören ondan vazgeçiyor.Anlaşılan o ki AKP'nin bir davası yok sadece ülkeyi güllük gülistanlık göstermektir.Ancak bu terör meselesini kökünden hallederlerse büyük bir oy patlaması yapacağı kesindir.Hepimiz o zaman AKP'li oluruz.Maksadımız particilik ve menfaatçılık değil, ülkemize hizmet etmek ve huzuru sağlamak için bizler AKP'ye oy vermeliyiz.Bilmem yanlış mı anlatıyorum size?..
Ben AKP'li olsam onların hata ve kusurlarını yüzlerine karşı hiç çekinmeden de söylerdim.Benim maksadım, bu ülkede adam gibi hizmet yapmak ve görmektir.Asla menfaatçı da değilim.Bana AKP'den, mahalle yönetimine çok teklif geldi ama ben elimin tersi ile onları red ettim.Bizim davamız Hak-Batıl davasıdır.Bu davadan döneklik yaparsak namerdiz.Herşey gelip geçicidir.Allah katında Hak Batıl davası kıyamete kadar sürecektir.
İNŞAALLAH SEN DE BENİ İYİ ANLAMIŞINDIR...
allora38
04-19-2013, 10:42
AKP hükümetinin güzel icraatlarını inkar etmediğimizi söylemiştik.Lakin bu milletten saklanan o kadar çok şeyler var ki bunu size anlatsam 6 ay sürer.AKP hükümeti medya ve basına "sus payı" verdiği için bu millet hiçbir gerçeği öğrenememektedir.Refah Partisi zamanında Tayyip Beyi yerden yere vurup karalayanlar henüz ölüp gitmiş değillerdir.Bunlar şimdi ne oldu da artık Tayyip Bey' e dil uzatmıyorlar?.Tayyip karalansın yıpransın diye söylemiyorum bunları.Yani demek istediğim şu ki bu densiz ve kalleş medya ve basın İktidara yamanmak yaranmak için yalakalık yapmaktan başka bir şey edemiyorlar.Vay bunların ikiyüzlülüğüne!...
Mahallemizde tanıdığım bir AKP'li mahalle temsilcisi kardeşimiz mahalle yönetiminden istifasını vermiş.O da "AKP'nin bir menfaat partisi" olduğunu kanıtlamış ve istifasını vermiş.Adam diyor ki; "ben AKP'den bugüne kadar hiç menfaatlenmedim.Baktım ki bunların hepsi menfaate dayalı olup öyle partinin içinde bulunuyorlar."
Demek istediğim şu ki AKP'nin hatasını gören ondan vazgeçiyor.Anlaşılan o ki AKP'nin bir davası yok sadece ülkeyi güllük gülistanlık göstermektir.Ancak bu terör meselesini kökünden hallederlerse büyük bir oy patlaması yapacağı kesindir.Hepimiz o zaman AKP'li oluruz.Maksadımız particilik ve menfaatçılık değil, ülkemize hizmet etmek ve huzuru sağlamak için bizler AKP'ye oy vermeliyiz.Bilmem yanlış mı anlatıyorum size?..
Ben AKP'li olsam onların hata ve kusurlarını yüzlerine karşı hiç çekinmeden de söylerdim.Benim maksadım, bu ülkede adam gibi hizmet yapmak ve görmektir.Asla menfaatçı da değilim.Bana AKP'den, mahalle yönetimine çok teklif geldi ama ben elimin tersi ile onları red ettim.Bizim davamız Hak-Batıl davasıdır.Bu davadan döneklik yaparsak namerdiz.Herşey gelip geçicidir.Allah katında Hak Batıl davası kıyamete kadar sürecektir.
İNŞAALLAH SEN DE BENİ İYİ ANLAMIŞINDIR...
güzel kardeşim seninle söylemlerimiz hiç uyuşmuyacak anlaşılan bi başbakana uzanıyorsun bi mahalledeki tanıdıgına uzanıyorsun baktın ordanda olmuycak acaba kime uzanacaksın yani kısaca bla bla bla.....daldan dala daldan dala uçup duruyorsun bi konamadın gitti be kardeş ben sana şimdi mahalledeki tanıdıgını anlatsam bu sefer baska birşey cıkaracaksın bunun gayet bilincindeyim tartısmak yersiz ;)
battalgaziulan
01-12-2014, 00:26
yahudiler secilmis halk oluklarını dusundukleri icin diz cokmezler. obamanın zoruyla istemeye istemeye ozur dilemeleri diz cokme olarak andırılamaz. israile bir tek hizbullah diz cokturmustur.
MEÇHUL ADAM
01-12-2014, 00:50
yahudiler secilmis halk oluklarını dusundukleri icin diz cokmezler. obamanın zoruyla istemeye istemeye ozur dilemeleri diz cokme olarak andırılamaz. israile bir tek hizbullah diz cokturmustur.
Hizbullah değil, onlara "HİZBUŞŞEYTAN" deyin gitsin.Zira bu hizbuşşeytan, muhalif gruplara karşı olup, zalim ve kafir Esed'in yanında olmasına ne dersiniz?
Hizbuşşeytanlar, yahudileri dize getirdiği doğrudur.Lakin bunlar Suriye'de sünni müslüman düşmanlığı yapıp her gittiği yerde sırf ŞİA mezhebini yaymak için nice masum müslümanları öldürüp kızlarına tecavüz ettiklerini ispatlarım burada..
İslam tarihi boyunca bir kerecik olsun Allah için küffara karşı savaştığı kendi tarihinde saptanmamıştır.Hizbuşşeytan ancak İsrail'e kafa tutar gibi davranıp İsrail'e hiçbir şey yapmamıştır.İsrail kafiri ise hizbuşşeytanı kullanıp orada ki sünni muhalif gruplara karşı kullanmışlardır.Şimdi kalkıp bize terane okumayın.Kimin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz.Eğer bu cevabıma itiraz edip karşı taaruza geçersen, bil ki elimde hizbuşşeytanlarla ilgili belgeler vardır ki senin aklın bile durur.İyisi mi safını belli et ona göre burada mesaj yaz tamam mı?
HİZBUŞŞEYTANLARLA İLGİLİ MERAK EDİYORSAN DELİLLERİM HEMEN HAZIR SENİ BEKLİYOR.TAMAM MI DEVAM MI? KARAR SENİN!.
Özgür Suriye
01-12-2014, 01:02
:hihi2: espri yaptın galiba.
hizbuşşeytan israil in bir numaralı müttefiğidir.
iki şeytan danışıklı dövüş yaparak işbirliklerini örtmeye çalışmıştır. O kadar...
Allah (c.c.) hizbuşşeytan ı ve yandaşlarını kahru perişan eylesin.
http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1037345
Özgür Suriye
01-12-2014, 01:11
Meseleyi zafer gibi sunmanın bir anlamı yok. Diplomatik bir başarı İsrail diz çökmüş falan değil.
İsrail bildiğiniz İsrail
Ne oldu cemaat'çi şahıs, israil in türkiye den özür dilemesi ağırına mı gitti?
Senin hocaefendin mavimarmara olayında israil e hak vermiş , mavi marmara ile gazze ye gitmeye çalışan müslümanları eleştirmişti.
Neymiş otoriteden (israilden) izin alınmalıymış..
Tayyip erdoğan otorite değil mi? neden erdoğan a karşı asilik ve darbecilik yapıyorsunuz ey cemaatçiler?
israil i otorite gören fetullah tayyip erdoğan ı otorite olarak görmüyor mu?
bu arada başınız sağolsun; ariel şaron gebermiş. Hocaefendin buna da taziye yayımlayacak mı?
Ben tek otorite bilirim oda Tayyip Erdoğan'dır
Özgür Suriye
01-12-2014, 01:29
Ben de tek otorite bilirim: Allah (c.c.).
Tayyip erdoğan ı severiz , sayarız , destekleriz.
ama sözlerimizde ve davranışlarımızda haddimizi aşarak, Allah'a karşı saygısızlık yapmayalım.
MEÇHUL ADAM
01-12-2014, 01:31
BOP eşbaşkanlığından haber ver bize..
Özgür Suriye
01-12-2014, 01:36
BOP eşbaşkanlığından haber ver bize..
Ne bopu ne eşbaşkanlığı.
görmüyor musun israil i iran ı abd si almanyası hep beraber tayyip erdoğan ı devirmeye çalışıyorlar...
sen hala bop diyorsun....
bu dönem de saadetçiler de tayyip erdoğan ın yanında durmalı ve onu desteklemeli.
sen de yanlış hatırlamıyorsam saadetçiydin.
Ben de tek otorite bilirim: Allah (c.c.).
Tayyip erdoğan ı severiz , sayarız , destekleriz.
ama sözlerimizde ve davranışlarımızda haddimizi aşarak, Allah'a karşı saygısızlık yapmayalım.
sen ne demek istediğimi anladın Allahı konuya karıştırma Allah hereyin hakimidir sadece otorite değil...
MEÇHUL ADAM
01-12-2014, 02:48
Ne bopu ne eşbaşkanlığı.
görmüyor musun israil i iran ı abd si almanyası hep beraber tayyip erdoğan ı devirmeye çalışıyorlar...
sen hala bop diyorsun....
bu dönem de saadetçiler de tayyip erdoğan ın yanında durmalı ve onu desteklemeli.
sen de yanlış hatırlamıyorsam saadetçiydin.
ABD'nin hiçbir zaman bize dost olamayacağını bugünlere kadar hiç kavrayamadınız mı?Onlar seçtirdikleri liderlerin miadı bitince hemen alaşağı yapacaklarını hiç düşünemediniz mi?
Sana birkaç ayet vereyim de bizi iyi anlayın bari.Bakalım bu ayetlerden ne anladığını bize bildirmeni istirham ediyorum.Sakın ola ki bu siyasetle ne lakası var diye zerzenişte bulunmayasın.Zira biz bunun karşılığında hazır cevabımız vardır.Buyur okuyalım bakalım bu ayetlerde Yüce Rabbimizin ne demek istediğini!...
AL-İ İMRAN SURESİ-28 Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin ve onu her kim yaparsa Allah'dan ilişiği kesilmiş olur, ancak onlardan bir korunma yapmanız başkadır. Bununla beraber Allah sizi kendisinden korunmanız hususunda uyarır. Nihâyet gidiş Allah'adır.
118 - Ey iman edenler! Kendi dışınızdakilerden sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık.
119 - İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.
120 - Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır.
HUD SURESİ-113 - Ve zulüm yapanlara yakınlık göstermeyin ki, size de ateş dokunmasın. Allah'dan başka yardımcılarınız da yoktur. Sonra yardım da göremezsiniz.
EVET, MUHTEREM KARDEŞİM...SİYASET YAPACAKSAK ADAM GİBİ YAPIP HER İCRAAT VE AMELİYYELERİ KUR'AN PENCERESİNDEN BAKARSAK ASLA YANILMA PAYIMIZ OLMAZ.NİTEKİM BUGÜNE KADAR HİÇ YANILMADIM.TECRÜBELERİM %100 İSABET ETMİŞTİR.ASLA KAHİN VEYA MÜNECCİM DE DEĞİLİMDİR.ÇÜNKÜ BEN HERŞEYİ ALLAH VE RESULÜNE ARZ EDERİM. EĞER YAPILANLAR KUR'AN VE SÜNNETE UYUYORSA ALIP BAŞIMA KOYARIM.AKSİ TAKDİRDE BABAMIN PARTİSİ BİLE OLSA ASLA ONU TERCİH ETMEM.
UNUTMA Kİ BİR PARTİYE OY VERİRKEN ALLAH KATINDA ÜZERİMİZE MESULİYETİDE BERABERİNDE ALACAĞIMIZI DA UNUTMAYALIM.ZİRA BİAT EDİLEN KİMSENİN YAPTIKLARINDAN BİAT EDEN DE MESULDÜR.İŞTE SANA BİR NASİHATIM OLSUN Kİ TEFEKKÜRSÜZ YAPILAN HER İŞİN SONU KARANLIKTIR VESSELAM...
Isikveren
01-12-2014, 07:26
Siz abd'yi israili ne kadarda gözünüzde büyütüyorsunuz ya ( elbette bütün olub bitenlerde parmakları var )
Ama Allah aşkına bir her amerikaya giden başbakanı, hemen abd getirdi falan filan yorumlarından vaz geçin
Bir cemaat var bilirsin o cemmatın lideri amerikayı kendisine mekan olarak tutmuş ona ne diyeceksin
Biz müslümanlar ne kadarda safız ya, Allah aşkına biraz uyanık olun, hemen herşeye sazan gibi atlamayın.
Niyetim kimseyi küçümsemek aşalamak degildir, eger öyle anlaşılıyor ise şimdiden özür dilerim.
MEÇHUL ADAM
01-12-2014, 09:33
Siz abd'yi israili ne kadarda gözünüzde büyütüyorsunuz ya ( elbette bütün olub bitenlerde parmakları var )
Ama Allah aşkına bir her amerikaya giden başbakanı, hemen abd getirdi falan filan yorumlarından vaz geçin
Bir cemaat var bilirsin o cemmatın lideri amerikayı kendisine mekan olarak tutmuş ona ne diyeceksin
Biz müslümanlar ne kadarda safız ya, Allah aşkına biraz uyanık olun, hemen herşeye sazan gibi atlamayın.
Niyetim kimseyi küçümsemek aşalamak degildir, eger öyle anlaşılıyor ise şimdiden özür dilerim.
Rahmetli Erbakan hiç ABD'ye gitmiş midir?Peki Tayyip Bey niye oraya daha AKP kurulmadan gitti?.Puşt'un (ABD eski başkanı) yanına varıp basına kapalı neler konuşulduğunu kimse ona sormadı.Bunun cevabını verebilir misin şimdi?..
Merak etme!.Ne ABD'den ne İsrail'den ne de AB ülkelerinden korkarız.Maksadımız bu kafir ülkelerin uşaklığını yapmaması için her zaman uyarıda bulunuyoruz.Asıl gayemizde budur...
Isikveren
01-12-2014, 11:20
Tabii canım Rahmetli erbakan hoca hiç gidermi amerikaya, hemde 3 kere gitmiştir amerikaya
eee gittiyse ne olmuş yani, hemen amerikan uşagımı oldu, tövbe tövbe
Birde gizli gizli ne konuşmuşlar diyorsun, oldu olası bari açıl açık meydanda konuşsalardı degilmi, kapalı kapılar arkasında konuşmakla ayıp etmişler yani
Arkadaşım yazdıklarındanda anladıgım kadar, ne sen nede ben siyasetten anlıyoruz, bırak anlıyanlar yapsın, anlamadıgımız işlere ne diye burnumuzu sokmaya çalışiyoruz anlamış degilim
Herkez bildigi işi yapsın
Burada Ayetlerle Hadislerle misal vermeye kalkışmasan iyi edersin
Osmanlı devletinde padişahlar hacca gitmemiştir, senin mantıgına göre nasıl olurda Farz olan bir ibadet terk yada yerine getirilmemiştir degilmi
Osmanlı devletinde evlat ve kardeş katli yaşanmıştır, neden ?
Öyle gelişi güzel ve basit Hz. Ömer'den misaller vermek kolay
Koskoca cıhan padişahları bunları bilmiyorlardımıda böyle yapmak zorunda kaldılar
Lütfen herkes bildigi işi yapsın
Nasıl yarım doktor insanı canından ederse, yarım hocada dinden imandan eder. UNUTMA.
HRNRSTOZN
03-11-2014, 19:50
Büyük Türk Kudretini Gösterdi.
Mehmet M.K
03-12-2014, 01:15
Secilmis Bir Basbakanin Arkasinda durmak lazim kim olursa olsun.
onlarin da hatasi olabilir , bizler siradan insanlariz saygi göstermeliyiz
Bizler ne onlarin makamina gelebiliriz nede yaptiklarini yapabiliz
Hata olarak gördügümüz aslinda isin icinde is varsa bize hataliymis
gözükenler DEVLET ve MILLET adina HATASIZ seylerdir.
Gelmis gecmis devlet büyüklerinin hepisini iyi veya kö.. halleri olmustur
Ama ALLAH yolunda olan agzindan Zikri Düsürmiyen Delikanlinin DELIKANLISI
Basbakanimiza Dua edin ALLAH isini Rast getirsin-
TunayAydogan
06-20-2014, 15:58
İsrail karşılıksız hiçbirşey yapmaz . Çünkü onları soyu ticarete dayalı ve ticaretle ugrasıyorsan bir hamle yapacaksan bunun kar zarar oranını düşünürsün. Eğer israil özür dilediyse ya minimum zararını ya da ne kadar kar edeğini düşünmüştür
Mehmet M.K
07-08-2014, 05:07
yakinda Tazminatlari alinca duyabilirsin
replikim
02-15-2015, 17:08
İsraile kimse Özür diletemez iken Tc Hükümeti bir ilki başarmıştır ki Tc tarihinde de bu ilktir..
Tc Hükümet güçlü ve başarılı olamasaydı İsrail de pkk da Bdp de DİZ ÇÖKMEZLERDİ.
AYNEN KATILIYORUM
MEÇHUL ADAM
02-15-2015, 23:41
İSRAİL'E DİZ ÇÖKTÜRÜLMEDİ, MİLLETE ÖYLE ALGILANDIRILDI.UYUMA AYAKTA!..ARKA PERDELERİ DE Bİ ZAHMET ARALA DA GÖR HAKİKATLERİ!..
SIKI DUR ŞİMDİ!BAZI ŞEYLERİ AÇIKLAYACAĞIM SANA...
ABD Başkanı B. Obama; Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’dan, İsrail ne yaparsa yapsın, ne kadar ağır devlet terörü işlerse işlesin, Filistinlilerin kesinlikle İsrail’e karşı direnmemelerini istiyor.
Tayyip Erdoğan başbakan iken soluğu Mısır’da alıyor. “Bu ne biçim adalet, bugün onlara, yarın bize, öleceksek adam gibi ölelim…” türünden çıkışlar ve sızlanmalarla güya içini bastırıyor,böylelikle müslümanların gazını alıyor. Gazze bombalandığı sıralarda Ahmet Davutoğlunu, başbakan olmadan önce onu Gazze’ye gönderiyor.
Davutoğlu, orada hüngür hüngür ağlıyor. İsrail, aynı saatlerde bombardımana devam ediyor. Tabii bu arada Davutoğlu’nun gözyaşları da manşetleri süslüyor.
Davutoğlu , gözyaşlarıyla sanki bir şeylerin üstünü örtüyor. Meğer bunlar, İsrail’i koruyup kollamak üzere Malatya-Kürecik füze savunma sistemini Amerika’ya tahsis etmemişler sadece... İsrail ile gizli anlaşmalar da yapmışlar! Artık bundan sonrasını sen sor ve sorgula...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s480x480/10978663_327549734104286_3152078041507081666_n.jpg ?oh=76a0ddd8f8e15b498e9ee13fe327f5a5&oe=5553255B&__gda__=1435684070_370cc9ee052dee52fae3ce2eb2d3ec1 f
Bu resme de iyi bak, bunlar montaj olduğunu söylüyorsan ispatlamalısın...
İsrail hakkında sana bir şey sormayacağım.Sadece şu sorularıma cevap ver: Bu,PKK hakkında olacaktır.
1- Millete yutturulan, sözde barış süreci içinde Doğu İllerimizde asker ve polisin eli niçin çektirildi?
2- PKK, silahlarını bıraktı mı bırakmadı mı?Bıraktılarsa nerelere bıraktılar, kime teslim ettiler?PKK, dağlardan çekildi mi çekilmedi mi?.
3- Yüksek Seçim Kurulu; neden bilerek PKK'yı açıkça destekleyen HDP'lileri bildikleri halde, onları niye milletvekili adayı gösteriyor?.Niye bunları sorgulamıyorlar?
4-PKK'lı hainler, Doğu'da ki askeri kışlalarımızın önünde molotof gösterisi yaparken neden onlara müdahele ettirilmiyor?
5-PKK’nın Şengal siyaseti ne anlama geliyor?
6-Suriye'de 450 bin sünni müslüman öldürüldü.Buna göre mesele Kobani'(Ayn-el Arab)ye gelince neden türkiye de dahil, ABD ve diğer Nato ülkeleri;PKK'nın ve onun yan örgütlerine silah ve lojistik destek sağlandı?Öldürülen sünni müslümanların hesabı sorulmazken,Kobani neden bu kadar önemli idi?
7-PKK'nın merkez üssü Kandil neden hâla ayaktadır?Neden oralar bombalanmıyor?
8- Şu sıraları İsrail ve Almanya PKK ve onun diğer yan örgütlerini silah eğitimi verirken hükümetimiz niçin sessiz kalıyor?Bunun akibeti ne olur sence?
Evet, şimdilik bu sorular sana yeter.Biraz ağır oldu ama sen sürü psikolojine yakalandığın için sorgulama yeteneğini çoktaan yitirmişsin.herşeyi güllük gülistanlık olarak görüyorsun.Her seferinde ben "sorgulayın ve artık gizlenen perdeleri aralayın!" diye defalarca herkesi uyarıyorum.Siyasette cambaz olmazsan birilerine yem olur veya rüzgarın savurduğu yapraklar gibi her tarafa savrulursun.
Bak ben senin ufkunu açmak istedim.Belki sen bu tecrübelerime dayanarak sorduğum bu sorularımı es geçip yine bildiğini okuyacaksan seninle boşa vakit harcamak istemiyorum.
Senden acele cevap bekliyorum..
FÎ EMANİLLAH...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.