Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYE SAMANYOLU'NUN FARKINA VARDI
Sukut-u Hayal
05-05-2008, 21:57
Bu şiir bizim için yazıldı
Bir dünya kanalı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Samanyolu yayın grubu yaptığı yayıncılıkla 7 den 70 herkesin beğenisini kazandı.
Yayıncılık anlayışı ile Türk televizyonculuğuna yeni bir soluk getiren Samanyolu yayın grubunun Türkiye sevdası izleyicilerinin dikkatinden kaçmıyor.
İşte Kırşehir'den bir Samanyolu izleyicisinin duygularını dizelere döktüğü 'SAMANYOLU' şiiri:
SAMANYOLU
Samanyolu verir doğru haberi doğru sözü
Programları eğitir bilgilendirir bizi
Eğitimde Türkiye’nin gören gözü
Gülen yüzlüler Samanyolu Haber Kanalı'nda
Yurtseven ekibi konuları araştırır
İnsanların fikirlerini alır soruşturur
Türkiye’yi Ayaklı Mikrofon'da konuşturur
Kendimizi görürüz Samanyolu Haber Kanalı'nda
Seyrederiz dünyayı Türkiye’yi bütün illeri
Kimse Yok Mu yardım yapar boş çevirmez elleri
Türkçe maratonu Türkçe'ye çevirir bütün dilleri
Dünyayı tanırız Samanyolu Haber Kanalı'nda
Zaman zaman acı habere gözyaşı
Askerimiz dolaşır,Cudi,Kandil,dağı,taşı
Sağlık,eğitim,birlik her şeyin başı
Tek Türkiye Samanyolu Kanalı'nda
Samanyolu dünyaya Ayna tuttu
Pehlivan şehirlerde köylerde haber yaptı
Seçmen Taksi'ye minnettar Gebze Harem hattı
Sorunlarımız anlatılır Samanyolu Haber Kanalı'nda
SAMANYOLUHABER
Hıfz-ı lisan
05-05-2008, 22:00
Bazıları nekadar dirensede kabullenmemek için...... :-* saolun +..
tayyipleyiz
05-05-2008, 22:02
Bu güzel paylaşım, yazanın gönül dünyasındaki namütenahi eşsizliği sergiler nitelikte... Teşekkürler...+1 :)
çok doğru. çok şükür ki geçte olsa kaliteli yayıncılık önemini kazanıyor.olayları saptırmadan nakletmenin,gerçekleri tüm yanlarıyla gözler önüne sermenin,boş ve anlamsız yayınlardan kaçınmanın farkı bu olsa gerek.. Allah utandırmasın İnşallah..
Gercekleri Görelim
05-05-2008, 22:04
Bir dünya kanalı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Samanyolu yayın grubu yaptığı yayıncılıkla 7 den 70 herkesin beğenisini kazandı.
Yayıncılık anlayışı ile Türk televizyonculuğuna yeni bir soluk getiren Samanyolu yayın grubunun Türkiye sevdası izleyicilerinin dikkatinden kaçmıyor.
İşte Kırşehir'den bir Samanyolu izleyicisinin duygularını dizelere döktüğü 'SAMANYOLU' şiiri:
SAMANYOLU
Kardesim Burasi Haber Bölümü, Siir bölümüne ekleseniz daha uygun olmaz mi?,
oguzdesouza
05-05-2008, 22:10
Ben hala Türkiye'nin Samanyolu'nun farkına vardığına inanmıyorum.Türkiye'de ne yazık ki muhafazakar diyebileceğimiz bazı ailelerin bile evlerinde Kanal D gibi kanallar daha ağırlıkta izleniyor...
2 günde bir Kemal Sunal filmi yayınlamasalar..
Miladı dolmuş aynı yabancı filmleri tekrar tekrar sunmasalar..
Karamel programının oldukça kalitesiz formatı değiştirseler..
Programlarına kendi sinema & dizi oyuncalarını konuk etseler..
Daha mı güzel olacak ne ?
Sukut-u Hayal
05-05-2008, 22:18
SAMANYOLU
Kardesim Burasi Haber Bölümü, Siir bölümüne ekleseniz daha uygun olmaz mi?,
iyi ki buraya koymusum ;D
Duygu'Seli~
05-05-2008, 22:20
(+) :) diğerlerine kıyasla güzel bir kanal..Ama her kanal gibi çok büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum..Haberler konusunda her kanal taraflı davranıyor benc..Her kanal mutlaka kendi fikirlerine doğru düşen kişileri daha fazla savunuyor..Ülkemizde tarafsız haberciliği başaran pek kanal olduğunu düşünmüyorum..Ama yinede diğerlerine oranla seviyeli ve güzel programları olduğunu düşünüyorum..Daha da gelişir dilerim..!!
Gercekleri Görelim
05-05-2008, 22:23
(+) :) diğerlerine kıyasla güzel bir kanal..Ama her kanal gibi çok büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum..Haberler konusunda her kanal taraflı diye düşünüyorum..Her kanal mutlaka kendi fikirlerine doğru düşen kişileri daha fazla savunuyor..Ülkemizde tarafsız haberciliği başaran pek kanal olduğunu düşünmüyorum..Ama yinede diğerlerine oranla seviyeli ve güzel programları olduğunu düşünüyorum..Daha da gelişir dilerim..!!
Duyguseli hanim Bende Haber Bölümüne TV5 ile alakali siir eklersem yanlis mi olur ;)
Duygu'Seli~
05-05-2008, 22:27
(+) :) diğerlerine kıyasla güzel bir kanal..Ama her kanal gibi çok büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum..Haberler konusunda her kanal taraflı diye düşünüyorum..Her kanal mutlaka kendi fikirlerine doğru düşen kişileri daha fazla savunuyor..Ülkemizde tarafsız haberciliği başaran pek kanal olduğunu düşünmüyorum..Ama yinede diğerlerine oranla seviyeli ve güzel programları olduğunu düşünüyorum..Daha da gelişir dilerim..!!
Duyguseli hanim Bende Haber Bölümüne TV5 ile alakali siir eklersem yanlis mi olur ;)
Güzel kardeşim..Bu haber amaçlı açılmış.. Haber niteliği ve değeri taşıyorsa neden olmasın..Ayrıca konuyu açan arkadaşımız lütfen kaynak gösterelim..Kaynağı olmayan haberler eklemeyelim olur mu..?
Ben hala Türkiye'nin Samanyolu'nun farkına vardığına inanmıyorum.Türkiye'de ne yazık ki muhafazakar diyebileceğimiz bazı ailelerin bile evlerinde Kanal D gibi kanallar daha ağırlıkta izleniyor...
[b]
Onlara muhafazakar diyemeyiz..dememeliyiz
Onlar kendilerini o şekilde nitelendirebilirler..devam etsinler aldanmaya
Bana kapıları kapatmak, geleceğimi karartmak için çalışanların şakşakçılarına prim veren kişilerle, aynı kefeye konulmak rahatsız ediyor beni..
tayyipleyiz
05-05-2008, 22:35
Tarafsızlık, neye göre tarafsızlık... Bizler de bişeylerin tarafı değilmiyiz. Taraf olunanlar, ülke adına, millet adına, istikbal adına katmadeğer ise; bunun tarafı hakkaniyettir, bence... Tarafsız yayın olduğu gibi vermek, istediğini cımbızla çekmemek ise bu konuda fikir bütünlüğü muhakkak olsa gerek. Amma taraf olunacak şeyler, belli bir sorumluluk yüklenmiş bir medya anlayışı ise taraf olmak, hakkaniyet adına bunu yapmak, belki de en büyük tarafsızlıktır, sanırım... ;) :)
Müntesip
05-05-2008, 22:36
toplumumuzun dogru ve kaliteli haberlere,bilinçlendirici programlara,eğitici yayınlara ekmek'ten ve su'dan daha fazla muhtaç oldugu şu günlerde samanyolu haber kanalının eda ettiği misyon itibarıyla üzerine düşen çok vazife var.RABBİM yar ve yardımcıları olsun.paylaşım için cok teşekkür ederim.
Gercekleri Görelim
05-05-2008, 22:46
Güzel kardeşim..Bu haber amaçlı açılmış.. Haber niteliği ve değeri taşıyorsa neden olmasın..Ayrıca konuyu açan arkadaşımız lütfen kaynak gösterelim..Kaynağı olmayan haberler eklemeyelim olur mu..?
Duyguseli hanim benim bildigim kadari ile gazetede veya Tv deki haberler buraya eklenir yoksa gazete kösesindeki siirler veya kisisel haberler degil yanlis mi biliyorum
Gerçekleri Görelim kendini neden ezik bölük pörçük hissediyorsun, sen de ekle görelim, aferin diyelim. Yöneticiler kuralları biliyordur herhalde, canın sıkılmasın
Duygu'Seli~
05-05-2008, 22:50
Onlara muhafazakar diyemeyiz..dememeliyiz
Onlar kendilerini o şekilde nitelendirebilirler..devam etsinler aldanmaya
Bana kapıları kapatmak, geleceğimi karartmak için çalışanların şakşakçılarına prim veren kişilerle, aynı kefeye konulmak rahatsız ediyor beni..
İşte buna katılmıyorum..Ben Kanallara değil Kanalların verdiği yayınlara bakarım..Bu aldanmak değil bilinçli bir izleyici demektir.. :-* misal bu gün kanal D'de güzel bir belgesel vardır oturur izlerim,samanyolunda güzel bir program vardır onu izlerim..Kanalları çevirirken bir haber gözüme takılır atv yada show tv diye bakmam..Haberin kendisine bakarım..Amaç şakşakçılara prim vermek değil zevk aldığım şeyleri izlemektir..Buda kişisel görüşüm ve bunun için kimse beni eleştiremez..Ben aldandığımı düşünmüyorum..Herşeye aklım eriyor çok şükür ve hangi yayının daha faydalı ve güzel olduğuna karar verebilirm..
Gercekleri Görelim
05-05-2008, 22:52
Gerçekleri Görelim kendini neden ezik bölük pörçük hissediyorsun, sen de ekle görelim, aferin diyelim. Yöneticiler kuralları biliyordur herhalde, canın sıkılmasın
nedemn dedigin gibi hissedeyim ki kendimi sadece biz muhalifler haric akp yi benimseyen üyelerinde kurallara uymasi gerektigini hatirlatiyorum
nedemn dedigin gibi hissedeyim ki kendimi sadece biz muhalifler haric akp yi benimseyen üyelerinde kurallara uymasi gerektigini hatirlatiyorum
Sen işine bak, herkes işine baksın. ;)
Duygu'Seli~
05-05-2008, 22:53
Duyguseli hanim benim bildigim kadari ile gazetede veya Tv deki haberler buraya eklenir yoksa gazete kösesindeki siirler veya kisisel haberler degil yanlis mi biliyorum
Haber haberdir..Gazetenin köşesinde yada başında olsun hiç farketmez..Ayrıca bu kişisel bir haber değil çünkü konuyu açan arkadaşımız kendisine ait bir şiiri yada haberi paylaşmamış öyle değil mi..? ;) Lütfen konuyu açan arkadaşı eleştirmeyelim..Açılan konuya varsa eleştirimiz yapalım..Arkadaşımız haberi paylaşmış sadece..
İşte buna katılmıyorum..Ben Kanallara değil Kanalların verdiği yayınlara bakarım..Bu aldanmak değil bilinçli bir izleyici demektir.. :-* misal bu gün kanal D'de güzel bir belgesel vardır oturur izlerim,samanyolunda güzel bir program vardır onu izlerim..Kanalları çevirirken bir haber gözüme takılır atv yada show tv diye bakmam..Haberin kendisine bakarım..Amaç şakşakçılara prim vermek değil zevk aldığım şeyleri izlemektir..Buda kişisel görüşüm ve bunun için kimse beni eleştiremez..Ben aldandığımı düşünmüyorum..Herşeye aklım eriyor çok şükür ve hangi yayının daha faydalı ve güzel olduğuna karar verebilirm..
Bilinçli bir izleyici olabilirsiniz fakat bilinçsiz bir tüketicisiniz..
Necip Fazil
05-05-2008, 23:07
Samanyolu'na iki satırda biz yazalımda, nesir yerine bizim şiirlerimizi yayınlasın 8)
Samanyolu her övgüyü hak ediyor, ailece korkmadan, çekinmeden ekran başında izlenecek TEK kanal.
VesseLam
Duygu'Seli~
05-05-2008, 23:17
Bilinçli bir izleyici olabilirsiniz fakat bilinçsiz bir tüketicisiniz..
Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Güzel kardeşim tüketim nesil üretme erezyonumudur veya zihin yeşertme carkımıdır . Sizin bilinçlik atfettiklerinize karşı birilerin yüzeysel kalmasındaki norm sizin korteksinizdeki anlayışmıdır anlamış değilim baz aldığımız referans noktalarımız sizin bilinç dünyasımıdır , bilmek için sizimi bulmak gerek sevgilerimle
Gülümseme..
[Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Hakkınızdaki zannım böyle..
Dileğimi gerçekleştirirken anlık hislere göre hareket etmem, getirisini-götürüsünü hesaplarım (Bana ve Karşımdakine) Karşımdaki, Benim Karşımda duruyor ise tavrımı koyarım..Bende ki bilinç(sizlik)de bu şekilde..
Vesselam..
Duygu'Seli~
05-05-2008, 23:47
[Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Hakkınızdaki zannım böyle..
Dileğimi gerçekleştirirken anlık hislere göre hareket etmem, getirisini-götürüsünü hesaplarım (Bana ve Karşımdakine) Karşımdaki, Benim Karşımda duruyor ise tavrımı koyarım..Bende ki bilinç(sizlik)de bu şekilde..
Vesselam..
;) Çok iyi tanımadığınız bir insan hakında hemen zanna kapılmayın bence..Kimin daha mümin,kimin daha günahkar olduğunu yalnız Allah bilir..Diledğim kanalı izlediğim için küfre girdiğimi zannetmiyorum..Mesele kanal değil,kanalda yayınlananlardır..Fikrime ve değerlerime ters olanı izlemem..Bunu size açıklamak zorunda zaten değilim.. ;) ben karşımdaki karşımda durduğu için tavrımı koymam..Bilakis fikirlere saygı duyulması gerektiği taraftarıyım..Değerlerime saygısızlık edlirse ancak karşısında dururum..Onun dışında sonuna kadar fikirlerimi savunur,insanların fikirlerinede ayrıca saygı duyarım.. ;) Hakkımda zanna kapılmışsınız..Her zaman derim; kim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbim on mislini ona versin.. :-*
;) Çok iyi tanımadığınız bir insan hakında hemen zanna kapılmayın bence..Kimin daha mümin,kimin daha günahkar olduğunu yalnız Allah bilir..Diledğim kanalı izlediğim için küfre girdiğimi zannetmiyorum..Mesele kanal değil,kanalda yayınlananlardır..Fikrime ve değerlerime ters olanı izlemem..Bunu size açıklamak zorunda zaten değilim.. ;) ben karşımdaki karşımda durduğu için tavrımı koymam..Bilakis fikirlere saygı duyulması gerektiği taraftarıyım..Değerlerime saygısızlık edlirse ancak karşısında dururum..Onun dışında sonuna kadar fikirlerimi savunur,insanların fikirlerinede ayrıca saygı duyarım.. ;) Hakkımda zanna kapılmışsınız..Her zaman derim; kim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbim on mislini ona versin.. :-*
[b]
Nokta(m)
Hayy Allah !
Gülümseme
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.