fatih kısaparmak balon baskılı balon Türkiyede Kadın Aday Sorunu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyede Kadın Aday Sorunu

Fahrenheit
07-09-2007, 15:54
Türkiyedeki Kadın Adayların Az Olmasına Karşı Bakış Açınızı merak ettim?

Hasan ERBEK
07-09-2007, 17:33
yeterlilik önemli.hizmet yapan biri olsun cinsiyet önemli değil.

akzeinebu
07-09-2007, 19:30
arkadaşlar bir bayan olarak yeterlilik önemlidir diyorum bayan erkek farketmez yanlız milletvekilliği konusunda yeterli bayanların önü açılmalıdır diye düşünüyorum ayrıca şunuda paylaşıyım bir bayanım ama bayan bir başbakan yada cumhurbaşkanı olmasını istemem çünkü her ne kadar yeterlide olsa duygusal açıdan bu sorumlulukları kaldıramayacağını düşünüyorum bir bayanın!

merve
07-09-2007, 20:07
Önemli olan Cinsiyet Değil, Adayın Yeterliliği

bencede duygusal açıdan kesinlikle bir bayan bu tür görevlere gelmemesi daha iyi...

yani ben sayın Tayyip Erdoğan yerinde olsam Baykalın konusmalarını dinledikten sonra kafayı yerdim gidip saçını başını yolardım :D :D

akzeinebu
07-09-2007, 20:22
HATTA ŞUNUDAA EKLİYELİM AĞZINI CAAAAART DİYE ORTADAN İKİYE AYIRIRDIM ;D

pRoff
07-09-2007, 20:44
Aslında kadın adaylar konusunda belitmek isterim ki listeler hazılanırken sandiviç modeli yani bi kadın bi erkek olmasını isterim.Fakat bu kadar donanımlı kadınlarmız çok az öncelikle partilerin kadın kolları bayan siyasetçi yetiştirme konusunda çalışmalar yapmalı.Ve bi erkek olarak tüm kalbimle inanıyorum ki kadınlar erkeklerden daha iyi siyasetçi olur.Sonuçta evin reisi kadındır canım ;)

akzeinebu
07-09-2007, 20:49
YAA KATILIYORUM VALLA BİZİM MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ GELDİ BENİM HAZIRLADIIĞIM SUNDUĞUM KONUŞMA 15DK SÜRDÜ ONUNKİSİ 3 DK ;D MİLLET SORDU HANGİNİZ MİLLETVEKİLİSİNİZ DİYE ÇOK KOMİKTİ ;D ZATEN BANA TEŞKİLATIN GÜLÜ DİYORLAR ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN HER YERDE BİTİYORUM ;D

pRoff
07-09-2007, 21:02
YAA KATILIYORUM VALLA BİZİM MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ GELDİ BENİM HAZIRLADIIĞIM SUNDUĞUM KONUŞMA 15DK SÜRDÜ ONUNKİSİ 3 DK ;D MİLLET SORDU HANGİNİZ MİLLETVEKİLİSİNİZ DİYE ÇOK KOMİKTİ ;D ZATEN BANA TEŞKİLATIN GÜLÜ DİYORLAR ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN HER YERDE BİTİYORUM ;D

Vay bende sana forumun gülü deyivereyim artıkın ;)
Bayanların yaşı sorulmaz derler ama yaşınız kaç ? hangi tarihli seçimlerde miting meydanlarındasınız ? ;)

MEHMET ZAHİT
07-09-2007, 21:39
YETERLİLİK ÖNEMLİDİR ..HERŞEYDNE ÖNCE HALKI TEMSİL EDİCEK OLAN KŞİNİN HALKINI İİ BİLMESİ GREKİR..BUNUN ERKEK YADA KADIN OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL...EĞER KADIN DAHA İYİ YAPICAKSA ADAYIN KADIN ,ERKEK DAHA İYİ YAPICAKSA ADAYIN ERKEK OLMASI EN DOĞRUSUDUR ..BENCE.!

akzeinebu
07-09-2007, 22:13

Bayanların yaşı sorulmaz derler ama yaşınız kaç ? hangi tarihli seçimlerde miting meydanlarındasınız ? ;)

20 yaşındayım vallaa ben 5 yaşından beri miting meydanlarındayım :D tabi başka partiydi şimdide o partiye saygı duyuyorum ama kızıyorum birasçık refahın devamı saadet partisi neyse valla resimler bölümünde resimlerimiz koydum bak istersen neler yapıyoz görürsün 8)

Esra KAÇ
07-09-2007, 23:18
Kadın yada erkek değil önemli olan üzerine düşen görevin hakkını verebilmek

pRoff
07-10-2007, 01:12

20 yaşındayım vallaa ben 5 yaşından beri miting meydanlarındayım :D tabi başka partiydi şimdide o partiye saygı duyuyorum ama kızıyorum birasçık refahın devamı saadet partisi neyse valla resimler bölümünde resimlerimiz koydum bak istersen neler yapıyoz görürsün 8)

Seni de bu gidişle bi daha ki seçimlerde görücez sanırım tabi erken seçim olmazsa ;D

unnamed
07-14-2007, 22:33
kadın kolları aktif görevlerde ve aile gibi konularda daha iyi hizmet veriyorlar benim gözlemim bu ama başbakanlık gibi ağır bi yükü kaldırcaklarını zannetmiyorum....elbet aday olmalarını isterim çünkü bayanlar sorunlara daha açık gözle bakabilyorlar yada ayrıntısıyla....

adnanyüce
07-15-2007, 04:45
bacılarım alınmayın ama gercekten kadınlar sıyasetı bılmıyor ve sıyasette kadınlar ıcın degıl..(istısnalar kaıdeyı bozmaz] yanı su sıyaset aranesınde secımlere yaklasırken daha cok anladım..koylerde ılcelerde calısmak kosturmak zor ve bunu yapamıyorlar..goren bırı olarak soyluyorum:):)
ama kadınlarda olmadan olmaz..bu sayı yeter bence:)

serkan yücel
08-12-2007, 01:51
BEN İNANİYORUMKİ İLERİDE AK PARTİYİ KADINLAR YÖN VERECEK^...
ZATEN EN SİYASETÇİ BAYANLAR BİZİMLE BUNA ÖRNEK OLARAK ( NİMET ÇUBUKÇU ) YU
VEREBİLİRİZ...
İNANİN AKPARTİNİN GELECEĞİNDE BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALACAĞINA İNANIYORUM..
VE AKPARTİNİN GELECEĞİNDE YANAN BİR IŞIK^^
ZATEN DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE AKPARTİ KADINKOLLARIMIZ HİÇ TARTIŞILMAZ...
ONLAR MECLİSTE OLAMASALARDA İNANIN YANIMIZDALAR ?

polattt
01-10-2009, 03:48
Peki bayan adayları desteklemek, onlara değer verdiğimizi gösterebilmek adına neler yapılabilir.
Yerel seçimlerde il merkezleri bazında kaç tane aday adayı var biliyor musunuz ?
Ben bir tane biliyorum, lütfen başka bilenler varsa onlarda yazsınlar.
Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Sevda Karaali ŞİRECİ, kendisi Ankara'da bulunan Avrupanın 2. büyük Gösteri MErkezi olan Anadolu Gsöteri ve Kongre Merkezi'nin işletmecisi. arkadaşların çoğu yeterlilikten yana olduklarını söylüyorlar. Ben yeterli olduğuna inanıyorum, tanımak isteyenlere www.sevdasireci.com (http://www.sevdasireci.com)
Yorumlarınızı bekliyorum.

politikaci
03-30-2009, 15:09
"Kadın adaylar daha fazla olabilirdi"

Neyse birgün gelecek Türkiye'de ikinci kadın başbakan olacak merak etmeyin.(H)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:11
önemli olan hizmet yapmayın bide cinsiyet ayrımı yapmayalım

politikaci
03-30-2009, 15:12
"Türkiyede Kadın Adaya İhtiyaç Yok" bu şıkkı işaretleyenleri merak ettim doğrusu.

Beyazgülüm
03-30-2009, 15:14
Türkiye En Az Her İlden Kadın Aday Çıkarsın şıkkını kullandım

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:15
"Türkiyede Kadın Adaya İhtiyaç Yok" bu şıkkı işaretleyenleri merak ettim doğrusu.

kadın ayday çoğunlukta olmalı diyenleriin zıt mantığı biri 2 biri 3 işte denkler

politikaci
03-30-2009, 15:16
kadın ayday çoğunlukta olmalı diyenleriin zıt mantığı biri 2 biri 3 işte denkler

Haklısın.zaten bayan siyasetçiler duygusal olmazlar.Genelde hani "erkek gibi kız" denilen tarzdan. şahsen bana öyle diyorlar :D

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:19
Haklısın.zaten bayan siyasetçiler duygusal olmazlar.Genelde hani "erkek gibi kız" denilen tarzdan. şahsen bana öyle diyorlar :D

doğrudur ama işini yapabiliyorsa cinsiyet önemli değil hizmet önemli olan

LeyaL
03-30-2009, 17:35
Bence kadın adaya ihtiyaç yok...

ÇİLE
06-06-2009, 21:08
yok kadın aday fazla olmalı,yok az olmalı,yok her ilden bir tane kadın milletvekili olmalı..falan filan..ne saçma şeyler bunlar!!!
işte ayrımcılığın daniskası bunlardır!!
adayın erkek ve kadın olduğuna bakmaksızın sadece 'insan' olarak bakabiliyor musun işte bütün mesele bu!

ondan sonra isterse bütün milletvekilleri erkek olur isterse hepsi kadın...ne var bunda?