fatih kısaparmak balon baskılı balon Üç boyutlu internet bir yıl içinde geliyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üç boyutlu internet bir yıl içinde geliyor

NS
04-13-2009, 18:46
Üç boyutlu internet yakında bir tık ötede olacak. Bu yeni hizmetle, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde yeni çevreler kurgulanabilecek, üç boyutlu sohbet odaları ve yeni tür bağlantılar geliştirilecek.

Daily Science'ın haberine göre, teknoloji ve internet hizmetleri üreten Khronos Grup, bir süredir internet için üç boyutlu standart altyapı oluştrulma çalışması yürütüyor. Bu amaçla oluşturulan konsorsiyuma son olaark Mozilla’nın yaratıcısı Firefox da katıldı. Firefox’un katılımından sonra çalışmalar hız kazandı. Khronos Grup, genel kullanıma yönelik ilk versiyonun bir yıl içinde hizmete girmesinin hedeflendiğini açıkladı. http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/%C4%B0nternet/090326-%20second%20life.widec.jpg
Mozilla’nın teknolojik altyapı mühendislerinden Vladimir Vukucevic, artık üç boyutlu internet için zamanın geldiğini söyledi. Vukucevic, “İnsanlar her geçen gün internette daha çok şey yapıyor. İnterneti üçüncü boyutu eklemek yeni tür internet bağlantılarını mümkün kılacağı gibi pek çok yeni kullanıcıyı da internete çekecektir” dedi.
ÜÇ BOYUTLU SOHBET ODALARI
İnternetin üç boyutlu hale gelmesiyle birlikte ‘Second Life’ gibi internet üzerinden oynanan oyunlarda ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde üç boyutlu yeni çevreler kurgulanabilecek. Üç boyutlu sohbet odaları da öngörülen diğer gelişmeler arasında.

İnternetin üçüncü boyuta taşınmasıyla birlikte geliştirilecek yeniliklerin, kullanıcı sayısının artmasına neden olması bekleniyor.

Feride
04-13-2009, 18:51
bana pek hayra alamet gelmedi lakin:) göreceğiz..teknoloji durmuyor tabi yerinde ilerliyor devamlı..teşekkürler paylaşım için..

Feride
04-13-2009, 19:10
abi senin monitör kabloyla değil gönül bağıyla bağlanmıs :P::w::hihi2:

:):)abi değil kardeşim abla diyeceksin:)

NS
04-13-2009, 19:14
:):)abi değil kardeşim abla diyeceksin:)

abla insan sessiz sakin söyler :) rezil olduk foruma:P:;D

Feride
04-13-2009, 19:16
abla insan sessiz sakin söyler :) rezil olduk foruma:P:;D

peki sessiz söylerim bir dahaki sefere..:) merak etme..bişey olmaz hem kime rezil olacaksın ki.. ben de bilmesem ben de erkek sanırım muhtemelen: ) çağrıştırma o yönde zira..

Feride
04-13-2009, 19:20
abla kınama beni benim gibi olursun :D

unutturma bu sözüne bi artı vericem..:) doğru yani kınamanın önemini güzel izah etmişin:güzel: