Orijinalini görmek için tıklayınız : Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Benide_Kapatın
09-21-2007, 01:14
[b][i]*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri
*Kurtlar Vadisi, Deliyürek vs. gibi eğitim amaçlı dizilerin cd.leri
*Muştu, levye, sopa,falaka
*Ruhsatsız tabanca, bıçak
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
*Çay ve çaya atılacak karbonat
*İnternette forumlarda sağa sola laf yetiştirecek birkaç eleman
*"Nasıl provakatör olunur" el kitabı
*Cenazelerde atılacak slogan listesi broşürü
*Linç ve kavga dövüş eylem planı çizelgesi
kayısıkentli44
09-21-2007, 01:15
way hocam yine döktürmüşün..bu arada hoşgeldin yaaa..ne zamandır nerelerdeydin sen??
Benide_Kapatın
09-21-2007, 01:18
way hocam yine döktürmüşün..bu arada hoşgeldin yaaa..ne zamandır nerelerdeydin sen??
Hoşgördüm kardeşim malum okullar açıldı. Ramazan da başladı sanal hayata mola verdik biraz. Arasıra uğrarım tabi ki yine.. Muhabbetle ve sevgi ile kal..
kayısıkentli44
09-21-2007, 01:20
Hoşgördüm kardeşim malum okullar açıldı. Ramazan da başladı sanal hayata mola verdik biraz. Arasıra uğrarım tabi ki yine.. Muhabbetle ve sevgi ile kal..
sagolasın hocam....bizimde başlıo haftaya okul..bizde fazla takılamayacagız...
sende kib..
AkSa- 34
09-21-2007, 01:24
birşey unutmuşsunuz; demirbaş listesinde gerçi bu söylediklerim kasalarında duruyo.milletten zorla aldıkları çek ve senetler...
Sukût-u_Hayal
09-21-2007, 01:43
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Polat Alemdar, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
listeye bak ya.. :D
gerçekten çok güzel bir liste yapmışsın...
serkan yücel
09-21-2007, 01:44
:D :) :D
teşekkürler.. süper bir liste çok gerçekci
80 den bu yana çok değişti, değiştiniz. belki 80 li yıllarda yaşamadım ama ne oldu bitti ii biliyorum. herkez için aynı şeyi söyleyemem ama, şu anki genel tablo ülkücü kesimin artık değiştiği, sola yaklaştığı bu oldukca açık. (bkn 22 temmuz genel seçimleri) chp ile ittifak kurmadık diyemez hiç bir ülkücü, bu gayett açık bir şekilde görüldü. barajı aşmak uğruna düştükleri durum bu, gerçekten eski bir mhp li olarak bunu hiç yakıştıramadım, hiç kimse başbuğ türkeşle, bahçeli denilen zavallıyı aynı kefeye koymasın, koymamalı, koyamazda!..
Orhu_N_utu_Kuran
09-21-2007, 13:38
80 den bu yana çok değişti, değiştiniz. belki 80 li yıllarda yaşamadım ama ne oldu bitti ii biliyorum. herkez için aynı şeyi söyleyemem ama, şu anki genel tablo ülkücü kesimin artık değiştiği, sola yaklaştığı bu oldukca açık. (bkn 22 temmuz genel seçimleri) chp ile ittifak kurmadık diyemez hiç bir ülkücü, bu gayett açık bir şekilde görüldü. barajı aşmak uğruna düştükleri durum bu, gerçekten eski bir mhp li olarak bunu hiç yakıştıramadım, hiç kimse başbuğ türkeşle, bahçeli denilen zavallıyı aynı kefeye koymasın, koymamalı, koyamazda!..
bir de demokrasi demokrasi diye deli oluyonuz.daha misafirinize konuşma hakkı vermiyosunuz.hemen sansür.
muhammed-bin-süleyman
09-21-2007, 13:43
gerçek ten acı bir gerçek gençlerimizi zaten o köşelere çekmesinin nedeni bence ordaki gırgür şamata tabi sonrdan kafatascı zihniyetle beyinleri yokandıktan sonra ... allah zevel versin vatan millet sakarya..
bir de demokrasi demokrasi diye deli oluyonuz.daha misafirinize konuşma hakkı vermiyosunuz.hemen sansür.
bu konudan bende muzdaribim....lütfen görş ne olursa olsun önce saygı eğer cevap verecekseniz "aksa" abimin notunda yazığı gibi önce fikirlerle savaşın sonra insanlarla... saygılar
Onlybullet34
09-21-2007, 16:03
Eskiden Namaz Kılınan Yerde Şimdi Kavgaya hazırlık kumar vb.hertürlü kötülük var.
Orhu_N_utu_Kuran
09-21-2007, 21:43
içi alev alev müslüman
dışı prıl pırıl Türk
içi dışına hakim
dışı içine köle
işte budur ÜLKÜCÜ
NECİP FAZIL KISAKÜREK
ÜLKÜCÜLER'den rahatsızlık duyanlara üstad NECİP FAZIL çok güzel cevap veriyor....
Kabrin nurla dolsun büyük mütefekkir.. Çileli ve gerçek dava adamı..
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 01:54
Orhu_N_utu_Kuran
Eskiden bende ülkücüydüm!
Ailemde çok fazla ülkücü vardı ve Alparslan Türkeş'in memleketi en çok ülkücü barındıran Kayseriliyim!
Ama ben ALPARSLAN TÜRKEŞ'in görüşlerini benimsemiş ve saygı duymuştum!
Necip Fazıl Kısakürek'te zaten o ülkücülerden bahsederk yazdı o şiiri...
Ben Eyüp'te okudum liseyi...Malum Türkiye'nin en güçlü ülkü ocağı Eyüp Ülkü Ocağı orda!
Hayatımda bu kadar serserinin bu kadar ayyaşın bu kadar boş adamın toplandığı bir yer görmedim!
Tek yaptıkları gariban ekmek parası peşindeki esnaftan haraç kesmek, çek senet tahsilatı, bıçaklama silahlar şunlar bunlar!
Ülkeyi bu şekilde mi savunucaz!
Okumak adam olmak para kazanmak ve siyaset yapmakla ülke kurtulur!
Eskinin o gerçek Müslüman ve gerçek Türk ülkücü gençleri nerde biliyomusun?
Şu anda hepsi AKP'nin sağlam milliyetçiliğinde...
Bu ülkeye gelmiş en büyük liderlerden birisi olan Tayyip Erdoğan'ın yolunu sana tavsiye ederim...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 02:45
sayın TÜRK EVLADI;
bazı tespitleriniz doğrudur.ülkü ocaklarındaki sağlam yapı maalesef aşındırılmıştır.ancak bu,kimseye tüm ülkücüleri karalama hakkı vermez.en azından 12 eylül öncesi komünistlere karşı verilen mücadelede şehit düşen ülküdaşların hatırına biraz daha hakkaniyetli olunur.
ak parti içinde milliyetçi vatansever insanlar olabilir.çoğununda böyle olduğunu biliyorum.milliyetçilik kimsenin tekelinde değildir.
beni akpartili olmaya davet etmişsiniz.sağolun.ancak ben akpartinin dış politikalarından rahatsızım.o yüzden oyumu muhsin başkan a verdim.
bu site gördüğüm kadarıyla sayın başbakana çok yakın bir site.inşallah burdan uyarıcı olur ve daha onurlu bir dış politişka için yönlendirici olursunuz.o zaman 2012 deki seçimlerde belki akparti ye oy veririz.veya tam tersi olur siz muhsin başkan a oy verirsiniz.
saygılarımla...
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 03:42
AKP'yi eleştirdiğin dış politika konusunda ben endişe görmüyorum!
Ekonomimizin yükselişi ortada...Bunları uzun uzunda konuşabilirz aslında ama bilinen şeyler zaten forumda ak icraatlar var!
Seninle amacımız aynı fakat araçlar farklı gibi bir durum var!
İkimizde bu vatanın yücelmesini istiyoruz ama bazı konularda ben yada AK PARTİ daha dışa açılmacı ve globalleşme yönünde düşünüyorum...
Senin düşüncen se AB yada AMERİKA yla kesinlikle ilişkileri kesmek....
Dediğim gibi gerçek ülkücünn vatanseverliğinden şüphem olmaz ama yanlış yolu izliyorlar...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 03:52
arkadaşım
şimdi sen amerika ve ab ile ilişkileri kesmeyelim diyorsun;
amerikan conisi benim mehmetçiğimin kafasına çuval geçirecek,ama ben onunla ilişkileri kesmeyecem
alenen pkk ya silah verecek o silahlarla mehmetçiğin kanına girilecek,ama ilişkiler kesilmeyecek.
amerika büyük ortadoğu projesini uygulamak için milyonlarca müslümanın kanına girecek,ama biz onlarla ilişkileri kesmeyeceğiz,tam tersine bop un eşbaşkanı olacağız
benim başbakanım amerikaya gidecek,amerikan başkanı puşt pardon bush,benim başbakanıma randevu vermeyecek.onu küçük düşürecek ancak ilişkileri kesmeyeceğiz
ALLAH aşkına söylermisin,amerika ile ilişkilerin kesilmesi için,amerikanın bize hangi kahpeliği yapması lazım.
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 04:38
Bu olayı şu açıdan düşün!
Ekmek parasına ihtiyacın var, çocukların var, ülkende 70 milyonun kaderi var!
Sen koskoca dünya deviyle ilişkileri kes deyince kesilir diye düşünüyosunda bunun ekonımiye vuracağı darbeden haberin varmı!
Ha bana şimdi gururumuz daha önemli dersin!
Kusura bakmada kardeş adamın karnı aç kalırsa gurur filan dinlemez lanet eder hükümete!
Saddam ABD'ye kafa tuttu ve 10 yıl boyunca ambargo altında kaldı!
Irak halkı eğer petrol olmasaydı yemin ediyorum açlıktan şu anki sayısının yarısına inerdi çünkü 10 yıl boyunca kahroldular açlıktan!
ABD ile ilişkiler kesince sadece ABD ile değil Avrupa ile ve hatta dolaylı olarak Orta Asya ve Azerbaycanla bile ekonominin zedelersin çünkü onlarında ABD ile ilişkileri var!
Kolaymı sandın hemen kes deyince kesmeyi ilşkileri!
Askermin kafasına çuval geçirlimesinden ben de rahatsızım ama unutma ki APO denen şerefsizi elimize teslim edende o Amerika'dır!
Madem kötüsünü söylüyoruz iyiyide söyleyelim!
Sezar'ın hakkı Sezar'a...
Amerika zamanında bu ülkeyi komünizm batağından kurtaran ülke bundan haberin var mı?
Ülkücüler kurtardı diyeceksin ama ben 80 lerden değil çok daha öncesinden, Adnan Menderes zamanında bahsediyorum!
Bu ülkeye en büyük desteği yine Amerika verdi o zamanlar!
Sevdiğinden değil gerçi çıkarları için ama zaten herkes çıkarına göre oynar!
Pk.k ya yardım etti demişsin ABD...
Doğrudur yardım ediyor ve bu şerefsizlik ama olaya tek taraflı bakıyosun!
Çeçenlere Rusya ile mücadelesinde en büyük destek kimden geldi?...Bizden!
Kuzey Iraklı Türkmenlere yıllardır en büyük yardımları yapan kim?...Biziz!
Filistin'e en çok hangi ülkeden yardım gidiyor?...Bizden!
Peki bu adamlarda çıkıp sen niye bizim terörist saydıklarımıza yardım ediyosun demezmi?
Derler kardeşim aynen derler ama dinemeyiz yardımı ederiz!
Bu düşman veya dost meselesi değildir!
Bu sadece çıkar meselesidir ÇIKAR!
Herkes oyunu çıkarlarına göre oynar...
içi alev alev müslüman
dışı prıl pırıl Türk
içi dışına hakim
dışı içine köle
işte budur ÜLKÜCÜ
NECİP FAZIL KISAKÜREK
ÜLKÜCÜLER'den rahatsızlık duyanlara üstad NECİP FAZIL çok güzel cevap veriyor....
ona kalırsa arınç gönüllü avukatlık yaptım onlar için diyor....şimdikileri bir gazili olarak çok iyi tanıyorz...ya allah ağızlarından eksik olmuyor...ama......
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 04:51
Bu olayı şu açıdan düşün!
Ekmek parasına ihtiyacın var, çocukların var, ülkende 70 milyonun kaderi var!
Sen koskoca dünya deviyle ilişkileri kes deyince kesilir diye düşünüyosunda bunun ekonımiye vuracağı darbeden haberin varmı!
Ha bana şimdi gururumuz daha önemli dersin!
Kusura bakmada kardeş adamın karnı aç kalırsa gurur filan dinlemez lanet eder hükümete!
Saddam ABD'ye kafa tuttu ve 10 yıl boyunca ambargo altında kaldı!
Irak halkı eğer petrol olmasaydı yemin ediyorum açlıktan şu anki sayısının yarısına inerdi çünkü 10 yıl boyunca kahroldular açlıktan!
ABD ile ilişkiler kesince sadece ABD ile değil Avrupa ile ve hatta dolaylı olarak Orta Asya ve Azerbaycanla bile ekonominin zedelersin çünkü onlarında ABD ile ilişkileri var!
Kolaymı sandın hemen kes deyince kesmeyi ilşkileri!
Askermin kafasına çuval geçirlimesinden ben de rahatsızım ama unutma ki APO denen şerefsizi elimize teslim edende o Amerika'dır!
Madem kötüsünü söylüyoruz iyiyide söyleyelim!
Sezar'ın hakkı Sezar'a...
Amerika zamanında bu ülkeyi komünizm batağından kurtaran ülke bundan haberin var mı?
Ülkücüler kurtardı diyeceksin ama ben 80 lerden değil çok daha öncesinden, Adnan Menderes zamanında bahsediyorum!
Bu ülkeye en büyük desteği yine Amerika verdi o zamanlar!
Sevdiğinden değil gerçi çıkarları için ama zaten herkes çıkarına göre oynar!
Pk.k ya yardım etti demişsin ABD...
Doğrudur yardım ediyor ve bu şerefsizlik ama olaya tek taraflı bakıyosun!
Çeçenlere Rusya ile mücadelesinde en büyük destek kimden geldi?...Bizden!
Kuzey Iraklı Türkmenlere yıllardır en büyük yardımları yapan kim?...Biziz!
Filistin'e en çok hangi ülkeden yardım gidiyor?...Bizden!
Peki bu adamlarda çıkıp sen niye bizim terörist saydıklarımıza yardım ediyosun demezmi?
Derler kardeşim aynen derler ama dinemeyiz yardımı ederiz!
Bu düşman veya dost meselesi değildir!
Bu sadece çıkar meselesidir ÇIKAR!
Herkes oyunu çıkarlarına göre oynar...
ARKADAŞIM BU MİLLET KURTULUŞ SAVAŞINIDA YAPMAZDI SENİN ZİHNİYETİNDE OLSAYDI.ÇANAKKALE DEKİ MEHMETÇİĞİN GÜNLÜK YEDİĞİ YEMEK MENÜSÜNÜ HERKES BİLİYOR SANIRIM.
YETERKİ YÖNETİCİLER DİK DURSUN.TÜRKLÜĞÜN ONURUNA LEKE SÜRMESİN.BU ASİL MİLLET TAŞ KAYNATIR SUYUNU İÇER.SEN MERAK ETME....
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 04:54
içi alev alev müslüman
dışı prıl pırıl Türk
içi dışına hakim
dışı içine köle
işte budur ÜLKÜCÜ
NECİP FAZIL KISAKÜREK
ona kalırsa arınç gönüllü avukatlık yaptım onlar için diyor....şimdikileri bir gazili olarak çok iyi tanıyorz...ya allah ağızlarından eksik olmuyor...ama......
ARKADAŞIM gazi deki teşkilat yapısınI çok iyi bilmiyorum.ancak her yerde illaki çürük yumurtalar olabilir.akgençlik dörtdörtlükmü sizce?
ben selçukl üniversitesindenim.burdaki teşkilat çok sağlam.elimizden geldiği kadarıyla ülkücü arkadaşlara katkıda bulunuyoruz.bizde ALPERENİZ..
alperenlerle ülkücüler aynı şey değil ki alperenler bbp li
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 04:57
Benim zihniyetimde ne var?
Senin yaptığın sırf boş kahramanlık!
Her gencin kendi hayal dünyasında yarattığı müthiş sahneler!
Bu millet taş kaynatır suyunu içer demişsin!
Söylemesi kolay!
Hadi çocukların olsa evde senin ekmek getirmeni bekleyenler olsa böyle konuşurmuydun!
Çocukları muhtaçmı milletin taş kaynatıp suyunu içmeye!
On yıl değil yüz yıl değil bu millet 300 yıldır sefalet çekiyor kardeş yeter artık!!!
Ülkeye para lazım güçlü ekonomi lazım!
Senin kafana kalsa devlet sefalet içinde bi 300 yıl daha gidecek!
Sana kalsa Avrupa'yı yeniden kılıçla kalkanla fethetmeye gideceksin ama dünya düzeni değişeli yıllar oldu!
Güç demek savaşmak değil EKONOMİ anla bunu artık!
Şimdi nasıl olsa gözünde bunları savunanlar vatan haini filan uçuyosunuz ülkü ocaklarında yada alperen ocaklarında biliyorum...
Ama birgün ailen yada geçindirmen gereken insanlar ve sorumlulukların olduğunda bunları anlayacaksın...
Sahura gidiyorum iyi geceler...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 04:59
alperenlerle ülkücüler aynı şey değil ki alperenler bbp li
DAVA AYNI!!
farklı partilere mensup olsakta onlara yapılacak haksız ithamlara karşı durmak benim boynumun borcudur.aynı şey sizede yapılsa aynısını yaparım...
SAHILL35
09-22-2007, 12:27
süper yaa..
aynende böyledir haa..
hiç abartı yok...
ellerine sağlık...
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 18:22
sayın TÜRK EVLADI
sizin zihniyetinizde şu var;insanların kendine olan güvenini ve milli benlik duygusunu azaltmak gibi bir amaca hizmet ediyorsunuz maalesef.
işçinin çiftçinin ve memurun bu gün ne halde olduğu malumunuzdur.ne büyük denli vergi yükü altında ezildiğini görüyoruz.ancak dikkat ettiyseniz,bu işörgütleri falan eylem yaptılarmı greve gittilermi toplumda bir antipati oluyor böyle olaylara.mesela benim babam memur ancak mamur sen gidipte eylem yaptığında hükümete karşı sinir oluyorum.onları doymak bilmeyen aç yaratıklar olarak görüyorum.
bizim milletimizin genlerin de şu vardır;azla yetinmeyi bilmek,şükür etmek,ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN ci olmak.zaten 12 eylül öncesi sol örgütlerin başarılı olamamasının nedeni işçi sınıfının bu davaya destek vermemesidir.YANİ BU MİLLET DEVLETİN BEKASI İÇİN ÇOK ŞEYDEN VAZGEÇMİŞTİR ASLINDA.SİZDE ONLARDAN BİRİSİNİZ.BEN DE!!!SİGARAMI GİDİP 2,5 YTL YE ALMAK VARKEN 4,5 YTL YE ALIYORUM.SESİMDE ÇIKMIYOR..
eğer ki ÇELEBİ MEHMET SULTAN senin gibi düşünseydi,timur işgalinden sonra gider bizans ile ekonomik işbirliği yapardı.ama yapılan şey malumunuzdur.bizans payitahtına TÜRK sancağını çekecek bir devlet yapılanmasına gidildi.akınlarla bizans karakolları usandırıldı.fetihlere hiç ara verilmedi.siz şimdi savaşla olmaz diyorsunuz bu işler.ekonomi ile olur falan diyorsunuz ya.
dünya da amerikanınmı sözü geçer,yoksa japonyanınmı.japonya daha çok kalkınmış bir ülke.teknoloji olarak daha ileri.ancak ordusu olmadığından dolayı caydırıcılığı yok.
ben ekonomiye önem vermeyelim,veya tüm ekonomiyi savaş ekonomisine ayıralım demiyorum.ama sömürüye dayanmayan bir ekonomi daha iyi olacaktır.ekonomiyi düzeltmek için illaki amerika ve ab ile ilişkilerimizin iyi olması gerekmiyor.çin heralde amerika ya yağ çekerek ekonomisini yıldızlaştırmadı.unutmayıN ÇOK BÜYÜĞÜ OLAN BÜYÜYEMEZ...
BEN KİMSEYİ VATANHAİNLİĞİYLE SUÇLAMADIM.ÖNYARGILI OLMAKTAN VAZGEÇİN
Hep aynı laflar ve aynı şeyler...
Ülkü Ocaklarında da aynı şeyleri söyleyip duruyolardı zaten!
Senin zihniyetnde olanda şu kardeş!
Hala kendinizi Osmanlı zamanında farzediyosunuz ve ona göre hareket ediyosunuz!
İnsanların kendine olan güvenini yoketmeye çalışmam çünkü milletin kendine güveni gelsin diye zaten ekonomik programımızı destekliyorum!
Babam memur demişsin ama babana 5 yıl içinde ne kadar maaşına zam yapıldığını sordun mu merak ediyorum!
ORTALAMA MEMUR MAAŞI 5 YIL ÖNCE 504 YTL'ye gelirken, BUGÜN ORTLAMA MEMUR MAAŞI 1008 YTL'ye geliyor haberin varmı?
Yok...!
En düşük memur maaşının 2 kat arttığından haberin varmı?
Yok...!
Babanın şu anda aldığı fiyatı düşük görüyosan bilemem bu senin sorunundur ama 5 yıl öncekinden kesinlikle yüksek bundan eminim!
Aslında kalkıpta bana ÇELEBİ MEHMET'i örnek götererek dediğim yere geliyosun...Osmanlı zamanında değiliz!
O zamanın şartlarında dünyada küreselleşme diye bişeymi vardı!
Her devler kendi ayakları üzerinde durur ve yayılmacı poltika izlerdi!
Ama zaman değişti!
Osmanlının çökmesine neden olan KAPİTÜLASYONLAR yani bugünün deyimiyle Özelleştirmeler diyebilirz!
Osmanlı bi bakıma özelleştirmeler yüzünden çöktü ama o zaman Osmanlı bu olayı uygulayan tek devlet oldu ve bu yüzden çöktü!
Ama şimdi dünyaya bi bak..Herkesin ekonomisi birbirine girmiş halde ve ne yazdıkki bugünün gelişmek için gerekli modelide Osmanlı zamanında çökmemize neden olan Kapitülasyonlar yada özelleştirmelerdir!
Zaten ülkücünün kafasında bir türlü kabul edemediği şeyde bu!
Geçmişe bağlı ve herşeyi geçmişine göre yapıyor ama aslolan geçmişe göre hareket etmek değil ZAMANINA GÖRE HAREKET ETMEKTİR!
Bugün ülkemizin yabancılara açılmasına hainlik diyenler, bizim işadamlarımızın Avrupa'ya yaptığı yatırımları görmüyorlar!
Küreselleşme de bu zaten btün ekonomiler karşılıklı olarak birbinin içine giriyor!
Zamanımızda bu en mantıklı sistem ve entegre olacaz inşallah!
Yıllardır solcusu ülkücüsü TAM BAĞIMISZ TÜRKİYE diye bağırıyor ve aç kalıncada BU MİLLET AÇLIĞA DAYANIR diyor!
Bu dışa düşman düşünceler yüzünden aç kaldı ülkem!
AB ve ABD ile ilişkilerimizin neden olması gerektiğini sana her türlü anlatıroyum ama hep aynı lafları tekrar edip duruyosun!
Hadi buyur sen nasıl bi ekonomik program izlememiz gerektiğini anlat ve AB ile ilişkilerimizde nası davranalım söyle...Bekliyorum...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 18:41
ARKADAŞIM EKONOMİDEN ÇOK FAZLA ANLAMAM.O İŞLERİ ARAMIZDAKİ EKONOMİST YADA İKTİSATÇI ARKADAŞLAR VARSA ONLAR KONUŞSUN.MİLLİ BİR EKONOMİ NASIL KURULUR DİYE
ANCAK CARİ AÇIĞIN 40 MİLYAR DOLARLARDA OLMASI BÜYÜK BİR SORUNDUR.İHRACATIN DAHA ÇOK OLMASI GEREKİR.ANCAK BU EKONOMİK PROGRAMLA MAALESEF DÜŞECEK GİBİ DURMUYO..
DEDİĞİNİZ GİBİ MEMURA VE İŞÇİYE VERİLEN ZAMLARI GÖRÜYORUZ.ANCAK BUNUN BEDELİ AĞIR OLMASIN İSTİYORUZ.BEN SADECE AKP NİN DIŞ POLİTİKALARINDAN MUZDARİPİM.BUNU BİR DİĞER BAŞLIK ALTINDA SÖYLEMİŞTİM.AMERİKA YA EYVALLAH ÇI OLMAMAK GEREKİR.EN AZINDAN İRAN KADAR OLMAK LAZIM.
ADAMLAR ATOM ÇAĞINA GEÇTİ.BİZ DAHA TÜRBAN OLAYINDAYIZ.SİLAHLI KUVVETLERİMİZ AMERİKA TARAFINDFAN DESTEKLENDİĞİ HALDE BİZİM TOPÇUILARIMIZ KANDİLİ BOMBALAYACAK MENZİLDE DEĞİLKEN İRAN TOPÇUSU KITALARARASI BALİSTİK ŞAHAP FÜZELERİ YAPIYOR.
KARDEŞİM ÜLKÜCÜLERLE VEYA MİLLİ DUYGULARI YÜKSEK İNSANLARLA ARANA BU KADAR MESAFE KOYMANA GEREK YOK.
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 18:49
Kardeşim ekonomi okuyan brine gerek yok çünkü ben ekonomiden gerçekten çok ama çok iyi anlarım ve bugün AKP'nin yanında olmamın nedenide ekonomiden anlamam zaten!
Hem madem ekonomiden ço fazla anlamam diyosun o zaman hükümeti nasıl bu kadar eleştiriyosun?
İhracahın artması lazım demişsin ama Cumhuriyet rekoru kırdı İracatımız 99 milyar dolar oldu!
Cari açık demişsinde Bütçe Açığının 5 yıl önce 30 milyar dolarken geçen sene açığın kapandığından ve hatta 3 milyar dolar fazla verdiğinden haberin varmı?
Madem işçiye memura verilen zamları görüyosun daha istediğin ne?
Ayrıca İran'ın atom çağına geçtiği halde bizim hala türbanı sorun yapmamızın nedeni ülkedeki din düşmanı kesimlerdir!
Bunun suçu AK Parti'de olamaz!
Bugün zaten görüğün gibi çözmeye çalışıyoruz...
Açıkçası ekonomiden anlamıyorum diyorsan benim tartışabileceğim bi durum yok zaten...
Tartışma burda bitsin çünkü hep aynı şeyleri tekrarlıyosun...
Ayrıca ülkücülerle arama neden mesafe koyduğumu merak ediyosun ilk önce sitedeki AKP'li gençlerin nasıl olduğuna bak sonrada bu konunun ilk mesajında ülkü ocağının demir baş listesine tekrar bak!
Aradaki farkı görürsün mutlaka;)
Kardeşim ekonomi okuyan brine gerek yok çünkü ben ekonomiden gerçekten çok ama çok iyi anlarım ve bugün AKP'nin yanında olmamın nedenide ekonomiden anlamam zaten!
Hem madem ekonomiden ço fazla anlamam diyosun o zaman hükümeti nasıl bu kadar eleştiriyosun?
İhracahın artması lazım demişsin ama Cumhuriyet rekoru kırdı İracatımız 99 milyar dolar oldu!
Cari açık demişsinde Bütçe Açığının 5 yıl önce 30 milyar dolarken geçen sene açığın kapandığından ve hatta 3 milyar dolar fazla verdiğinden haberin varmı?
Ayrıca İran'ın atom çağına geçtiği halde bizim hala türbanı sorun yapmamızın nedeni ülkedeki din düşmanı kesimlerdir!
Açıkçası ekonomiden anlamıyorum diyorsan benim tartışabileceğim bi durum yok zaten...
Ayrıca ülkücülerle arama neden mesafe koyduğumu merak ediyosun ilk önce sitedeki AKP'li gençlerin nasıl olduğuna bak sonrada bu konunun ilk mesajında ülkü ocağının demir baş listesine tekrar bak!
Bu kadar net! Teşekkürler bu her şeyi çok net ifade eden açıklamaların için hocam +1
kayısıkentli44
09-22-2007, 18:55
çok güzel yanıtlamışın ewlat....tebrikler...
Dostum Amerikan replikleri gibi olmuş bu (:
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 18:58
Bu kadar net! Teşekkürler bu her şeyi çok net ifade eden açıklamaların için hocam +1
Saolun arkadaşlar iyiki Ak Partiliyim...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 19:13
http://img230.imageshack.us/img230/8241/imza1kj3.jpg
eğer bu resim seni incitmiyorsa ben sana ve senin gibilere hiç bir şey diyemiyorum.onurlu dış ve ekonomi politikanın hizmetkarı.
tayyip erdogan ve abdullah gül papa sixtusun huzurunda imza atıyorlar.kim bu sixtus?
islamı yok etmek için yemin eden biri.
şimdi sayın yöneticilerden bir artı da kendime istiyorum...
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 20:03
MHP'nin APO'yu asarız keseriz dedikten sonra APO'nun asılmayacağına dair yapılan anlaşmanın alına imzasını attığı günleride gördük...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 20:41
tekrar söylüyorum ben mhp li değilim
Onlybullet34
09-22-2007, 20:45
O zaman Bir farkın olsun.
necisin o zaman kardes..önce kendi fikrini ortaya koy, sonra diger fikirler hakkinda yorum yap istersen ;)
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 22:02
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
eski mensubu oldugum ve baskanina hala daha sempatiyle baktigim parti..o halde söylediklerinizle mhp den farkinizi gösterinde bizde gereken saygiyi gösterelim...;)
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 22:14
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
eski mensubu oldugum ve baskanina hala daha sempatiyle baktigim parti..o halde söylediklerinizle mhp den farkinizi gösterinde bizde gereken saygiyi gösterelim...;)
KİMSEDEN SAYGI GÖRMEK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK
KİMSENİN ZIRTIMIZI SIVAZLAMASINA İHTİYACIMIZ YOK
BEN BURDA ÜLKÜDAŞLARIMA HAKSIZLIK YAPILDIĞINI GÖRDÜM VE ONLARI ELİMDEN GELDİĞİNCE MUDAFAA ETMEYE ÇALIŞIYORUM.AYNI HAKSIZLIK AKGENÇLİĞE YAPILSAYDI YİNE AYNI ŞEKİLDE DAVRANIRDIM.
İNSAN OLAN HER YERDE OLDUĞU GİBİ ÜLKÜ OCAKLARINDA DA ÇÜRÜK YUMURTALAR VARDIR.SANKİ AKGENÇLİK DÖRTDÖRTLÜK İNSANLARDAN OLUŞUYOR.
BAZI ARKADAŞLAR SİZİN EJDADINIZDA ADAM OLSAYDI DİYEREK,KAHRAMAN TÜRK ATALARIMIZA HAKARET BİLE EDEBİLİYOR.ANCAK BU AKGENÇLİĞİN BU DÜŞÜNCEDE OLDUĞUNU GÖSTERMEZ...
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
BEN BURDA ÜLKÜDAŞLARIMA HAKSIZLIK YAPILDIĞINI GÖRDÜM VE ONLARI ELİMDEN GELDİĞİNCE MUDAFAA ETMEYE ÇALIŞIYORUM.AYNI HAKSIZLIK AKGENÇLİĞE YAPILSAYDI YİNE AYNI ŞEKİLDE DAVRANIRDIM.
İNSAN OLAN HER YERDE OLDUĞU GİBİ ÜLKÜ OCAKLARINDA DA ÇÜRÜK YUMURTALAR VARDIR.SANKİ AKGENÇLİK DÖRTDÖRTLÜK İNSANLARDAN OLUŞUYOR.
BAZI ARKADAŞLAR SİZİN EJDADINIZDA ADAM OLSAYDI DİYEREK,KAHRAMAN TÜRK ATALARIMIZA HAKARET BİLE EDEBİLİYOR.ANCAK BU AKGENÇLİĞİN BU DÜŞÜNCEDE OLDUĞUNU GÖSTERMEZ...
önce sapla, samani ayirt edelim mhp limisin, bbp limisin ikisi farkli seyler ayni olsaydi ayni partide olurdular..önce tam olarak neyi savundugunu bir ortaya koy!..
sonra herkes kendini savunabilir senin onlara savunmana gerek yok sonucta ülkücülerin neler yaptiklari, basinda isimleri nasil ciktigi, ülkü ocaklarinin durumunun ne oldugu ortada!..
bizleri sivazlamana yada ak partiyi övmene gerek yok sonucta ak parti demek bu ülkenin yarisinin destegini almis bir parti demek yani öyle disarida birilerinin destegine ihtiyacimiz yok sadece güzel islere köstek olmayin bu yeterlidir..
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 22:38
önce sapla, samani ayirt edelim mhp limisin, bbp limisin ikisi farkli seyler ayni olsaydi ayni partide olurdular..önce tam olarak neyi savundugunu bir ortaya koy!..
sonra herkes kendini savunabilir senin onlara savunmana gerek yok sonucta ülkücülerin neler yaptiklari, basinda isimleri nasil ciktigi, ülkü ocaklarinin durumunun ne oldugu ortada!..
bizleri sivazlamana yada ak partiyi övmene gerek yok sonucta ak parti demek bu ülkenin yarisinin destegini almis bir parti demek yani öyle disarida birilerinin destegine ihtiyacimiz yok sadece güzel islere köstek olmayin bu yeterlidir..
Katılıyorum...
Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 23:00
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
GÜZEL KARDEŞMİ BENİM SABRIMI MI SINIYORSUN?
kaç kere diyeceğim.ben büyük birlik partisine gönül vermiş bir ALPERENİM
ikisinin farklı şeyler olduğunu bende biliyorum.
doğru herkes kendini savunabilir.kusura bakmayın avukat yapıda bir kişiliğim var.
benim akpartililerin sırtını sıvazladığımı nereden çıkarıyorsun.bir türkü tutturmuşsun gidiyorsun.sen kendini ne sanıyorsun???
akparti ülkenin yarısının oyunu almıştır.benim bu yüzden akpartiye saygım vardır.bu saygı da milliyetçi kişiliğimin bir gereğidir.milletimin siyasi tercihine saygı duyarım.
ancak siz değerli kardeşim çok büyük bir kibir içindesiniz.bu hiç hoş değil.bir mütevazılık anıtı olan sayın ABDULLAH GÜL ü biraz örnek almanızı tavsiye ederim.ŞÜPHESİZ ALLAH cc kibirli insanları sevmez....
anlamıorum yaa..akpartının dıs sıyasetı ıyı degılmıs..bence gayet duzgun bı polıtıka ızlıyorlar..
pardonda sımdıye kadar gelenler ne yaptı..resmen ayaklarının altını yaladılar..ama yınede yaranamayıp dusmanlıktan ılerı gıdemedı ılıskıler..
suankı dıs polıtıkada kendımızden odun verdıgımıze ınanmıorum..yerı geldıgınde kafa tutuluo saygı cercevesınde ..yerı geldıgınde dostane ılıskıler kurulmaya calısılıor ama kafa herzaman dık vazıyette..
dusman olarak herkese sırtımızı donerek bu ıs olmaz..elbette hıc bırzaman gercek dostumuz olamazlar ama en azından cıkar ılıskısı denılen sey dogrultunda ılıman bır polıtıka ızlemek gayet mantıklı..
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Polat Alemdar, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
ülkü ocaklarında olmayanları mı yazıyorsun
ya da ülkü ocağına hiç girdin mi.
Benide_Kapatın
09-23-2007, 14:05
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
Eksik bırakmışım değil mi??
Konya Ülkü Ocağında çıkan Çocuk Pornosu Cd lerini de ekleyelim listeye >:( >:(
aksavaşçı
09-23-2007, 14:12
şimdi ülkü ocağına kulağı küpeli bebeler gidiyor...
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
ben gırdım ..hepsıde var valla!!!!kadınların dızı muabbetı gıbı vadı muabbetlerı yapıo herıfler yaa..saka gıbı!!
Onlybullet34
09-23-2007, 15:00
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
Bunu genele yaymasakta genelinde bunlar olmuyordur ..
selahattin_ay
09-23-2007, 15:29
arkadaslar cok guzel bir tartisma ortami olmus
katkida bulunanlar tesekkurler
arkadaslar 12 eylul belgeselini izlemeyen arkadaslar lutfen en kisa zamanda islesin cok guzel
o belgeseli yeni izleme firsatim oldu izledikten sonra dedigim sey su isi
iyi ki AK PARTILIYIM
iyi ki ne solcusu ne sagcisi iktidarda simdi..
iyi ki insanlar gibi yasamak yasatmak isteyen bir parti var ve o da iktidarda...
AK_Genclik
09-23-2007, 15:53
küçüklüğümü geçirdiğim, kendimi yetiştirme imkanı bulduğum Milli Gençlik Vakfı'na kurban olayım.
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 16:00
Ülkücülerin ortaya çıkma sebebi Komünizm tehlikesiydi ve o tehlikeye karşı görevlerini yerine getirdiler...
Rejimi bi yerde ülkücülere borçlu vatanımız!
Ama artık böyle bi tehlike yok ve ülkü ocaklarına ihtiyaçta yok...
ihtiyaç olsada o günkü ocaklarla bugünküler bir değil. bu gün kendini sağlama almak isteyen, yada alacağını sanan korkaklar gidiyor ocaklara. buna şahidim, bizzat...
arkadaslar cok guzel bir tartisma ortami olmus
katkida bulunanlar tesekkurler
arkadaslar 12 eylul belgeselini izlemeyen arkadaslar lutfen en kisa zamanda islesin cok guzel
o belgeseli yeni izleme firsatim oldu izledikten sonra dedigim sey su isi
iyi ki AK PARTILIYIM
iyi ki ne solcusu ne sagcisi iktidarda simdi..
iyi ki insanlar gibi yasamak yasatmak isteyen bir parti var ve o da iktidarda...
ya bu dusuncayı anlamıyorum anlatın bana yaw..sagcıyım ıste sonuna kadar ak partıde sag bır partı..evet sapmıs zıhnıyet degıl her dusunceye saygılı ama sagcı kardesım!!
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 16:25
ya bu dusuncayı anlamıyorum anlatın bana yaw..sagcıyım ıste sonuna kadar ak partıde sag bır partı..evet sapmıs zıhnıyet degıl her dusunceye saygılı ama sagcı kardesım!!
Parabol, kardeşim eğer AK Parti'de kişilere bakarsan özelliklede lider kadroya sağcı bir durum görebilirsin fakat icraatler ve yeni oluşan milletvekili listesine bakarsan eğer AK Parti'nin tam olarak sağ parti olmadığını görürsün...
Fakat Türkiye'de sağcı bir insanın olması yapması gereken değişim neyse onu yapıyor AKP...
Yani sağcı kabul edersen kendini sağcısındır bende öyle sayıyorum kendimi ama AK Parti sağda diyemeyiz...(Bence)
kardesım bana sagcılıgın tanımını yaparmısınız ozaman..
bır partı sol doktrınlerın karsısındaysa eger sagdakı genıs yelpazenın ıcerısındekı fasızmınden-kapıtalızme-lıberalızme kadar butun dusunceler ve doktrınler sag gorusu temsıl ederler..
akpartı asırıya kacmayan dunya gorusuyle tam sagın ortasında lıberal, muhafazakar(gecmıs degerlerıne geleneklerıne,dınıne)demokratık bır partıdır..
ve partının ıc tuzugu globallesen dunyaya,ınsan haklarına uygun hazırlanmıstır..sol partılarde devletcılık sadece bır partının bır zumrenın yonetımı ve ıdaresıyle tamamlanır. komınzmde sosyalızımde devlet sadece elıt zumrenın tekelınde ve ıdaresındedır.ve benım nazarımdabu goruse karsı olan zıhnıyet sag zıhnıyettır..yanlısmı bılıorum arkadaslar..
akpartıye sag dememenızın sebebı;
sagcıların onceden yapmıs oldukları hataları yapmamaksa ,
tum ınsanları kucaklamak ,
tum dusuncelere saygı duymaksa, eger bu zaten sagda veya solda olması gereken olup bır partının sag yada sol olmasını etkılemez
mılletvekılı lıstesınden bahsedıyorsunuz her partıde degısık gruplar bulunur..bu gayet normal buda bır partının sag yada sol oldugunu belırtmez ..ama sanmıorumkı akpartı bunyesınde bır solcu bulunsun..
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 19:29
Kardeşim kavramları birbirine hiç karıştırmayalım!
Parti bünyesinde solcu yoktur diye umuyosun ama Atatürkçlüğün Anayasa'dan çıkarılmasının gerekliliğini belirden ZAFER ÜSKÜL sağlam bir solcudur eski CHP'li!
Yine CHP'nin eski genel sekreteri ERTUĞRUL GÜNAY'da solcu!
Bunun gibi biçok mlletvekili var solcu olan ve bu adamların AKP'ye geçmesinin en büyük nedeni AKP'nin sağ parti olarak değil Türk Türkiye'nin partisi olarak merkezde bulunması!
Eğer sağ ve sol dediimiz kavramları birbirinden ayıran DİN kavramıysa-ki öyle zaten- o zaman AK Parti tam olarak sağ parti denilemez!
Çünkü Ak Parti bugün zinayı suç olmaktan çıkara partidir ve yine dine düşman sosyalist düşüncedeki aydınlara en fazla düşünce özgürlüğü sağlayan ve koruyan partidir!
Din dersinin zorunlu olmaktan da ya çıkardık yada çıkarıcaz!
AK Parti'nin dine yönelik ve dindar görünen uygulamaları olabilir ki zaten bu parti milli görüşten geliyor ve sağ kökenli ama dediğim gibi eğer sağve solu birbirinen ayıran DİN olgusuysa o zaman icraatlarıyla AK Parti her kesime yakınlık gösteriyor ve bu yüzden sağ parti değil!
Ancak sen ben veya bi başkası sağcı olarak AK Parti'ye destek veriyoruz çünkü AK Parti sadece sola değil bize ve diğer bütün kesimlere eşitlik getiriyor!
Merkez Paritisiyiz;)
Bılınclı sag duyu sahıbı eskı solcuların tumu sovyet rusyanın basını cektıgı varsova paktı , MAOnun KIZIL ÇİN'IN komunızmı coktugunden berı globallesen dunyada lıberalızmın onemı , ınsan haklarına verılen onem demokrasıye olan saygı on plana cıkmıs olup lıberalızme onem vermeye baslamıslardır.
ZAFER USKUL gıbı eskı solcularda lıberalızme onem vermeye saga kaymaya baslamıstır..benım bahsettıgımm suankı yenı yetme solcular..
sen bana sagdan ne anladıgını yazarmısın? sag nedır..nelerı savunur..hangı fıkır akımlarını ıcerısınde barındırır..
sag demek dınncılık demek degıldır..bunu bu sekılde dayatan solculardır.. yanı bu onların gorusudur..komınızm dını ınkar eder.KARL-MARKS dın uyusturucu bı afyondur der..sagcılar ıse bu dusuncenın karsısında olup kesınlıkle dıncı de degıl tum dusuncelere ve ınanclara saygılıdır..
TÜRK EVLADI
09-24-2007, 01:16
Ben sana zaten sağcılık denek DİNCİLİKTİR demedim ama dikkat edersen!
Bu ayrımı solcuların dayatmasıylada oluyor olabilir ama sağ dediğimiz olayı soldan ayıran DİN'dir!
Dediğin gibi Marx'ın ''Din bir afyondur'' lafından bu yana solculuk dine uzak kesimleri gösterir ve sola karşı tepki olarak oluşan kitlelerde SAĞ görüşü temsil eder!
Demek istediğim SAĞ dediğimiz konu tamamen din konusundaki ayrımdan kaynaklanır ve takdir edersinki sağcı dediğin insan veya partide Dine herhangi bi yanlışta bulunamaz yada karşı bir durum oluşturamaz!
AK Parti, her kesime olan yakınlığı ve bi önceki mesajda saydığım nedenlerden dolayı Merkez partisi fakat Ak Parti'ye inanan veya destek verenler sağcı olabilir bu farklı bir konu!
Tekrar söylüyorum AK PARTİ sağ partisi değil parabol...
Benide_Kapatın
09-24-2007, 02:20
AK PARTİ Türkiye'nin partisidir... Türk-Kürt sağ-sol farketmez... Vatanına bağlı her Türk vatandaşının partisi...
Ülkücülüğü, resileri ve ülkü ocaklarını anlatmak için ti ye alınmış bir listedir yazılan liste... Ak Partiye oy verenlere vatan haini diyen zihniyete tek söz söylemeyen bu liste konusunda söz sahibi olamaz... Gazi Ünv. mezunuyum, yazacak çok şey var ama genelleme yapmak istemiyorum... Ülkü Ocağı ismi acilen değişmeli!!!
Bu ayrımı solcuların dayatmasıylada oluyor olabilir ama sağ dediğimiz olayı soldan ayıran DİN'dir!
Dediğin gibi Marx'ın ''Din bir afyondur'' lafından bu yana solculuk dine uzak kesimleri gösterir ve sola karşı tepki olarak oluşan kitlelerde SAĞ görüşü temsil eder!
Demek istediğim SAĞ dediğimiz konu tamamen din konusundaki ayrımdan kaynaklanır ve takdir edersinki sağcı dediğin insan veya partide Dine herhangi bi yanlışta bulunamaz yada karşı bir durum oluşturamaz!
AK Parti, her kesime olan yakınlığı ve bi önceki mesajda saydığım nedenlerden dolayı Merkez partisi fakat Ak Parti'ye inanan veya destek verenler sağcı olabilir bu farklı bir konu!
bu konu uzadıkca uzayacak bı sonuc cıkmayacak..sana saygılıyım ama bende yıne soyluyorum AKPARTI sag partıdır..
bu konu uzadıkca uzayacak bı sonuc cıkmayacak..sana saygılıyım ama bende yıne soyluyorum AKPARTI sag partıdır..
aslinda olay birazda kavram karmasisindan kaynaklaniyor..ak parti dünyada sol görüslü partilerin savundugu ilkeleri savunuyor bunlar neler midir?
adalet,esitlik, insan haklari, düsünce özgürlügü, emekcinin hakkini vermek gibi..bunlari diger ülkelerde sol partiler savunurken o ülkelerdeki sag partiler tutucu, milliyetci, biraz dislayici hatta fasizme kayan politikalar izlemektedir..
ama su anda Türkiye de sol diye lanse edilen partilerin durumu ve icratleri ortada, ak partinin icraatlarida ortada o yüzden böyle bir kavram karmasasi cikiyor ortaya..
evet ak parti sag bir partidir ama sadece sagin ilke ve prensibleriyle sinirli kalmayip bütün kesimleri kucaklayici bir tutum sergilemektedir..
aslinda olay birazda kavram karmasisindan kaynaklaniyor..ak parti dünyada sol görüslü partilerin savundugu ilkeleri savunuyor bunlar neler midir?
adalet,esitlik, insan haklari, düsünce özgürlügü, emekcinin hakkini vermek gibi..bunlari diger ülkelerde sol partiler savunurken o ülkelerdeki sag partiler tutucu, milliyetci, biraz dislayici hatta fasizme kayan politikalar izlememektedir..
ama su anda Türkiye de sol diye lanse edilen partilerin durumu ve icratleri ortada, ak partinin icraatlarida ortada o yüzden böyle bir kavram karmasasi cikiyor ortaya..
evet ak parti sag bir partidir ama sadece sagin ilke ve prensibleriyle sinirli kalmamis bütün kesimleri kucaklayici bir tutum sergilemektedir..
mavera abıcım cok tesekkur ederım yıne hıslerıme tercuman oldun..benım sorunum kendımı anlatamamam galıba..
SAHILL35
09-24-2007, 20:13
küçüklüğümü geçirdiğim, kendimi yetiştirme imkanı bulduğum Milli Gençlik Vakfı'na kurban olayım.
AYNEN..
BENDE YAAA...
AYNEN..
BENDE YAAA...
ben o teskilatta hic bulunmadim ama ihl de okudugum icin o teskilatlarda bulunan bir cok arkadasim mevcuttu..benim asil merak ettigim o teskilatlar neden kapatilma geregi duyulduda, terörle, siddetle anilan teskilatlar kapatilmadi!
SAHILL35
09-25-2007, 15:15
AYNEN..
BENDE YAAA...
ben o teskilatta hic bulunmadim ama ihl de okudugum icin o teskilatlarda bulunan bir cok arkadasim mevcuttu..benim asil merak ettigim o teskilatlar neden kapatilma geregi duyulduda, terörle, siddetle anilan teskilatlar kapatilmadi!
HAKLISIN AMA YARALARI DEŞMEYELİM...
TÜRKİYEDE ZATEN TERÖRİSTBAŞINI ASMAZLAR AMA MENDERES GİBİ BAŞBAKANI ASARLAR...
Bİ BAŞKA TÜRLÜ BİZİM MEMLEKET..
milli gençlik vakıflarına gitmek istemiştim bi aralar baya ama babam izin vermemişti iyide olmuş! yeni anlıyorum
akgulrafet
09-28-2007, 22:05
evet nuh kardeş hep orada kin nefret öğretiyolar kendi görüşlerini kabul etmeyenleri bile cehennemlikle suçluyolar.bu nasıl bir oluşum hala anlamış değilim.cenneti cehennemi nasıl tekellerine alıyolar qanlamıyorum bunlardan ne köy olur ne kasaba allah ıslah etsin onları
http://img234.imageshack.us/img234/3812/benimsinyf2.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=benimsinyf2.jpg)http://img234.imageshack.us/img234/8409/22336714mo5.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=22336714mo5.jpg)
TÜRK EVLADI
09-28-2007, 22:59
Milli Gneçlik Vakfı'na gitmediyseniz boşa yorum yapmayın çünkü ben gittim gençler!
İnsanlara orada doğruları gösterirler ve yanlıştan uzak tutarlardı!!!
Orada cennet ayda cehennemi kimse tekeline felanda almazdı ama siz kimden duydunuz bunları anlamadım...
Orası MİLLİ GÖRÜŞ'ün olduğu bi yer ve yanlışlar öğretilmezdi!
Zaten kapatılmasından anlayın doğru bi yer olduğunu...
evet nuh kardeş hep orada kin nefret öğretiyolar kendi görüşlerini kabul etmeyenleri bile cehennemlikle suçluyolar.bu nasıl bir oluşum hala anlamış değilim.cenneti cehennemi nasıl tekellerine alıyolar qanlamıyorum bunlardan ne köy olur ne kasaba allah ıslah etsin onları
http://img234.imageshack.us/img234/3812/benimsinyf2.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=benimsinyf2.jpg)http://img234.imageshack.us/img234/8409/22336714mo5.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=22336714mo5.jpg)
beni yanlış anlamayın ben kin nefret demedim güzel şeyler öğretiyorlar ki oradan adam gibi insanlar çıkıyor örneği türk evladı değerini biliyoruz. ama izledikleri politika hep yanlış oldu ve kapatıldılar, sen 30 senede olacak işi 1 senede yapmaya kalkarsan öle olur o yüzden kapatıldı gitti.
kardes sen bunlari ciddi mi yazdin..ben o derneklere gitmedim ama lisedeyken bir cok arkadasim iclerinde bulundu ve o dediklerinin hic birini ögrenmediler..aksine bu vatana nasil hayirli bir insan olunuru ögrettiler..
kapatilma sebebide tamamen siyasidir..ben ki milli görüse en fazla muhalefet yapanlardan biriyim yigidi öldür, hakkini yeme diyelim..ayrica milli genclik vakfi zamaninda bizim partimizin üst kademesindeki bir cok kiside milli görüs cizgisindeydi bunu unutmayalim ;)..
kardes sen bunlari ciddi mi yazdin..ben o derneklere gitmedim ama lisedeyken bir cok arkadasim iclerinde bulundu ve o dediklerinin hic birini ögrenmediler..aksine bu vatana nasil hayirli bir insan olunuru ögrettiler..
kapatilma sebebide tamamen siyasidir..ben ki milli görüse en fazla muhalefet yapanlardan biriyim yigidi öldür, hakkini yeme diyelim..ayrica milli genclik vakfi zamaninda bizim partimizin üst kademesindeki bir cok kiside milli görüs cizgisindeydi bunu unutmayalim ;)..
evet siyasidir kapatılma nedeni! sen 20 senede olcak şeyi 1 senede yapmaya çalışırsan böle olur. ama yaptıkları hizmet tabiki faydalıdır allah razı olsun
evet siyasidir kapatılma nedeni! sen 20 senede olcak şeyi 1 senede yapmaya çalışırsan böle olur. ama yaptıkları hizmet tabiki faydalıdır allah razı olsun
kardes o olayin baska yönü ama o dernegin hizmetlerini görmemezlikten gelemeyiz..su anda milli görüsü tasvip etmesemde anadolu genclik derneginin faaliyetlerini giptayla izliyorum özellikle su her ilde verdikleri kuran ziyafetleri gercekten takdir edilecek bir davranis..
kardesim farkli bir siyasi harekettede olsak insanlarin hakkini teslim etmeliyiz yoksa sadece biz variz dersek anap örnegi önümüzde duruyor ;)
kardes o olayin baska yönü ama o dernegin hizmetlerini görmemezlikten gelemeyiz..su anda milli görüsü tasvip etmesemde anadolu genclik derneginin faaliyetlerini giptayla izliyorum özellikle su her ilde verdikleri kuran ziyafetleri gercekten takdir edilecek bir davranis..
kardesim farkli bir siyasi harekettede olsak insanlarin hakkini teslim etmeliyiz yoksa sadece biz variz dersek anap örnegi önümüzde duruyor ;)
yo ben hizmetlerine birşey demedim tasvip te ediyorum dahada güzel olur inş. hedefledikleri herşey
yo ben hizmetlerine birşey demedim tasvip te ediyorum dahada güzel olur inş. hedefledikleri herşey
öyle kardes..nedense biz birbirimizle cekismekten digerlerine zaman bulamiyoruz..insanlari gruplara ayirmisiz sen sucusun ben bucuyum..ve karsidaki agziyla kus tutsa yaranamaz..
önce ön yargilari kirmaliyiz..bize karsida ön yargiyla bakan cok..nasil bize ön yargiyla baktiklari zaman hos karsilamiyorsak, onlara da ön yargiyla bakmayalim..
bir kisinin yaptigi genele maledilmemeli..mesela bu konuyu ele alalim,ülkücüleri ele alalim.. biz genele mal etmeyelim diyoruz ama neresinden tutsa elinde kaliyor kardes ;)
deveye sormuslar boynun neden egri, onun cevabida söyle olmus "nerem dogru ki!"
öyle kardes..nedense biz birbirimizle cekismekten digerlerine zaman bulamiyoruz..insanlari gruplara ayirmisiz sen sucusun ben bucuyum..ve karsidaki agziyla kus tutsa yaranamaz..
önce ön yargilari kirmaliyiz..bize karsida ön yargiyla bakan cok..nasil bize ön yargiyla baktiklari zaman hos karsilamiyorsak, onlara da ön yargiyla bakmayalim..
bir kisinin yaptigi genele maledilmemeli..mesela bu konuyu ele alalim,ülkücüleri ele alalim.. biz genele mal etmeyelim diyoruz ama neresinden tutsa elinde kaliyor kardes ;)
deveye sormuslar boynun neden egri, onun cevabida söyle olmus "nerem dogru ki!"
haklısın dostum birilerine prim çıkarmamak lazım
akgulrafet
09-29-2007, 14:44
necemettin erbakan değilmiydi akpartiye oy atanlar cehennem e bilet kesti diye.hadi canım işinize seçim döneminde chp den ne farkı vardı allah aşkına bu millet gereken cevabı vermiştir.fazla gurcalamyın isterseniz konuları.
necemettin erbakan değilmiydi akpartiye oy atanlar cehennem e bilet kesti diye.hadi canım işinize seçim döneminde chp den ne farkı vardı allah aşkına bu millet gereken cevabı vermiştir.fazla gurcalamyın isterseniz konuları.
öncelikle üslubuna dikkat edermisin...burada konu necmettin erbakan degil, konu dernekler..
necmettin erbakan in söylediklerini en fazla elestiren benim biraz arastirma zahmetinde bulunursan bu konuda baslik bile actigimi göreceksin..
necmettin erbakan in söylemleriyle milli genclik vakiflarinin alakasi nedir..unutmaki mgv ler oldugu zaman su andaki bizim lider kadromuzda onlarlar beraberdi..
ayrica üst yönetimin söylediklerini bütün bir camiaya baglayamayiz..güzel hizmetlerde bulunuyorlarsa bunun hakkini vermek gerekir..
elestirelim ama hakkinida teslim edelim..sapla, samanida ayiralim bu konuda lütfen...
necmettin erbakan in söylemleriyle bu konunun uzaktan yakindan alakasi yoktur..o zaman necmettin erbakan bize böyle dedi diye biz o zümreyi tamamen görmezden mi gelelim??
siyaset bu kadar basit mi!
akgulrafet
09-29-2007, 16:59
arkadaşlar bazılarının ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor bizi biz yapan değerlerin arkasındaki olgunun çanakkale ruhaniyeti ile bağdaştığınıda biliyuoruz grubların mgv grubunun faydalı olduğunuda bilioruz benim kastdım yanlış anlamadır saadet partisine gitmiştir aklım,özür diliuyorum bu camiadan ancak arkadaşlar bu grublar hakkında tartışmaktan uzak duralım .
TÜRK EVLADI
09-30-2007, 15:03
beni yanlış anlamayın ben kin nefret demedim güzel şeyler öğretiyorlar ki oradan adam gibi insanlar çıkıyor örneği türk evladı değerini biliyoruz. ama izledikleri politika hep yanlış oldu ve kapatıldılar, sen 30 senede olacak işi 1 senede yapmaya kalkarsan öle olur o yüzden kapatıldı gitti.
Estğ. kardeşim eyvallah...
Zaten sana lafım yoktu fakat diğer arkadaş çok kötü anlatmış Gençlik Vakfını...
Dediğin doğru ama çok göze battılar ve uzun vadeye yaymaları gereken işleri anında yaptılar...Kapatılmalarıda bu yüzden oldu...
sen nasıl boyle konusursun
SAHILL35
10-13-2007, 14:11
Milli Gneçlik Vakfı'na gitmediyseniz boşa yorum yapmayın çünkü ben gittim gençler!
Orada cennet ayda cehennemi kimse tekeline felanda almazdı ama siz kimden duydunuz bunları anlamadım...
KARDEŞİM BOŞUNA ANLATMA..
HANİ Bİ LAF VAR;
TAHSİL CEHALETİ ALIR......
....
bu nuh bey hz.leri BAŞBAKANIMIZ R. TAYYİP ERDOĞAN'ında MGV lerden yetiştiğinden habersiz bell ki..
paylasımlar ıcın tesekkurler
evet güzel olmuş falaka gerçekmiş zaten
akzeinebu
10-24-2007, 00:15
KARDEŞİM BOŞUNA ANLATMA..
milli gençlik vakıflarında büyüdüm bende babam kaç yıl başkanlığını yaptı çokta güzel işer yapıldı neysee...
HANİ Bİ LAF VAR;
TAHSİL CEHALETİ ALIR......
....
bu nuh bey hz.leri BAŞBAKANIMIZ R. TAYYİP ERDOĞAN'ında MGV lerden yetiştiğinden habersiz bell ki..
kadimcengiz
11-02-2007, 17:00
ellerine sağlık
bence milli gençlik vakıfları .ülkü ocakları bu tarz yerler özgür düşüncenin önündeki en büyük engel tepede bir lider ve alt tarafta düşünmeyi bilmeyen bir kadro tam anlamıyla ideolojilerin putlaştırıldığı yerler,eleştiri yok düşünme yok birisi anlatıyor diğerleri dinliyor ülkücü ocakları,milli geçlik vakıfları,türkiye komunist partisi tarzı tüm örgütlenmeler birbirinin aynısı,sanırım başbakanımız da bunu gördüğü için(ki kendisi mgv den yetişme birisi) ak parti içinde çok şükür bu tarz örgütlenlere gitmedi
ceyhanli
11-30-2007, 22:32
mhp seçim zamanında akp'ye gereksiz yere çok yüklenerek çok oy kaybetti sizde gereksiz yere başkalarına yüklenerek oyunuzu ve sevginizi kaybetmeyin
mhp seçim zamanında akp'ye gereksiz yere çok yüklenerek çok oy kaybetti sizde gereksiz yere başkalarına yüklenerek oyunuzu ve sevginizi kaybetmeyin belki forumda babası ülkücü olupda 17 yaşındayken idamla yargılanmış olan bu davaya canını ortaya atmış olan insanlar vardır. saygılı olun biraz. şov yapmak için kendinizden soğutmayın insanları.
ben anlamadim burada biz ne sovu yapiyoruz..dogrulari söylemek ne zamanda veri sovmenlik oldu!..biz burada olmayan birseyi tartismiyoruz..
ortadaki gercekleri tartisiyoruz buyrun karsi tezini varsa cürütünüz..burada siyaset yapiyoruz, celik comak oynamiyoruz o halde elestirmek, yüklenmek bunlar dogal seyler..
benim ailemde ülkücü kökenli dayilarim bu yüzden hapis yatti bu benim gercekleri görmeyecegim, onlari elestirmeyecegim anlamina gelmez..
biz samimiyiz kardes, takiyye yapamayiz..icimizdekini, disa vururuz..bizi seven böyle sevsin, biz burada dogulari her daim dile getiririz o yüzden birilerine yaranmak icin üc maymunu oynama gibi bir düsüncemiz asla yok!
ceyhanli
12-01-2007, 12:25
mhp seçim zamanında akp'ye gereksiz yere çok yüklenerek çok oy kaybetti sizde gereksiz yere başkalarına yüklenerek oyunuzu ve sevginizi kaybetmeyin belki forumda babası ülkücü olupda 17 yaşındayken idamla yargılanmış olan bu davaya canını ortaya atmış olan insanlar vardır. saygılı olun biraz. şov yapmak için kendinizden soğutmayın insanları.
ben anlamadim burada biz ne sovu yapiyoruz..dogrulari söylemek ne zamanda veri sovmenlik oldu!..biz burada olmayan birseyi tartismiyoruz..
ortadaki gercekleri tartisiyoruz buyrun karsi tezini varsa cürütünüz..burada siyaset yapiyoruz, celik comak oynamiyoruz o halde elestirmek, yüklenmek bunlar dogal seyler..
benim ailemde ülkücü kökenli dayilarim bu yüzden hapis yatti bu benim gercekleri görmeyecegim, onlari elestirmeyecegim anlamina gelmez..
biz samimiyiz kardes, takiyye yapamayiz..icimizdekini, disa vururuz..bizi seven böyle sevsin, biz burada dogulari her daim dile getiririz o yüzden birilerine yaranmak icin üc maymunu oynama gibi bir düsüncemiz asla yok!
haklısın sana cevap vermeyecem gerekde yok. böyle devam edin...ama gerçek istiyosan dayına bi sor hapishanede nasıl işkenceler çekmiş çektikleri işkenceleri ne için çekmiş. gerçekleri o anlatsın sana
haklısın sana cevap vermeyecem gerekde yok. böyle devam edin...ama gerçek istiyosan dayına bi sor hapishanede nasıl işkenceler çekmiş çektikleri işkenceleri ne için çekmiş. gerçekleri o anlatsın sana
ben gecmise degil,simdiye bakarim..eger onlarin anlayisini onaylasaydim ak partide degil, mhp de olurdum!
ceyhanli
12-01-2007, 12:52
yaw nerde olursan ol beni ilgilendirmiyor yanlız eleştirileriniz dozunu hakaret seviyesine çıkartmayın yeter. bu konu hakkında kimseye cevapda yazmak istemiyorum bi daha. uzatmayalım. gün gelir ak parti ismi altında bi kaç kişi hata yapar geçmişte ak parti iyiydi ama şimdi kültablası tesbih muhabbetleri yapar aynı mesajıda ak parti için gönderirsiniz onun için sizinle bu konuyu uzatmıyacam ve bir dahada cevap yazmayacam mümkünsüde bana söyleyeceğiniz birşey varsa özel mesaj bekliyorum
su noktada hemfikiriz..elestirmek ayridir, hakaret etmek ayri birseydir...ben konulari özel mesajla tartismam kardes burasi forum ve forumlar tartismak icin vardir..
sonucta seninle ayni fikirde olacagiz diye bir kaide yok, fikir ayriliklari zenginliktir..ben o hareketi tasvip etmiyorum ve kendimce elestirimi yöneltiyorum..
gecmisi isin icine karistirirsak gecmiste ak partide yoktu, biz simdiyi konusuyoruz, onlarin simdiki durumunu..gecmiside konusacaksak onada varim..
burasi ak parti forumu ve burada ak parti dahil, siyasi hersey tartisiliyor..tabiki bunu yaparken sinirlari asmamamiz gerekiyor..
bu hareketin secimler öncesi bize yaptiklari ortada..sehit cenazelerini bile siyasi propagandaya ceviren bu insanlara biz hakettiginden fazla saygi gösteriyoruz bundan emin olabilirsin kardesim..
ama olumlu seyler oldugu zamanda haklarini veriyoruz..mesela sayin bahcelinin cumhurbaskanligi oylamasina katilmasi gibi..
hakarete varmadan, karalamaya varmadan elestirelim, sorgulayalim..;)
dedigim gibi bu konuda her türlü tartismaya ve fikir alisverisine varim ama forumda özelde tartisacaksak forum ne is yapar!..
selametle güzel kardesim...;)
AK_Genclik
12-01-2007, 15:23
Gençliğe Manevi Yönden Sahip Çıkmıyor sa bir bir oluşum yazıklar olsun!
Ülkü Ocakları Manevi olarak ne katıyor onu tartışalım?
Ülkü Ocaklarının yurt genelinde bir ilim hizmetini duyan oldumu??
Mehmet POLAT
12-01-2007, 23:08
eksiksiz olmuşş mükemmel... :D
TÜRK EVLADI
12-02-2007, 20:28
Sana sadece şu kadarını söylemem gerek...
Eğer MHP eski MHP olsa ve o bahsettiğin delikanlı ülkücüler şu anda olsa emin ol burda herkesin kalbinin diğer yarısı ülkücü olur fakat bugün Türklüğün ve İslamın adını kirletiyolarsa eleştirilmemeleri ayıp olur...
Benide_Kapatın
12-12-2007, 13:44
İlginiz için teşekkürler :)
:) :) :) :) :) :) :)Çok güzel bir liste ama şunu unutmayın Korkut Eken cidden kahramandır.
fbayezit
01-29-2008, 15:33
hehe
Selamün Aleyküm arkadaşlar;
ben öncelikle şunu belirtmek istiyorum yıllardır ülkemizi sağcı-solcu, dinci-laik, alevi-sunni, kürt-türk
diyerek binlerce parçaya böldüler bizi birbirimize kırdırtılar. dikkat ederseniz ne zaman ülke ayağa kalksa hemen bir kargaşa hemen bir faili meşhul cinayet hemen bir fiyasko bir okul baskını bir cami baskını bir kilise baskını..... 1960 lardan beri böyleyiz.... yukarıdaki tartışmalarınızada bakılırsa hala aynı mantıkla hareket ettiğimizi düşünüyorum... hangi partiden ve kimlerden olursak olalım şunu unutmamalıyız farelerin ortasında kalmış bir dilim peynir gibiyiz buda yetmezmiş gibi kendi içimizde de kurtçuklar oluşturmaya çalışıyoruz.. bence kendi partimizi ve kendi menfaatlerimizi değilde ülke menfaatlerini ön plana koyarsak eminim ki tek ülke oluruz... ama maalesef günümüz türkiyesinde menfaatler ve rantlar hep ön planda...
bu tartışmaya katılan MHP' li yada BBP'li li arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum maalesef ki ocaklarda vatan sevgisi millet sevgisi adı altında resmen şehirli eşkiyalar yetiştiriliyor keşke herşey ALPASLAN TÜRKEŞ zamanındaki gibi olsaydı o zaman bende seve seve giderdim ocaklara ama arkadaşlarımında bahsettiği gibi ocaklar artık hem manevi hemde milli duygulardan yoksun, bir başkasının çek senet işlerini takip eden, yada korumalık yapıp haraç kesen insanlarla dolu...
ama içlerinde gerçekten samimi insanlarda var ve ben yukarıdaki arkadaşlarımı bu gruba dahil olduklarını düşünüyorum.. o yuzden bende üzülerek yukarıdaki demirbaş listesini onaylıyorum maalesef...
TÜRK IRKI
01-31-2008, 12:34
Espri yapmışsın kendince ÜLKÜ nün anlamını bilecek kapasiten olmadığı içindir çok görmüyorum. Korkut Eken gibilere kurban ol kişileri araştırmadan yorum yapma.
eline sağlık fena değil. şöyle kısaca yorumlarıda okudum.
öncelikle şunu belirteyim ki ben ülkü ocaklarında yetişmiş biriyim. ama o dediklerini ben pek fazla göremedim.
son zamanlarda eyvallah olaylar oldu bazıları çıktı piyasaya.
fakat bunu tüm ülkücülere mal etmeniz büyük hata.
ben orda doğdum orda büyüdüm şimdide hiç pişmanlık duymuyorum.
şunu sorayım size akp de hiçmi bu tür olaylar yaşanmıyor yada chp de yada dspde yada bilmem ne partisinde.
yanlışlar olabilir hepimiz kuluz hepimiz insanız her insan bir değildir.
insanoğlu beşer ya düşer ya şaşar.
birde şu konu vardır ki neden hep o tür insanları ülkücü olarak görüyorsunuz.
tamam bir kaçı bizi temsil edecek yerde
onlarda yanlış insanlar bunu ben kabul ettim.
ama siz elinde kitap olanları ülkücü kabul etmiyorsunuz elinde sopa varsa bu ülkücüdür.
bu mantıklımı bende ülkücüyüm ve ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum.
ha dersenizki sende kavga ettinmi evet ettim .
yorumlarda gazi üniversitesinin adı geçiyordu bende gazi mezunuyum ticaret turizm eğitim fakültesi reislikte yaptım. bizdede vardı demir sopalar
ama o sopalar bu vatan evladına kalkmadı hiçbir zaman biz dövdüysek pkklı itleri dövdük.
kusura bakmayın biz onları okuldan atarken siz sadece seyretmekle yetiniyordunuz.
yada ankara üniversitesinde ilahiyat fakültesinde biz eylem yaparken siz ağaçların arkasında saklanıyordunuz.
bunları ben gördüm ben yaşadım uydurma değildir.
bizi eleştirmişsiniz eyvallah ağzınıza sağlık eksiklerimiz varsa bilelim
yalnız çuvaldızı birde kendinize batırın bakalım o zaman sonuç ne olacak
eline sağlık fena değil. şöyle kısaca yorumlarıda okudum.
öncelikle şunu belirteyim ki ben ülkü ocaklarında yetişmiş biriyim. ama o dediklerini ben pek fazla göremedim.
son zamanlarda eyvallah olaylar oldu bazıları çıktı piyasaya.
fakat bunu tüm ülkücülere mal etmeniz büyük hata.
ben orda doğdum orda büyüdüm şimdide hiç pişmanlık duymuyorum.
şunu sorayım size akp de hiçmi bu tür olaylar yaşanmıyor yada chp de yada dspde yada bilmem ne partisinde.
yanlışlar olabilir hepimiz kuluz hepimiz insanız her insan bir değildir.
insanoğlu beşer ya düşer ya şaşar.
birde şu konu vardır ki neden hep o tür insanları ülkücü olarak görüyorsunuz.
tamam bir kaçı bizi temsil edecek yerde
onlarda yanlış insanlar bunu ben kabul ettim.
ama siz elinde kitap olanları ülkücü kabul etmiyorsunuz elinde sopa varsa bu ülkücüdür.
bu mantıklımı bende ülkücüyüm ve ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum.
ha dersenizki sende kavga ettinmi evet ettim .
yorumlarda gazi üniversitesinin adı geçiyordu bende gazi mezunuyum ticaret turizm eğitim fakültesi reislikte yaptım. bizdede vardı demir sopalar
ama o sopalar bu vatan evladına kalkmadı hiçbir zaman biz dövdüysek pkklı itleri dövdük.
kusura bakmayın biz onları okuldan atarken siz sadece seyretmekle yetiniyordunuz.
yada ankara üniversitesinde ilahiyat fakültesinde biz eylem yaparken siz ağaçların arkasında saklanıyordunuz.
bunları ben gördüm ben yaşadım uydurma değildir.
bizi eleştirmişsiniz eyvallah ağzınıza sağlık eksiklerimiz varsa bilelim
yalnız çuvaldızı birde kendinize batırın bakalım o zaman sonuç ne olacak
İstanbul Üniversitesinde okudum. Ülkücülerin arasında çok kaldım, toplantılarına katıldım, ocağa gittim. Toplantılarda her zaman kitap okumayı konuştuk asla bu olay yaşanmadı. Kimseye kitap okutturamadık.
Solcu öğrencilerin lideri ile bizim ülkücü reis arasında bir kız meselesi çıktı. Sonuçta ne oldu? Geldi ülkücü arkadaşlarımız bizleri kavgaya davet ettiler ben ve bir arkadaşım icap etmedik, bu kız meselesi yüzünden 30 kadar solcu hastanelik edildi. Kavgaya gidenler bin pişman geri döndü. Sonra solcular oturma eylemi yaptı, gazeteye çıktı olay, ama ülkücüler dövdü, solcular eylem yaptı şeklinde, olayın aslını kimse konuşmadı.
Ocağa gittim ne bir kütüphane gördüm ne de kitap, orda liseli gençler bize kendi tasarladıkları silahları ağızları sulana sulana anlattılar, başkan felan da ordaydı. Gencin biri sopanın ucuna keski takmış bununla solcunun boğazını nasıl keseceğini anlatıyordu. Dehşete düştüm. O zaman bu zamandır uzak dururum.
Ülkücü arkadaşların ezberidir diğer sağ arkadaşları korkaklıkla suçlamak. Türkeş o zamanlar sakın kavga etmeyin, üniversitelerde olay çıkarmayın diye bir sürü emir yolladı, niye yolladı sanıyorsunuz? Ne oldu o kadar adam dövdünüz? Onları daha çok düşman etmekten başka ne işe yaradı? Dövdüğünüz adamlar dağlara çıktı, terörist oldu, bebek katili oldu, bunun vebali üstünüze hiç mi düşmeyecek sanıyorsunuz?
Düşüncesi yanlış ta olsa yapılması gereken, konuşarak, güzellik ve hoş görü ile insanları doğru yola getirmektir. Olmuyorsa da ceza vermek hukuğun işidir. Siz bu şekilde davranarak her şeyi daha kötü yapmaktan başka bir şey yapmadınız. Kaç solcu dövülerek adam edildi?
Ülkücülerin sorunu cehalettir. Ondan kurtulursa felsefesinde büyük bir sorun yok. Zaten Ak parti hemen hemen aynı felsefe ile ilerlemektedir. Ama konuşarak değil yaparak.
tanridagli
01-31-2008, 17:35
HALİNİZE ÇOK GÜLDÜM ALLAH RAZI OLSUN YA...NE KADAR GÜZEL Bİ SAÇMALAMA BRAVO VALLA YABANCILARI BİLE GEÇTİNİZ ;D
Benide_Kapatın
02-15-2008, 00:59
Devlet Bahçeli artık tabandan gelen metinleri okumaya başladı son zamanlarda ;D
Bu da bi gelişme sonuçta:D
ÜLKÜ OCAKLI OLMAYANLAR ÜLKÜ OCAKLARINI NE DERECE BİLEBİLİRLER.NE DERECE BİLGİYE SAHİPLERKİ BU TÜR ŞAKLABANCA YAZILAR YAZIP CİRKEFCE YORUMLAR YAPABİLİYORLAR.BU YAZIMDAN SONRA BENİ YASAKLAYACAGINIZA EMİNİM,CÜNKÜ BU SİZLE ÖZDEŞLEŞMİŞ Bİ KARAKTERDİR.GÜCÜNÜZ YETMİYORSA SESİNİ KESMEYE CALIŞIYORSUNUZ.AMA NE YAZIKKİ SİZİN FORUMLARINIZIN SAYISI BELLİ ÜLKÜCÜLERİNKİLER BELLİ.ÜLKÜCÜ ŞAHSİYETLERE LAF ATMAK KİMİN HADDİNE DÜŞMÜŞKİ BURADA BU CİRKİN YAKIŞTIRMALARDA BULUNUYORSUNUZ.BAZI ARKADAŞLAR IRKCILIKTAN BAHSEDİYOR BAZILARIDA REİS LİK YAPMIŞMIŞ,SENİ REİS YAPAN KİM ACABA VEYA NASIL REİS OLMUŞSUN.REİSLİK HER ÖNÜNE GELENE VERİLMEZ.KENDİ İÇİNİZDEKİ BAŞKANLIK SİSTEMİMİ SANDINIZKİ HER ÖNÜNE GELEN GÖREV ALACAK.ÜLKÜCÜLÜK GİBİ DEGERLİ BİR DAVANIN EVLATLARI OLARAK.BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALARA MÜSAMA GÖSTERMEYECEGİZ.SİTE SAHİBİ VEYA SORUMLUSU KİMSE HERZAMAN SİZE TAVSİYEM ŞEREFLİ İNSANLARIN KİŞİLİKLERİNE ASLA LAF SÖYLEMEYİN,SÖYLETMEYİN.BİZLER ÜLKÜ OCAKLARINDA GELENLERE BİLGİ AŞILIYORUZ,TÜRKÜN TARİNİ,TÜRKÜN ÖZ KİMLİGİNİ,YARARLI OLABİLECEK HERTÜRLÜ ŞEYİ ÖGRETİYORUZ.HİÇ AKP TEŞKİLATLARINA GİRMEDİM AMA ORADAKİ MUHABBETLERİ AZ COK BİLİRİM.FAZLA SÖZE GEREK YOK.ÜLKÜCÜ HAREKETİ BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALARLA AŞALAMANIZA ASLA MÜSAMA GÖSTERMEYECEGİZ.BİRAZCIK KARAKTERE SAHİPSENİZ HADDİNİ BİLMEYENLERE HADDİNİ BİLDİRİRİRSİNİZ.GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZIN BULUNDUGU SİTENİZDE BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALAR YAPAN KİŞİLERİN BULUNMASI FORUMUN ASALETİNE GÖLGE DÜŞÜRÜR.
SAGLICAKLA KALIN.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
alparslan1923
02-19-2008, 19:00
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
Sen önce Git genel baskanina vatan sevmesini ögret, teröriste sayin denilmeyecegini ögret sehite kelle denilmeyecegini anlat.Ben ülkü ocaginda senin bilmediklerini ögreniyorum kendine gel abdullah catliya dil uzatma senin o pis dilini koparirim serefsiz adam seni avrupada binlerce ülkü ocagi var acaba akp zihniyetinin böyle kac ocagi var? 0 tabiki siz bir hicsiniz %47 oy aldiniz diye iyi hisetmeyin kendinizi biz sizlerden daima öndeyiz 2023 türkiye süper güc olacak dedik Tayyip pesinden diyor 2023 süper güc türkiye bizim gerimizdesiniz.Tayyip almanyaya köln arenaya geldi PKK korkusuzca 50 kisiyle 20 bin kisiye karsi protesto etti ama hic bir akp li kalkipta bunlara birsey yapmadi, gecen yil Sayin Devlet Bahceli oberhausen ARENAYA geldi ve bir pkk li bile cesaret edemedi bizler dalga gecilecek adamlar degiliz bizler oguzun torunlariyiz sizler vatan sevgisinden anlamazsiniz ancak vatan icin kan dökenler icin alay edersiniz pislikler sizi, avrupada biz pkk yla mücdele ediyoruz sizler degil önce vatan savunmasini ögrenin sonra konusun serefsiz hayinler
Sen önce Git genel baskanina vatan sevmesini ögret, teröriste sayin denilmeyecegini ögret sehite kelle denilmeyecegini anlat.Ben ülkü ocaginda senin bilmediklerini ögreniyorum kendine gel abdullah catliya dil uzatma senin o pis dilini koparirim serefsiz adam seni avrupada binlerce ülkü ocagi var acaba akp zihniyetinin böyle kac ocagi var? 0 tabiki siz bir hicsiniz %47 oy aldiniz diye iyi hisetmeyin kendinizi biz sizlerden daima öndeyiz 2023 türkiye süper güc olacak dedik Tayyip pesinden diyor 2023 süper güc türkiye bizim gerimizdesiniz.Tayyip almanyaya köln arenaya geldi PKK korkusuzca 50 kisiyle 20 bin kisiye karsi protesto etti ama hic bir akp li kalkipta bunlara birsey yapmadi, gecen yil Sayin Devlet Bahceli oberhausen ARENAYA geldi ve bir pkk li bile cesaret edemedi bizler dalga gecilecek adamlar degiliz bizler oguzun torunlariyiz sizler vatan sevgisinden anlamazsiniz ancak vatan icin kan dökenler icin alay edersiniz pislikler sizi, avrupada biz pkk yla mücdele ediyoruz sizler degil önce vatan savunmasini ögrenin sonra konusun serefsiz hayinler
Bir ülkücünün anatomisi, incele, müzeye kaldır, ders diye anlat. Bence bu yazı silinmesin. Ülkücülerin bir kısmını en iyi bu yazı tasvir ediyor.
Türkün üzerinde akıl ve vicdan hiç fena durmaz. Sen Türk değilsin ırkçısın ;)
alparslan1923
02-19-2008, 19:10
Benim ülkü ocagimda ezan sesi dinmez bayrak inmez benim ülkü ocagimda Kürt de vardir alevi de vardir irkci varsa sizsiniz nerede irkcilik yapiyoruz söyle, apo picine sayin demedik diye irkcimi oluyoruz dogru sizler degilsiniz teröristbasinada sayginiz var ama sehitlere yok
Benim ülkü ocagimda ezan sesi dinmez bayrak inmez benim ülkü ocagimda Kürt de vardir alevi de vardir irkci varsa sizsiniz nerede irkcilik yapiyoruz söyle, apo picine sayin demedik diye irkcimi oluyoruz dogru sizler degilsiniz teröristbasinada sayginiz var ama sehitlere yok
Nasıl inandırıyorlar böyle şeyleri size.
Gel de ğöğsünü gere gere anlat: bizim ülkücülerimiz saygılı, temiz, vatana millete faydalı adamlardır.
Sizin gibiler yüzünden ülkücülerin adı kirleniyor.Kaç yaşındasın de bakalım, nasıl da düşman etmişler insanı insana?
alparslan1923
02-19-2008, 19:22
ulan sen ne anlarsin ülkücülükten senin bayragina saygin yok ben cocuklugumdan beri ülkü ocagina bagliyim ve yillardir Ne Mutlu Türküm Diyebiliyorum Cünki Ben MHP liyim bana bu Serefi veren Allaha sükürler olsun Basbugun Sagolsun Liderim varolsun hangi biriniz PKK ya karsi mücadele ediyorsunuz söyle bakalim?Ben bu dava icin Kan akittim akitirim Hedef Turan sizler sinizya lan vatan topragini tek tek satan sizin iktidarinizda terör tekrar hortladi 5 yil iktidardaydiniz cözemediniz Türbani mhp sayesinde cözüyorsunuz apoyu bahceli astirmadi diyorsunuz o belgeyi sana gösteririm ama, hem gösterir hem yediririm sana oku bakalim maddeleri bu aponun kesin infazimi kurtulusumu. oku da öyle konusun vatan hayinleri
ulan sen ne anlarsin ülkücülükten senin bayragina saygin yok ben cocuklugumdan beri ülkü ocagina bagliyim ve yillardir Ne Mutlu Türküm Diyebiliyorum Cünki Ben MHP liyim bana bu Serefi veren Allaha sükürler olsun Basbugun Sagolsun Liderim varolsun hangi biriniz PKK ya karsi mücadele ediyorsunuz söyle bakalim?Ben bu dava icin Kan akittim akitirim Hedef Turan sizler sinizya lan vatan topragini tek tek satan sizin iktidarinizda terör tekrar hortladi 5 yil iktidardaydiniz cözemediniz Türbani mhp sayesinde cözüyorsunuz apoyu bahceli astirmadi diyorsunuz o belgeyi sana gösteririm ama, hem gösterir hem yediririm sana oku bakalim maddeleri bu aponun kesin infazimi kurtulusumu. oku da öyle konusun vatan hayinleri
Ülkücülüğe bağlılığından ne şüphem kalmadı da şüphem halen sen de bir akıl emaresi olabilir diye, galiba yanılıyorum...
alparslan1923
02-19-2008, 19:27
senin ben Türklügünden Süphe ediyorum sizler burada bos konularla tartisirken vatan elden gidiyor, bir sey oldugu zaman hemen ülkücülere bakiyorsunuz birsey olacakmi diye bu dediklerini gel ülkü ocagklari önünde söyle bak o zaman ne oluyor internette laf atmasi kolay senin gibi adamlar bu ülkeye sadece zarar veriyor AB ABD usaklari türklükle alakaniz git de utan.
senin ben Türklügünden Süphe ediyorum sizler burada bos konularla tartisirken vatan elden gidiyor, bir sey oldugu zaman hemen ülkücülere bakiyorsunuz birsey olacakmi diye bu dediklerini gel ülkü ocagklari önünde söyle bak o zaman ne oluyor internette laf atmasi kolay senin gibi adamlar bu ülkeye sadece zarar veriyor AB ABD usaklari türklükle alakaniz git de utan.
Artık eminim...
Selam sana.
alparslan1923
02-19-2008, 19:34
senin gibi adamlarin selamini almiyorum AKP zihniyetindenne beklenir vatan topragi satgmaktan baska APOYA sayin Sehite Kelle bunlari inkar ediyorsnuz ama hadi DTP yi protesto edin hadin kalkin herseyi ülkücülerden beklemeyin
Duygu'Seli~
02-19-2008, 20:03
::) voav.. çok duygulandım vALLAHi.. Gölzerim yaşardı..Bu ne vatan millet sevgisi aşkı böyle..
Yahu bu vatanı seven canını feda edebilecek kadar değer verenler siz ülkücüler ve mhpliler misiniz sadece..?? Vatan millet sevgisi sizin tekeliniz de mi..?? Öyle atıp tutmak kolay diyosun da kardeşim senin yağtığın nedir söylermisin..??Canını yoluna feda edebileceğin başkanın bahçelinin soyu ermeni..Bunu tekmiliniz birden biliyorsunuz..Konuşturma istersen bizleri burda.. al izle bakalım..Aşağıdaki linkte bahçelinin soy kütüğü kanıtlarıyla beraber sunuluyor..
http://www.youtube.com/watch?v=87DehsJQhFo eğer yalan diyosan çıkta kanıtla..Hodri meydan.. >:(
Öyle küfürbazca konuşmalar zaten sizden beklenir hiç şaşırmadım doğrusu..Adamlıktan bahsediyorsunuzda adam olmaya dair en ufak bir özelliğiniz bile yok sizin..Siz takım tutar gibi parti tutan ve parti savunan partizanlarsınız sadece..Bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir topluluğa tahakküm edemez sakın unutmayın..Ak Partinin arkasında milyonlarca insan varken siz kim oluyorsunuzda o insanları aptal yerine koyuyorsunuz.. >:( bu kadar basit mi insanları tanımadan bilmeden aşağılamak..Bu kadar insan aptalda siz bir avuç azınlık mı akıllısınız..Güldürmeyin beni ya..Sizin böyle ortalığa tükrükle savurduğunuz küfürler bizde geçmez..Biz sözümüzü adam gibi söyler ve adam gibide arkasında dururuz..Davamızında sonuna kadar arkasındayız..
Madem devlet bahçeli sayesinde çözüldü başörtüsü sorunu neden tarihin tozlu sayfalarında ''başörtülü bacılarımın sorununu çözecem çözmeyen namerttir'' diyen sonrada değil bu sorun için bir adım atmak,birde üstüne kur'an kurslarına yasak getiren bahçeli zamanında elindeyken halletmedi bu sorunu.. Bıraksana sen ya..Siz olmasaydınız biz kendi sandalye sayımızla paşa paşa yine geçirirdik bu sorunu meclisten..Rahat ol sen..Hatta sizin deyiminizle AYIK OL kardeşim.. Tek milliyetçi siz değilsiniz..Milliyetçilik böyle ortalarda bağırıp çığırtmaktan ibaret değildir..
senin gibi adamlarin selamini almiyorum AKP zihniyetindenne beklenir vatan topragi satgmaktan baska APOYA sayin Sehite Kelle bunlari inkar ediyorsnuz ama hadi DTP yi protesto edin hadin kalkin herseyi ülkücülerden beklemeyin
Sabah ateist olması muhtemel olan bir arkadaşla tartışırken kendisinde yanlış da olsa fikir emareleri, dava haysiyeti var olduğunu hissettim.En azından konuşabildik.
Ülkücü olan şu arkadaşa bakalım ki sadece siyasi kimliğimden ötürü ne kadar düşman kesilmiş bana.Yarın camiide beraber saf tutacağız bu arkadaşla...
Yazık ediyorlar.
Bu ülkenin insanlarına hep böyle yazık ettiler.Samanist Hüseyin Nihal, ne idüğü belirsiz Ziya Gökalp'ın peşinden koşanlardan/ koşturulanlardan daha fazlasını beklemek belki hata ama yine de üzülüyor insan, böyle bir milletten nasıl böyle katil ruhlu insanlar çıkıyor.Düşünmeye değer...
ceyhanli
02-19-2008, 20:33
Ülkücüler böyle değildi taki Seyyid Ahmed Arvasi Hoca vefat edene kadar. o vefat ettikten sonra maalesef fransadan ithal 5 kuruş etmez milliyetçilik fikirleriyle Ülkcülüğün İslam kanadı yıkıldı sadece Türklük kaldı. bu seferde ortaya böle durumlar çıktı ama ne olursa olsun geçmişte ülkcülerin bu vatana millete verdikleri hizmet unutulmamalı inkar edilmemeli ve onlar bugünde hala ülkücü bu nedenle ilk başta verilen ülkcülerin demirbaş listesi adındaki saçmalığı bende kınıyorum çok gereksiz hakaret eden bir saçma yazıydı.bazılar işte bugünkülere söylenmiş bir şeydi filan demiş ama bugün zaten ülkücü yetişmiyorki ülkü ocaklarında zaten ülkücü yok bizde biliyoruz bahçelinin ne olduğunu bugün nasıl ülkücü adı altında insanlar yetiştirdiklerini ama geçmişte hizmeti olan insanlara ve onların yetiştirdikleri gerçek üşkücülere çok büyük hakarettir bu konudaki. eğer konu burala düşerse daha geçen gün samsunda Ak Parti meclis üyeleri belediye başkanını dövdü başkanda üyelere silah çekti konu galiba ihale anlaşmazlığı filan bunu neyle açıklarsını bunu hangi listeye koyarsınız. ki haberlerde çıkmayan şahsen benim tanık olduğum çok olay var. ihale dir vs. saçma bi konu bence.
Saltuk Buğra Han
02-19-2008, 20:54
Sabah ateist olması muhtemel olan bir arkadaşla tartışırken kendisinde yanlış da olsa fikir emareleri, dava haysiyeti var olduğunu hissettim.En azından konuşabildik.
Ülkücü olan şu arkadaşa bakalım ki sadece siyasi kimliğimden ötürü ne kadar düşman kesilmiş bana.Yarın camiide beraber saf tutacağız bu arkadaşla...
Yazık ediyorlar.
Bu ülkenin insanlarına hep böyle yazık ettiler.Samanist Hüseyin Nihal, ne idüğü belirsiz Ziya Gökalp'ın peşinden koşanlardan/ koşturulanlardan daha fazlasını beklemek belki hata ama yine de üzülüyor insan, böyle bir milletten nasıl böyle katil ruhlu insanlar çıkıyor.Düşünmeye değer...
Be mübarek insan veya bu konuyu açan mübarek insanlar ülkeyi kurtarmaya aday saygıdeğer kişi ve zevatlar hem aslı astarı olmayan yalan ve iftira dolu sözde demirbaş listesi diye bir konu açmışsınız ortalığı karıştırıyorsunuz ondan sonra lügat denen bu arkadaş siyasi kimlikten dolayı kin beslendiğin den bahseder.Bu nasıl çelişki anlatırmısın.Bu liste biz ülkücüleri hiddetlendirmekten başka hiç bir işe yaramaz bu nasıl yaklaşım böyle. Ülkücülüğe saygınız yoksa ülküye saygınız olsun.
ceyhanli
02-19-2008, 21:00
http://www.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=43
arkadaş bu listeye bakarsan ziya gökalpın nerde olduğunu görürsün. nihal atsız hakkında zaten bişey söylemeye gerek yok. İslam Dinine çöl kanunu Hazireti Ömer efendimizide katil gibi gösteren ama şamanizmi sözüm ona gök tanrıyı yere göğe sığdıramayan bir zihniyet türkçü olabilir ama ülkücü olamaz. ülkücülük Türk İslam sentezidir. biri olmazsa bunun adı Ülkücülük Turan olmaz. hala varmıdır bilmiyorum ama ocağa sor sana Ahmed Arvasi Hocanın kitaplarını versinler onlardan öğren ülkcülüğü.
Be mübarek insan veya bu konuyu açan mübarek insanlar ülkeyi kurtarmaya aday saygıdeğer kişi ve zevatlar hem aslı astarı olmayan yalan ve iftira dolu sözde demirbaş listesi diye bir konu açmışsınız ortalığı karıştırıyorsunuz ondan sonra lügat denen bu arkadaş siyasi kimlikten dolayı kin beslendiğin den bahseder.Bu nasıl çelişki anlatırmısın.Bu liste biz ülkücüleri hiddetlendirmekten başka hiç bir işe yaramaz bu nasıl yaklaşım böyle. Ülkücülüğe saygınız yoksa ülküye saygınız olsun.
Dikkat edilirse o demirbaş listesi eksikti, tamamlamak için canlı bir örnek lazımdı o da geldi yerini buldu, canlı olarak gördük ki bu arkadaşlar saldırganlık eğilimi içerisinde, kurt sütü içtiklerinden ya da Hun türkü tarkan'ın filmlerini fazla izlediklerinden olsagerek.
Cümlelerinde olduğu gibi konuyu açan insanın gayesi mizahtır.Mizahsa siyasetin vazgeçilmesi.
Gözü kapalı saldırmaktan, cahilce ağız dolusu hakaret etmekten daha evla olsagerek.
Yalandan eşek olmayalım, hepimiz ülkücülerin birçoğunun ne kadar yabani olduğunu biliyoruz.Örneklerle, sandalyelerin uçuştuğu kongrelerle, tabanca ve bıçaklarla, avatarlara konulan vahşi eğilimli resimlerle, tarihle, coğrafyayla matematikle sabit.
Saltuk Buğra Han
02-19-2008, 21:15
Dikkat edilirse o demirbaş listesi eksikti, tamamlamak için canlı bir örnek lazımdı o da geldi yerini buldu, canlı olarak gördük ki bu arkadaşlar saldırganlık eğilimi içerisinde, kurt sütü içtiklerinden ya da Hun türkü tarkan'ın filmlerini fazla izlediklerinden olsagerek.
Cümlelerinde olduğu gibi konuyu açan insanın gayesi mizahtır.Mizahsa siyasetin vazgeçilmesi.
Gözü kapalı saldırmaktan, cahilce ağız dolusu hakaret etmekten daha evla olsagerek.
Yalandan eşek olmayalım, hepimiz ülkücülerin birçoğunun ne kadar yabani olduğunu biliyoruz.Örneklerle, sandalyelerin uçuştuğu kongrelerle, tabanca ve bıçaklarla, avatarlara konulan vahşi eğilimli resimlerle, tarihle, coğrafyayla matematikle sabit.
Vay be olaya demek ki mizahi yönden yaklaşıyordunuz.Kusura bakma lügat ben anlamamışım.Çünkü ben burayı ciddi bir forum olarak bakmıştım.Demekki burada veya en azından sende bir tiyatro bir mizah anlayışına sahip konulara kah kahalarla bakan bir tipleme var.Demekki senin hayatın mizah be dostum lügat.Dikkat et de fazla gülme dinimize göre çok gülenin kalbi katı olur derler .Biraz şevkatli ve anlayışlı ol.
ceyhanli
02-19-2008, 21:16
Arkadaş bak tartışmayı sevmem bir mesaj yazmışım galiba okumamışsın. dedimki zamanında ülkcülerin bu ülkeye çok faydası oldu yaklaşık 5000 ülkücü şehit oldu. ve bunlar hala bugün ülkücüler vede hazırlar. sen o günleri yaşayan insanları belki tanımazsın çektiklerini bilmezsin ama ben çok iyi tanır çok iyi bilirim gördükleri işkenceden bugün hala karanlık odada kalamayanlar var sarı topak lambanın altında oturamayanlar var ve bu insanlar bütün bunları devletin birliği milletin bütünlüğü için yaptılar komunizmin karşısında çelik gibi durdula bugün aynı durumda olsalar dururlar dururuz. tereddüt bile etmeyiz. ama maalesef günümüzde ülkücü adı verilen çapulcu takımı piyasada çok farkındayız.biliyoruz. bizde sevmiyor tasdik etmiyoruz. önceden ocaklarda Ahmet Arvasi Hocanın kitapları okutulurdu Türk ve İslam birliği öğretilirdi namaz kılınır iftar açılırdı ama Rahmetli Türkeşin vefat ile ocakların yapısı değiştirildi. ocaklara gelen gençler cahil bırakıldı ve günümüzde bugünkü durum çıktı ve bunların adıda ülkücü değil sadece bu isim adı altında çalışıyor. bak bende Ak partiyi desteklerim ama daha geçen gün dedim okumadın galiba samsunda Ak partili meclis üyeleri Ak partili belediye başkanını dövdü sokakta başkanda üyelere silah çekti küfür vuracam filan mselede büyük ihtimal ihale davası ee ne farkı kaldı Ak partinin o ülkücülerden açıklasana. daha medyaya çıkmayan bir sürü olay var konuşmayalım şimdi burda. hele o dönen ihaleler gözümler şahit oldum ve içlerinde tanıdıklarımda var Ak parti adı altında neler götürüyorlar ve Ak partiliyz diyolar. bunlara ne cevap verilir. sen onlara diyosun ama seninde onlardan pek bi farkın yok. bu mesajın içeriği çok iğrençti ülkücülere hakaretti yakışmayan gereksiz abuk subuk bir mesajdı. Peygamber efendimizi hadis-i şerifi "zorlaştırmayın kolaylaştırın, kendinizden nefret ettirmeyin sevdirin".
hepinize saygı ve sevgiler.
Vay be olaya demek ki mizahi yönden yaklaşıyordunuz.Kusura bakma lügo ben anlamamışım.
Kusura bakarım, bunun mizah olduğunu anlamayacak birşey yok.İlk mesaja ve ilk mesajı yazana bakmanız yeterli.
Ceyhanlı bu da senin için:
Ülkemiz siyasi literatüründe her kavramın olduğu gibi "ülkücülük" kavramının da kabul görmüş bir tanımı yok.Alttaki muhtemel tartışmada da herkes istediği yere çekecektir.
Bence ülkücüler eski ülkücüler ve ırkçılar olarak ikiye ayrılır.
Eski ülkücülerin çogunluğu bugün inzivaya çekilmiş, saygıdeğer, ağırbaşlı babacan adamlar.Hemen hepsinin islami kesim denilen kesimle anılmakta olduğunu görüyorum.İçlerinde Ak partide görev yapan bir sürü insan da var, benim tanıdığım Doğan Ürgüp abi mesela...
80 döneminde manevi değerleri muhafaza ana gayesinden yola çıkan bu insanlar idam edilmiş, karakollarda dayak yemiş, bu işin bedelini ödemiş kimseler.Siyasi yönden yakınlık duydukları MhP nin bir seçim bildirgesini yayınlayalım:
MHP'nin lideri Alparslan Türkeş, 1977 seçimi eşiğinde nefsinin ve partisinin hesabını şöylece vermek mevkiindedir:
1 - Alparaslan Türkeş, yatalak bir idareye karşı, fikirsiz bir hareket saydığı 1960 ihtilâline, başta, sırf bir fikir yönü vermek ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ihtilâli sömürmesine mâni olmak için katılmış fakat bu gidiş önlenemeyince uzak kalmış, Türk Milleti ve tarihinin ihtilâl kadrosuna biçtiği suçluluk dairesinin dışında kalmayı ve ibrasına nail olmayı şart bilmiştir.
2 - Alparslan Türkeş ve Parti'sinin dünya görüşü, ruhî muhtevaya bağlı milliyetçilik olarak metbûluğu (bağlı olunan) ruha ve tabiiliği milliyete veren bir anlayış içinde tek kelimeyle İslâm imanıdır.
3 - Alparaslan Türkeş ve Partisi, milliyetçiliği, içi kevserle dolu bir kâse şeklinde görür, ana kıymeti kâsede değil, kevserde bulur ve o kevserin nûrunu ışıldattığı nispette kâseye değer verir.
4 - Alparslan Türkeş ve Partisi, bugün en keskin bunalımını yaşayan insanlığa yol gösterici istikamet oklarını, Kâinatın Efendisi'nce getirilmiş ruh ve ahlâk ölçüleri olarak ilân eder ve tasarılarını, hasretlerini, her şeyini bu inanç mihrakında toplar.
5 - Dostluk ve düşmanlık kutuplarımızı tâyinde kıstaslarımız şudur ki: Ferd, zümre, sınıf ve makam olarak her kim ve her ne olursa olsun, Hakk'ın düşmanları düşmanımız, Hakk'ın dostları dostumuzdur.
Türk Milletinin maruz bulunduğu derin bunalımın tarihî gelişmesi bakımından yöneticilerin Türk Milletinin dert ve ızdıraplarının sebeplerini teşhis edemediklerini, tedbir ve çarelerde revizyona tabi tutamadıklarını ve taklitçi kaldıklarını görüyoruz.
Türk'ün ruh köküne inmeyen ve bağlanmayan her tedbirin temelsiz kalacağı inancındayız.
1977 seçimlerinin eşiğinde, başta milliyetçi, mukaddesatçı Türk gençliği bulunmak üzere, Alparslan Türkeş ve Partisinin hüviyeti bu satırların ifade ettiği derin mânalardan ibarettir."
ALPARSLAN TÜRKEŞ
MHP GENEL BAŞKANI
Gelelim şimdiki "ülkücüler"e."Nizam ı alemciler", BBP adı altında neden ayrıldı MHP zihniyetinden açıklamaya çalışalım.Aslında basit,bir ırkçı oldukları için, iki sistemin partisi oldukları için...
Irkçı olduklarını her sloganlarından, her söylemlerinden çıkarmak çok kolay.
Sistemin partisi olduklarını da en son 22 Temmuz seçimleri öncesi darbe çığırtkanı CHP'yle yaptıkları derin ve samimi birliktelikle fena halde açığa vurdular. Geçenlerde içlerinden birisi "başörtüsünü serbest ediyoruz ama bilmiyorum ki laiklik elden gider mi" vari bir açıklama yapmıştı.
Mesajlarımı okursanız göreceksiniz elimden geldiğince şefkatli ve bütünleştirici olmaya çalışıyorum.Bu konudaki eleştirilerinizi kabul etmiyorum.
ceyhanli
02-19-2008, 21:33
yazdığın mesajlar bunu söylemiyor ÜLKÜCÜLER diyorsun ağzına geleni söylüyorsun busunuz falan filan vs. diyorsun sonra bu mesajı atıyosun. bir insan bir laf söylemeden önce 2 kere düşünmeli söylediği lafın nereye gittiğini iyi tespit etmeli ondan sonra özür dileme veya söylediğini düzeltme durumunda kalmamalı. bunu başaramıyorsan kimseyle tartışmaya girmemeli. yaptığınız yinede kötü birşey. Ak partililerin sokak ortasındaki silahlı kavgasına bir cevap gelmedi. onuda düzeltte öğrenelim durumu o AK PARTİLİLERLE busunuz dediğin mhpliler arasında ne fark var.
alparslan1923
02-19-2008, 21:39
duyguseli denilen belirsiz haysiyetsiz insan ermeni soyu olan bir insan varsa buda sensin tamammi senin liderin gürcü Türk bile degil Devlet Bahceli ye kurban olun onun gibi bir lidere muhtacsiniz PKK yi hortlatan lar sizlersiniz cahil insanlar kalbinizde zerre kadar vatan sevgisi yok sizde, siz bozkurta bile hakaret ediyorsunuz ama bozkurt Türkün simgesidir onu bilmeecek kadar aptal ve cahilsiniz 301.nci maddeyi kaldiriyorsunuz neden AB korkusuna arkaniz SIKISTI Türklüge hakaret sayenizde serbest olacak Hrant dink O.Cocugu icin Ermeni olan zihniyet bunu anlayin biz binlerce sehit verdik, duyguseli denilen pislik sen diyorsun akp nin arkasinda milyonlar var isterse trilyon olsun bize 10 saglam adam yeter sizin gibi 4000 bin yüreksiz aptala ihtriyacimiz yok dünyanin en büyük partisi MHP dir bunu bilin cünki Tüm dünyada Ülkü ocaklari var gurbetteki insanlari kucaklayan yine ülkücüler ASALAyi bitiren Adullah catliya bile dil uzatiyorsunuz o adam vatan icin canini ortaya koydu ama sizin zihniyet apoya aygi gösterir MHP ye cok karalama kampanyasi hazirliyorsunuz ama DEVLET BAHCELI Öz be ÖZ Türk RTE gibi gürcü degil Tamammi aklinizi basiniza alin o laflarinizi yedirirler size.
yazdığın mesajlar bunu söylemiyor ÜLKÜCÜLER diyorsun ağzına geleni söylüyorsun busunuz falan filan vs. diyorsun sonra bu mesajı atıyosun. bir insan bir laf söylemeden önce 2 kere düşünmeli söylediği lafın nereye gittiğini iyi tespit etmeli ondan sonra özür dileme veya söylediğini düzeltme durumunda kalmamalı. bunu başaramıyorsan kimseyle tartışmaya girmemeli. yaptığınız yinede kötü birşey. Ak partililerin sokak ortasındaki silahlı kavgasına bir cevap gelmedi. onuda düzeltte öğrenelim durumu o AK PARTİLİLERLE busunuz dediğin mhpliler arasında ne fark var.
Anlaşılan gönül bağın objektif bakmana engel oluyor.
"Ülkücülerin bir kısmı" demeye özen gösterdim, atladığım olabilir ;) Verdiğim sert usluplu cevaplar da hakaret eden arkadaşımıza yönelikti.Hani şu harika uslublu kardeşimiz."şerefsiz" "vatan haini" "satıcı" "ulan" kelimelerini aliterasyon disiplini içinde müthiş bir ahenkle kullanan kardeşimiz.
Yine gönül bağınızdan mıdır nedir, nerdeyse destek çıkacaksınız, hayırlısı bakalım...
Eleştirinizi kabul etmiyorum.Daha fazla ılımlı olamam.
Ak partililerin sokak ortasındaki silahlı kavgasına bir cevap gelmedi. onuda düzeltte öğrenelim durumu o AK PARTİLİLERLE busunuz dediğin mhpliler arasında ne fark var.
Bu fark o kadar zahir ki herhalde zahirliğinden gözleriniz kamaşmış ve göremiyorsunuz.
Farkı size anlatma makamında değilim, eminim siz benden daha iyi bilirsiniz.İlle de öğrenmek istiyorsanız herhangi bir ülkücü foruma girip kardeşlerimizi bir yoklayın ne demek istediğimi anlarsınız.
Burdakileri çok sevdiniz ya ;)
duyguseli denilen belirsiz haysiyetsiz insan ermeni soyu olan bir insan varsa buda sensin tamammi senin liderin gürcü Türk bile degil Devlet Bahceli ye kurban olun onun gibi bir lidere muhtacsiniz PKK yi hortlatan lar sizlersiniz cahil insanlar kalbinizde zerre kadar vatan sevgisi yok sizde, siz bozkurta bile hakaret ediyorsunuz ama bozkurt Türkün simgesidir onu bilmeecek kadar aptal ve cahilsiniz 301.nci maddeyi kaldiriyorsunuz neden AB korkusuna arkaniz SIKISTI Türklüge hakaret sayenizde serbest olacak Hrant dink Pici O.Cocugu icin Ermeni olan zihniyet bunu anlayin biz binlerce sehit verdik, duyguseli denilen pislik sen diyorsun akp nin arkasinda milyonlar var isterse trilyon olsun bize 10 saglam adam yeter sizin gibi 4000 bin yüreksiz aptala ihtriyacimiz yok dünyanin en büyük partisi MHP dir bunu bilin cünki Tüm dünyada Ülkü ocaklari var gurbetteki insanlari kucaklayan yine ülkücüler ASALAyi bitiren Adullah catliya bile dil uzatiyorsunuz o adam vatan icin canini ortaya koydu ama sizin zihniyet apoya aygi gösterir MHP ye cok karalama kampanyasi hazirliyorsunuz ama DEVLET BAHCELI Öz be ÖZ Türk RTE gibi gürcü degil Tamammi aklinizi basiniza alin o laflarinizi yedirirler size.
Kardeşim hoş geldin, bize de tam senin gibi bir örnek lazımdı !..
ceyhanli
02-19-2008, 21:46
Anlaşılan gönül bağın objektif bakmana engel oluyor.
"Ülkücülerin bir kısmı" demeye özen gösterdim, atladığım olabilir ;) Verdiğim sert usluplu cevaplar da hakaret eden arkadaşımıza yönelikti.Hani şu harika uslublu kardeşimiz."şerefsiz" "vatan haini" "satıcı" "ulan" kelimelerini aliterasyon disiplini içinde müthiş bir ahenkle kullanan kardeşimiz.
Yine gönül bağınızdan mıdır nedir, nerdeyse destek çıkacaksınız, hayırlısı bakalım...
Eleştirinizi kabul etmiyorum.Daha fazla ılımlı olamam.
Ak partililerin sokak ortasındaki silahlı kavgasına bir cevap gelmedi. onuda düzeltte öğrenelim durumu o AK PARTİLİLERLE busunuz dediğin mhpliler arasında ne fark var.
Bu fark o kadar zahir ki herhalde zahirliğinden gözleriniz kamaşmış ve göremiyorsunuz.
Farkı size anlatma makamında değilim, eminim siz benden daha iyi bilirsiniz.İlle de öğrenmek istiyorsanız herhangi bir ülkücü foruma girip kardeşlerimizi bir yoklayın ne demek istediğimi anlarsınız.
Burdakileri çok sevdiniz ya ;)
cevapsızlıktan dolayı verilmiş bir cevap. farkı çok iyi biliyorum ve görüyorum ama asla genelleme yapıyorum vede öle birşey olduğunu söylemiyorum. bizim tarafımız bellidir bilen bilir. burda şov yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ama sana cevap vermeyede gerek yok . ben tartışmadan çekiliyorum size başarılar.
alparslan1923
02-19-2008, 21:47
::) voav.. çok duygulandım vALLAHi.. Gölzerim yaşardı..Bu ne vatan millet sevgisi aşkı böyle..
Yahu bu vatanı seven canını feda edebilecek kadar değer verenler siz ülkücüler ve mhpliler misiniz sadece..?? Vatan millet sevgisi sizin tekeliniz de mi..?? Öyle atıp tutmak kolay diyosun da kardeşim senin yağtığın nedir söylermisin..??Canını yoluna feda edebileceğin başkanın bahçelinin soyu ermeni..Bunu tekmiliniz birden biliyorsunuz..Konuşturma istersen bizleri burda.. al izle bakalım..Aşağıdaki linkte bahçelinin soy kütüğü kanıtlarıyla beraber sunuluyor..
http://www.youtube.com/watch?v=87DehsJQhFo eğer yalan diyosan çıkta kanıtla..Hodri meydan.. >:(
Öyle küfürbazca konuşmalar zaten sizden beklenir hiç şaşırmadım doğrusu..Adamlıktan bahsediyorsunuzda adam olmaya dair en ufak bir özelliğiniz bile yok sizin..Siz takım tutar gibi parti tutan ve parti savunan partizanlarsınız sadece..Bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir topluluğa tahakküm edemez sakın unutmayın..Ak Partinin arkasında milyonlarca insan varken siz kim oluyorsunuzda o insanları aptal yerine koyuyorsunuz.. >:( bu kadar basit mi insanları tanımadan bilmeden aşağılamak..Bu kadar insan aptalda siz bir avuç azınlık mı akıllısınız..Güldürmeyin beni ya..Sizin böyle ortalığa tükrükle savurduğunuz küfürler bizde geçmez..Biz sözümüzü adam gibi söyler ve adam gibide arkasında dururuz..Davamızında sonuna kadar arkasındayız..
Madem devlet bahçeli sayesinde çözüldü başörtüsü sorunu neden tarihin tozlu sayfalarında ''başörtülü bacılarımın sorununu çözecem çözmeyen namerttir'' diyen sonrada değil bu sorun için bir adım atmak,birde üstüne kur'an kurslarına yasak getiren bahçeli zamanında elindeyken halletmedi bu sorunu.. Bıraksana sen ya..Siz olmasaydınız biz kendi sandalye sayımızla paşa paşa yine geçirirdik bu sorunu meclisten..Rahat ol sen..Hatta sizin deyiminizle AYIK OL kardeşim.. Tek milliyetçi siz değilsiniz..Milliyetçilik böyle ortalarda bağırıp çığırtmaktan ibaret değildir..
5 yildir iktidardaydiniz Basörtüsünü neden cözemediniz?MHP yillardir diyor Cözecegiz diye Gözünü acta iyi bak sen süt icerkene bizler bu vatan icin sehit veriyorduk sen ülkücülerle ugrasirken PKK lilar köyleri ilceleri basip yüzlerce vatandasimizi katlediyordu sen laflarini ölcüp tartip gel kizim.Biz Tarihin tozlu sayfalarina girmemize gerek yok biz gösteris icin yapmayiz birseyi AKP liler gibi gösterisli gösterislide namazimizi kilmayiz sen önce genel Baskanini soyunu sopunu arastir Gürcü oldugunu bilmiyorsun galiba, senin genel baskanin ogluna Gemicigin hesabini sor Apo ya sayin Sehite kelle hesabini sor önce birde sor bakalim apoyu kim astirmadi o belgeyi iyice bir oku ne yaziyor hangi maddeler yer aliyor iyice bak aponun kurtulusumu infazimi sizin okuma yazmaniz yokki anlayasiniz sizlere gülüyorum sadece cünki gülünc durumdasiniz Türkiyeyi batiran sizlersiniz basörtüsünü 5 yildir cözemeyenler MHP nin korkusuna cözüyor hani oylar AKP ye gitsin ya o misali ama bizim Gösterise ihtiyacimiz yok sizi o Tarihin icinde bogariz haberiniz yok ama.
cevapsızlıktan dolayı verilmiş bir cevap.
Bana seni anlatıyor, güle güle...
ceyhanli
02-19-2008, 21:52
cevapsızlıktan dolayı verilmiş bir cevap.
Bana seni anlatıyor, güle güle...
yaw üste çıkmak için elinden gelen herşeyi yaparsın değilmi. tamam senin dediğin olsun sen haklısın büyüksün dava adamısın bi tek sen varsın her zmn doğru sensin. ama ne olur bana cevap yazma ya rica ediyorum bak üstünlüğünüde kabul ettim olurmu.
alparslan1923
02-19-2008, 21:53
KIBRIS TÜRK'ÜNÜN YILMAZ SAVAŞCISI RAUF DENKTAŞ'IN DANIŞMANLARI İLE UĞRAŞAN R.T.ERDOĞANIN'IN DANIŞMANLARI BUNLAR İŞTE..
AKP İHANET ÇETESİNİ GÖRMEYEN VE DUYMAYANLARA SUNULUR.
TAYYYİP ERDOĞAN'IN DANIŞMANLARI
Bir: Mücahit Aslan
Tarih 28 Mart 1994.
İstanbul Aksaray'da oto galerisi, yeleklerinin üzerinde "polis" yazan, 8
kişi tarafından basıldı. 42 yaşındaki galeri sahibi ve 32 yaşındaki
yeğeni, dükkanda bulunan müşteriler ve konukların gözleri önünde,
"karakola gitmemiz gerekiyor" diye alınıp götürüldü. Galeri sahibi daha önce de uyuşturucu kaçırdığı, PKK'ya parasal yardım ettiği iddialarıyla gözaltına alınmıştı. Bu nedenle karakola götürülmesini hiç yadırgamadı.
Ertesi gün.
Kınalı - Sakarya TEM otoyolunda, Hendek gişelerine bir kilometre kala,
şakağına sıkılan tek kurşunla öldürülen galeri sahibi ile kalbine üç
kurşun sıkılmış, gözleri bağlı yeğeninin cesedi bulundu...O günler, PKK'ya yardım eden Kürt işadamlarının öldürüldüğü günlerdi...
Aradan yıllar geçti.
Öldürülen Kürt işadamının bir başka yeğeni bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı.
Öyle sıradan bir danışman değil ama; 10 Aralık 2002 tarihinde, Beyaz
Saray'da ABD Başkanı Bush ile AKP Genel Başkanı R.T. Erdoğan'ın yaptığı toplantıya katılan birkaç isimden biri. Babası milletvekili. Babası bir dönem insan hakları meseleriyle çok yakından ilgiliydi; dernek başkanıydı; fırsat buldukça da İstanbul-Ankara belediyelerinin köprü, yol ihalelerini alırdı. Ailece S-300 Mercedese biniyorlar...
Danışmanın üniversite mezunu bile olmadığı söyleniyor.
Başbakan Erdoğan'ın bu danışmana özel bir sevgisi olduğu biliniyor.
İki: CÜNEYD ZAPSU
Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi.
Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı. Ehl-i Sünnet
dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin önde gelen
isimlerinden. Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden bir aydının eşi. Danışmanın eniştesi öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı mesajı yayınladı. Öldürülen bu Kürt aydının yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor. O'nun bir ayağı hep Amerika'da. Orada da sıradan yerlere gitmiyor. Örneğin bugünlerde, Florida TAMPA'da ABD Askeri Komuta Merkezi'nin bulunduğu Mac Dill Hava Üssü'ne sık sık uğradığı söyleniyor. Biliyorsunuz, ABD'nin Irak işgalini komuta ettiği 9 merkezden biri burası. TÜSİAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' ın özellikle yurt dışındaki tüm resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor.
Erdoğan'ın "aklının yarısı" olduğu iddia edilen bu danışman, işin tuhaf
yanı, daha çok Korkut Özal'a yakın.
Üç:ÖMER ÇELİK
Bu danışman aslen Diyarbakırlı. Ama doğum yeri başka. Fakat Kürt olduğunu saklamıyor. Gazi Üniversitesi Kamu yönetimi mezunu. Dil bilmiyor sayılır. Bir dönem radikal ıslamcıydı. Yaşar Kaplan'ın aylık Düşünce Edebiyat dergisinde editörlük yaptı. Buradan daha ılımlı, Ali Bulaç'ın Bilgi ve Hikmet Dergisi'ne geçti. Ali Bulaç sayesinde R.T. Erdoğan ile tanıştı. Sonra Yeni şafak gazetesine geçti, köşe yazarı oldu. Bir ara Dinç Bilgin grubunda, sonra Aydın Doğan grubunda ve son olarak da Uzan grubunda çalıştı... Yoksuldu; üniversitede yurtta kalıyordu; şimdi lüks otellerden çıkmıyor, 100 bin dolarlık jeeplere biniyor. Bekar. Kırık bir aşk hikayesi var. Yazmam ama... Meclis kulisinde dedikodu yapmayı seviyor: iki yıl önce Lale Mansur ile
flört ettiğini söylüyordu, şimdi de Deniz Akkaya ile 6 ay birlikte
olduğunu... Sohbetleri renkli olsa da, AKP Grubu bu danışmanı hiç sevmiyor. Öyle ki, "Grupta ikinci tezkereyi geçirmek için, Amerikayı göklere çıkaran konuşmaya kızıp hayır oyu verdim" diyen AKP milletvekilleri var! Bu danışman-milletvekili Başbakan Erdoğan'a özellikle Ortadoğu konusunda danışmanlık yapıyor...
Dört: Egemen BAĞIŞ
Babası Güneydoğu'da bir şehrin belediye başkanıydı. O ise Beyaz Saray'ın yeminli müşaviriydi. Nerden nereye... ABD vatandaşı olduğu iddia ediliyor. Ama şimdi o hem danışman hem milletvekili.
Uzatmayalım. Başbakan Erdoğan'ın tüm danışmanlarının Kürt olmaları tesadüf mü? Öyle kabul edelim! Peki hepsinin bir şekilde ABD ile yakın temas içinde olmalarını nasıl açıklayacağız? Bilmem.
Ama bildiğim şudur: Ağrı Diyadin DEHAP ilçe Başkanı Mehmet Nuri Sarı'nın, Abdullah Öcalan'a, "Sayın" dediği için 2 yıl 1 ay hapse mahkum edilmesinin bugün hiçbir anlamı yoktur. Türkiye, içindeki düşmanını yanlış yerlerde arıyor; biraz kafasını kaldırıp yukarıya bakması gerekiyor...
KIBRIS TÜRK'ÜNÜN YILMAZ SAVAŞCISI RAUF DENKTAŞ'IN DANIŞMANLARI İLE UĞRAŞAN R.T.ERDOĞANIN'IN DANIŞMANLARI BUNLAR İŞTE..
AKP İHANET ÇETESİNİ GÖRMEYEN VE DUYMAYANLARA SUNULUR.
alparslan1923
02-19-2008, 21:57
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yalanları ile zedelenmiş huyunu, karakterini Türkiye'de herhalde anlamayan kalmamıştır. Anlamamış gibi yapanlar ise menfaatleri icabı bu rolü oynamaktadır.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hangi sözünün doğru, hangi sözünün yanlış olduğunu artık birbirinden ayırt etmek imkânsız bir hale geldi.
Sözleri anlık, saniyelik, günlük, aylık, yıllık değişmektedir. Bir sözü, diğer sözünü tutmamaktadır.
İnsanın şahsiyetinde, karakterinde çok büyük bir yaradır bu, hele birde başbakanlık koltuğunda oturuyorsa o kişi, bunun zararı, kötü örnek olma açısından, millete ve toplumadır.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine güvenilmezliği hangi örneği ile anlatsak, örnekler arasında rekabet oluşur.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta kendisine Kürtlerin haklarını soran gazeteciye "Ben Türküm, eşim Arap geçinip gidiyoruz" cevabı vererek, soyu-sopu hakkında da sürekli sözlerinin değiştiğine dair kamuoyunu şahit etti.
11 Ağustos 2004'te yaptığı Gürcistan gezisinde "Ben de Gürcüyüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir." demişti.
MHP Lideri Sayın Dr.Devlet Bahçeli'de aylar öncesinden kimlik krizinde olan Recep Tayyip Erdoğan'a "Sayın Başbakan bir konuşmasında "Ben Gürcüyüm, hanımefendi Arap" diyor. Güya aklınca Türkiye'de ki etnik unsurları saymaya çalışıyor.
Sayın Başbakan! Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı olmak sana yetmiyor mu?
"Potamya'da doğdun, Başbakan oldun" sloganına sessiz kalabilirsin. "Ben Gürcüyüm, hanımefendi Arap" diyebilirsin. Ama Amerika'da okuyan, oraya şimdilik yerleşen Necmettin Bilal Efendi, muhterem oğlun Türkiye'ye geldiğinde ona ne diyeceğiz. İşte Necmettin Bilal'in etnik temelde başlattığın tartışmada kendisini rahatlatacak kimlik inancı, senin de gelecekte sahip olacağın Türk kimliği olacaktır." şeklinde seslenmişti.
Recep Tayyip Erdoğan yaklaşan seçimler sebebi ile ve heveslendiği cumhurbaşkanlığı tartışmalarında, yeni bir tartışma boyutu oluşmaması için 'Türk' oluverdi.
İki sene önce "Gürcüyüm" diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın, iki yıl sonra "Türküm" demesinin hikmeti de, bu sebeplerden olsa gerek…
Biz, Türk milletine hizmet etme noktasında olanlarla ilgili değerlendirmelerimizde hiçbir zaman ırkçılık, kafatasçılık yapma niyetinde olmadık ama siyasî hayatı boyunca Türklüğü hep aşağılanması gereken kimlik olarak gören, bunu sözlerine, davranışlarına, tavırlarına yansıtan ve Türk milletinin iradesi ile oturduğu koltuk sayesinde Türkiye'yi, ABD ve AB'ye sürekli peşkeş çeken birinin, yine istismar için, ağzından yaşamı boyunca ilk defa "Ben Türküm" sözünün çıkmasındaki kurnazlığı da vurgulamak, bizim bir görevimizdir.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iktidarının ilk yıllarını Türklüğe karşı saldırılarla, aşağılamalarla geçirmiş, seçime girdiğimiz bu son yılda da Türklük vurgusu yaparak, insanları aldatma peşine düşmüştür.
"Gürcüyüm" diyen de aynı kişi "Türküm" diyen de, bu kararsızlık değil, gidilen süreçte Recep Tayyip Erdoğan'ın maskeleme çabalarıdır.
Medyadaki 'AKP'yi kurtarma timi' Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben Türküm, eşim Arap" sözünü iri puntolarla vererek, Recep Tayyip Erdoğan'ın oyununa aracılık ediyorlar.
Medya zaten objektif olsa idi, bu sözlerin yanına "İki yıl önce Gürcüyüm dedi, şimdi Türküm diyor, gerçek soyu ne acaba?" diye bir soruyu da not düşerlerdi. Ama bunu hiçbirisi yapmamıştır.
'Gürcü' olabilir ama 'Türk' olmadığı yaptıkları, söyledikleri ile ortadadır.
Recep Tayyip Erdoğan bundan sonra 'Türk' olmaya karar verdiyse, öncelikle bugüne kadar kimliğini aşağıladığı, horladığı yüce Türk milletinden özür dilerek başlangıç yapmalıdır.
Çok büyük bir hoşgörü göstererek 'Gürcü' olan birini başbakan yapan bu millete, Recep Tayyip Erdoğan özür dileyerek, vermesi gereken hesabı da verecektir.
Ama her şeyden önce Gürcü mü, Türk mü ya da başka bir şey mi ona karar vermelidir.
Aylık, yıllık, günlük ortama göre soyunu değiştirmemelidir.
KALKIN EY VATAN FELAHI DEDİLER KALKTIK,HERKES OTURDU BİZLER AYAKTA KALDIK...
alparslan1923
02-19-2008, 22:15
http://www.mhphaber.com/upload/apoyu_kurtaranlar.jpg
alparslan1923
02-19-2008, 22:21
http://www.g3ncturk.com/dosyalar/apo_ifade3.jpg
Iste bakin Aponun kurtulusumu infazimi Bakin Bahcelinin imzasina bu meclise gitseydi aponun kesin infazi olurdu.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/07/04/00211038.jpg
alparslan1923
02-19-2008, 22:33
Türkiye 2003 yılının baharında, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün merkezinde yer aldığı bir gizli anlaşmayı tartıştı bir süre. Tartıştı ve unuttu. Tartışılan konu, o dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile bizim Dışişleri Bakanımız Abdullah Gül arasında gerçekleştirilen görüşme sonunda üzerinde uzlaşılan gizli bir anlaşmaydı. Kimse bunu yalanlamadı. Ama unuttu. Biz hatırlatalım dedik. Ve bugün o anlaşma maddelerinin ne durumda olduğunu da bununla birlikte yeniden bilginize sunalım.. Devamı İçin Tıklayın..
1-" Türk ordusu bundan böyle hangi gerekçeyle olursa olsun, sınır ötesi harekatta bulunmayacak, (Bulunmadı. Bulunması da şu hala mümkün görünmüyor) 2-" PKK'ya karşı Türkiye'nin egemenlik alanı içinde yapılacak askeri harekatlar için, ABD askeri makamlarına bilgi verilecek, izin alınacak, (Bilgi veriliyor. İzin alma şimdilik net değil. Ama bölgede ABD’den izinsiz kuş uçmuyor) 3-" Türkiye, ABD'nin İran'a ve diğer Ortadoğu ülkelerine karşı uygulayacağı sınırlı askeri harekatlara, şartsız olarak üs ve taşıma kolaylıkları sağlayacak, askeri birlik verecek. Türk birliklerinin üst komuta yetkisi, ABD komutanlığında olacak. (Bu maddeyi uygulayacak koşullar henüz yok. Ama maddenin doğru olduğu her iki tarafça da kabul ediliyor) 4-" Türk ordusunun asker sayısı ve silah kuvveti, ABD'nin uygun gördüğü sayı ve kabiliyete indirilecek. Özellikle tank ve ağır silahların miktarı düşürülecek, savaş uçağı sayısı sınırlandırılacak. (bu maddenin aynen uygulanma sına başlanıldı. Girişim de kamuoyuna, ‘küçük ama daha vurucu bir ordu’ sözleriyle açıklandı) 5-" Irak'ın kuzeyinde kurulan Kürt oluşumu Türkiye tarafından resmen tanınacak. Türk devletinin Kürt devletinin kuruluşunu "savaş nedeni" sayan Millî Güvenlik Siyaset Belgesi ve bu yöndeki politika ve kararları kaldırılacak. (BU oluşumun tanındığına ilişkin ciddi emareler var. Sadece şimdilik kamuoyu alıştırılıyor) 6-" Af Yasası, PKK yöneticilerini de kapsayacak şekilde genişletilecek. (Kamuoyu, af konusuna alıştırılmaya çalışılıyor. Ancak bu biraz zor görünüyor) 7-" Türkiye dört yıl içinde uygulanacak bir planla, üniter yapısını devrederek federasyona geçecek. "Kamu Reformu" ve "Yerel Yönetim" Yasaları hızla çıkartılarak, Türkiye'deki Kürt nüfusun yoğun olarak yaşadığı şehir ve kasabaların belediyelerinin özerkleşmesi süreci kararlı olarak yürütülecek. (Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in ve CHP’nin itirazı nedeniyle ciddi adım atılamadı. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren aracılığıyla yeniden düğmeye basıldı.) 8-" Yunanistan'la sorunlar çözülecek. Kıbrıs'ta Denktaş devredışı bırakılacak, Annan Planı kabul edilecek. Ege'de Yunan taleplerine esnek bir tutum takınılacak. (Bu maddenin tamamen hayata geçmesi için AB destekli plan aynen uygulanıyor) 9-" Türkiye'nin Ermenistan ile ilişkileri normalleştirilecek ve iyileştirilecek. Sınır ticaretinde Ermeniler lehine düzenlemeler yapılacak" (Ermenistan sınırının açılması için Başbakan Erdoğan bile olumlu görüş bildiriliyor. Özellikle Hırant Dink cinayetinden sonra bu konunun üzerine gidiliyor)
SIZ ÖNCE BUNLARIN HESABINI VERIN
Saltuk Buğra Han
02-19-2008, 22:59
Senin gözlerinin şehit olan askerlerimizin cenazelerinde bile yaşlandığını zannetmiyorum.Vatan millet aşkı sevdasınıda bizim üzerimizde yargılayacak kadar bu konularda bilgin olduğunu hele hiç zannetmiyorum.Bahcelinin soyu ermeni diye iftiralarda bulunup yazrakende lafın nerelere gittiğini iyi tart.Bilmiyorum bayanmısın ama öyle olduğunu kabul ederek sana hakaret etmek istemiyorum.kendi adıma bu konuda şanslısın.Sakın şunuda unutma benden sana bir abi sözü.Ak partinin arkasında milyonlarca kişi var diyorsun ama şunu iyi bilki gerektiği gibi çalışmayan bir parti bir gün tökezlediğinde hemen arkasında olan o millet hiç önüne bakmaz ezip geçer sonra.Bunun tarihde de bir kaç örneği vardır.
Türkiye 2003 yılının baharında, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün merkezinde yer aldığı bir gizli anlaşmayı tartıştı bir süre. Tartıştı ve unuttu. Tartışılan konu, o dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile bizim Dışişleri Bakanımız Abdullah Gül arasında gerçekleştirilen görüşme sonunda üzerinde uzlaşılan gizli bir anlaşmaydı. Kimse bunu yalanlamadı. Ama unuttu. Biz hatırlatalım dedik. Ve bugün o anlaşma maddelerinin ne durumda olduğunu da bununla birlikte yeniden bilginize sunalım.. Devamı İçin Tıklayın..
Demek konuşma o kadar gizliymiş ki yazının sahibi dinleyebilmiş tek. Herhalde Colin Powellin kuzenidir.
Devamı için tıklayalım ;)
1-" Türk ordusu bundan böyle hangi gerekçeyle olursa olsun, sınır ötesi harekatta bulunmayacak, (Bulunmadı. Bulunması da şu hala mümkün görünmüyor)
Bu kopyala yapıştırın tarihi geçmiş sanki.İftira yenileyici kullanmıyor ve dersinize çalışmıyorsunuz. İlk maddeden çuvalladınız yalan bir...
2 PKK'ya karşı Türkiye'nin egemenlik alanı içinde yapılacak askeri harekatlar için, ABD askeri makamlarına bilgi verilecek, izin alınacak, (Bilgi veriliyor. İzin alma şimdilik net değil. Ama bölgede ABD’den izinsiz kuş uçmuyor)
Bilgi veriliyor ama yazıda bir "terslik" olmuş sanki.Bilgiyi veren Abd.
4-" Türk ordusunun asker sayısı ve silah kuvveti, ABD'nin uygun gördüğü sayı ve kabiliyete indirilecek. Özellikle tank ve ağır silahların miktarı düşürülecek, savaş uçağı sayısı sınırlandırılacak. (bu maddenin aynen uygulanma sına başlanıldı. Girişim de kamuoyuna, ‘küçük ama daha vurucu bir ordu’ sözleriyle açıklandı)
Kurgu romanının can alıcı noktası, işte..
6-" Af Yasası, PKK yöneticilerini de kapsayacak şekilde genişletilecek. (Kamuoyu, af konusuna alıştırılmaya çalışılıyor. Ancak bu biraz zor görünüyor)
Evet zor görünüyor, Türkçesi "kurgu roman biraz fazla kurgu oldu idare edin işte."
" Türkiye dört yıl içinde uygulanacak bir planla, üniter yapısını devrederek federasyona geçecek. "Kamu Reformu" ve "Yerel Yönetim" Yasaları hızla çıkartılarak, Türkiye'deki Kürt nüfusun yoğun olarak yaşadığı şehir ve kasabaların belediyelerinin özerkleşmesi süreci kararlı olarak yürütülecek. (Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in ve CHP’nin itirazı nedeniyle ciddi adım atılamadı. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren aracılığıyla yeniden düğmeye basıldı.)
Kurgu kitabımızda Kenan Evrene de padişah rolü beğenilmiş.
8-" Yunanistan'la sorunlar çözülecek. Kıbrıs'ta Denktaş devredışı bırakılacak, Annan Planı kabul edilecek.
Sorunların bu gidişle çözüleceği kesin.Aktif dış politika eseri..
SIZ ÖNCE BUNLARIN HESABINI VERIN
Bu roman satmaz !..
SİZ ÖNCE YUKARDAKİ YAZILARA BAKINDA GERCEKLERLE YÜZ YÜZE GELMEYİ ÖGRENİN.DÜNÜNÜ UNUTANLAR YARININDA MUVAFFAK OLAMAZLAR.TABİ SİZİN DÜNÜNÜZ OLMADIGI İÇİN BOŞ KONUŞMAYI MESLEK EDİNMİŞSİNİZ KENDİNİZE.SOKAKLAR SENİN GİBİ CAHİLLERLE DOLU.ÜLKÜ OCAKLARININ FALİYETLERRİNİ KÜCÜMSEMEK VEYA KÖTÜLEMEK KİMSENİN HADDİ DEGİLDİR.MECLİSTE Kİ TARAFTARI OLDUGUNUZ PARTİ NİN FALİYETLERİNİ DE İYİ BİLİYORUZ.VATANI NASIL PAZARLIGA CIKARILDIGI,MİLLİ DEGERLERİN TEK TEK NASIL YOK EDİLMEYE CALIŞILDIGINI DA İYİ BİLİYORUZ.CIKMIŞ BİRDE BURADA ŞEREFLİ BİR BAYRAGIN TAŞIYICILARINA CİRKİN VE CİRKEFCE İFTİRALARDA BULUNUYORSUNUZ.BAZI KENDİNİ BİLMEZ ŞAKLABANLARDA ŞAHSİYETSİZ ŞEKİLDE YORUMLARIYLA SÜSLÜYOR BU YAZILARI.SİTE YÖNETİMİNİ BİRKEZ DAHA UYARIYORUZ.SİZİN NE OLDUGUNUZU BİLMEYEN YOK AMA DAHA FAZLASINIDA ÖGRETİRİZ BİLMEYENLERE.BİRAZ ŞAHSİYETLİ KİŞİLERİ BU FORUMDA YORUM YAPTIRTIN.
ALLAHA EMANETSİNİZ
SİZ ÖNCE YUKARDAKİ YAZILARA BAKINDA GERCEKLERLE YÜZ YÜZE GELMEYİ ÖGRENİN
Bil illeti kıl sonra müvadata tasaddi
Her merhemi her yaraya derman mı sanırsın
En ummadığın keşfeder esrar ı derunun
SEN HERKESİ KÖR, ALEMİ SERSEM Mİ SANIRSIN ?
DÜNÜNÜ UNUTANLAR YARININDA MUVAFFAK OLAMAZLAR.TABİ SİZİN DÜNÜNÜZ OLMADIGI İÇİN BOŞ KONUŞMAYI MESLEK EDİNMİŞSİNİZ KENDİNİZE.
Nice mani nice engel neler gördük yürüdük
Namluların karşısında göğüs gerdik yürüdük
Kırdık korku zincirini Hakk'a erdik yürüdük
İnanç dolu umut dolu özümüz bizim
GALU BELADAN BERİ SÖZÜMÜZ BİZİM
.SOKAKLAR SENİN GİBİ CAHİLLERLE DOLU
Şimdi ben de sana bilgili ya da aydın dersem yarın bunun hesabını nasıl veririz ? Düşündün mü ;)
ÜLKÜ OCAKLARININ FALİYETLERRİNİ KÜCÜMSEMEK VEYA KÖTÜLEMEK KİMSENİN HADDİ DEGİLDİR
Neden? Sebep ? Kime kutsattınız ? Baş samanist Nihal Atsız mı tütsüledi ocaklarınızı ?
MECLİSTE Kİ TARAFTARI OLDUGUNUZ PARTİ NİN FALİYETLERİNİ DE İYİ BİLİYORUZ.VATANI NASIL PAZARLIGA CIKARILDIGI,MİLLİ DEGERLERİN TEK TEK NASIL YOK EDİLMEYE CALIŞILDIGINI DA İYİ BİLİYORUZ
Hiçbir şey bildiğiniz yok ve bilmediğiniz en önemli şey hiçbir şey bilmediğiniz.
CIKMIŞ BİRDE BURADA ŞEREFLİ BİR BAYRAGIN TAŞIYICILARINA CİRKİN VE CİRKEFCE İFTİRALARDA BULUNUYORSUNUZ.
Bu kadar basit sanıyorsun değil mi ? Hadi ordan !.. Seni kim bayrak taşıyıcısı veya şerefli seçti ?
BAZI KENDİNİ BİLMEZ ŞAKLABANLARDA ŞAHSİYETSİZ ŞEKİLDE YORUMLARIYLA SÜSLÜYOR BU YAZILARI.SİTE YÖNETİMİNİ BİRKEZ DAHA UYARIYORUZ.SİZİN NE OLDUGUNUZU BİLMEYEN YOK AMA DAHA FAZLASINIDA ÖGRETİRİZ BİLMEYENLERE.BİRAZ ŞAHSİYETLİ KİŞİLERİ BU FORUMDA YORUM YAPTIRTIN.
Katılıyorum ama yöneticiler ne yapsın, hangi şaklabana hangi soytarıya yetişsin hangisine şahsiyet dersi versin ?
Saltuk Buğra Han
02-20-2008, 00:23
SİZ ÖNCE YUKARDAKİ YAZILARA BAKINDA GERCEKLERLE YÜZ YÜZE GELMEYİ ÖGRENİN
Bil illeti kıl sonra müvadata tasaddi
Her merhemi her yaraya derman mı sanırsın
En ummadığın keşfeder esrar ı derunun
SEN HERKESİ KÖR, ALEMİ SERSEM Mİ SANIRSIN ?
DÜNÜNÜ UNUTANLAR YARININDA MUVAFFAK OLAMAZLAR.TABİ SİZİN DÜNÜNÜZ OLMADIGI İÇİN BOŞ KONUŞMAYI MESLEK EDİNMİŞSİNİZ KENDİNİZE.
Nice mani nice engel neler gördük yürüdük
Namluların karşısında göğüs gerdik yürüdük
Kırdık korku zincirini Hakk'a erdik yürüdük
İnanç dolu umut dolu özümüz bizim
GALU BELADAN BERİ SÖZÜMÜZ BİZİM
.SOKAKLAR SENİN GİBİ CAHİLLERLE DOLU
Şimdi ben de sana bilgili ya da aydın dersem yarın bunun hesabını nasıl veririz ? Düşündün mü ;)
ÜLKÜ OCAKLARININ FALİYETLERRİNİ KÜCÜMSEMEK VEYA KÖTÜLEMEK KİMSENİN HADDİ DEGİLDİR
Neden? Sebep ? Kime kutsattınız ? Baş samanist Nihal Atsız mı tütsüledi ocaklarınızı ?
MECLİSTE Kİ TARAFTARI OLDUGUNUZ PARTİ NİN FALİYETLERİNİ DE İYİ BİLİYORUZ.VATANI NASIL PAZARLIGA CIKARILDIGI,MİLLİ DEGERLERİN TEK TEK NASIL YOK EDİLMEYE CALIŞILDIGINI DA İYİ BİLİYORUZ
Hiçbir şey bildiğiniz yok ve bilmediğiniz en önemli şey hiçbir şey bilmediğiniz.
CIKMIŞ BİRDE BURADA ŞEREFLİ BİR BAYRAGIN TAŞIYICILARINA CİRKİN VE CİRKEFCE İFTİRALARDA BULUNUYORSUNUZ.
Bu kadar basit sanıyorsun değil mi ? Hadi ordan !.. Seni kim bayrak taşıyıcısı veya şerefli seçti ?
BAZI KENDİNİ BİLMEZ ŞAKLABANLARDA ŞAHSİYETSİZ ŞEKİLDE YORUMLARIYLA SÜSLÜYOR BU YAZILARI.SİTE YÖNETİMİNİ BİRKEZ DAHA UYARIYORUZ.SİZİN NE OLDUGUNUZU BİLMEYEN YOK AMA DAHA FAZLASINIDA ÖGRETİRİZ BİLMEYENLERE.BİRAZ ŞAHSİYETLİ KİŞİLERİ BU FORUMDA YORUM YAPTIRTIN.
Katılıyorum ama yöneticiler ne yapsın, hangi şaklabana hangi soytarıya yetişsin hangisine şahsiyet dersi versin ?
Sayın lugat sayın bakarkör dostum.Benim çok sevdiğim bir söz vardır insanın kalp gözü kör olacağına iki gözü kör olsun.Senin kalp gözün kör olmuş ama Allah sağlık versinki iki gözün hiç olmazsa sağlam, en azından etrafına onlar ile bakmaya çalış be kardeşim.Doğruları yanlışları daha iyi anlayabilmen adına sana tavsiye ederim.
sende kendini bişey yapmış sanıyorsun deilmi,ben sana sadece glüyorum.ak partinin tüm ipliklerini burada yayınlayacagız.bunu sizler istedidiniz.tabi yarın beni banlatmassanız.ama nedense hep forumlarda varsınız,sivil hayatta karşımıza cıkıpta tek kelime dahi edemiyorsunuz.senin gibi klavye sanatcıları sadece sanal alemde varsınız ve olacaksınız.ilerleyen günlerde sizlerle tartışmak dilegiyle.ALLAHA EMANET OLUN.
Sayın lugat sayın bakarkör dostum.Benim çok sevdiğim bir söz vardır insanın kalp gözü kör olacağına iki gözü kör olsun.Senin kalp gözün kör olmuş ama Allah sağlık versinki iki gözün hiç olmazsa sağlam, en azından etrafına onlar ile bakmaya çalış be kardeşim.Doğruları yanlışları daha iyi anlayabilmen adına sana tavsiye ederim.
Aynı şeyler senin için de geçerli.Biz kalp gözümüzü kafa gözümüzü yürek gözümüzü her yönüyle kullanırız merakınız olmasın.
sende kendini bişey yapmış sanıyorsun deilmi,ben sana sadece glüyorum.ak partinin tüm ipliklerini burada yayınlayacagız.bunu sizler istedidiniz.tabi yarın beni banlatmassanız.ama nedense hep forumlarda varsınız,sivil hayatta karşımıza cıkıpta tek kelime dahi edemiyorsunuz.senin gibi klavye sanatcıları sadece sanal alemde varsınız ve olacaksınız.ilerleyen günlerde sizlerle tartışmak dilegiyle.ALLAHA EMANET OLUN.
Birşey yapmış sanmıyorum çünkü kimse beni terletmiyor.Bizim korkacak bir ipliğimiz de yok piyasada.Sivil hayatta karşılaştığım sizin kulvardaki insanlarla diyalog kuramıyorum.Herkesle kuruyorumda sizinkilerle olmuyor, Nedense ?..Bunun sorumlusu biz değil sizsiniz.
Allah'a emanet olun.
senin gibiler bizim cevremize bile yaklaşamaz zaten.bilgi seviyen buna yetmiyor malesef.
senin gibiler bizim cevremize bile yaklaşamaz zaten.bilgi seviyen buna yetmiyor malesef.
Birgün ulaşırım inşallah seviyenize, dua edin.
alparslan1923
02-20-2008, 02:26
Lugat arkadas yanlis yoldasin biz osmanlinin bayragini tasiyoruz ampül nen isimiz olmaz o üc hilal seninde bayragin ihanet etme senin gibiler ancak bilgisayar arkasinda bunlari söyleyebilir sen ülkü ocaklarini bilmezsin ama gel gör bizim kapimiz herkeze acik ama bu dediklerini orada da söyleme yoksa bilirsin ne olacagini, ülkücüler kadar kimse vatana millete sahip cikmiyor bunu sizlerde biliyorsunuz sehit cenazelerini yillardir biz kaldiriyoruz bizleri cenazelerden uzaklastiran senin genel baskanin, benim genel baskanim liderim hic bir vatandasa anani alda git demedi bir basbakana yakismaz bir vatandasa öyle hakaret etmek.
Lugat arkadas yanlis yoldasin biz osmanlinin bayragini tasiyoruz ampül nen isimiz olmaz o üc hilal seninde bayragin ihanet etme senin gibiler ancak bilgisayar arkasinda bunlari söyleyebilir sen ülkü ocaklarini bilmezsin ama gel gör bizim kapimiz herkeze acik ama bu dediklerini orada da söyleme yoksa bilirsin ne olacagini, ülkücüler kadar kimse vatana millete sahip cikmiyor bunu sizlerde biliyorsunuz sehit cenazelerini yillardir biz kaldiriyoruz bizleri cenazelerden uzaklastiran senin genel baskanin, benim genel baskanim liderim hic bir vatandasa anani alda git demedi bir basbakana yakismaz bir vatandasa öyle hakaret etmek.
Sizin şehit cenazelerini ne kadar samimi kaldırdığınız ortada. Şehit cenazelerinizi siyasi amellerinize alet ediyorsunuz. Müslümanlıkta varmıdır cenaze töreninde siyasi şov yapmak. Var mıdır siyasi sloganlar atmak. Sizin sırtınızda tabutunu taşıdığınız şehide saygınız yok bir kere. Bak aşağıda verdiğim karikatür aslında herşeyi anlatıyor...
http://img90.imageshack.us/img90/9274/ehitdd1.jpg
Duygu'Seli~
02-20-2008, 02:36
duyguseli denilen belirsiz haysiyetsiz insan ermeni soyu olan bir insan varsa buda sensin tamammi senin liderin gürcü Türk bile degil Devlet Bahceli ye kurban olun onun gibi bir lidere muhtacsiniz PKK yi hortlatan lar sizlersiniz cahil insanlar kalbinizde zerre kadar vatan sevgisi yok sizde, siz bozkurta bile hakaret ediyorsunuz ama bozkurt Türkün simgesidir onu bilmeecek kadar aptal ve cahilsiniz 301.nci maddeyi kaldiriyorsunuz neden AB korkusuna arkaniz SIKISTI Türklüge hakaret sayenizde serbest olacak Hrant dink O.Cocugu icin Ermeni olan zihniyet bunu anlayin biz binlerce sehit verdik, duyguseli denilen pislik sen diyorsun akp nin arkasinda milyonlar var isterse trilyon olsun bize 10 saglam adam yeter sizin gibi 4000 bin yüreksiz aptala ihtriyacimiz yok dünyanin en büyük partisi MHP dir bunu bilin cünki Tüm dünyada Ülkü ocaklari var gurbetteki insanlari kucaklayan yine ülkücüler ASALAyi bitiren Adullah catliya bile dil uzatiyorsunuz o adam vatan icin canini ortaya koydu ama sizin zihniyet apoya aygi gösterir MHP ye cok karalama kampanyasi hazirliyorsunuz ama DEVLET BAHCELI Öz be ÖZ Türk RTE gibi gürcü degil Tamammi aklinizi basiniza alin o laflarinizi yedirirler size.
Hiç şaşırmadım bu yazıya..Sizdende böyle seviyesiz bir yazı beklerdim doğrusu ne yalan söyliyim.. :) Aslında anlıyorum sizi de..Her zaman söylerim..Bir çeşit eziklik psikolojisidir buda..Kişi fikirlerini karşısındakilere kabul ettiremediği ve fikirleri çürütüldüğü ve karşı çıkıldığı vakit bir çeşit eziklik içersine girer ve bu eziklikten kurtulmak içinde,karşısındakilere hakaret yada iftira ederek onlardan bir üst duruma geçmek ister..Karşısındakilere küfür,hakaret ve iftira ederek kendisini haklı çıkarma gayretine çalışır ki buda ancak acizlerin ve kendini bilmezlerin işidir..
Bana laf yedirmekten bahsetme,yoksa ben o lafları çok daha farklı bir yolla sana yediririm..Burası kurtlar vadisi değil kardeş..Gerçkeleri görün biraz..Ak partiya gönül ve destek vermiş bu kadar insana sen kalkıpta aptal dersen eğer Haddini sana çok güzel bildirirler..Madem bu kadar insan aptal o halde neden her seçim vakti o aptal(!) diye nitelediğiniz insanlardan oy almak için yırtınıp yalvar yakar oluyorsunuz..Etmediğiniz şaklabanlık kalmıyor...Bu da mı yalan..Eğer varsa yüreğin burda KALVYE KAHRAMANLIĞI yapacağına çık meydanlara bağır..Haddini bil yerini bil...Burada seninle doğru dürüst tartışma yapılmasına müsade ediliyorsa sende ona göre gereğini yap,adam gibi dürüstçe,küfür etmeden iftira etmeden konuş..Yoksa def olup git..Biz sizin gibileri çok gördük..Klavye kahramanları sizi.. :) :)
Duygu'Seli~
02-20-2008, 02:45
Senin gözlerinin şehit olan askerlerimizin cenazelerinde bile yaşlandığını zannetmiyorum.Vatan millet aşkı sevdasınıda bizim üzerimizde yargılayacak kadar bu konularda bilgin olduğunu hele hiç zannetmiyorum.Bahcelinin soyu ermeni diye iftiralarda bulunup yazrakende lafın nerelere gittiğini iyi tart.Bilmiyorum bayanmısın ama öyle olduğunu kabul ederek sana hakaret etmek istemiyorum.kendi adıma bu konuda şanslısın.Sakın şunuda unutma benden sana bir abi sözü.Ak partinin arkasında milyonlarca kişi var diyorsun ama şunu iyi bilki gerektiği gibi çalışmayan bir parti bir gün tökezlediğinde hemen arkasında olan o millet hiç önüne bakmaz ezip geçer sonra.Bunun tarihde de bir kaç örneği vardır.
Sen benim vicdanımı tartamazsın.. >:( şehit cenazelerininin arkasına sığınıpta bana iftira atamazsın.. >:( O şehitler sizin değil herkesin şehitleridir..Benim kaç yakınım var biliyormusun o şehitler arasında.. >:( Bu vatan için canını veren her şehit bizim en yakınımızdır..Hiç biri için gözyaşı dökmedim..Sahte gözyaşlarıyla canlarını acıtacağıma her duamda onlarıda andım..Her duamda onları da unutmadım..Hangi biriniz şehit derneklerine yardım yaptınız..Yada haftada,ayda kaç defa gidip ziyaret edip yardım da bulundunuz..??Bir gün olsun merak edipte şehit derneklerine gidip baktınız mı..? Burda gelipte bana milliyetçiliği ülkücülüğü öğretme..Saçma sapan ideoloileriniz yüzünden bir sürü kardeşinizin günahını alıp,ayrım yaptınız..Kendi düşüncenizden olmayanlara tekme attınız..Siz basit ve kocaman BİR HİÇSİNİZ sadece..!! >:(
Bre adi herif ağzını topla. Delikanlılıktan dem vurup, bir bayana demediğiniz lafı bırakmazsınız. Bu mu delikanlılık.
Devlet Bahçeli' ye siz kurban olun. Alparslan Türkeş' in Tuğrul Türkeş' e gönderdiği mektuptandamı haberin yok senin. Devlet Bahçeli' nin ne mal olduğunu başbuğ saydığınız adam bir bir yazmış Sizin başbuğunuzadamı saygınız yok. Odamı yalancı. Peki siz Devlet Bahçeli' nin ailesinin aşırı solcu bir aile olduğunadamı bilmiyorsunuz. Ailesi solcu olan, sol görüşlerin yetiştirdiği bir insan ne kadar sağcı olabilir.
Sizin kurban olduğunuz Devlet Bahçeli değil miydi; seçim öncesi meydanlarda sırf partisini övdü diye, yılardır sağ sol kavgalarında ölen 5000 genç için '' iyi ki öldü katiiler'' diyen İlhan Selçuk adisine memleketimizin yetiştirdiği ender aydınlardan biri diye bahseden. Birkaç fazla oy için ona övgüler düzen. Onun bir taraflarını yalayan. Daha sizin kendi ideolojinizin şehidi saydığınız insanlara saygınız yok. Alparslan Türkeş yaşasaydı ve sizleri bu halde görseydi; emin olun yüzünüze tükürürdü.
Bir bayana küfür edebilecek kadar adileşmişsiniz ya yazıklar olsun size...
Vatan! Vatan, kahve köşelerinde, internet cafelerde kurtarılacak siz devam edin.
Ben geldim gördüm arkadaşım senin yaşın kaç bilemiyorum ama ülkü ocakları ilim yuvası değildir. Orda ne tarz muhabbetler edildiğini de gördüm. Önce ocakları adam edin.
Evet orda söyleyemez bu konuda haklısın, hemen ortalıkta bulunun sopa, dönerci bıçağı, yada çok yetenekli bir arkadaşın yaptığı değişik bir silahla canına kast edilir. Bununla övünmek te nasıl bir iştir ben anlamıyorum.
Osmanlı yada şanlı Türk bayrağı birilerinin tekelinde olamaz. Kalkıp biz bunun bayraktarlığını yapıyoruz bizle nasıl böyle konuşursun diyemezsiniz.
Yaptığınız sadece kabadayılık. Kabadayılık bilginin ve anlayışın bittiği yerde başlar.
TÜRK IRKI
02-20-2008, 11:29
VATAN kimsenin tekelinde değil doğru. Konuşmaların seviyesini düşürmeyin konu başlığı zaten anlamsız bütün Ocaklarda ne tamamen kötü ne tamamen iyi önemli olan VATAN gerisi teffeerruat.
RDönmezs
02-20-2008, 14:52
Çay ocağı listesi :D
Saltuk Buğra Han
02-20-2008, 19:18
[/quote]
Sen benim vicdanımı tartamazsın.. >:( şehit cenazelerininin arkasına sığınıpta bana iftira atamazsın.. >:( O şehitler sizin değil herkesin şehitleridir..Benim kaç yakınım var biliyormusun o şehitler arasında.. >:( Bu vatan için canını veren her şehit bizim en yakınımızdır..Hiç biri için gözyaşı dökmedim..Sahte gözyaşlarıyla canlarını acıtacağıma her duamda onlarıda andım..Her duamda onları da unutmadım..Hangi biriniz şehit derneklerine yardım yaptınız..Yada haftada,ayda kaç defa gidip ziyaret edip yardım da bulundunuz..??Bir gün olsun merak edipte şehit derneklerine gidip baktınız mı..? Burda gelipte bana milliyetçiliği ülkücülüğü öğretme..Saçma sapan ideoloileriniz yüzünden bir sürü kardeşinizin günahını alıp,ayrım yaptınız..Kendi düşüncenizden olmayanlara tekme attınız..Siz basit ve kocaman BİR HİÇSİNİZ sadece..!! >:(
[/quote]
Sayın kardeşim bilmeden konuşma.Ben nur içinde yatsın ki Çanakkalede gazi olmuş ve iki kardeşi de şehit olan olan bir insanın torunuyum. Onbir buçuk ayda doğuda askerlik görevimi yerine getirdim.Belki dedemler gibi şehit ve gazi olamadım ama ülkem için orada görev yaptığım için çok gururluyum ve huzurluyum.Ayrıntılara gerek yok ne yedim ne içtim kaç kurşun attım bunu anlatmaya gerek yok.Doğuda askerlik yapanlar veya yakınları zaten bunları biliyor.Onun için bana abuk sabuk komik şeyler ifade etmeye çalışma.Benim gözümde gülünç duruma düşersin.Biz bir hiç değiliz Biz vatan için her şeyimizi veririz.Biraz saygı lütfen.
Duygu'Seli~
02-20-2008, 19:39
[/quote]
Sayın kardeşim bilmeden konuşma.Ben nur içinde yatsın ki Çanakkalede gazi olmuş ve iki kardeşi de şehit olan olan bir insanın torunuyum. Onbir buçuk ayda doğuda askerlik görevimi yerine getirdim.Belki dedemler gibi şehit ve gazi olamadım ama ülkem için orada görev yaptığım için çok gururluyum ve huzurluyum.Ayrıntılara gerek yok ne yedim ne içtim kaç kurşun attım bunu anlatmaya gerek yok.Doğuda askerlik yapanlar veya yakınları zaten bunları biliyor.Onun için bana abuk sabuk komik şeyler ifade etmeye çalışma.Benim gözümde gülünç duruma düşersin.Biz bir hiç değiliz Biz vatan için her şeyimizi veririz.Biraz saygı lütfen.
[/quote]
Önce karşındakilere nasıl davranman gerektiğini öğren ondan sonra gel saygıdan konuşalım..Bana bilip bilmeden laf söyleyen siz değilmisiniz..? Şimd,i nasıl oluyorda su üsütne çıkabiliyorsunuz..Afedersiniz ama siz kimsiniz..? Ne hakla hangi kimlikle benim vatan millet sevgimi ölçme cesaretini kendinizde buluyorsunuz..Gidip doğuda askerlik yapmakla vatansever olunmuyor..Asıl vatanseverlik bundan ibaret değildir..Asıl vatanseverlik gelip burada KLAVYE KAHRAMANLIĞI yapmaktan ibarette değildir..Öncelikle aynı haklara sahip olan kardeşlerinize eşit ve saygıyla yaklaşmayı deneyin ondan sonra bende sizin vatan sevginize inanayım.. Aynı partiyi savunmuyor olabiliriz..Aynı görüşlerede sahip olmak zorunda değiliz..Ama herşeyden önce aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz..Nicelerimizin dedeleri bu ülke için can verdi..Can verenler yalnızca ülkücüler değildir..Her şeyi kendi tekeliniz gibi göstermekten vazgeçin artık..Ayrı görüşlere sahip olabilirz ama hepimiz müslümanız..Müslüman müslümanın kardeşiyse eğer neden bu düşmanlığınız, kininiz.. >:( bu kadar mı kör etmiş gözlerinizi o aptal ideolojileriniz..Yazıklar olsun sizin gibi insanlara..Hakkım ne burda nede diğer tarafta helal değildir size..Bu kadar insanın günahını alıpta hakaret etmek ancak sizin gibilere yakışır..Fikir ayrılığı yüzünden kalbini kırdığınız,günahını alıp dışladığınız insanların hesabını nasıl vereceksiniz..? :-[ Acıyorum sizlere..Yazıklar olsun sizin gibi müslamanım diye geçinipte müslüman kardeşine etmediğini bırakmayanlara..Binlerce kere yazıklar olsun.. >:( Rabbim ıslah etsin sizin gibi insanları..
Saltuk Buğra Han
02-20-2008, 19:52
[/quote]
Önce karşındakilere nasıl davranman gerektiğini öğren ondan sonra gel saygıdan konuşalım..Bana bilip bilmeden laf söyleyen siz değilmisiniz..? Şimd,i nasıl oluyorda su üsütne çıkabiliyorsunuz..Afedersiniz ama siz kimsiniz..? Ne hakla hangi kimlikle benim vatan millet sevgimi ölçme cesaretini kendinizde buluyorsunuz..Gidip doğuda askerlik yapmakla vatansever olunmuyor..Asıl vatanseverlik bundan ibaret değildir..Asıl vatanseverlik gelip burada KLAVYE KAHRAMANLIĞI yapmaktan ibarette değildir..Öncelikle aynı haklara sahip olan kardeşlerinize eşit ve saygıyla yaklaşmayı deneyin ondan sonra bende sizin vatan sevginize inanayım.. Aynı partiyi savunmuyor olabiliriz..Aynı görüşlerede sahip olmak zorunda değiliz..Ama herşeyden önce aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz..Nicelerimizin dedeleri bu ülke için can verdi..Can verenler yalnızca ülkücüler değildir..Her şeyi kendi tekeliniz gibi göstermekten vazgeçin artık..Ayrı görüşlere sahip olabilirz ama hepimiz müslümanız..Müslüman müslümanın kardeşiyse eğer neden bu düşmanlığınız, kininiz.. >:( bu kadar mı kör etmiş gözlerinizi o aptal ideolojileriniz..Yazıklar olsun sizin gibi insanlara..Hakkım ne burda nede diğer tarafta helal değildir size..Bu kadar insanın günahını alıpta hakaret etmek ancak sizin gibilere yakışır..Fikir ayrılığı yüzünden kalbini kırdığınız,günahını alıp dışladığınız insanların hesabını nasıl vereceksiniz..? :-[ Acıyorum sizlere..Yazıklar olsun sizin gibi müslamanım diye geçinipte müslüman kardeşine etmediğini bırakmayanlara..Binlerce kere yazıklar olsun.. >:( Rabbim ıslah etsin sizin gibi insanları..
[/quote]
Be mübarek insan Çocukmusun yoksa çocuk ruhlumusun anlamadım gitti.Almışın iki sandalye hem hakim olup yargılıyorsun sonra oradan kalkıp diğer sanık sandalyesine oturmuş yargılandığından bahsediyorsun.Tiyatromu oynuyoruz burada sadede gel çocuk olma ciddi ol.hakkını helal etmiyormuş sapına kadar olmayan hakkını helal etme bu yönden sorun yok senin bende ne hakkın var ki.Belki asıl benim sende hakkım vardır.Kim kimi dışlamış ki ben şimdi abimi mi dışladım çünkü o bir akpartili.Dışlayan Sizsiniz ki ülkücüler hakkında iftira atıp savunmaya kalkınca asıl şaha kalkan sizsiniz.Ey yüce Allahım kimlerle uğraşıyoruz.
Duygu'Seli~
02-20-2008, 20:10
Bana yaptığınız hakaretlerden ve iftiralardan dolayı bende hakkınız var ve bende bu hakkımı size helal etmiyorum.. >:( tanımadan etmeden hakkımda yorum yaptığınız için de hakkımı size helal etmiyorum..Başı bir kez olsun secdeye değmeyen ülkücüler nedense sıkıştığı anda Allah kelamını dilinden eksik etmiyorlar..Siz busunuz işte.. >:( değerlerime ve inandığım şeylere kalkıpta sayıp söverseniz elbette şaha kalkarım..Bu kadar hakaret görürsem elbette şaha kalkar hakkımı ararım..Bu kadar basitleşmeyin..Madem uraşmak istemiyorsunuz,'Ey yüce Allahım kimlerle uğraşıyoruz.'' diye sitemde bulunmayın..Uğraşmak istemeyen adam defolur gider.. >:( zorunuza mı gitti saçma salak ideolojilerinize laf söyleyince..Dine vermediğiniz değeri o sapık ve aptal ideolojilerinize veriyorsunuz..Savunduğunuz o aptal ideolojiler din değil,Allah'ın emri değil..Ben onları savunmak yada saygı göstermek zorunda değilim..kalıplaşmış sözlerle yıllardır vatan millet diye diye yaşlanıp gidiyorsunuz..Her lafınızda şehitleri anlatıyor ama şehit derneklerine bir gün olsun yardımda bulunmuyor,ziyaret bile etmiyorsunuz..Bu saçmalıklarla yaşamaya ve ayrımcılık yapmaya devam edin siz..Dünya yalnız sizin etrafınızda dönmüyor..bakmaktan vazgeçin etrafınıza..gözlerinizi iyice açıın ve görün artık bazı gerçekleri.. >:( aleyhime konuştuğunuz ve konuşacağınız her hakareti size iade ediyor ve artık sizin seviyenize düşmemek adına susarak gereken cevabımı burada noktayı koyarak veriyorum..Rabbim sizi sadece ıslah etsin.. :-\
Saltuk Buğra Han
02-20-2008, 20:28
x
Ey yönetim bana hayat dersi veren ??? bana nasihatlerde bulunan ???bunun yanısıra etmediği hakareti bırakmayan bu Duyguseli adlı üyenin form kurallarına göre yasaklanması gerekir.Eğer burası bir ak parti forumu ise partinin ismine yakışması adına adalet yerini bulmalı diye düşünüyorum.Saygılar.
Arkadaşım sen dalga mı geçiyorsun bizimle?
Dün gurup halinde gelip burada etmediğiniz küfür, hakaret kalmamış.
Biz kimi ne zaman yasaklıyacağımızı iyi biliriz Tartışma adabına uyulduğu taktirde kimseye sözümüz yok ama maksadı aşanlara gereken yapılır.
ceyhanli
02-20-2008, 20:36
göktürk nickli birader karışmayım dedim dayanamadım. ama senin gibiler yüzünden insanlar ülkücülüğü hep yanlış tanıdı. ülkücüleri hep yanlış tanıdı. daha fazla konuşup batma ülküyede daha fazla zarar verme edebinle çek git. Ülkücü terbiyesi nedir nasıl olur öğren gel ondan sonra konuş.
Lugat arkadas yanlis yoldasin biz osmanlinin bayragini tasiyoruz o üc hilal seninde bayragin ihanet etme
Slogan atmayı bir bırakırsan harika olacak.Siz şoven milliyetçisiniz.Osmanlının bayrağını falan taşıyamazsınız.
Allah o bayrağa ihanet edenlerin cezasını versin.Osmanlı yıkılış dönemine bak bakalım hangi akım, kimler ihanet etmiş bu bayrağa.Nasyonalizm desem, Fransız ihtilali desem, milliyetçilik (siz ona ırkçılık deyin) desem ne anlarsın ? Ulu Hakan Abdülhamid'i ne amaçla devirmişler akabinde ne hokkabazlıklarla koskoca çınarın dibine ne kibrit suyu dökmüşler desem sana ne düşündürür?
senin gibiler ancak bilgisayar arkasinda bunlari söyleyebilir sen ülkü ocaklarini bilmezsin ama gel gör bizim kapimiz herkeze acik ama bu dediklerini orada da söyleme yoksa bilirsin ne olacagini
Ne olacağını bilirim. En azından tahmin ederim. Sence ne olur ? Sence adam olmak ne kadar zor ?
ülkücüler kadar kimse vatana millete sahip cikmiyor bunu sizlerde biliyorsunuz
Seni ve ülkücüleri kimse vatana sahip olmak için görevlendirmedi.Siz sadece kendi kendinizi kandırıyorsunuz.
sehit cenazelerini yillardir biz kaldiriyoruz bizleri cenazelerden uzaklastiran senin genel baskanin
Artık şunu o kafanıza sokun şehitler ülkücüler için şehid olmuyor, şehidler bu vatanın güvenliği için can veriyor.Şehidleri kendi çapında tekelleştirmek ancak size yakışır ve bunun adı bölücülüktür.Bunun hesabını veremezsiniz.
İşin ilginç yanı şehitleri kendine mal eden cahiller aynı şehitlere cenaze törenlerinde saygı gö,sterecek kadar fikir namusuna da erişemiyorlar. Şehid cenazelerinde siyasi slogan atacak olan satılmış tüm insanları uzaklaştırmak aziz şehitlere karşı boynumuzun borcu.Uzaklaştırmak değil kovmak, orayı kirletiyorlar.
benim genel baskanim liderim hic bir vatandasa anani alda git demedi bir basbakana yakismaz bir vatandasa öyle hakaret etmek.
Senin genel başkanın konuşmuyor ki zaten.Ne vatandaşla, ne medyayla..Konuşamıyor mu ne?Genel başkanın birgün birşeyler yapmaya başlarsa hata da yapar. Umutla bekliyoruz.
"Ananı al da git" milyonlarca insanın o dümbüllüye söylemek istediği kelimelerdi, Sayın Başbakan siyasi popülarite düşünmeksizin haddini bildirince adamcığa tüm bu milyonların daha da sevgisini kazandı.Yapmacık davranmasından evladır.
AkSa- 34
02-20-2008, 20:44
Ey yönetim bana hayat dersi veren ??? bana nasihatlerde bulunan ???bunun yanısıra etmediği hakareti bırakmayan bu Duyguseli adlı üyenin form kurallarına göre yasaklanması gerekir.Eğer burası bir ak parti forumu ise partinin ismine yakışması adına adalet yerini bulmalı diye düşünüyorum.Saygılar.
duygu arkadaşımız sana hayat dersi vermekle beraber ağzınında payını vermiş ki! içerlenmişsin birazda üzülmüş gördüm seni.gel kardeşim burası akpartiforum bende aksa-34 sevgi, şefkat dağıtıyorum...
kabardey_06
02-20-2008, 20:44
sen ne mubarek bir şahsiyetsin be recep,,alem seni adım adım takip ediyor,nerede ne söylediğini,kiminle ne görüştüğünü,duygularını düşüncelerini memleket için ne planladığını, cümle alem mercek altına almış didik didik irdeliyor,,ağzından çıkan bir kelimeden nice romanlar yazılıyor,nice ''methiyeler '' düzülüyor,,,2002 yılı öncesi ''güllük gülistanlık'' olan ''cennet'' türkiyemizi ''cehenneme'' çevirişini hazmedemeyenler var,,sana öyle bir husumet besliyorlar ki,,seni bir tenhada tek başına bulsa bu kara ruhlu yaratıklar,,kirli elleriyle kanına girecekler,,sen ne yaptın be böyle,,niçin kendine düşmanlar edindin,,bu çetrefilli yola hangi sebebten ötürü çıktın,,değer miydi hiç,,kalpleri kaskatı kesilmiş ağzı salyalı kendini bilmezler senin hakkında ileri geri konuşuyorlar,,sana olmadık isnatlarda bulunuyorlar,,maksadını aşan konuşmalarını olabildiğince istismar edip seni ademe mahkum etmek istiyorlar,,türküm desen kabahat,gürcüyüm desen ihanet,,ne söylesen nafile,,önyargılarının zebunu olmuş su'i zanlarıyla yaşayan kümelere nasıl bir tanımlama getirmeli ki,,isabet buyurmuş olalım,,,,seni töhmet altında bırakmak isteyenlerin seceresini bu sayfalara taşıyacak olsam kusuruma bakmazsın değil mi,onların seviyesine indiğim için,,,,sana söz o kadar alçalmayacağım,,,bir kaç hatırlatma sadece,,,,ahmet necdet sezer beyefendilerini cumhurbaşkanı yapmak durumunda olan bir meclis tablosu vardı,,lakin bu tabloya alternatif başka tablolarda mevcuttu,,bunlardan en can alıcı olanı,,sadi somuncuoğlu beyefendilerinin seçilebilme durumu idi,,sadi bey,,adaylığını meclis başkanlığına bildirmek için teşebbüs etmişti ki,,karşısına bir ''arslan''parçası çıkıverdi,,,dur bakalım sadi,,,burada kanunlar değil bizim TÖRELERİMİZ geçerlidir,,dön geriye,,,,cereyan eden hadise herkeslerin malumu,,,sonrası ise tam bir kabus,,,seçilen cumhurbaşkanının icraatlarında gizli olan bir kabus,,pkk mensuplarının,,devsol mensuplarının affedilmesiyle sonuçlanan bir kabus,apo itini gerçek manada SAYGINLAŞTIRAN bir kabus,,buna birde üçlü koalisyon icraatlarınıda katacak olursanız,,vehametin rezalet boyutu ortaya çıkacaktır,,hatırlayın üç liderin masada oturuş şeklini,rahmetli ecevitin titrek bakışlarını,,mesut yılmaz beyefendilerinin okeye dördüncü kişiyi bekleyen duruşlarını,,elini masaya yumruk yapıp vurması beklenen devlet ağabeyimizin tam tersi bir hareketle elini masanın altına saklamasını,mülayim pozlar vermesini hele bir hatırlayın,,,parti programlarını üst üste koysanız yüzde doksan uyuşacak ve örtüşecek olan iki siyasi hareketin mensupları arasında kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi gerekirken,,hakaretamiz ifadelerle bu engellenmektedir,,,türkiye cumhuriyetinin bir başbakanına ağza alınmayacak laflar söyleyen bir kimse hiç kusura bakmasın,,türk ırkından olamaz,,devlet geleneğinden bihaber olanların milliyetçi olamayacakları gibi,,,
Saltuk Buğra Han
02-20-2008, 21:40
göktürk nickli birader karışmayım dedim dayanamadım. ama senin gibiler yüzünden insanlar ülkücülüğü hep yanlış tanıdı. ülkücüleri hep yanlış tanıdı. daha fazla konuşup batma ülküyede daha fazla zarar verme edebinle çek git. Ülkücü terbiyesi nedir nasıl olur öğren gel ondan sonra konuş.
Ceyhanlı denen üye sana ne oldu ki veya kim kafana taş attı da ordan kafanı uzatıyorsun.Sen önce git de yazdığım yazıları oku bakalım kime hakaret etmişim.Karışmamış ve dayanamamış keşke dayanamamaya devam etseydin.Benim gibiler yüzünden ülkücüler yanlış tanınmış peh peh,lafa bak acaba küfürmü etmişim ak partisine hakaret mi etmişim sayın başbakana (belki sen bile şu ana kadar başbakana sayın dememişindir )bir sözmü söylemişim.Kaldıki beğendiğim icraatlarıda var.İnkar edemem.Ama sen gelmiş daha fazla zarar vermeden edebinle çek git diyorsun hangi yorumlara baktında bu karara varıp bana bu şekilde hitap edersin be abdal.(bu arada sakın yanlış anlama abdal derken insana sevgi ve saygıyı, beşeri dünyada insana yakışır bir düzen arzulayan insan manasında diyorum sana.)
ceyhanli
02-20-2008, 22:34
Ceyhanlı denen üye sana ne oldu ki veya kim kafana taş attı da ordan kafanı uzatıyorsun.Sen önce git de yazdığım yazıları oku bakalım kime hakaret etmişim.Karışmamış ve dayanamamış keşke dayanamamaya devam etseydin.Benim gibiler yüzünden ülkücüler yanlış tanınmış peh peh,lafa bak acaba küfürmü etmişim ak partisine hakaret mi etmişim sayın başbakana (belki sen bile şu ana kadar başbakana sayın dememişindir )bir sözmü söylemişim.Kaldıki beğendiğim icraatlarıda var.İnkar edemem.Ama sen gelmiş daha fazla zarar vermeden edebinle çek git diyorsun hangi yorumlara baktında bu karara varıp bana bu şekilde hitap edersin be abdal.(bu arada sakın yanlış anlama abdal derken insana sevgi ve saygıyı, beşeri dünyada insana yakışır bir düzen arzulayan insan manasında diyorum sana.)
birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim. ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır. ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. ülkücü adam ülküsü için Türk İslam için bu devlet kazandıktan sonra kendisine yine laf atan iftira atan sataşan olursa ya hiç muhattap olmaz davasına bakar ya da ülkücülüğün kendisine verdiği ağırlıkla tek kelime ile konuyu bitirir ama ülkücü adam sabırlıdır ağırbaşlıdır bu nedenle ülkücü adam bu tür forumlarda mahalle ağızıyla konuşmaz davasını onun bunun ağzına düşürmez. ;)
asilkurt55
02-21-2008, 11:56
ilk önce buradan bu cirkin yazıyı başlatanı kınıyorum,2.olarak bu yazıya cirkin cevaplar ekleyenleri kınıyorum,3. olarakta hicbir siyasi teşkilatın birimlerine böyle hakaret vari kelimeler yazılmasını dogru bulmuyorum.herkes bir teşkilatın üyesidir mutlaka.ama nedense forumlarda bu tür zıtlaşmalar oluyor hep.anlamadıgım konu bizler bu ülkenin en üst seviyelere gelmesi için mücadele vermiyormuyuz,bizler türk islam davasını savunmuyormuyuz.ne dir bu cekişme ozaman.sizler neyin peşindesiniz,bizler ne için ugraşıyoruz.forumunuzu incelemedim ama ak parti gibi bi parti nin forumunda bu tür yazıların olması hicte etik degildir.
Saltuk Buğra Han
02-21-2008, 18:05
birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim.Diyorsun
Mükemmel takdir ederim seni benide aynen öyle bilebilirsin
ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır.Diyorsun
Hayır kardeşim sataşan hangi silahı kullanıyorsa ona o silahla cevap vereceksin.Aynen seninde bildiğin 80 öncesi gibi.Fikire fikir ile zikire zikir ile .Çeliğe çelik ile bileğe bilek ile yada bizim burada yaptığımız ve senin dediğin gibi kahve ağzı ile açılmış konuya maalesef diyorum gene kahve ağzı ile yaklaşan sözler sarf edilir.80 öncesi abilerimizin anlattığı gibi gene o dönemlerin akıncı gençliği gibi vur kafama şehit olayım yaklaşımı bekleyemezsin.Bir asker bile savaşırken bilerek kurşuna kendini hedef verse şehit olmaz önce kendini en üst düzeyde müdafaa edeceksinki sonradan takdir Allahındır,şehit de olabilirsin gazide.Kısaca bu konu burada durdukca her zaman birileri gelecek ve burada ağzına geleni söyleyecektir.Bana iftira atanı muhatap almayacağım he komik olma dostum.belki ben almam ama başkası muhakkak muhatap alacaktır.
ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. Diyorsun
Olduğu gibi katılıyorum olması greken şüphesiz budur ama bir yere kadar değilmi ?dediğim gibi hakaretin ve buna dayanabilmenin bir sınırı vardır değilmi? nede olsa herşeyden önce Ülkücülükten bile hepimiz önce insanız .Fıtratımızda kısacası insanoğlunun yaratılışında vardır bu.
Allah Türkü Korusun
Saltuk Buğra Han
02-21-2008, 18:34
duygu arkadaşımız sana hayat dersi vermekle beraber ağzınında payını vermiş ki! içerlenmişsin birazda üzülmüş gördüm seni.gel kardeşim burası akpartiforum bende aksa-34 sevgi, şefkat dağıtıyorum...
Al işte bir tane daha gelde muhatap olma.Bana ağzının payını vermiş.İçerlenmiş ve üzülmüşüm.Ve sevgiye ihtiyacım olduğunu söyleyip sevgi dağıttığını söylüyor.Ben buranın akpartiforum olduğunu ilk defa bu arkadaştan öğrendim sağ olsun kendileri.Akpartiforumun değerli üyesi aksevgi biraz uzak dur kardeşim eksik kalsın sevgine ihtiyacım yok.Benim tabiatım küçükle küçük büyük le büyük alim ile alim zalim ile zalim olmaktır.Olay bundan ibaret.Muhatabım sen değilsin ve her ne kadar muhatabım sen olmasanda seni şimdi ilk ve son kez muhatab almışsam bunun ile gururda duyabilirsin.Sağlıcakla kal.
Not olarak ayrıca şunuda ifade edyimki ben burada bir misafirim forumunuzu tesaadüfen buldum ve üye oldum sağolun kabul ettiniz .Kendi asıl forumumu bile ihmal edip sık sık buraya takılmaya başladım ama misafirinize biraz kibar olun.Bizim geleneklerimizde bu vardır.Her hangi bir provakötörlük yaparsam o zaman diyeceğinizi diyebilirsiniz.
ceyhanli
02-21-2008, 21:23
birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim.Diyorsun
ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır.Diyorsun
Hayır kardeşim sataşan hangi silahı kullanıyorsa ona o silahla cevap vereceksin.Aynen seninde bildiğin 80 öncesi gibi.Fikire fikir ile zikire zikir ile .Çeliğe çelik ile bileğe bilek ile yada bizim burada yaptığımız ve senin dediğin gibi kahve ağzı ile açılmış konuya maalesef diyorum gene kahve ağzı ile yaklaşan sözler sarf edilir.80 öncesi abilerimizin anlattığı gibi gene o dönemlerin akıncı gençliği gibi vur kafama şehit olayım yaklaşımı bekleyemezsin.Bir asker bile savaşırken bilerek kurşuna kendini hedef verse şehit olmaz önce kendini en üst düzeyde müdafaa edeceksinki sonradan takdir Allahındır,şehit de olabilirsin gazide.Kısaca bu konu burada durdukca her zaman birileri gelecek ve burada ağzına geleni söyleyecektir.Bana iftira atanı muhatap almayacağım he komik olma dostum.belki ben almam ama başkası muhakkak muhatap alacaktır.
ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. Diyorsun
Olduğu gibi katılıyorum olması greken şüphesiz budur ama bir yere kadar değilmi ?dediğim gibi hakaretin ve buna dayanabilmenin bir sınırı vardır değilmi? nede olsa herşeyden önce Ülkücülükten bile hepimiz önce insanız .Fıtratımızda kısacası insanoğlunun yaratılışında vardır bu.
Allah Türkü Korusun
birader artık devir değişti 80 lı dönemler olsa eyvellah seve seve ama artık çok devir değişti bu devirde bileği değil siyaseti ilmi olan kazanıyor bu devirde sabreden sessiz kalan kazanıyor. kişilere göre değil zaman göre dava yürütmek gerekiyor. bu devir çok çalışmayı sessiz kalmayı güzel bir makama gelmeyi gerektiriyor. tabi bu makamı kişisel hırslar için değil insanlar için kullanman gerekiyor. yaşın kaçtır nerde eğitim görürsün bilmem ama bulunduğun eğitim kurumlarını birincilikle bitirmek için çalış. iş hayatındaysan işinin en iyisini yap. hep en iyi konumda ol bu tür insanlar hayatta çok konuşmayla anlatmayla vurmayla kırmayla bu devirrde bu tür insanlarla baş edemezsin. bu devirde çok çalışırsın kendini çok iyi geliştirirsin güzel bir yerlere gelirsin o zaman bu tür insanlar karşında saygıyla durur seslerini çıkaramaz. ülkücü abilerim öncelikle babam beni bu terbiyeyle yetiştirdiler. ve bugün söylediklerinde ne kadar haklı olduklarını anlıyorum ne oluduğumu nerde olduğumu anlatmaya gerek yok ama bugüne kadar hiçkimse karşıma geçipde bu konu altında yazılanları yüzüme söylemeye cesaret edemedi, edemezde...
Saltuk Buğra Han
02-21-2008, 23:33
Allah Türkü Korusun
birader artık devir değişti 80 lı dönemler olsa eyvellah seve seve ama artık çok devir değişti bu devirde bileği değil siyaseti ilmi olan kazanıyor bu devirde sabreden sessiz kalan kazanıyor. kişilere göre değil zaman göre dava yürütmek gerekiyor. bu devir çok çalışmayı sessiz kalmayı güzel bir makama gelmeyi gerektiriyor. tabi bu makamı kişisel hırslar için değil insanlar için kullanman gerekiyor. yaşın kaçtır nerde eğitim görürsün bilmem ama bulunduğun eğitim kurumlarını birincilikle bitirmek için çalış. iş hayatındaysan işinin en iyisini yap. hep en iyi konumda ol bu tür insanlar hayatta çok konuşmayla anlatmayla vurmayla kırmayla bu devirrde bu tür insanlarla baş edemezsin. bu devirde çok çalışırsın kendini çok iyi geliştirirsin güzel bir yerlere gelirsin o zaman bu tür insanlar karşında saygıyla durur seslerini çıkaramaz. ülkücü abilerim öncelikle babam beni bu terbiyeyle yetiştirdiler. ve bugün söylediklerinde ne kadar haklı olduklarını anlıyorum ne oluduğumu nerde olduğumu anlatmaya gerek yok ama bugüne kadar hiçkimse karşıma geçipde bu konu altında yazılanları yüzüme söylemeye cesaret edemedi, edemezde...
Tabiiki söylediklerinin hiç birine itirazım yok haklısın bu konuda .Ama yukarda da bahsettiğim gibi bir yere kadar be kardeşim doğru değilmi?
ceyhanli
02-21-2008, 23:52
sabır acıyı yudum yudum sindirebilmektir. tabikide konuşmak gerek ama yeri zamanı üslubu ve kime söylediğin çok önemli. ama burası yeri değil karşında kimler var bilmiyorsun. sabır.
kabardey_06
02-23-2008, 03:04
göktürk kardeşimize seviyeli üslubundan dolayı teşekkür ederim,,ne olursan ol,,karşındakine saygılı ol yaklaşımı ,şiarımız olmalıdır,,açılan konuya bir kez daha baktım ve karşı tarafı incitebilecek nitelikte olduğuna kanaat getirdim,,,yer yer başkalarının kutsalına masumanede olsa dil uzatabiliyoruz,,haliyle aynıyla mukabelede bulunmalarına şahid oluyoruz,,üç günlük dünyanın üç kuruşluk dünyalıkları için birbirimizi üzmeye değmeyeceğini hatırlatırken,şahsım adına atıştığım bu camiadan özür diliyorum,,,umarım bizler, bu ülkenin mensupları olarak ebediyete kadar kardeş olarak bir ve beraber huzur içerisinde yaşarız,,,saygı sevgi ve hürmet adrese teslim,,
bunlar ülkücüşüğün demirbaşları ise ben ülkücü değilim
hatta benim çoğu tanıdığımda ülkücü değil
siz mi ülkücülüğü biliyorsunuz yoksa biz mi bilmiyoruz
foruma üye olalı birkaç saat oldu ama anlaşılan ülkücü düşmanlığı var
yazık
TÜRK EVLADI
03-01-2008, 14:41
[i][b]Forumda ülkücü düşmanlığı yok...
Askine burada ki birçok arkadaş ülkücü kökenli..
Ama çakma ülkücüler nedeniyle ocakların bu hale geldiği kesin Asena...
Sende biliyosun...
Yoksa Alparslan Türkeş'i sevmeyen mi var?
Emre benim gözlemime göre öyle
çakma ülkücüler yüzünden bütün ülkücüler kötüleniyor gördüğüm kadarıyla
onlarda uyuşturucu vs var demek ne demek
bunları açıkla o zaman
Alparslan Türkeş ten sonra ortalık çok değişti
seven sevmeyen karıştı
Benide_Kapatın
03-01-2008, 16:45
Başlığı açan şahısta ülkülü ülkücüdür.Ülküsüz ülkücülerle işimiz olmadığı iöin ocak işlerini bıraktık.
ocağı bırakıp bu hallere mi düştünüz
çoğunuz ülkücü kökenlisiniz neden biriniz özelleştirmeye karşı ses çıkarmadınız
neden vakıflar yasasına karşı gelmediniz
%47 nerde
bu işler yapılırken nerdeydiniz
ülkülüyseniz ülkünüzün gerektirdiğini yapın
değişimin bu kadar fazla.
Benide_Kapatın
03-01-2008, 16:53
Özelleştirmeye değil hortumlamaya karşıyız,
Vatanseverliğe değil ırkçılığa karşıyız,
Aklı selim olan bilir ki, MHP nin de AKP nin de CHP ninde özelleştirme polikası aynıdır.
Çünkü devletin yükünü arttıran kurumlar arttıkça olan daha önceki ANASOL-M hükümetinde olduğu gibi vatandaşı vurmuştur.
Lütfen bakınız:2002 MHP seçim beyannamesi.(Zarar eden ve ekonomik getirisi olan devlet kurumları zaman kaybetmeden özelleştirilecektir.)
yılda 2 milyar dolarlık vatan toprağını satmazlar ama
yahudiler vaadedilen toprakları aldılar teker teker
yakında devletçe amerikanın kölesi olmaktan
fertçe köle olmayada geçtiğimiz zaman bunlarıda söyleyebilecek misin acaba
bütün kurumlarımız yabancıların oldu
artık kendi ülkemiz için çalışmıyoruz yabancılar için çalışıyoruz
vakıflar yasasıylada kiliselerin önü açıldı
yabancılar misyonerlikte yapacak
bizse sadece bakacağız
MHP Seçim Bİldirgesi 2002, geçen yıllar içinde MHP'nin hayallerini AK parti gerçeğe çevirdi.
Devletin asli fonksiyonlarına kavuşturulması esas olduğundan, nihai aşamada özelleştirme veya tasfiye yoluyla Devletin KİT sisteminin dışına çıkması sağlanacaktır.
Halka arz yoluyla yapılacak özelleştirmelerle, sermayenin tabana yayılmasına ve rekabetçi piyasaların oluşumuna katkı sağlanacaktır. Devlet tekellerinin yerini özel sektör tekellerinin almasının önüne geçecek piyasa düzenleyici çalışmalara devam edilecektir.
Özelleştirmeyi yönlendiremeyen Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yeniden yapılandırılacaktır.
Kar eden KİTler, pazar fiyatı mümkün olduğunca yüksek tutularak vakit kaybedilmeden özelleştirilecektir. Zarar eden KİT’lerden rehabilite edilebileceklerin gerekli yatırımları gerçekleştirilecek, rehabilitasyonu mümkün olmayanların – en az beş yıldır faaliyet zararı eden kuruluşlar gibi- ise tasfiyesi sağlanacaktır.
Alıcısı bulunmayan kamu iktisadi teşebbüslerinin sıfır bedellerle çalışanlarına terk edilmesi uygulamasına hız verilecektir.
Bütün toplumun malı olan KİT'lerin satışından elde edilecek gelirlerin bir kısmı, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikaların finansmanında kullanılacaktır.
KİT’lerde profesyonel yönetim anlayışına geçilecek, kontrollü bir yöneticilik anlayışından uzaklaşılıp kar ve vergi odaklı bir KİT işletmeciliğine yönelinecektir.
Piyasadaki konjonktürel değişimlere ayak uyduracak idari kararların alınması için gerekli KİT’lere özerklik sağlanacaktır.
Demiryolu hizmetleri gibi dünya çapında maliyetin yüksek olduğu ve karın ancak devlet desteği ile sağlanabildiği sektörlerde devlet desteği devam edecek, ancak işletmeden kaynaklanan risklerin devlet tarafından üstlenilmesi yerine işletmeciliğin özelleştirilmesi yoluna gidilecektir.
Benide_Kapatın
03-01-2008, 17:16
artık kendi ülkemiz için çalışmıyoruz yabancılar için çalışıyoruz
vakıflar yasasıylada kiliselerin önü açıldı
yabancılar misyonerlikte yapacak
bizse sadece bakacağız
Bu yalanların hepsine inanıyosun sanırım kardeşim.. Yazık
Biraz bilgi sahibi ol sonra fikirleri tartışırız.
Böyle korku ve paronaya pompalanıp gelirsen burada tartışamayız.
Kaçkişiyiz.tuncayözkan.com tam sana göre bu halinle..
Ayrıca imanına güveniyorsan korkma.
İçinde azim varsa olanları seyretme sende güzel dinimizi onlara anlat.
Ortaçağda yaşamıyoruz artık..
tarih tekerrürden ibarettir
çünkü insanlar ders almayı bilmez
içimize yabancıları soktuğumuz zamanlarda başımıza gelenleri tarihimiz gösterdi
vakıflar devlet için değil devlete karşı çalışacak
Osmanlı tarihi bilmez misiniz siz
biraz geçmişi göz önünde bulundurup düşünün
zaman her şeyi gösterecek
o zaman gerçekler anlaşılacak.
Devşirme usulunu bilirsiniz.Sokullu Mehmet Türk değildir, Türk devlet geleneğinin mimarı Nizamulmülk Farstır, Mimar Sinan Türk değil, Köse Mihhael bizanslı, müslüman olmuş yiğit bir kumandan, Osmanlı Padişahları yabancı kadınlarla evlenmişlerdir.Haliyle oğulları..Osmanlı tarihi biliriz (+ Selçuklu)
Devşirme usulunu bilirsiniz.Sokullu Mehmet Türk değildir, Türk devlet geleneğinin mimarı Nizamulmülk Farstır, Mimar Sinan Türk değil, Köse Mihhael bizanslı, müslüman olmuş yiğit bir kumandan, Osmanlı Padişahları yabancı kadınlarla evlenmişlerdir.Haliyle oğulları..Osmanlı tarihi biliriz (+ Selçuklu)
benim bahsettiğim devşirme sistemi değil ama
bu biraz alakaya maydonoz oldu
çocukken İslam kurallarına ve Türk töresine göre yetiştirildikleri için Osmanlıya ve Selçukluya faydalı oldular
padişahların evlendiği hanımlardan müslümanlığı ve Türklüğü benimsemiş olanlarda faydalı oldu
şu anda da İslamiyeti kabul edip yararlı olanlar var
ama Hürrem Sultan gibilerde oldu
vakıflar benliklerini koruyacaklar
bize uyum sağlamayacaklar
biz onları kendimize entegre etmedik
azınlık hakkı gibi bir şey bu
ama azınlıklara hakettiklerinden fazlası verildiğinde başka şeylerde istiyorlar
milleti-i sadıkamız malum
herkese hakettiğini vereceksin.
Benide_Kapatın
03-01-2008, 17:34
Çanakkale'yi İstilaya Gelenler Gibi mi Yaşıyoruz?
Anadolu'yu Savunanlar Gibi mi İnanıyoruz?
Kendimize sormamız gereken soru sadece bu...
işte uyuştuğumuz nokta
bu soruyu kendimize soralım
ve onların kemiklerini sızlattığımız için utanalım
ne dersiniz
istilaya gelenlerin önü açıldı
onların uğruna ölüme koştukları toprakları satıyoruz
biz ecdadımıza layık bir Millet miyiz acaba
internettin hoca derin laf etmiş +1
Benide_Kapatın
03-01-2008, 17:45
işte uyuştuğumuz nokta
bu soruyu kendimize soralım
ve onların kemiklerini sızlattığımız için utanalım
ne dersiniz
onların uğruna ölüme koştukları toprakları satıyoruz
biz ecdadımıza layık bir Millet miyiz acaba
Merak etmeyin bu ülkenin çakıl taşını dahi çakallara vermeyiz biz.
Ama memleket içindeki çakallara da kanmayız.
Gösterilmek istenene inanmayacak kadarda aklımız başımızda.
Medyanın kimin elinde olduğunu,ve bu vaveylalarının sebebini de iyi biliyoruz.
Kaybedilen birşey yok, kaybedilen yıllardır sömürdükleri devletin ellerinden gidiyor oluşu..
Devletin halka açılması.
Yıllardır korkularla bir ileri bir geri götürülüp durduk.
Büyük olmak arzusunda isek BÜYÜK oynamamız gerekiyor.
Ve şuan BÜYÜK oynanıyor..
altınnesil
03-01-2008, 17:46
yakıştıramadım ben,genelleme yapmaya,alaya almaya ne gerek vardı ki..
gerçek 'ülkücülerin' hakkına girmeyin lütfen!!!
üzüldüm bu yazıyı bu sitede görünce .. :(
büyük olma arzumuz var
ama hedef büyükse düşüşte hata da büyük olur
bu kadar risk alınmamalı
bu benim görüşüm
vakıflar yasası hatadır ve acısı çıkacaktır
sü uyur düşman uyumaz
unutmayalım.
Benide_Kapatın
03-01-2008, 17:50
yakıştıramadım ben,genelleme yapmaya,alaya almaya ne gerek vardı ki..
gerçek 'ülkücülerin' hakkına girmeyin lütfen!!!
üzüldüm bu yazıyı bu sitede görünce .. :(
Üstad burda bi kinaye yapılmıştır, genelleme yoktur.
Genelleme yapılacaksa kendimde dahil olmam gereklidir.
Üstüne alınan alınır ama ülkü ocaklarında bunlar olmuyor diyemezsin bana!
Önemli olan burada bu imajın kırılmasıdır.
Amaç ise;
Önceden olduğu gibi ocakların ilim ve kültür öğrenilen, okunan yerler olmasıdır.
TÜRK EVLADI
03-01-2008, 18:31
[i][b]Merve bu şikayet ettiğin şeylerin çoğu o ''çakma ülkücüler''in bilmedikleri konularda biliyormuş gibi davranmak için attıkları yalanlar...
MHP'nin başa geldiğinde özelleştirme yapmayacağını sanıyorsan yanılırsın...
MHP-DSP-ANAP kolasiyonu zamanında yapılan toprak satışı miktarıyla AKP'nin ilk 3 yılda yaptığı toprak satışı miktarı aynı...
Araştır istersen...
Milliyetçiliğimden asla ödün vermedim ve vermemde asla!
Milliyetçilik sadece ülkücülerin bildiği birşey değil...
Emin ol şu forumda gördüklerinin yarısı bende dahil olmak üzere ülkücülüğe hala gönülde bağlıdır ancak ben Kuran'ın okunduğu ve gençlerinin tarihten coğrafyaya, matematikten kimyaya, siyasetten ekonomiye herşeyden anladığı bir ülkücü ocağı görmek isterim...
Ülke slogan atmakla kurtulmuyormuş...
Anlamak geç oldu ama benim için çok güzel oldu...
Vay be.
Benim yaşadıklarımın ve düşüncüklerimin aynısı olmuş sende de :)
kabardey_06
03-02-2008, 01:47
yarım asırdan fazla bir süre içerisinde türkiyemiz,avrupa ile bütünleşebilme politikalarına iman etmiş vaziyettedir,,bu benimsenen politikalar tek bir partinin sırtlanabileceği,omuzlayabileceği,üstesinden gelebileceği bir görüntü arzetmediği içindir ki,,partiler üstü birer DEVLET POLİTİKASI halini almıştır,,avrupa birliğine giriş sürecinde önümüze,masamıza konulan her reform paketi,,peşinen kabullenmemiz gereken tekliflerdir,,direktif değil teklif,,,siz eğer avrupa ile bütünleşmek istemiyorsanız tüm dosyaları yırtar atarsınız ve kendinize başka alternatifler arar,bu alternatifler ekseninde politikalar geliştirirsiniz,,günümüz partilerinin marjinal olanları hariç hepsi,avrupa ile bütünleşmekten yanadırlar,,efendim,,bütünleşelim ama değerlerimizi kaybetmeyelim,,kimlik erezyonuna uğramayalım gibi çıkışlar,kulak verilince hoştur fakat aslında boştur vede koftur,,,,,entegre olmak kimseleri kimliğinden etmez,,entegre olamayanlar ise belki kimliklerini muhafaza edebilirler fakat bu kimlikleri ile sefil bir hayata mahkum olurlar,,,la la laaaa ne güzel memleket,,aç fakat onurlu,,sefil fakat gururlu,,peki neden hem tok hem onurlu,hem mağrur hem gururlu olmayalım,,,,çok ayrıntılara girmek istemiyorum, vakıflar yasası bize birşey kaybettirmez aksine çok şeyler kazandırır,,türkiye cazibe merkezi olmak zorunda,birilerinin ülkemizde gözü var diye onu tesettüre bürüyemeyiz,,elbetteki açılıp saçılmayacağız fakat tüm dünyanın iştahını celbedecek pozları vermektende geri durmamalıyız,,bahsi geçen vakıflara imtiyaz sağlanmıyor ki endişe edelim,,onların ellerinden aldığımız taşınmazlarını iade etmekten öteye bir anlam taşımıyor bu yasa,,gaspçı bir devlet görünümünden kurtulmamız uzun vadede elimizi her alanda güçlendirecektir,,,unutmayalım ki gayri müslim diye tanımladığımız bu insanlarda bizim gibi türk vatandaşıdırlar,,kanunsuz işler yapan her kim olursa olsun ensesinden tutup hesabını soracak büyük bir devletin çatısı altında yaşamaktayız,,,korkularla,paranoyalarla yaşamak durumunda olanlar tepesinde uçuşan üç beş kargayı,,f_16 uçağı sanan korkuluklar hükmündedir,,,,,yok böyle bir politika,,,yok böyle bir siyaset,,,yok böyle bir devlet anlayışı ve geleneği,,,,,
Benide_Kapatın
03-08-2008, 21:44
Başlık baya uzmış mı ne? bi ara değerlendirme yapmak lazım.!
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
peki arkadasım su ana kadar hıc bır ulku ocagına gırdınız mı?orda yasananları gordunuz mu olayları bılıyor musunuz?soylentilere yorum yapmak basıttır.Ama illaki bi düsünceyi savunmak ıstıyorsan once karsı dusuceyı bılmen gerekır.sımdı bana sorcaksın sen hıc gıtttın mı dıye ewet gıttım hem de az buzdeıl baya cok gıttım ama sımdıye kadar o yukarıda yzdıklarınla karsılasmadım umarım demek ıstedıgımı anlamıssındır.Kendı dusuncende yola cıkmalısın once kendını tanıyıp sonra baska dusunceyi öğrenmelısın.karsındakı ısı sana bı sey sordugunda cewap werbılesın.
Hüdaverdi
03-22-2008, 07:31
Birde liselerdeki küçük çeteler vardır.
Kız kavgası oldumu veya omuzua çarptın olayı yaşandımı başka bir okulu basmalar vs.
Bu yüzden bizim burdaki ülkü ocağı yakınır hep ''kavga olduğunda gidersiniz,namaz kılmaya dini sohbetler oldumu hiç biriniz gözükmezsiniz''diye...
benim gördügüm ülkü ocakların da mescit dahı vardır eger gıtmıs olanınız var ıse gormustur yerı ve zamanı geldıgındede mevlut te okutulmustur hatta bır cok sehıdımızın arkasından mevlutler okutulmustur.
Benide_Kapatın
03-23-2008, 01:36
Eski ülkü ocaklarına yavaş yavaş dönüş var.!
Takdir ediyoruz.
Eskisi gibi eğitim ve kültür yuvası olursa öpüp başımıza koyarız.!
Düzeltebilmek için eleştirmek gerek.!
esrar rakı tonbalığı ve kavun eksik kalmış :)
ağlanacak halimize gülüyoruz :(
keşke böyle olmasa
arkadaşlar kusura bakmayın ama şu vatan toprağını satma laflarına çok sinir oluyorum!!! hayır bide akp ülkeyi sattı diye ortaya çıkanlara deli oluyorum..
sevgili asena arkadaşım söyler misin bana ilk yahudiler vadedilen toprakları alıyor diye ortaya çıkan kim ?
MHP-anap-dsp zamanında anaplı iç işleri bakanı (adını hatırlamıyorum)... kısacası arkadaşım eğer bu topraklar gerçekten satılıyorsa daha AKP piyasada yokken desteklediğiniz; milliyetçi, vatanın tek bir taşını bile vermeyecek, ve mecliste bulunan MHP niye durdurmadı ? yada en azından vatan satılıyordu da neden bir mhpli bunu dile getirmedi de lafı anaplı birisi söyledi ?
ya desteklediğiniz mhp vatanı satıyor yada desteklediğini mhp işe yaramıyor !!! işinize hangisi geliyorsa seçin alın
ayrıca bir çok ülke gayrimenkul satar! ama toprak satışı yoktur. sadece üzerinde ki taşınmaz satılır ve satılan bu taşınmaz uzaktan akrabaya miras bırakılamaz!!!
onuda geçtim 99'da mhp nin seçim bildirgesini okudun mu ? ilk sırada özelleştirmeler var !!! yani yapabilseydi mhp satacaktı ama olmadı kısmet AKP'ye oldu! mhp yapsaydı iyiydi hoştu da AKP yapınca mı kötü oldu ???
bu arada şu sıralar en çok vakıflar yasasının propagandası yapılıyor ama vakıflar yasası nedir desem misyonerleri izleyeceğizden başka cevap alabileceğimi sanmıyorum çünkü Partimize karşı bundan başka bişey söylennedi...
Benide_Kapatın
04-04-2008, 02:18
Ocaklar eski hüviyetine büründüğünde, ilim kültür yuvaları haline geldiğinde yapmış olduğum eleştiriden utanmak bana şeref verir.
AK_Genclik
04-04-2008, 13:11
Sağ-Sol çatışmalarının baş aktörü olan Ülkü Ocakları hiçbir zaman değişmeyecektir.
Benide_Kapatın
05-01-2008, 18:25
ve ülkü ocakları Bahçeli tarafından yavaş yavaş kapatılıyor. :-*
esrar rakı tonbalığı ve kavun eksik kalmış :)
ağlanacak halimize gülüyoruz :(
keşke böyle olmasa
*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
;D ;D ;D
peki arkadasım su ana kadar hıc bır ulku ocagına gırdınız mı?orda yasananları gordunuz mu olayları bılıyor musunuz?soylentilere yorum yapmak basıttır.Ama illaki bi düsünceyi savunmak ıstıyorsan once karsı dusuceyı bılmen gerekır.sımdı bana sorcaksın sen hıc gıtttın mı dıye evet gıttım hem de az buzdeıl baya cok gıttım ama sımdıye kadar o yukarıda yzdıklarınla karsılasmadım umarım demek ıstedıgımı anlamıssındır.Kendı dusuncende yola cıkmalısın once kendını tanıyıp sonra baska dusunceyi öğrenmelısın.karsındakı ısı sana bı sey sordugunda cewap werbılesın.
SİZE SADECE GÜLERİM BEN.SEN ÜLKÜ OCAKLARINI TKP VEYA AŞIRI SOL GRUPLARIN MEKANLARIYLA KARIŞTIRDIN SANIRIM.ÜLKÜ OCAKLARINA GİRENLER BİLİR.GİRMEYENLER İSE BÖYLE SAFSATALAR UYDURUR.TEŞKİLATLANMA DERSİ VEREN BİR KESİMİ CEKEMİYORSUNUZ,BEN SİZLERİ İLERLEYEN GÜNLERDE GÖRECEGİM.
tayyipleyiz
07-03-2008, 14:45
Hocam kırmızı ile yazmıyoruz. Saygılar. :)
MertcAn_1903
07-03-2008, 15:13
İlk mesajlarda AK Parti'nin dış siyasetini beğenip beğenmeme olayı tartışılmış.
Şimdi bakın AK Parti öncesi ve sonrası dönemi çok güzel ifade eden bir fotoğraf...
http://photos-375.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v182/66/30/503566375/n503566375_349693_2663.jpg
Bu resim de çok şey anlatır anlamak isteyene...
http://photos-422.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v172/90/10/742274422/n742274422_269692_7806.jpg
ulkumuzturan
08-05-2008, 23:37
[b][i]*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
Bakınız buda akp demirbaşları mademki saldırı var kıssaSA KISAS
1.TALABANİ
2.BARZANİ
3.BUSH
4.YANDAŞ KAYIRMALAR
5.AK PARTİ DÖNEMİNDE DOLAR MİRYARDER SAYIMIZ 35 OLMUŞ ( ESKİDEN 5 Tİ )
6.Hırant dinkler ( biizmle ilgisi yok demeyin)
7.orhan pamuklar ( ak parti ile Türk milleti hakkında zehir kusması akp dönemindedir )
8.Cuma namazlarında hutbede okunan ( Allah indinde son hak dini İslamdır ibartesi okunmamaktadır )
Yukarıda sıraladığım ak parti demirbaşları ve eylemleri İslam alemine ve büyük Türk milletinin alehinde çalışan insanlae ve eylemlerdir sizin sıraladığınız demirbaşlar ise zararsız , insan oynarsa oynar izlerse izler kişinin kendi tasarrufudur ama benim sıraladıklarım demirbaşlar ve eylemler tamamıyla hem sizin hem benim yabi insanımızın alehine gelişen hadiselerdir , Ülkü ocakları da akp de ve diğer partilerimiz bu memleketin yasal kuruluşlarıdır ve her birisi kendi dünya görüşleriyle bu vatanı sevmektedir sen o sun sen bu sun sen ötekisin dersek bu memleket nasıl bir adım ileri gidecekAllah aşkına ak parti bu memleketi seviyorda Ülkücüler sevmiyormu bırakın bu sadece ben kavgasını Ülkümüz Turan olması dileklerimle Allah yar ve yardımcımız olsun
Demokrat
08-05-2008, 23:40
e simdi nereye variyoruz o sayilanlarin hangisi ülkü ocaklarinda yok, neden bahceli ülkü ocaklarini kapatiyor :)
ulkumuzturan
08-05-2008, 23:43
Nasıl inandırıyorlar böyle şeyleri size.
Gel de ğöğsünü gere gere anlat: bizim ülkücülerimiz saygılı, temiz, vatana millete faydalı adamlardır.
Sizin gibiler yüzünden ülkücülerin adı kirleniyor.Kaç yaşındasın de bakalım, nasıl da düşman etmişler insanı insana?
Sanırımk sizlerin sinirleri alınmış başkada yorum yapmıyorum ak partiye gönül verenler
Demokrat
08-05-2008, 23:47
sen ülkü ocagi diye camiiye gitmisin herhalde :)
ulkumuzturan
08-05-2008, 23:47
e simdi nereye variyoruz o sayilanlarin hangisi ülkü ocaklarinda yok, neden bahceli ülkü ocaklarini kapatiyor :)
Bu başlığı açan şahsiyetin karakterini gerçekten merak ediyorum ömründe 1 defa ocaklara girmişmi anlaşılır gibi değil edepsizce bir başlık kınıyorum
ulkumuzturan
08-05-2008, 23:55
ak partili arkadaşlar ekleyin konuşalım
Demokrat
08-05-2008, 23:59
ak partili arkadaşlar ulkumuzturan@gmail.com ekleyin konuşalım
buranin suyumu cikti ayrica genelde msn adresini verenler banlaniyor haberin olsun :)
Demokrat
08-05-2008, 23:59
Bu başlığı açan şahsiyetin karakterini gerçekten merak ediyorum ömründe 1 defa ocaklara girmişmi anlaşılır gibi değil edepsizce bir başlık kınıyorum
bende seni kiniyorum, ne yapacagiz simdi bende eskiden ülkücüydüm ama simdi ocaklari tasvip etmiyorum olamaz mi!
ulkumuzturan
08-06-2008, 00:05
bende seni kiniyorum, ne yapacagiz simdi bende eskiden ülkücüydüm ama simdi ocaklari tasvip etmiyorum olamaz mi!
Sen Ülkücüysen bende Recep tayyip erdoğan olayım
Demokrat
08-06-2008, 00:07
Sen Ülkücüysen bende Recep tayyip erdoğan olayım
tayyib olmana gerek yok insan olsan yeter :) ülkücüyüz dediysek her gencin arka edinmek icin, vurdu kirdi hevesiyle 15-16 li yaslarda yasadigi bir heves yoksa aklimiz basimiza gelince ne isimiz olur ocakla, subatla :)
ulkumuzturan
08-06-2008, 00:30
Vageçtim 15-16 grubu değilsin kreş grubundasın yani 0-6 yaş grubu :-*
Demokrat
08-06-2008, 00:39
Vageçtim 15-16 grubu değilsin kreş grubundasın yani 0-6 yaş grubu :-*
ayni yas grubunda oldugumuzu idda ediyorsun yani :)
aybala_02
08-06-2008, 01:34
[b][i]*Okey Takımı
*Tavla Takımı
*Filistin askısı
*Bol bol küllük
SİTEYE YENI ÜYE OLDUM AMA BU BAŞLIĞI GÖRÜNCE Bİ DURUP DÜŞÜNMÜM BEN NEREDEYİM DİYE ...
BU YAZIYI ATAN ARKADAŞ HAYATINDA KAÇ KERE ÜLKÜOCAKLARINA GİTMİŞ YADA ORANIN HAVASINI TENEFFÜS ETMİŞ
BENDE TEŞKİLATTAYIM VE NE HİKMETSE YUKARIDA YAZILAN ŞEYLERİN HİÇBİRİNE RASTLAMADIM OCAKTA
SEMİNER SALONLARI KÜTÜPHANE HERTARAFTA RENGİNE ŞEKLİNE GURBAN OLDUĞUM AY-YILDIZIM VAR
BU BASLIĞI ACAN ARKADAŞI ÖNCELİKLE KINIYORUM
Bİ GİTSİN GÖRSÜN BAKAM OCAKLAR KENDI YAZDIĞI SAÇMALIKLARLAMI DOLU YOKSA İLİM İRFAN YUVASIMI
bilgi müdavimi
08-06-2008, 01:36
MHP KIRAATHANESİ.Serseri takımının bulunduğu yer.
ulkumuzturan
08-08-2008, 21:31
BAKINIZ SİYASAL GÖRÜŞLERE TAHMMÜL EDEMİYORSANIZ BU FORUMU YA KAPATIN YADA SADECE Ak Parti LİLER GİREBİLİR DİYE BİR İBARE KOYUN KARAKTERSİZ İNSANLARI SİTENİZE SOKMAYIN
ulkumuzturan
08-08-2008, 23:08
BAKINIZ SİYASAL GÖRÜŞLERE TAHMMÜL EDEMİYORSANIZ BU FORUMU YA KAPATIN YADA SADECE Ak Parti LİLER GİREBİLİR DİYE BİR İBARE KOYUN SZİDEN OLMAYAN İNSANLARI SİTENİZE SOKMAYIN RAHAT EDRSİNİZ KENDİ KENDİNİZE ÇALAR SÖYLERSİNİZ RAHAT OLURSUNUZ :-*
Ya kardeşim bırakın şu eskiden öyleydim,eskiden böyleydim laflarını.ülkücü ülkücüdür degişmez.siz kendinizi kandımışsınız yıllarca.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.