Orijinalini görmek için tıklayınız : üye renkleri,neden köklü üyenin rengi solmuş??
kayısıkentli44
07-31-2007, 23:25
lütfen herkes oylasın...site yöneticikleri inşallah dikkate alacaktır bu anketi
bu konuya duyarsız kalmayalım arkadaşlar bir gün köklü üye olursak bu renk bizimde tadımızı kaçırabilir :D
DeĞiŞsİn LüTfEn ;)
bir başak burcu olarak böyle şeylere dikkat ediyorum elimde değil bencede değişsin
kardelen007
07-31-2007, 23:39
değşsn diyorum farkı olsn yani
Fahrenheit
08-01-2007, 02:32
bence de değişmesi daha iyi olur çünkü forumda bazı üyeler ayırt edilemiyor daha açık renkler kullanılırsa farklılık açısından daha belirgin olur ..
ya arkadaşlar böyle şeylerde ne güzel amblemimiz var
ampul kullanılsa ya.....
Fahrenheit
08-01-2007, 02:40
ampul kullanılsa ya.....
nasıl ya _??
Arkdaşımız bu renkleri kastediyor yanlış anlamadıysam...
http://img293.imageshack.us/img293/8857/renkfi2.jpg
köklü üye rengini bilemiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama memnun değilseniz umarım dikkate alırlar,benimde bu gün mevkiim arttı yemyeşil olmuşum trol gibi geziniyorum ortada :'(
ampul kullanılsa ya.....
nasıl ya _??
Arkdaşımız bu renkleri kastediyor yanlış anlamadıysam...
hayır ben onlardan bahsetmiyorum onların pek de önemli olduğunu zannetmiyorum aşağıdaki işaretlerden bahsediyorum
http://img219.imageshack.us/img219/389/adszfm2.jpg
turkuaz yanındada lamba olsun
kayısıkentli44
08-01-2007, 15:15
köklü üye rengini bilemiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama memnun değilseniz umarım dikkate alırlar,benimde bu gün mevkiim arttı yemyeşil olmuşum trol gibi geziniyorum ortada :'(
walla görsen rengi nasıl oldugunu anlarsın bu kadar berbat bir renk olamaz yaaa....
resmen solmuş rengi koymuşlar...
yaw yıldızlarımız yesıl kalsında ne yaparlarsa yapsınlarr yesılı cok sevıorumm
bir başak burcu olarak böyle şeylere dikkat ediyorum elimde değil bencede değişsin
bende başak burcuyum ama şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmedi isterse değişsin isterse değişmesin farktemz çoğunluk ne istiyorsa o :D
bende başak burcuyum ama şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmedi isterse değişsin isterse değişmesin farktemz çoğunluk ne istiyorsa o :D
:D :D :D tabikide değişsin senin içindeki başak burcu bile tarafsız kalamadı :D
kayısıkentli44
08-01-2007, 23:11
arkadaşlar biraz dah ilgi gösterelim..lütfen herkes 30 sn harcasın ve oylasın yorum yazmayabilirsinizde.....bekliyorum hepinizi...
:D :D :D tabikide değişsin senin içindeki başak burcu bile tarafsız kalamadı :D
inanırmısın hangi renkten bile bahsedildiğiden haberim yok ;D ;Dbenim ki sazanlık oldu konuyu açan arkadaş anklete katılın demiş bende o yüzden katıldım yoksa duyarsızım ;D :D
kayısıkentli44
08-03-2007, 15:55
oylamaya katılmayanlar katılsın...çok önemli.... ;) ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.