fatih kısaparmak balon baskılı balon UZLAŞMA KÜLTÜRÜ VE BİZ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UZLAŞMA KÜLTÜRÜ VE BİZ

Ak_aracak
08-17-2007, 14:33
Genel olarak bizde uzlaşma değil uzlaşamama kültürü vardır.Bakıyoruz FUTBOL ligi başlar her yerden sevgi sözcükleri süzülür ama aradan fazla değil 1 2 hafta geçince herkes düşman olur birbirine.Koca bir yıl öyle geçer.Başkanlarda bu gerginlik iyi değil bu işi tatlıya bağlayalım diye düşünmezler.SİYASET de aynı.Birileri gelir fedakarlık üstüne fedakarlık yapar diğer kesim zihniyeti de bunun altında hep birşey arar.Sürekli kavga çıkarmak isteryeri geldiğinde şehitleri yeri geldiğinde cumhuriyeti kullanarak rant peşindedir azınlık.Kendilerinde hiç suç aramaz bir kısım azınlık ve sürekli karşıyı suçlar ve hatta öyle bir şey olur ki artık suçlu halk ilan edilir.Uzlaşma kültüründen bir nebze de olsun yararlanmayan bu zihniyet çıkar herzaman felaket tellağı yapar bizim ülkemizde ve halkın gözünü korkutmaya çalışırlar.Hangi halkmı az önce ki dediğim gibi demokratik tercihini kullanmış halkı aşağılayan, böyle bir sonuç olamaz diyerek halkı beyinsizlikle suçlayan kesim gene halka gider çoğunluğu suçlamaya.Sizce burda bi çelişki yokmu bir yandan çoğunluk kesim azınlık tarafından halka şikayet edilir fakat azınlık kesim o halka en ağır hakaretleri yapıyor...!!!Neyse arkadaşlar bizde uzlaşma uzlaşamamaya dönüşmüş diye düşünüyorum .Ne dersiniz doğrumu??Yoksa benmi fazla abartıyorum??Sizinde değerli yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında teşekkür ederim

sedef
08-17-2007, 14:41
doğru düşünmüşsün uzlaşmakta uzlaşmamakta insanın ve toplumun elindedir herkes elini taşın altına koymalı ve ülkem için nasıl faydalı olabilirim araışına girmeli