Orijinalini görmek için tıklayınız : VAAD ETMİYORUZ İCRAAT YAPIYORUZ!!!
akzeinebu
07-08-2007, 23:42
[font=Verdana][color=blue]*BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADINIZ ! NE VAAD EDİYORSUNUZ DİYENLERE!!
[color=red][b][color=red]***ALNIMIZIN AKIYLA 4 YIL 8 AY 19 GÜN GEÇİRDİK!***
*MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI
*KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİRİMİZ 5BİN 477 DOLAR
*FAİZLERİ İNDİRDİK
*ENFLASYON DİZGİNLENDİ
*OTOMOBİL SATIŞLARI 4 KAT ARTTI
*BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI
*ESNAF KREDİLERİ 15 KATINA ÇIKTI
*İHRACAT YAPMAYAN İL KALMADI
*TARIM DESTEKLERİ İÇİN 2007 DE 5.2 MİLYAR YTL ÖDENEK KONDU
*KREDİ FAİZ ORANLARI İNDİRİLDİ
*ÖĞRENCİLERİN KİTAPLARI SIRALARINA KONDU
*EMEKLİNİN MAAŞ ÇİLESİ KUYRUK ÇİLESİ BİTTİ
*MUAYENE VE İLAÇ KUYRUKLARI SONA ERDİ
*HAK VE ÖZGÜRLÜKLER GÜÇ VE ANLAM KAZANDI
*4.5YILDA 6BİN 616 KM DUBLE YOL YAPTIK
*KÖYDES PROJESİ İLE YOLSUZ VE SUSUZ KÖY KALMIYOR
*EĞİTİME %100 DESTEK VERİLDİ
*ELEKTİRİĞE HİÇ ZAM GELMEDİ!
[u]BUNLAR SADECE BİRKAÇI DİĞER HÜKÜMETLERİN HAYAL BİLE EDEMEDİĞİ İCRAATLAR VAAD EDİPTE YAPMADIKLARI İCRAADLAR !
akzeinebu
07-09-2007, 00:47
YORUMLARINIZI VE EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ VARSA BEKLERİM ARKADAŞLAR!!
teşekkürler.tüm icraatlar bu sitede:
www.akicraatlar.com
sonakıncı
07-09-2007, 00:56
Başkaları lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor ama AKP icraatleri ile konuşuyor...
teşekkürler.tüm icraatlar bu sitede:
www.akicraatlar.com
Evet dogru tum icraatlar bu sitede.Bende daha onceki actigim konunun alintilarini buradan yapmistim site ismi vermek konusunda emin degildim iyi oldu tesekurler.
Çok komik..
Milli gelir arttı filan diyorsunuz da...
2002 yılında ülkemizdeki dolar milyarderi sayısı 3 idi.. Şu anda 27.. Bu 27 kişinin toplam geliri, ülkemizde el alttan başlayarak 35,5 milyon kişinin gelirine eşit..
Kişi başına düşen milli gelir 4000 dolardır ama kişi başına düşen borç miktarı 4800 dolardır..
üstelik çok önemli bir durum sözkonusu burda..
o da şudur;
kişi başına düşen gelir 4000 dolar derken buna o 35 milyon kişinin toplamına denk olan 27 kişi de dahildir.. Yani bir kişinin 1 milyar dolar yıllık geliri varsa, bu yaklaşık bir milyondan fazla insanın gelirini yüksek göstermektedir.. Halbuki 4000 dolarlık gelir pek çok kişinin geliri değil, ama 4800 dolarlık borç -devletin, dolayısıyla milletin borcu olduğu için- herkesin borcudur, bu parayı bizler ödemekteyiz..
Asil komik olan sensin dunyanin butun ulkeleinde bu hesap o sekilde yapilir.
akzeinebu
07-09-2007, 01:11
KARDEŞŞ DİĞER HÜKÜMETLERİN AÇTIĞI DIŞ BORÇLARI ÖDÜYOSUN CEM UZANIN BABASI ABİSİ DOLANDIRIYO SOYUYO ÜLKEYİ BİZ ÖDÜYOZZ AYRICA DİĞER İCRAATLARA BİŞİ SÖLEMEMİŞSİN SENİN ŞUANDA HALA ÖDEMEKTE OLDUĞUN PARA GEÇMİŞTEKİ HÜKÜMETLERİN YARATTIĞI KRİZ BORÇLARI VE YALAKALIK YAPARAK IMFDEN ALDIĞI BORÇLARDIR AYRICA IMF BORCUMUZ 2002DE 23MİLYAR DOLARKEN ŞUANDA 8MİLYAR DOLARDIR ARADAKİ FARKI GÖRÜYORSUNDUR İNŞ. SAYGILAR...
Ama dünyanın hiçbir gelişmiş/gelişmiş ülkesinde toplam borç, bir ülkenin toplam ederinden %20 oranında daha fazla değil... Yahut öyle olsa bile onlar bununla halkı yanıltmıyorlardır muhtemelen..
Milli geliri artmış gibi gösteren milletin geliri değil, o 27 milyarderdir..
Sözgelimi koç grubunun 2005 yılında, 30 yılda hedeflediği büyüme rakamına 3 yılda ulaşmış olduğunu söylesem herhalde mesele daha kolay anlaşılır..
O milyarderlerin neden sürekli "istikrar, istikrar" deyip durduğunu anlayınız lütfen..
murat1316
07-09-2007, 01:19
ne kadar anlatırsan anlat,karsındakinin anladıgı anlayabileceği kadardır...sen ne dersen de!!!!
biz yaptıklarımızla konusuyoruz,onlar salladıklarıyla....
ne kadar anlatırsan anlat,karsındakinin anladıgı anlayabileceği kadardır...sen ne dersen de!!!!
biz yaptıklarımızla konusuyoruz,onlar salladıklarıyla....
:)
ilginç, yapılanları açıkça söylediğim halde anlamayan nasıl ben oldum..
şimdi siz birazdan şöyle söylersiniz; "halk teveccühünü sandıkta gösterecek.." :D
-AB Tanımlı Merkezi Yönetim kamu borç stokunun milli gelire oranı, 2006 sonunda yüzde 60,7 seviyesine geriledi.Böylece Türkiye Maastricht kriterini yakaladı.
Bundan baska bi kriteriniz varsa bilmiyorum bildigim kadariyla bu maastricht kriterleri avrupa birligi ulkeleinin hedefledigi orandir.
MertUygun
07-09-2007, 01:36
Bunu herkez bilsin ki AK PARTİ iktidara geldiğin de %90 ülkeyi olumlu yöne götürdü onu kötülemek istiyenlerin kirli çamaşırlarlarını herkez biliyor.Arkadaşımıza bunu bize tekrar gösterdiği için teşşekür ediyorum.
Ve şunu da söylemek istiyor
İktidar Hine Adalet Ve Kalkınma Partisinindir.
bütün hükümetlerin söz verip de ödeyemediği nemaları halka ak parti ödedi.buna bir cevabın var mı diriliş?ayrıca iki tane seçmişsin.ki bunlara verdiğin cevaplar da ikna edici değil.madem öyle,öncekiler de böyle yapsaydılar da halkın nezdinde itibarları olsaydı.halk 'milli gelir yükseldi' diye onlara oy verseydi.niye akıl edemediler bunu?cevap verebiliyorsan hepsine vermelisin
akzeinebu
07-09-2007, 11:11
ayrıca şunuda ekliyim diğer ülkelerin geçmiş hükümetleri bizim geçmiş hükümetler gibi soymamışlardır herhalde ülkelerini yapılan herşey ortada bunları görmemek için kör olmak gerek!!!!
TOPUNU BU RECEBİN GÖZ BOYASINDAN KULLANIYORSUNUZ.
UYANIN UYANIN YARIN ALTINIZDAKİ DONUDA SATAR BU
USLUBUMUZA DİKKAT EDELİM ETMEYENLERİ UYARALIM LÜTFEN BURASI BİR AİLE ORTAMI BU KADAR BASİT KELİMELER YAZMAYA GEREK YOK
sn.gerçekçi nickli üyemiz son yolladığınız mesajlar
AKP NİN
AMERİKADA BULUNAN BİR PARTİDEN KOPYA OLDUĞUNU DUYDUM
AÇILIMIDA
ABBEY KEEN PARTY MİŞ YANİ "MANASTIR GÜCÜ" ANLAMINA GELİYORMUŞ
BİRDE AMPÜLÜN ETRAFINDAKİ OKLAR İLE AMERİKA ÖZGÜRLÜK HEYKELİNİN BAŞINDA BULUNAN OKLAR AYI YÖNDE VE AYNI SAYIDAYMIŞ BU AMBLEM YİME ABBEY KEEN PARTY NİN AMBLEMİYMİŞ
NEDEN O PARTİYİ KOPYALAMIŞLAR Kİ?
GERÇEKTEN AMERİKANCIMI ACABA AKP?
B.O.P VE AMERİKA İSRAİL ANLAŞMASI TAM METNİ
Kissinger ile İsrail Dış İşleri Bakanı Yigael Allon arasında 1 Eylül 1975 tarihinde 'Memorandum of Agreement' adlı bir anlaşma imzalandı. Anlaşma, İsrail'e yapılacak çok büyük bir yardım paketini içeriyordu:
1) Amerika, F-16 uçakları da dahil olmak üzere, İsrail'in bütün askeri ihtiyaçlarını karşılayacaktı.
2) 1975 Anlaşması ile İsrail, Mısır'a bırakılan Abu Rudeis ve Ras Sudar petrollerinden her yıl 4.5 milyon ton petrol satın alacaktı. Bu konuda bir aksama olursa, yani Mısır petrolü satma meselesinde bir anlaşmazlık çıkarırsa, Amerika İsrail'in petrolünü karşılamayı garanti ediyordu.
3) Mısır bu anlaşmalara uymayacak olur veya bu anlaşmaları herhangi bir şekilde ihlal ederse, Amerika, alınacak tedbirler konusunda İsrail'e danışacaktı.
4) Amerika, bundan sonra Mısır ile İsrail arasında yapılacak anlaşmanın 'Nihai Barış Anlaşması' olması hususunda mutabıktı.
5) Amerika Güvenlik Konseyi, bu anlaşmaya aykırı olarak sunulan her karar tasarısına aleyhte oy verecekti." (Bu madde sayesinde İsrail'e ters düşecek en ufak bir hareket bile önceden engellenmiş oluyordu.)
6) Amerika, İsrail'in aleyhine olan hiçbir teklife katılmayacaktı.
7) Amerika, İsrail'in varlığına, güvenlik ve egemenliğine yönelen her türlü tehdit halinde, İsrail hükümeti ile istişare halinde olacak ve İsrail'i her şekilde destekleyecekti."
(Kuruluşundan beri İsrail'i destekleyen Amerika, bu tavrını ilk kez resmi bir platformda açıkça ortaya koyuyordu.)
8) Amerika ve İsrail, bir kriz anında Amerika'nın yapacağı yardımları tespit etmek üzere, bu anlaşmanın imzasından itibaren iki ay içinde, bir anlaşma yapacaklardı.
9) Amerika'nın bu taahhütleri yerine getirmesi, ne Mısır'ın tutumuna ve ne de Araplarla İsrail arasındaki ilişkilerin şekline bağlı olmayacaktı.
10) BM Barış Gücü, Mısır ile İsrail'in onayını almadan çekilecek olursa, Amerika ve İsrail bu anlaşmanın bütün hükümlerine bağlı kalacaklardı." (The Washington Post, 16 Eylül 1975)
Bu büyük tavizler nedeniyleABD, İsrail'in Ortadoğu'daki kalkanı durumuna geliyordu. ABD'nin ulusal çıkarlarına da ters olan bu politika, Yahudi lobilerinin etkisi ile belirlenmişti. ABD'nin bölgedeki askeri dengeleri koruyarak barışı teşvik eden bir politika izlemek yerine, alınan kararlarla tek yanlı bir strateji izlemeye karar vermesi, bölge barışını tehdit eden bir unsur olmuştur. Bu yanlış strateji, bölgedeki pek çok dengeyi sarsmıştır.
AMERİKAYI DESTEKLEYEN
AMERİKAN PARTİSİNİ TAKLİT EDEN
YAHUDİ TOHUMU OLDUĞU ISPATLANAN
YAHUDİLERE TÜRKİYE TOPRAKLARINI VE İŞLETMELERİNİ PEŞKEŞ ÇEKEN
B.O.P. İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN
TÜRKİYEYİ PARÇA PARÇA SATAN NE OLUYOR PEKİ ?
YA NASIL YOK
ADAM AMERİKANCI
B.O.P İÇİN ELİNDEN GELENİ, YAPIYOR.
TÜRK TOPRAKLARINI YAHUDİLERE SATIYOR.
TÜRK İŞLETMELERİNİ YAHUDİLERE PEŞKEŞ ÇEKİYOR
NASIL İLGİSİ OLMUYOR Bİ ANLATIRMISIN?
BIRAK BE KARDEŞİM
DERİNE İNMEK GEREK
HAPİSANE ARTIĞINI BAŞBAKAN YATINIZ
YETMEDİ TÜRKİYEYİ PARÇA PARÇA YAHUDİLERE SATMASINA İZİN VERDİNİZ
DİĞER PARTİLER ÇOK MU İYİ DERKEN ASLA TÜM PARTİLER BİRBİRİ İLE AYNI SADECE VATANI SATAN BU ÇIKTI
BİZ ALIŞMIŞTIK HEPSİNİN FAKİR GELİP ZENGİN GİTMESİNE
AMA RECEBİNKİ BİRAZ FAZLA OLUYOR
ADAM GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLÜYOR İSPATLARIM SİZE İSTERSENİZ
AKP NİN
AMERİKADA BULUNAN BİR PARTİDEN KOPYA OLDUĞUNU DUYDUM
AÇILIMIDA
ABBEY KEEN PARTY MİŞ YANİ "MANASTIR GÜCÜ" ANLAMINA GELİYORMUŞ
BİRDE AMPÜLÜN ETRAFINDAKİ OKLAR İLE AMERİKA ÖZGÜRLÜK HEYKELİNİN BAŞINDA BULUNAN OKLAR AYI YÖNDE VE AYNI SAYIDAYMIŞ BU AMBLEM YİME ABBEY KEEN PARTY NİN AMBLEMİYMİŞ
NEDEN O PARTİYİ KOPYALAMIŞLAR Kİ?
GERÇEKTEN AMERİKANCIMI ACABA AKP?
B.O.P VE AMERİKA İSRAİL ANLAŞMASI TAM METNİ
Kissinger ile İsrail Dış İşleri Bakanı Yigael Allon arasında 1 Eylül 1975 tarihinde 'Memorandum of Agreement' adlı bir anlaşma imzalandı. Anlaşma, İsrail'e yapılacak çok büyük bir yardım paketini içeriyordu:
1) Amerika, F-16 uçakları da dahil olmak üzere, İsrail'in bütün askeri ihtiyaçlarını karşılayacaktı.
2) 1975 Anlaşması ile İsrail, Mısır'a bırakılan Abu Rudeis ve Ras Sudar petrollerinden her yıl 4.5 milyon ton petrol satın alacaktı. Bu konuda bir aksama olursa, yani Mısır petrolü satma meselesinde bir anlaşmazlık çıkarırsa, Amerika İsrail'in petrolünü karşılamayı garanti ediyordu.
3) Mısır bu anlaşmalara uymayacak olur veya bu anlaşmaları herhangi bir şekilde ihlal ederse, Amerika, alınacak tedbirler konusunda İsrail'e danışacaktı.
4) Amerika, bundan sonra Mısır ile İsrail arasında yapılacak anlaşmanın 'Nihai Barış Anlaşması' olması hususunda mutabıktı.
5) Amerika Güvenlik Konseyi, bu anlaşmaya aykırı olarak sunulan her karar tasarısına aleyhte oy verecekti." (Bu madde sayesinde İsrail'e ters düşecek en ufak bir hareket bile önceden engellenmiş oluyordu.)
6) Amerika, İsrail'in aleyhine olan hiçbir teklife katılmayacaktı.
7) Amerika, İsrail'in varlığına, güvenlik ve egemenliğine yönelen her türlü tehdit halinde, İsrail hükümeti ile istişare halinde olacak ve İsrail'i her şekilde destekleyecekti."
(Kuruluşundan beri İsrail'i destekleyen Amerika, bu tavrını ilk kez resmi bir platformda açıkça ortaya koyuyordu.)
Amerika ve İsrail, bir kriz anında Amerika'nın yapacağı yardımları tespit etmek üzere, bu anlaşmanın imzasından itibaren iki ay içinde, bir anlaşma yapacaklardı.
9) Amerika'nın bu taahhütleri yerine getirmesi, ne Mısır'ın tutumuna ve ne de Araplarla İsrail arasındaki ilişkilerin şekline bağlı olmayacaktı.
10) BM Barış Gücü, Mısır ile İsrail'in onayını almadan çekilecek olursa, Amerika ve İsrail bu anlaşmanın bütün hükümlerine bağlı kalacaklardı." (The Washington Post, 16 Eylül 1975)
Bu büyük tavizler nedeniyleABD, İsrail'in Ortadoğu'daki kalkanı durumuna geliyordu. ABD'nin ulusal çıkarlarına da ters olan bu politika, Yahudi lobilerinin etkisi ile belirlenmişti. ABD'nin bölgedeki askeri dengeleri koruyarak barışı teşvik eden bir politika izlemek yerine, alınan kararlarla tek yanlı bir strateji izlemeye karar vermesi, bölge barışını tehdit eden bir unsur olmuştur. Bu yanlış strateji, bölgedeki pek çok dengeyi sarsmıştır.
ATMA RECEP DİN KARDEŞYİZ
GÖRÜŞ PROBLEMİ DEĞİL BU BEN %100 SAĞCIYIM
ETNİK DİN DİL KÖKEN AYIRMAM İNSAN İNSANDIR
FAKAT DÜRÜST VE SADIK OLDUKÇA, EĞER DÜRÜSTLÜĞÜNÜ VE/VEYA SADAKATİNİ KAYBETTİYSE YAPILACAK TEK ŞEY
YALANLARINI ORTAYA DÖKEREK ONU YALANLARI İLE BOĞMAKTIR.
KENDİ RESMİM BAŞBAKANDAN ÖRNEK ALINMIŞTIR.
LAN ULAN AL ANANIDA GİT VS HEP BAŞBAKANDAN ÖRNEK ALINMIŞTIR.
(.. 3 NOKTA) TA YİNE ONDAN ALINMIŞMIŞTIR
YANİ SENİN RECEP İYİ ÖRNEK OLUYOR VESSELAM
EE HOCA O.....SA CENAAT S.....RMIŞ
*MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI = RECEBİN DOLAR MİLYARDERİ YAPTIĞI OĞLU VE KIZINI VE ARMATÖRLERİ ÇIKART BAKALIM GERİYE NE KALIYOR.... YALAANNNNN
*KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİRİMİZ 5BİN 477 DOLAR = MADEM ÖYLE NEDEN ASGARİ ÜCRETE 16YTL ZAM YAPILDI YALAAANNNN
*FAİZLERİ İNDİRDİK = FAİZLER 2000 YILINDAN BERİ ZATEN DÜŞÜŞTE YYAAAALAAANNNNN
*ENFLASYON DİZGİNLENDİ = YİNE 2000 YILINDAN BERİ FAİZE ENDEKSLİ OLARAK ENFLASYONDA DÜŞÜŞTE YAAAALAAANNN
*OTOMOBİL SATIŞLARI 4 KAT ARTTI = 2000 YILINDAN BERİ OTOMOBİL PİYASASI ZATEN HAREKETLİ YAAALAAANNN
*BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI = 2000 YILINDAN BERİ ZATEN BİR ÇIKIŞ YAŞANIYORDU YYAAALLAAANNNN
*ESNAF KREDİLERİ 15 KATINA ÇIKTI = KOBİNİN VE BANKALARIN 2000 YILINDAN BERİ İZLENEN KREDİ DÜŞÜŞLERİNDEN SONRA İZLEDİĞİ POLİTİKADIR BU ZATEN YAAALLAAAANNNNN
*İHRACAT YAPMAYAN İL KALMADI = ERZURUM-GİRESUN-ZONGULDAK BUNLARI BEN BİLİYORUM HAKKARİ VAN BİTLİS TUNCELİ HALA YAPMADI YYAAALLLAAANNNN
*TARIM DESTEKLERİ İÇİN 2007 DE 5.2 MİLYAR YTL ÖDENEK KONDU = AMA ÇOK AZ İNSAN KULLANA BİLDİ ÇÜNKİ ŞARTLARI OLUMSUZDU YYAAAALLAAANNNN
*KREDİ FAİZ ORANLARI İNDİRİLDİ = 2000 YILINDAN BERİ İZLENEN SÜREÇTİ BU ZATEN RECEBİN ESERİ DEĞİL YAAALLAAAANNNN
*EMEKLİNİN MAAŞ ÇİLESİ KUYRUK ÇİLESİ BİTTİ = 2000 YILINDAN BERİ NUMARA SIRASINA GÖRE TARİH UYGULAMASI ZATEN VARDI YYAAALLAAANNNNNN
*MUAYENE VE İLAÇ KUYRUKLARI SONA ERDİ = YYAAALLAANNN HASTANE AZ KARDEŞİM HASTANE AÇACAKSIN BOL BOL GİT HASTANELERİN ÖNÜNE HALA 05:00 LERDE KUYRUĞA GİRİYORLAR YAALLAANNNNN
*HAK VE ÖZGÜRLÜKLER GÜÇ VE ANLAM KAZANDI = SEN PAPUAYENİGİNEDE FALAN MI YAŞIYORSUN? YOK MUYDU HAK HUKUK AKLINDAMI YOKTU YYAAALLAAANNNNN
*4.5YILDA 6BİN 616 KM DUBLE YOL YAPTIK = ŞİMDİ O YOLLARI SATMAYA KALKIYOR NE BU ŞİRKET GİBİ ÇALIŞMA YAP DEVRET MİLLETİ SOY GÖZ BOYA O YOLLAR YAKINDA YAHUDİLERİN OLACAK BİLMİYORMUSUN SATIŞTALAR ŞUANDA YYYAAALLAANNNN
*KÖYDES PROJESİ İLE YOLSUZ VE SUSUZ KÖY KALMIYOR = HADİ LEN BU PROJE İÇİ NEKADAR HARCANMIŞ NE RELERİ YAPILMIŞ BİR İNCELE İSTERSEN. YAAAALLAAANNNN
*EĞİTİME %100 DESTEK VERİLDİ = HALA OKUL SIKINTILARI VAR HALA ÖĞRETİM ÜYESİ SIKINTILARI VAR YYAAALLAAANNNNN
*ELEKTİRİĞE HİÇ ZAM GELMEDİ! = SEN GERÇEKTEN TÜRKİYEDE YAŞAMIYORSUN YADA HİÇBİRŞEYDEN HABERİN YOK. ELEKTRİK ÜRETİMİ İÇİN DOĞALGAZ KULLANILIYOR YURT DIŞINDAN ALINAN DOĞALGAZIN EN AZ %60 ELEKTRİK ÜRETİMİNDE KULLANILIYOR DOĞAL GAZA KAÇKERE ZAM GELDİ? YAAALLAANNNNN
TOPUNU BU RECEBİN GÖZ BOYASINDAN KULLANIYORSUNUZ.
UYANIN UYANIN YARIN ALTINIZDAKİ DONUDA SATAR BU
AKSİNİ İSAPATLASANA
YALAN SÖYLÜYOR BU ADAM YALAN
anlasılan şu ki AK PARTİYİ sevmiyorsunuz neden buradasınız o zaman demeyeceğim böyle bir hakkımız yok Hz.Mevlananın şu sözü biz insanoğluna ders niteliğindedir "gel ne olursan ol yine gel" biz bu özlü sözden yola çıkarak sitemizde gerek AKpartililere gerek diğer partililere yer veriyoruz ama herşey saygı ve sevgi cevresinde olmalıdır kimse kimseyi sevmek zorunda değildir
Yalnız bu sitedekilerin ortak olarak sevip hayran oldukları kişileri bu yöntemlerle karalayamazsınız buna asla ve asla müsade verilmez bunu böyle bilin hayırlı paylaşımlar dileklerimi iletirim
Düşünceleriniz sizler için değerli olabilir yalnız sayın basbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında bu konuşmalarınızı www.akpartiforum.com sitesinde yapamazsınız Türkiyede bi yığın forum sitesi var istediklerinizi orada yazabilirsiniz ama burada bu yazılarınıza müsade edilmeyecektir bilginize
BU AYNI ZAMANDA BİR UYARI MESAJIDIR
bu sitee bunları yapamayacaksın Allahın izni ile
scheriff30
07-09-2007, 12:29
arkadaş yapılanların tek tek kağıda döküldüğü bir ortamda hala aksine lakırdılar fısıldıyorsan elbet sen bu yüksek volümlü seste fısıltı olarak anlaşılırsın bilmem anlatabiliyormuyum bandırma gençlik kolları
ne kadar yazarsak yazalım sen aynı gerçekçi olacaksın onun için senin konularına vakit ayıramayacağım için üzgünüm
Abdullah KAÇ
07-09-2007, 13:33
Gerçekçi isimli üye silinmiştir.
Cevaplarını da silmek zorunda kaldım.
Gerçekçi isimli üye silinmiştir.
Cevaplarını da silmek zorunda kaldım.
teşekkürler.sevindim
[color=red][shadow=red,left]TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM
Bu adamın IP adresini banlayınız.. Konuşmayı bilmeyen edepsiz bozguncuların bu forumda işi olmaz..
BOZGUNCU SİZSİNİZ BE VATANI SATIYORSUNUZ RESMEN
BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSUNUZ MHP DEN NE FARKINIZ KALDI Kİ
biz silmekten bıkmayız gercekci sne canını sıkma
Mehmet POLAT
07-09-2007, 14:35
Çok komik..
Milli gelir arttı filan diyorsunuz da...
2002 yılında ülkemizdeki dolar milyarderi sayısı 3 idi.. Şu anda 27.. Bu 27 kişinin toplam geliri, ülkemizde el alttan başlayarak 35,5 milyon kişinin gelirine eşit..
Kişi başına düşen milli gelir 4000 dolardır ama kişi başına düşen borç miktarı 4800 dolardır..
peki bu borcu sebebi Ak Parti hükümetimi...Zamanında ülkeyi Önce bilerek krize sokan sonrada İMF Ye yalvaranların bizlere ka..ğı ...
AK PARTİ HÜKÜMETİNİN EN BÜYÜK BAŞARISI 4.5 YILLIK GÖREVİ SÜRESİNCE KRİZ YAŞANMADI BUNU DA DAHA ÖNCEKİ HİÇBİR HÜKÜMET YAPAMADI....
Elbette ben bütün kötülüklerin kaynağı AKP'dir demiyorum ki..
Hükümetlerin karnesi diye bir paylaşımda bulunmuştum, onu inceleyiniz lütfen sevgili mehmet Polat
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=695.0
Mehmet POLAT
07-09-2007, 14:54
hıhh yani herşey refah-yol zamanındamı oldu(....SAÇMALIK*...) ....sizler ancak kendinizi övmeyi bilirsiniz......
Peki bu taplonun doğru olduğundan emin misiniz....bi etrafınıza bakın gidin birkaç asgari ücretliye emekliye çalışana sorun hükümetten memnunmu...elinizin altında internet var başbakanlığın veya maliyenin yada diğerlerinin sitelerine girin bakın neymiş ne olmuş ozaman gerçekleri görürsünüz......
*uydurma,palavra,yalan dolan
Hasan ERBEK
07-09-2007, 15:14
sözde değil özde icraat.
tirebolu
07-09-2007, 16:00
arkadaşlar,geçenlerde yaşı 70 olan bir amcamızla sohbet etme fırsatı buldum.bu amcamız yaklaşık 30 sene özellikle iktidara mensup partilerde aktif siyaset yapmış.kendisi ak parti ye muhalif.iki de bir bana soruyor siz memlekete ne yaptınız diye.önce amcamızın 30 yıl boyunca gözle görülür hizmetlerini anlatıyorum.(tirebolu devlet hastanesi,eski sahil yolu,bir kaç okul inşaatı)ben yaklaşık 1 yıldır görevdeyim.bizim dönemimizde yapılan işler(tirebolu devlet hastanesi 150 yataklı ek binanın temeli atıldı,karadeniz sahil yolu açıldı,benimde ilkokulu okuduğum dumlupınar ilköğretim okulu yenilendi,bir çok köy yolu açıldı ve asfaltlandı,tirebolu limanı %90 bitirildi)daha birçok şey var.sanırım bu örnek ak partinin şahıslara değil halka hizmet eden bir parti olduğunu ispatlıyordur.çünkü amcamız 30 yıl boyunca şahısların tayiniydi,işe girmesiydi gibiişlerle boğuşmuş.saygılarımla...
Fahrenheit
07-09-2007, 16:18
sigara alkol vs bu tür özel ihtiyaçlara yüksek miktarda zam olursa medya olaya el atar ve Gazete başlıklarını tahmin ediyorum Akpliler alkole el koydu ülkemizde dini hükümler vs ...
kamu borc stoku % 93 ten,% 62 ye indi..Sanırım yapılan icraatlar ve atılan adımlar hakkında size gercekci bir tablo olusturur..
Devlet bakanı Tüzmen"İktidara geldiğimizde kasada kalan parayla sadece memur maaslarını 3 ay ödeyebilecek para vardı"..
Duymak,görmek ve ögrenmek isteyenlere...
Aşk olsun arkadaslar ya insan bişeyler yazarda bunada bir bahane bulurd :D
Ayıp ettiniz simdi :P
akzeinebu
07-09-2007, 21:09
eee muhalefet arkadaşlar nerdeeee ben göremiyorum ;D
tozkaldiran
07-09-2007, 21:24
durmak yok yola devam
BOLU TÜNELİ MACERASI
*Bolu tünelinin yapımı 1993te başladı
*1993ten itibaren 7 hükümet geldi geçti ama hiçbiri,tünelin yapımına kaynak bulamadığı için bitiremedi.
*ilk kazmanın 1993 yılında vurulduğu Bolu Dağı Tüneli’nde İstanbul-Ankara istikameti,Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı
*Ankara ve İstanbul arasındaki yol çalışmaları sayesinde İstanbul-Ankara arası 3.5 saate iniyor
MİLLİ GELİR
*2002de Türkiye ekonomisi %7.8,2003te %5.9,2004te %9.9,2005te %7.4 ve 2006da %5.8 büyüme kaydetti
*2001de kişi başına düşen milli gelir 2.987 dolar iken 2006 itibarı ile 6000 dolara yaklaşmıştır
DIŞ BORÇ
*ak parti iktidara geldiğinde 23.6 milyar olan Türkiye’nin IMFye olan borcunu,8.5 milyar dolara indirmiştir.
TARİHİ REKOR
*23 Yıl aradan sonra 20 milyon ytl bütçe fazla verdi
*35 yıllık aradan sonra enflasyon tek haneli oldu.
*Merkez Bankası,TC tarihinde görülmemiş bir rekora imza atarak ’65 milyar dolarlık döviz rezervi’ne sahip oldu
*İhracat 100 milyar dolara yaklaşarak TC tarihinde görülmemiş bir rekora imza atıldı.
TÜRK LİRASININ DURUMU
*Türk lirası ak parti zamanında gerçek değerini bulmuş ve vatandaşın Türk lirasına olan güveni artmıştır
*vatandaş,cebinde dolar yerine türk lirası taşımaya başladı
(şimdi soruyorum:bu hükümeti pazarlamakla suçlayanlar,Türkiye dış borcunu ödemekten acizken ve Türk lirası yerlerde sürünürken nerdeydi?)
TARIM
*ak parti iktidarında çiftçiye 5.7 katrilyon destek yapıldı ve traktör satışları TC tarihinde bir rekor kırarak 2006da 60.000’i geçmiştir
*çiftçiler faizden kurtarılmış ve borçlar yeniden yapılandırılmıştır.tarımsal girdilerde KDV oranı %18’den %1’e indirilmiştir
(şimdi soruyorum:Ak partiyi çiftçiyi ezmekle itham edenler,çiftçi tarıma kusturulduğu ve ağır faiz borçları altında ezilirken nerdeydi?)
SAĞLIK
*1 Mart 2004’te,ilaçta KDV oranı %8’e indirildi
*1 Ocak 2005’te tüm sağlık ürün ve hizmetlerinde KDV %8’e çekildi ve mutlak bir fiyat indirimi sağlandı.
(şimdi soruyorum:bu iktidarı hamaset duygusuyla eleştirenler,vatandaş ilaç fiyatlarının pahalılığından yakınırken siz nerdeydiniz?)
KIBRIS
*Ak parti zamanında Kıbrıs sorunu yeni bir uluslar arası boyut kazanmış ve 1974’ten bu yana ilk defa KKTC başkanı,yabancı ülke başkanlarıyla diplomatik müzakerelerde bulunmuştur(İngiltere,Pakistan,…)
*ak partinin iktidara gelmesiyle KKTC ekonomisinde büyük bir atılım sergilenmiş ve kişi başına düşen milli gelir 10.000 doları aşmıştır.
(şimdi soruyaorum:iktidarı Kıbrıs konusunda suçlayanlar,Kıbrıs halkı dünyadan izole olmuş,perişan ve Türkiye’ye muhtaç halde yaşarken nerdeydiniz?)
AB
*Türkiye,41 yıl boyunca zorladığı Avrupa kapısını Ak parti zamanında açmış ve yoğun diplomasi trafiğiyle Türkiye,içine kapanık bir ülke olmaktan çıkarak ,dünyada kendisinin de var olduğunu göstermiştir
(şimdi soruyorum: Atatürk’ün muasır medeniyet olarak hedef gösterdiği batı,niye şimdi istenmeyen bir medeniyet olmuştur?diğer partiler şimdiye kadar Türk halkına batı medeniyetinden başka yol haritası olmadığını empoze ederken,niye şimdi tam tersini savunuyorlar? )
Ak parti hükümeti zamanında uçakla yolculuk bir lüks olmaktan çıkıp her kesimden insanın kullanabileceği bir hizmet haline gelmiştir
*ak parti zamanında internet(ADSL) dünya kalitesi standartlarına yükselmiş ve kullanım maliyeti ucuzlamıştır
Ak partinin kıskanılan icraatları:
Biliyorum ve şimdiden görüyorum. Bu yazımın başlığından da rahatsız olanlar olacaktır. Kendilerince farklı yorum ve yakıştırmalar yapılacaktır. Ama farklı düşüncelerde olanlar veya Ak Partili değil de, başka siyasi partiden ve görüşte bulunanlar biraz geçmişe gitsinler. Çok da uzaklara değil, şöyle 4–5 sene öncesine ülkemizin, içerde ve dışarıda ekonomik, sosyal ve siyasal yönden nasıl bir kargaşa içersinde olduğunu hatırlasalar, belki de şimdi yazacaklarıma karşı kızmayacaklardır.
Bakınız büyüklerimiz “Geçmişini bilmeyenlerin, geleceği karanlıktır” demişlerdir. Bu söz daha çok tarihi hadiseler için söylenmiştir. Gelin şimdi öyle oldu, böyle oldu demeyelim geçmişteki iktidarların ve siyasetçilerin başarısızlıklarını yazarak sizleri üzmeyelim. Daima ileriye bakalım, geleceğe koşalım, 5’inci yılına girmiş olan bu iktidarın ülke için neler yaptığına bir bakalım. Allah için, birçok yeniliğe ve ilklere imza atan, Ak Partinin bu icraatlarını görmezlikten gelmek, hiçbir vicdan ve izanla bağdaşmaz.
Bir kere yıllardır, ülkemizin sürekli en büyük canavarı olarak gösterilen enflasyon belasından kurtulduk. 36 yıl sonra enflasyon tek haneli rakama indi. Allah aşkına bu başarı değil midir ?
1 Ocak 2006 itibariyle, adeta dünyanın değersiz paralarını sıralamasında ilk 10’a giren TL tamamen tedavülden kalktı ve sadece YTL kullanılmaya başlandı. Zaten sıfır hiç değer taşımayan bir rakamdır. İşte bu bol sıfırlar yıllar sonra atılarak, paramız hem ülke içersinde, hem de dünya nezdinde değer kazandı.
Şimdi sizlere hatırlatma babında, Ak Parti’nin iktidarı süresince yapmış olduğu icraatları kısa başlıklarla yazayım. Yoksa köşem detayları yazmaya yetmeyecektir.
Kıbrıs’ta söylenenlerin aksine, kalıcı bir çözüme kavuşabilmesi için hazırlanan 10 maddelik Kıbrıs Eylem Planı BM’ye sunuldu.Yıl içinde Kıbrıs meselesinin bir milli dava olduğu vurgulandı.
Yıllardır ödenemeyen zorunlu tasarruf hesabında biriken 45 milyon çalışana 13 kat trilyon lira nema alacakları kısa zamanda ödendi. Emeklilerin fiş biriktirme çilesine son verildi. Bunun yerine maaşlara % 4 oranında ek ödeme yapılması uygulamasına geçildi.
Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden KÖYDES hayata geçirildi. Yanı artık ülkemizin hiçbir köyünde yol ve su derdi kalmayacak.
Zaten ekonomik krizlerle sarsılan, Özel sektör işverenlerinin sigorta primi, sosyal güvenlik destek primi, işsizlik sigortası pirimi, idari para cezası, sosyal yardım zammı borçları yeniden yapılandırıldı.
Menenjit, Kızamık, kabakulak, aşıları ücretsiz olarak yapılmaya başlandı. Binlerce çocuk ölümden kurtarıldı.
Afşin-Elbistan Termik santrali başta olmak üzere, 10 yakın santral ve arıtma tesisleri hizmete açıldı.
Kredi kartları batağına giren tüketicileri borçları yeniden yapılandırıldı. ( Bu konuda tüketicilerin yine zorda olduğu, bu iktidardan farklı bir yeni düzenleme de beklediğini yazmış olalım).
Çiftçilerin primleri artırarak geçmiş yıllara göre % 30 ile %100 arasında çıkartıldı.
Dünyanın sayılı limanları arsına giren Çanakkale, Kepez limanı hizmete açıldı. Memurlara ek ödeme yapıldı. İstanbul’a yeni olarak, 40 kavşak ve 50 sağlık merkezi hizmete girdi.
TOKİ Başlı başına bir devrim gerçekleştirerek, nerde ise sayıları milyona yaklaşan dar gelirli aileleri 100 YTL gibi taksitlerle ev sahibi yaptı. Eğitimde kayıtlar internet üzerinden yapılmaya başlandı. Rize’mizin de aralarında bulunduğu, 15 yeni üniversite kuruldu. Yıllardır yıkılmakta, bakımsız ve perişan bir durumda olan binin üzerinde vakıf eserleri onarılıp, yenilenerek gün ışığına çıkartıldı.
Birçok insan için uçağa binmek hayalken, özel sektörün hava taşımacılığında önü açılarak, dolmuş uçak seferlerine başlandı. Çevreyi kirletenlere ağır cezalar getirildi. Avrupa birliği ile fili müzakereler başlatıldı. Çiftçilere % 50 devlet destekli tarım sigortasına geçildi. Biyodizele ÖTV muafiyeti getirildi. Kamu alacaklarına yeni düzenlemeler getirildi.
17 bin kadrolu, 20 bin sözleşmeli öğretmene kadro verildi. 50 bin yeni öğretmen daha alınacağı açıklandı. Özürlülere asgari ücret tutarında eğitim yardımı yapılmaya başlandı. Ankara, Antalya ve Erzurum, Sivil Havalimanları yenilendi, ek binalar ilave edildi. Çay üreticileri de dâhil olmak üzere, tarımla uğraşan çiftçilere doğrudan gelir desteği yapıldı.
Demir yolları tekrar ayağa kaldırılarak, hızlı tren çalışmaları başlatıldı. Bolu tüneli hizmete açıldı. Karadeniz oto yolu bitirilerek, yakın bir tarihte hizmete açılacak.
Ilısu barajının temeli atıldı. DSİ, 400’e yakın baraj ve sulama tesisini ülkeye kazandırdı.
Tüm öğrencilere ücretsiz kitap verildi.
Dalaman dış hatlar, Göcek tüneli, Güllük limanı, Adnan Menderes havalimanı ve dış hatlar terminali ve Bandırma’da Türkiye’nin en büyük rüzgâr santralleri hizmete girdiler.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 200 bin öğrenciye burs verildi. Her eve bilgisayar ve internet kampanyası başlatıldı. Milletvekili seçilme yaşı 25’e indirildi. Gecekondu yerine, kentsel dönüşüm projesine geçildi.
IMF’ye olan borç 9,7 milyar dolara düştü. Kobilere 48 milyar dolar aktarıldı. İhrcaatda rekor artış gerçekleştirildi. Milli gelir ikiye katlandı. Hayvancılığa 678 milyon YTL destek sağlandı. İşsizlik en önemli sıkıntı olarak devam etmesine rağmen bu iktidar döneminde 2 milyon insan ilk kez iş sahibi oldu.
Neticede, daha yüzlerce ufaklı ve büyüklü icraatlara imza atan Ak parti iktidarının, tekrar birinci parti olarak gelecek seçimlerden çıkma nedeninin herhalde ülkemiz için yapmış olduğu bu önemli icraatlardan kaynaklandığı bilmek lazımdır. Gerçekten hem siyası istikrar, hem büyümede rekor artışın yanı sıra Ak parti iktidarının bu çalışmalarını kıskanan, bu iktidarları süresince yapılan ve yaşananlara yerli yersiz saldıran, ülkemizde toplumumuzu üzen karanlık ve derin olaylar, açıklamalar, tavırlar ve bürokratik engellere rağmen, Ak partisi yıpranma ve gücünü kaybetmesinin aksine her geçen gün güçlenmektedir.
(alıntıdır.rize iline ait bir sitedeki yazarın yazısıdır.ama arıyorum,linki bulamadım)
Ak parti iktidarındaki dış icraatlar:
AK Parti iktidarı süresince gerçekleştirilen tüm dış icraatları buraya sığdırmak mümkün değildir. O nedenle 2006 yılında gerçekleştirilen dış temasları yazmış olacağım.
Bilhassa dış politikada başarısızlıkla suçlanan AK Parti iktidarının dış temasları bence taktir edilecek noktadadır..
Bir kere sürekli irtifa kaybeden Türk dış politikası, AK Parti iktidarı ile yeniden kapılarını dünyaya açmış oldu. Avrupa, Amerika, Müslüman ülkeler, Türk dünyası ile tarihi temaslar gerçekleştirildi. Türkiye, küresel siyasetin yeniden canlanan en önemli aktörlerinden biri haline geldi.
Kısa başlıklarla yazacağım. 49 yıl sonara Afganistan'dan ilk üst düzeyde bir ziyaretle, Devlet Başkanı Hamid Karzai ülkemize geldi.
Ardından Japon'ya Başbakanı ülkemize gelerek, Ortadoğu'da yaşananlar ve bölgesel ve uluslar arası konularda fikir alışverişinde bulundu.
Başbakan Sayın Erdoğan; Dünya ekonomik forumu için Davos'a gitti. Romanya Başbakanı 01 Şubat 20076'da Ankara'ya gelerek birçok önemli konuda görüş alışverişinde bulundu.
Sırası ile 2006 yılı içersinde ülkemize gelen yabancı ülkelerin Başbakan ve Devlet Başkanları; Gürcistan Başbakanı, Bahreyn Başbakanı, Lübnan Başbakanı, Arnavutluk Başbakanı, İngiltere Başbakanı, Litvanya Cumhurbaşkanı, Suudi Arabistan Kralı, Almanya Başbakanı, İtalya Başbakanı gibi bir çok büyük ve küçük ülkelerin Başbakan, Bakan, Devlet Başkanı ve yardımcılarının ziyaretlerle çeşitli temaslarda bulundukları bir yoğunluk yaşandı.
Ayrıca 2006 yılında, Dış Temaslarda; Arap Birliği Zirvesi Sudan'da gerçekleştirdi. İKÖPAB 4. Konferansı İstanbul'da yapıldı.
Güneydoğu Avrupa İşbirliği Zirvesi, Yunanistan'da gerçekleşti. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı zirvesi AZERBAYCAN’IN Bakü şehrinde yapıldı. Birçok ülkede AB zirvesi hükümet başkanları nezdinde gerçekleştirildi. D–8 Zirvesi, Cezayir’de, Dünya Ekonomik Formu, Asrın projesi Ceyhan Ham petrol Boru hattı açıldı, KKTC'ye Başbakan ve Bakanlar düzeyinde bir çok ziyaretler gerekleştirildi.
Ortadoğu Barışı için yoğun temaslarda bulunuldu, Türk Dünyası kurultayı gerçekleşti. Erdoğan ve Bush zirvesi gerçekleşti, Medeniyetler ittifakı, Dünya Ekonomi Formu, Başbakanın Ürdün ziyareti, Papa 16. Benediktus ziyareti, NATO zirvesi, İran ziyareti, Suriye ziyareti ve Erdoğan'ın ABD'yi ziyareti ilk etapta hatırladıklarımız. Daha birçok önemli temaslarda gerçekleşen Ak Parti iktidarı döneminde iç politikada olduğu gibi dış ilişkilerde de önemli mesafeler alındığına tanıklık ettik. Konuya siyasi gözlükle değil ülkemizin aldığı mesafe açısından bakılırsa doğrulara tanıklık etmek de daha kolay olur diye düşünüyoruz
(alıntıdır.aynı yazarın bir başka yazısı)
Hasan ERBEK
07-10-2007, 19:18
yeniden türkiye daha güçlü türkiye
akzeinebu
07-10-2007, 23:18
ak partinin icraatları parmakla sayma ile bitmez arkadaşlar ama insanlar kör olunca göremiyorlar maalesef ;D
Hasan ERBEK
07-11-2007, 10:15
evet öle.meselede bu.o at gözlüklerini çıkartıp bi baksalar etraflarına yeter.
ak belediyeler de çok iyi çalışıyor maşallah
Muhalefeti hala göremiyorum?
akzeinebu
07-12-2007, 23:27
gittiler ;D
ak partinin icraatları parmakla sayma ile bitmez arkadaşlar ama insanlar kör olunca göremiyorlar maalesef ;D
EVET ama MANİSALI arkadaşlarım varsa lütfen onlarda ne düşündüünü ve duyduğunu söylesin
bu aralar MANİSA AKP Lİ BELİDEYE BAŞKANI BÜLENT KAR ve MANİSALI MECLİS BAŞKANI BÜLNET KAR hakknda son zamanlarda dolandırıcılık,yolsuzluk,haksız yere kazanç elde etme gibi duyumlarımız oldu ...
bilen bi arkadaşımız veya hemşehrim varsa dinliyorum
Fahrenheit
07-12-2007, 23:32
EVET ama MANİSALI arkadaşlarım varsa lütfen onlarda ne düşündüünü ve duyduğunu söylesin
bu aralar MANİSA AKP Lİ BELİDEYE BAŞKANI BÜLENT KAR ve MANİSALI MECLİS BAŞKANI BĞLNET KAR hakknda çoook(2-3tane)yolsuzluk haksız yere kazanç elde etme gibi duyumlarımız oldu
duyumlarınız olması yetmez hukukta duyum geçerli değildir belge sun ispatla kanıtla sonra eleştir.
BAKIN BEN ELEŞTİRMİYORUM HATTA İNANMIYORUM AMA BU DUYUMLARI 1 KEZ ALMADIK 2-3 KEZ DUYMUŞTUM
Fahrenheit
07-12-2007, 23:37
bunları üretmek kadar basit birşey olamaz ^^
Ömer_Furkan
07-12-2007, 23:38
siteden cıkarılmıslar hala ziyaretçi olarak burda tartısma yaritiolarr yaaa chokkk komiksinizzzz ;)
BAKIN BEN ELEŞTİRMİYORUM HATTA İNANMIYORUM AMA BU DUYUMLARI 1 KEZ ALMADIK 2-3 KEZ DUYMUŞTUM
ak partili gibi görünmeye çalışıp sürekli eleştiriyorsun.yemezler efendim
siteden cıkarılmıslar hala ziyaretçi olarak burda tartısma yaritiolarr yaaa chokkk komiksinizzzz ;)
ben de bundan rahatsız oluyorum açıkçası.pek fark yok arada.sadece yanda ziyaretçi yazıyor
eee muhalefet olmazsada siyasetin tadı çıkmaz beaaaaaa :D
bi de böyle düşün
BENİM YAKIN OLDUĞUM PARTİ AKP AMA KARARSIZIM VE KARARIMIN NET OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM
YOKSA HER MESAJDA HELAL OLSUN AKP DEFOL GİT CHP DEMESİNİ BEN DE BİLİRİM
akzeinebu
07-12-2007, 23:45
arkadaşlar kişiye takılıp kalmamak lazım ben böyle bir yolsuzluk olduğuna inanmıyorum açıkçası ama şöyle bir durum var olmuş olsa bile bunu ak partiye mal etmek hiç doğru değil beş parmağın biri birbirine benzemez onun gibi insanın içini kimse bilemez eğer yapmışsa bunu onun karakterine yansıtıp değerlendirmek lazım ve Allah a havale etmek lazım ! saygılar.... bu benim düşüncem tabii
keşke herkes senin gibi yorum yapsa
size yakışan da bu olur
kaynak belirtin bari de,insanları zan altında bırakmayın
bi de böyle düşün
BENİM YAKIN OLDUĞUM PARTİ AKP AMA KARARSIZIM VE KARARIMIN NET OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM
dostum kararsız felan değilsin kimse yemez bunu ;) sen kararını çoktan vermişsin vesselam
Kaynak>Yolsuzluk yapldığı idda edilen arazinin yakınında işyeri bulunan bir adamın oğlu bana ben de böyle bir olay duydum vs demesi ve o aralar bu konunun güncel olması
TEKRAR EDİYORUM > BEN KİMSEY SUÇLAMIYORUM,BU KONUDA NET BİRŞEY BİLEN BİR HEMŞERİM VARSA KENDİSİNDE YARDIM İSTİYORUM BU KADAR ...
bi de böyle düşün
dostum kararsız felan değilsin kimse yemez bunu ;) sen kararını çoktan vermişsin vesselam
ben kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim ... ben düşüncemi söyledim
duyumlarınızı belgelere dayandırınız(resmi belgeler)
ayrıca,kesinlikle ak partili değilsin.eğer öyle olsaydın,icraatların yazılmış olduğuu bir yere bunları yazmazdın,tebrik ederdin.icraatlerden dolayı bir rahatsızlanma olayı oldu ki bunları yazma gereği duydun
ben de duydum ki bu sene kırmızı kar yağacakmış.hem de üç kere duydum(desteksiz atmalar bol nasılsa :) )
bi de böyle düşün
kanıtla diyen olmadıki bende düşüncemi söyledim zaten ;)
OKAN BAYÜLGEN İLE AKP KADIN ADAYI ARASIDA GEÇEN OLAYI OKUYAN HER ÜYE HEMEN OKAN BAYÜLGEN ALEYHİNE YAZILAR YAZDI...
OYSA DOĞRU OLAN VİDEO YU İZLEMEK , GERÇEKTEN KİMİN HAKLI OLDUĞUNU TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE DİLE GETİRMEKTİR
Ben belki kararsız olduğumdan dolayı itici gelebiliyor olabilirim ama saygı lütfen
duyumlarını belgelere dayandırınız(resmi belgeler)
ayrıca,kesinlikle ak partili değilsin.eğer öyle olsaydın,icraatların yazılmış olduğuu bir yere bunları yazmazdın,tebrik ederdin.icraatlardan dolayı bir rahatsızlanma olayı oldu ki bunları yazma gereği duydun
ben de duydum ki bu sene kırmızı kar yağacakmış.hem de üç kere duydum(desteksiz atmalar bol nasılsa :) )
BEN DERDİMİ ANLATAMIYORUM HERALDE
BEN ÖYLE BİR DUYUM ALDIM , BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN BENİMLE DE PAYLAŞABİLİR Mİ DEDİM
SEN KALMIŞ SANKİ BEN SUÇLAMADA VEYA İFTİRADA BULUNUYORMUŞUM GİBİ KONUŞUYORSUN
bi de böyle düşün
kanıtla diyen olmadıki bende düşüncemi söyledim zaten ;)
saygı duyarım ama bir kez daha böyle olmadığını belirtmek istiyorum
akzeinebu
07-13-2007, 00:01
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama üslubunuzu yanlış buluyorum biz hergün birsürü insanlar karşılarşıyoruz ve ben bu üslübu kullansam yanmıştım ak partinin farkı bu olmalı size taş atana siz gül atıcaksınız ayrıca dediğim gibi yolsuzluk yapmışsa Allah ından bulsun partisini zan altında bıraktığı içinde ayrıca yanacaktır herhalde ;)
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama üslubunuzu yanlış buluyorum biz hergün birsürü insanlar karşılarşıyoruz ve ben bu üslübu kullansam yanmıştım ak partinin farkı bu olmalı size taş atana siz gül atıcaksınız ayrıca dediğim gibi yolsuzluk yapmışsa Allah ından bulsun partisini zan altında bıraktığı içinde ayrıca yanacaktır herhalde ;)
BEN ŞİDMİ TAŞ MI ATTIM SİZE ???
çok garipsiniz lütfen
BEN AKP YOLSUZLUK YAPTI DEMEDİM
BEN SADECE BÖYLE BİR DUYUM ALDIIMI BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN HEMŞERİMİN BANA YARDIM ETMESİNİ SÖYLEDİM
AYRICA BEN DE İNANMIYORUM
LÜTFEN BUNU OKUYUN , ÖYLE KONUŞUN
büyük harflerle yazı yazmak yasak.forum kurallarını okuyunuz
herzamanheryerde
07-13-2007, 00:07
ust uste mesajatmakda yasak diilmi
akzeinebu
07-13-2007, 00:07
bak arkadaşım iki saattir sen diyosun bize yanlış anladınız diye şimdide sen anlıyorsun ama olmadı şimdii ben bize taş atan olsa dahi ona gülle karşılık vermemiz gerektiğinden bahsediyorum kaldıki seni haksız görmüyorum bunları sorman gayet normal yani lütfen sende yanlış anlama ok?
ust uste mesajatmakda yasak diilmi
diil galiba.ama olmasa daha hoş görünür açıkçası :)
akp nin ne yaptıgını bilen varmı?
akp nin ne yaptıgını bilen varmı?
Senn bilmediğin bes vakit namaz oda işine gelmez..
Sen Ak partinin neler yaptıgını iyi bilirsin
jandarma
07-16-2007, 11:58
Bir ülkenin sayginligi ve güvenilir olmasi ekonomisi ile ölcülür.
Türkiye ekonomisi Cumhuruyet tarihinin bu güne kadar ulasamadigi bir düzeye ulasmistir.
Ekonominin lokomotifi ise borsadir, borsa her gecen gün tarihi rekorlar kirmaktadir.
Hicbir sey yapmadiniz diyenler, muhalefetin vermis oldugu hirs ve kinle bunlari söylüyorlar, duymamis olamazlar.
Türkiye gelisiyor, Türkiye büyüyor, bu güne kadar bu memlekete hicbir hizmet yapmamis olanlar, yapilan hizmetleri nasil gölgelerizin planlarini yapmaktalar, camur at izi kalsin.
Bir söz vardir, itler ulur AK Parti yürür.
Ak Parti Iktidarinda TURKIYE Kesintisiz Olarak Buyuyor
Turkiye Kesintisiz Buyuyor=1993–2002 yılları arasında ortalama yüzde 2,6 oranında büyüme gösteren Türkiye ekonomisi, AK PARTi iktidarında yüzde 7,3 oranında büyüme başarısı gösterdi. Türkiye ekonomisi, ilk kez Aralıksız 20 dönem büyüme başarısını elde etti. 2005 yılında Türkiye, Avrupa’nın en büyük 6. ekonomisi konumuna yükseldi.
KiŞi BAŞINA DÜŞEN MiLLi GELiRiMiZ 5 BiN 477 DOLAR=Kişi başına düşen milli gelir AK PARTi iktidarında ikiye katlandıve 2 bin 598 dolardan, 5 bin 477 dolara yükseldi
Ozel Sektor Harekete Gecti=Özel sektörün büyümeye katkısı 1993–2002 yılları arasında sadece yüzde 2,3 iken, AK PARTi iktidarında bu oran yüzde 4,4’e yükseldi. Böylece Türkiye özel sektör odaklı ve sağlıklı bir büyüme sürecine girdi.
ENFLASYON DiZGiNLENDi= Türkiye’de uzun yıllar boyunca yüksek ve belirsiz seyreden enflasyon, AK PARTi iktidarı döneminde dizginlendi. Enflasyon, 34 yıl aradan sonra ilk kez 2005 sonunda tek haneli oranlara çekildi ve 2006 yılında da tek haneli oran korundu
TL'den 6 SIFIR ATTIK=Enflasyonla mücadelede elde edilen başarının bir sonucu olarak Türk Lirası’ndan 6 sıfır atıldı. Uzun yıllardır tartışılan,ancak hiçbir hükümetin başaramadığı bu operasyon AK PARTi iktidarında gerçekleşti.
iŞSiZLiKLE MÜCADELE=Enflasyonun ardından toplumun en yakıcı sorunu olan işsizlik 4 yıllık dönemde çözüm yoluna girdi. 2002 yılında yüzde 10,3 olan işsizlik oranı, 2006 yıl sonunda 9,9’a kadar geriledi.
18 MiLYAR DOLARLIK ÖZELLEŞTiRME YAPTIK=Özelleştirmenin başladığı tarihten 2002 yılına kadar gerçekleştirilen özelleştirme uygulamalarının toplamı 8 milyar doları buldu. AK PARTi iktidarında ise, 18 milyar dolarlık özelleştirme işlemi tamamlanmış durumda
Borc Stoku Eriyor=AB Tanımlı Merkezi Yönetim kamu borç stokunun milli gelire oranı, 2002 yılında yüzde 93,9 oranında iken, 2006 sonunda yüzde 60,7 seviyesine geriledi.Böylece Türkiye Maastricht kriterini yakaladı.
IMF BORÇLARI DA ERİYOR=Uluslararası Para Fonu’na (IMF) olan borçlarımız,
2002’deki 23,5 milyar dolar seviyesinden, 8,7 milyar dolar seviyesine kadar indi.
KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR=2002 yılında mevduat bankalarının kullandırdığı kredi miktarı 32,2 milyar YTL iken, bugün itibariyle kullandırılan kredi miktarı 180 milyar YTL’ ye yükseldi
MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR=Merkez Bankası rezervleri, 2002 yılındaki 26 milyar dolar seviyesinden, 65.8 milyar dolar seviyesine çıktı.
ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK=Çalışanlarımızın zorunlu tasarruf hesabında biriken hakları, ana para ve nema olmak üzere 13,5 milyar YTL olarak kendilerine ödendi.Konut Edindirme Yardımı kesintilerini ödeme süreci de AK PARTi iktidarında başladı
FAiZLERi iNDiRDiK=Faiz oranı, yüzde 62,7 düzeyinden yüzde 18,1 düzeyine kadar indi.
KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR=1954 yılından 2003 yılına kadar uluslararası doğrudan yatırımlar yıllık 1 milyar dolar seviyesini aşmazken, 2006 yılında 20,2 milyar dolar seviyesine ulaştı
HASTANEDEN GERi ÇEVRiLME DÖNEMi KALKTI=AK PARTi iktidarının uygulamaya koyduğu “Sağlıkta Dönüşüm Programı”ile hastanelerde hastalarımızın, morglarda da cenazelerin rehin tutulduğu günler sona erdi. Tüm sağlık kuruluşlarına acil başvurularda sigorta veya ödeme işlemlerinden dolayı, beklemeye ve geri çevrilmeye son verildik
TÜRKİYE AĞAÇLANIYOR=Milli Park ve Mesire Yerleri Sayısı artırıldı. 4 Milli Park, 1 Tabiat Parkı, 76 Mesire Yeri, 13 Tabiat Anıtı ilave edildi. Özel Ağaçlandırma 5 Kat arttı. Özel Sektör Fidancılığı teşvik edilmeye başlandı. Ülkemiz dünyada orman alanını artıran 22 ülkeden biri oldu
TÜRKİYE’Yİ DÜNYA İZLİYOR=NATO, OECD, İKÖ, İKÖPAB, AVRASYA İSLAM ŞURASI, EUROVİSİON, EUROMED gibi çok sayıda uluslararası organizasyona Türkiye ev sahipliği yaptı.
KIBRIS MİLLİ DAVAMIZDIR=AK PARTi iktidarı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ”milli davamız” olarak ele aldı. izlenen politikalarla Kıbrıs’ta artık haksız taraf değil haklılığı kanıtlanmış tarafız.
AB İLE MÜZAKERELERE BAŞLADIK=Türkiye’nin yarım asırlık rüyası olan tam üyelik hedefinde AB ile müzakerelere de AK PARTi
iktidarı ile başlandı. Türkiye
bu yolda,milletimizin ihtiyacı olan reformları yaptı, onurlu
ve kararlı duruşuyla müzakerelere başladı.
murselyavuz
07-26-2007, 01:09
hepsi ama hepsi demişsin ancak ben Ak Parti'nin 4.5 yıllık iktidarı süresince aşağıda yazmayandan çok daha fazla projelere imza attığını düşünüyorum...
yazdıklarınız sadece kısa bir özeti desek sanırım çok daha faydalı olur...
evet.Kisa bir ozeti.Devami gelecek ;)
Ersel ERDOĞAN
07-26-2007, 16:29
İşte Sloganımız gibi Durmak Yok Yola Devam!...
onuruygun
07-26-2007, 20:05
biz bazıları gibi boş durmuyoruz...İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren hep icraat yaptık ve yapmaya devam edeceğiz inşallah...çünkü biz onlardan farklıyız.çünkü biz AK Partiyiz..AK ve karanın ne olduğunu biliriz.selamlar...nice AK yıLLara...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.