Orijinalini görmek için tıklayınız : Ver oyunu MHP'ye, gitsin CHP'ye...
MHP’ye verilen her oy, CHP’ye verilmiş demektir. CHP’ye verilen her oy da, MHP’ye verilmiş demektir. Türkiye'de milletten kopuk, yukarıdan inmeci bir zihniyetle siyaset alanını düzenlemeye ve Türk demokrasisine deli gömleği giydirmeye heveslenenler, 1999 seçimlerinde olduğu gibi bugün de MHP'nin omuzlarında sola başbakanlık makamı sunmak arzusunda!.. MHP de gönüllü olarak bu oyunun içerisinde yer alıyor. Devlet Bahçeli, Deniz Baykal'ı omuzlarına almış, iktidarın alternatifi olarak takdim etmektedir. Kısacası, VER OYUNU MHP'YE, GİTSİN CHP'YE...
MHP’ye verilen her oy, CHP’ye verilmiş demektir. CHP’ye verilen her oy da, MHP’ye verilmiş demektir. Türkiye'de milletten kopuk, yukarıdan inmeci bir zihniyetle siyaset alanını düzenlemeye ve Türk demokrasisine deli gömleği giydirmeye heveslenenler, 1999 seçimlerinde olduğu gibi bugün de MHP'nin omuzlarında sola başbakanlık makamı sunmak arzusunda!.. MHP de gönüllü olarak bu oyunun içerisinde yer alıyor. Devlet Bahçeli, Deniz Baykal'ı omuzlarına almış, iktidarın alternatifi olarak takdim etmektedir. Kısacası, VER OYUNU MHP'YE, GİTSİN CHP'YE...
saçmalıktır.MHP asla CHP ile ittifak yapmaz.Sayın Bahçeli'de bununla ilgili konuşma yaptı, "ASLA" dedi.Yanlış yorumluyorsun.
**
bu yoruma varabiliyorsan şu yoruma varanlara kızmamanız gerekir,
ver oyunu AKP ye gitsin ABD'ye.
Bazı gerçekler varki.mhp ve chpnin söylemleri arasında çok az bir fark var ve ben Devlet Bahçeli nin hiç bir zaman direk olarak chpye bir söz söylediğini görmedim ve mhp nin yaptığı mitinglere gittiğimde ak parti ve terör dışındaki konular çok kısa kesiliyor .meclise girmek isteyen bir partinin vaatlerini anlatması lazım ama mhp ne yazıkki bu konuda eksik icraat adamı fikir üretecek adam sayısı sınırlı.99da da olmadığı için zaten ecevitin arkasında 3-5 tane önemsiz bakanlık alarak ve ahmet necdet sezeri cumhurbaşkanı yaparak yer aldılar.yani mhp barajı aşarsa akp 2 chp grubuyla karşı karşıya gelebilir.
saçmalıktır.MHP asla CHP ile ittifak yapmaz.Sayın Bahçeli'de bununla ilgili konuşma yaptı, "ASLA" dedi.Yanlış yorumluyorsun.
**
bu yoruma varabiliyorsan şu yoruma varanlara kızmamanız gerekir,
ver oyunu AKP ye gitsin ABD'ye.
mhp dsp ile de ittifak yapmaz deniyordu ama 4 sene hükümette idiler ne çabul unuttunuz??*
heroes59
07-18-2007, 23:48
arkadaslar her partının ayrı tuzugu ayrı yonetmelıgı war ıkı tane chp bır tane akp demek cok yanlıs bısı ıkısının bırbırıyle alakası yoq bırısı sagcı bırısı solcu ıkı ayrı kutup bıle akpye karsı bırlesmısse bence bırazda akp de sorunlar aramalıyız
aga CHPdeki sol baykalın partideki solcu önemli isimleri partiden uzaklaştırması ve soğutması ile partinin yönetici kısmında kalmadı, bu süreçten sonra chp ulusalcılık denilen yeni bir çizgiye girdi.bu çizgi de mhp ye göre ekonomi de biraz daha devletçi ve laikçi onun dışında çoğu söylemleri aynı.diğer konuya gelince baykal da dedi türkiyede sağ sol devri bitti diye .bi kaç uç unsur dışında bence türkiyede 3 ana görüş var: merkez sağ(akp,dp,anap),ulusalcılık(chp,dsp,ip) ve milliyetçilik(mhp,bbp) akpye yüklenme nedenlerine gelince muhalafet oylarını ya iktidar olursa yapacakları ile programları ile arttırır ya da iktidara yüklenerek.2.yol daha kolay geldiği için onu uyguluyorlar ama bu sağlıklı değil.
semazen-muhammet
07-21-2007, 14:17
Ver oyunu MHP'ye, gitsin CHP'ye...
arkadaşım dün gece bu yazının aynısından yazan el broşürü dağıttık ankarada en az 100000 adet vadı sadece bizim bölgede neyse inşallah bu yazıları görüp fikir değiştirenler vardır
bende size aynen katılıyorum, bende lisede ülkü ocaklarında teşkilatçılık yaptım ve bunların ne yapmak istediğini ne yapmak istemediklerini iyi bilirim.. düz mantık var. sana bulaşan birisi olursa getir dövelim, şu çocuğun telefonunu alalım (kurnazlıkla) daha büyük mevkilerde ise mahalle esnafından haraç toplama(vatana hizmetmiş güya paraların nere gittiğini kimse biliyor kimsede sorgulayamıyor).Kendini .miroğlu ve kurtlar vadisi serüvenine kaptırmış gençler , ülkü ocaklarına girmenin delikanlılık , mafyalık, tek vatanseverlik olduğunu zannediyorlar.devletin polisi buraya giremez diyerekten polisi tartaklayarak dışarı çıkarıyorlar...ülkü ocaklarının mhp ile ilgisi yok deyip seçim günlerinde okullara gönderilen genç çocuklar(yaşlılara sandık numarası sorun yerlerini gösterin kulaklarınada fısıldayım amca veya teze oyları mhp'ye verin)ne kadar mantıklı bir yaklaşım bilemiyorum , o kadar seçim programı izlemiş amcam sırf yerini gösterdi diye mhpye oy verecek ((:ocak içerisinde esrar içki kullanımı .. ve hatta bunu ticaretinin yapıldığı bile kulağıma geldi.
yazıklar olsun banaki zamanında milliyetçilik adına ülkü adına o ortamda bulunmuşum .. yazıklar olsun onlara ki o kadar insanın kanına girmişler dolduruşa getirmişler ama sadec ve sadece kendi menfaatleri için devlet için değil.
ben bu adamlardan herşeyi beklerim.chp ile ittifakıda gerekirse ip ile ittifakıda...
ha şunu söyleyeyim tamamen haklarını yemeyeyim. gerçekten harbi ülkücülük adına çalışan insanlar var bu insanlar 80 li yıllardan beri böyle insanlar. tam bir müslüman tam bir milliyetçi. Türk'üde kucaklıyor lazıda kürdüde çerkezide.. ama genel itibari ile böyle değil eski topraklar ii ama yeni jenerasyon pekte parlak değil.... bu insanlar bunu düzeltmek istiyorlar ama ... nafile ..
paylaşmak istedim.
benımde ulku ocaklarından arkadaslsrım var..ortamı bılıorum.yahuu adamların hepsı hapısden cıkma..bırı sorunmu yaratıo asalım keselım olay bu yanı..su zamanda mhpnın sadece adı mıllıyetcı..su vatanın katıllere dııl okumus kulturlu adamlara ıhtıyacı var..ayrıca su MHP =CHP tezıne kesınlıkle katılıorum! adamların vaatlerı yalanları akp ye attkları camurlar aynı bıde meydanlarda bırbırlerıne oy pazarlıolar..al bırını vur otekıne >:(
arkadaşlar türkiye de sol bir parti yok ki bunlar solu din karşıtlığı oarak görüyorlar oysaki dünyada bu böle değil ezilenlerin işci kısmının partisidir sol partisi normalde bizim burda ise sdece diin karşıtlığı yaprak sol cu olunduğunu sanıyorlar genellikle şehirlerdeki yüksek gelirli insanlar chp yi tutuyolar bda bu secimde kesinleşti chp nn nerelerde birinci olduğuna bakıldığında anlaşılıyo
ne mhp ne Chp ne de diğer partiler belli bir kitlenin partisi olmaktan öteye geçememişlerdir
merkez olarak tüm halkı kucaklayan tek parti var ben de zaten ona oyumu verdim ;D AKP
benımde ulku ocaklarından arkadaslsrım var..ortamı bılıorum.yahuu adamların hepsı hapısden cıkma..bırı sorunmu yaratıo asalım keselım olay bu yanı..su zamanda mhpnın sadece adı mıllıyetcı..su vatanın katıllere dııl okumus kulturlu adamlara ıhtıyacı var..ayrıca su MHP =CHP tezıne kesınlıkle katılıorum! adamların vaatlerı yalanları akp ye attkları camurlar aynı bıde meydanlarda bırbırlerıne oy pazarlıolar..al bırını vur otekıne >:(
dediklerini tamamen katılıorum bnmde arkadaşlarım var aynn dediğin gbi ama çok önemli bir sorunda var ülkü ocakları okullarda ii teşkilatlanmış durumda bu da ileride tehlikeli olabilir akp nin buna bir çözüm bulması gerekir kücük bir sourn gib gözükse bile ileride çok sorun olabilir
cHp_Bursa
07-26-2007, 00:29
siz bu diğer partiler konusunu diğer partilerin ne yaptıklarını konuşmak içinmi açtınız yoksa chp yi kötülemek içinmi bizim gençlik forumuzda sizle ne kadarda düşmanda olsak böyle şeylere yer vermiyoruz
bunların hepsı olan seyler..yasanan seyler bızde konusuyoruz...eger rahatsız oluosanuz bıze dııl genel baskanınıza kızacaksınız..aylardır soyledıgı yalanın attıgı ıftıranın haddı hesabı yok chp lı kardesım..ben aylardır hergun okula elımde bı cıktıyla gıdıodum soylenenlerın aksını ıspatlamak ıcın..bızde suan bu yapılanların verdıgı dolmuslukla konusuoruz..yahuu baykal bu ıslerle hıc ılgısı olmayan emıne hanıma bıle onca sey soledı..bızım soylemlerımızde kımseye hakaret yoktur..ayrıca gorusunede son derece saygılıyım emın olabılırsın chplı kardesım..sadece yapılanları gor..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.