fatih kısaparmak balon baskılı balon www.akpartimalatya.tr.gg - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.akpartimalatya.tr.gg

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:37
MALATYAM AKPARTİ GENÇLİĞİ
www.akpartimalatya.tr.gg
TÜM MALATYALILAR DAVETLİDİR.

Feyza
04-13-2008, 19:40
Hayırlı olsun :) Erzincan'lılar giremezmi ??? Sadece Malatya'lılar mı? :)

mavera
04-13-2008, 19:41
bu arkadas bana nereden tanidik geliyor :-\ :-\

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:42
Yok kardeşim o Malatyalılara daha iyi hitap olsun diye yazılmış bir kelimedir.Akparti halka millete açık bir partidir.Sitemizde öyle.

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:44
Yok ben ilk defa akpartiforum'a giriyorum.İsmini zikrettiğim siteyide bir kaç arkadaş ve abimiz ile oluşturduk.Ben ilk defa forumdayım.Ayrıca foruma internet cafe üzerinden giriş yapıyorum.Tanıdığınızı sanmıyorum.

Feyza
04-13-2008, 19:45
Hayırlı olsun üyeliğinizde ben şaka yaptım :) sitenize girdim güzel miş. :)

mavera
04-13-2008, 19:45
Yok ben ilk defa akpartiforum'a giriyorum.İsmini zikrettiğim siteyide bir kaç arkadaş ve abimiz ile oluşturduk.Ben ilk defa forumdayım.Ayrıca foruma internet cafe üzerinden giriş yapıyorum.Tanıdığınızı sanmıyorum.

pek inandirici degil ;)..istersen kandirmayalim birbirimizi!..evet bugün ilk defa giriyorsun ya diger günler!..

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:48
Yok kandıracak bir durum yok ortada ben ilk defa ve internet cafe üzerinden forum'a dahil oldum.Eğer sitemizin başkanı Ali boran'ı Ali başkan'ı kast ediyorsanız bilemem.Ama ben Ali başkan'ın tartışmaları ya da konuşmaları üzerinden not almayı istemiyorum.Ben ayrı o ayrı ben sitemizin yönetiminde ve gençlik kollarındayım.Beni başkası ile kıyaslamayın lütfen...

mavera
04-13-2008, 19:49
:D :D :D ali boran baskan sende bu sitenin yönetimindesin öyle mi :D :D..vaybe ne günlere kaldik, ali boran baskan, malatya sampiyon 8)

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:50
Çok yakında resimlerimi forum'a koyacağım.

mavera
04-13-2008, 19:51
baskanina selam söyle beni iyi tanir ona deki mavera nin selami var, dikkat etsin fazla kayisi yemesin sagliga zararliymis ;)

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:51
Ben onu bunu bilmem abim ben kendi kariyerime bakarım Ali başkanla partide tanıştık.O böyle bir çalışma önerdi.Başkan oymuş banada başkan ve arkadaşları öyle ifade etmemi istedi.Ve öyle ifadede bulunuyorum.Dediğim gibi başkaları beni ilgilendirmez ben benim.

Hüdaverdi
04-13-2008, 19:52
Basit birşey bekliyordum ama gayet kaliteli bir siteyle karşılaştım tebrik ederim :-*

mavera
04-13-2008, 19:53
hadi bakalim o zaman kolay gelsin, insalalh sonun baskanin gibi olmaz ;)

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:54
Aleyküm selam selamlarınızı iletirim ama bunun dışına çıkmam şuan başkan onun üzerinden konuşmam bile yanlış.Başkanla konunuz nedir bilmem ama dediğim gibi beni kimse ile karşılaştırmayın.

mavera
04-13-2008, 19:55
baskanini pek sevmemde hatta hic sevmem diyelim yoksa baska sorun yok 8)

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:55
Site hakkında olumlu yorum yapan hüdaverdi ve feyza kardeşime teşekkür ederim

_hasretim_
04-13-2008, 19:57
hayırlı olur inşallah

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:57
Aslında Ali başkan iyi biridir sanmıyorum o kadar kötü biri olsun hatta partide parti içi kaynaşmamıda o sağlamıştır.Partide büyük bir değeri var ama gerçekten bilmiyorum sizlere ne yapmış.Ama sizler işin en doğrusunu bilirsiniz.Benim sizlerle kendimi kıyaslamam hiç doğru olmaz ben biraz toy sayılırım.

mavera
04-13-2008, 19:58
baskanina sorarsin ne yaptigini ;)..sabikasi cok o yüzden bu saatten sonra agziyla kus tutsa yaranamaz desek yeridir..

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 19:58
Sağol hasretim kardeşim inşallah hayırlı olur

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 20:00
Doğrudur ben bire bir görüştüm ama sizler derseniz doğrudur ama benim görüşüme göre çok iyi biri ama benim görüşüme göre sizin görüşleriniz farklı olabilir ama işte sonuçta bizler Ali başkanla ortak bir çalışma yapıyoruz ben hakkında olumsuz bir şey söyleyemem anlarsınız umarım

mavera
04-13-2008, 20:01
seni anliyorum kardes nede olsa baskanin kötü konusmak olmaz 8)..sen takil kafana göre kardes, haydi sana kolay gelsin bak konun yine tavan yapti :)

oguzdesouza
04-13-2008, 20:02
Ali Boran Başkan Malatya şampiyon :-* :D :D :D

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 20:05
Sağol mavera anlayışlı olduğunuza çok sevindim.Ben başkalarının tartışmalarının kurbanı olmak istemiyorum.Ama inanın çok hayretler içerisindeyim.Ama ben Ali başkana bire bir soracağım Sizlere olumlu karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim.

oguzdesouza
04-13-2008, 20:07
Siteyi inceledim gayet güzel olmuş.Hatta Ali boranın köşesi bile var...

AKPARTİ MALATYA
04-13-2008, 20:08
Sagol oguzdesouza benimde köşem olacak çok yakında

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 22:00
Sevgili www.akpartiforum.com üyeleri Başkanımız Sayın Ali Boran'a göndermiş olduğunuz selamları kendilerine ilettim.Kendileri selamlarınızı tevazu ile karşıladı.Sizleri can-ı gönülden sevdiğini benim aracılığım ile sizlere bildirmek istedi.Tüm üye ve yöneticilerden özür dilediğini bildirdi.Sizler affedene kadar www.akpartiforum.com ' a dönmeme kararı almış bulunmaktadır.Sizleri her şartta sevdiğini sizlere öz kardeşlerinden daha fazla yakınlık duyduğunu önemle bildirdi.
Saygı ve sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 22:09
Sevgili www.akpartiforum.com üyeleri Başkanımız Sayın Ali Boran'a göndermiş olduğunuz selamları kendilerine ilettim.Kendileri selamlarınızı tevazu ile karşıladı.Sizleri can-ı gönülden sevdiğini benim aracılığım ile sizlere bildirmek istedi.Tüm üye ve yöneticilerden özür dilediğini bildirdi.Sizler affedene kadar www.akpartiforum.com ' a dönmeme kararı almış bulunmaktadır.Sizleri her şartta sevdiğini sizlere öz kardeşlerinden daha fazla yakınlık duyduğunu önemle bildirdi.
Saygı ve sevgilerimle...

Ve aleyküm selam..onunla böyle uzaktan selamlasmak daha bir güzel, hic degilse basimiz agrimiyor ;)

EpiVaTeS
04-14-2008, 22:10
bu bizim aliboran olmalı aleykumselam aliboran kardeş...

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 23:28
Sevgili üye ve yöneticiler Başkanımız Sayın Ali Boran'da hatalı olduğunu bilmekte.Onun için benim aracılığım ile sizlerle irtibata geçmiştir.Ama gerçekten sizleri çok seviyor.Öz kardeşlerine verdiği değerden daha fazla sizlere değer veriyor.Kendisinin ifade ettiğine göre gerginlik ve bir anlık sinirden dolayı hata yapmış.Zaten tartışmalar esnasında il binasında sürekli bir çalışma içerisindeymiş.Bencede gelin şu kırgınlığı uzatmayalım.Yeniden ele ele verip yolumuza devam edelim.Zaman kavga zamanı değil.Gelin birlik olalım.Hata her zaman olur ama affetmek bir erdemdir.Gelin hep birlikte düşmanlarımıza bir ders daha verelim ve birliğimizin bölünmezliğini gösterelim.
Saygı ve sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 23:30
Yok yok biz böyle iyiyiz kardes, böylesi daha hayirli ;)

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 23:32
Yok sevgili üyeler ısrar etmiyorum.Zaten Başkanımız Sayın Ali Boran'da ısrar etmememi söyledi.Ama sadece üzgün olduğunu biliniz.
Saygı ve Sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 23:34
Tamam bildik üzgün oldugunu, israr etmiyorsaniz ne güzel zaten ali boranda hic israr etmezdi :)

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 23:38
Yok ben bu yazıları yazarken msn (e-mail) yoluyla Başkanımız Sayın Ali Boran ile haberleşiyorum.O da ısrarcı olmamamı ve biraz suların durulması gerektiğini bildiriyor.Yani şimdilik pişman ve üzgün olduğunu biliniz.
Başkanımız Sayın Ali Boran'ın sevgi ve saygılarını sizlere bildiriyorum.
Saygı Ve Sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 23:39
demek cok üzgün!...ama biz üzgün degiliz hatta kafamiz o kadar rahatki ali boran yok diye..ona söyler burada sular hic durulmaz, hep bulanik akiyor yani buraya ugramasina gerek yok :)

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 23:44
Başkanımız Sayın Ali Boran diyorki:
www.akpartiforum.com üyeleri ve yöneticileri ister beni sevsin ister sevmesinler.Ben her zaman ve her yerde onları seviyor ve saygı ile anıyor olacağım.Benim gönlümde her zaman yerleri olacaktır.Sinir ile yaptığım hataların yükümlülüğü tamamen bana aittir.Hiç bir kimseyi bu hatalarımdan dolayı yükümlü kılamam.Sizlerden istediğim tek şey beni affetmenizdir.Bundan ötesini isteyerek bir saygısızlık daha yapamam.
Saygı ve Sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 23:50
Ali Borana gicik olan mavera diyor ki ;
Ali Boranin bizi sevip, sevmemesi hic umrumuzda degil su anda onsuz cok mutluyuz ve bu mutlulugumuzu bozmamasi adina buralara ugramamasini siddetle istirham ediyoruz 8)

Hıfz-ı lisan
04-14-2008, 23:52
Ali Boran gelmiş.. ::) :-\

AKPARTİ MALATYA
04-14-2008, 23:53
Sizlerin taleplerini Başkanımız Sayın Ali Boran ' a bildirmiş bulunmaktayım.Kendileri bu konuyu daha fazla uzatıp sizlere bir saygısızlık daha yapmamamı emretti.Bu konuyu uzatmanın bir saygısızlık daha olduğunu düşünerek konuya son noktayı koyuyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle...

mavera
04-14-2008, 23:55
Bir zahmet 8)

Üç mevsim
04-15-2008, 17:39
Alemsiniz ya. :D

Ali Boran atılgan, girişimci, heyecanlı bir genç. Cezasının dolmasının ardından kendisini aramızda görmek isteriz.
Ali Başkan'a selam ;)