Orijinalini görmek için tıklayınız : www.uniyorum.net
Merhabalar,
Sözün gücünü göstermediği yerde sadece gücün sözü geçer akçe eder. Sesini zulüm adına yükseltenler, bağırarak mütehakkim olmaya çalışanların aksine birşeyler söylemek istedik, "söylenecek sözümüz var" dedik...
Sözlerimize katılsanız da katılmasanız da acizane kurduğumuz; genç kalemlerin ve günümüz aydınlarının yazılarından müteşekkil sitemizi ziyaret etmeniz bizleri sevindirecektir:
---->> http://www.uniyorum.net/ <<-----
Bilgisayarınızın "sık kullanılanlar" menüsüne ekleyiniz, sitemizde buluşmak aramızda "söz" olsun.
Ziyaretlerinizin sürekli olması dileğiyle.
Teşekkürler...
YavuzSultanSelim
04-17-2008, 02:19
site çok güzel hazırlanmış. sanırım hazır ama olsun :)
hayırlı olsun. gereken ilgiyi görür inşallah
RDönmezs
04-17-2008, 02:20
Teşekkürler kardeşim site çok güzel sık kullanılanlara ekledim saolasın.. +1 :-*
site çok güzel hazırlanmış. sanırım hazır ama olsun :)
hayırlı olsun. gereken ilgiyi görür inşallah
Hazır,hazırlanmış, hazırlanıyor; hepsi karışık :)
İnşallah hayırlı olur.
sık kullanılanlara ekliyemem babam kızar ::)
Teşekkürler kardeşim site çok güzel sık kullanılanlara ekledim saolasın.. +1 :-*
Ben teşekkür ederim, selametle..
ümitli_bekleyis
04-17-2008, 02:48
Çok güzel ve anlamlı bilgilerle dolu bir site olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler. İnşaAllah takip edeceğiz.Sağolun paylaştığınız için.
Çok güzel ve anlamlı bilgilerle dolu bir site olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler. İnşaAllah takip edeceğiz.Sağolun paylaştığınız için.
İnşallah sizin gibi bir dolu takipçimiz olur da yaptığımız işin "boş" olmadığına kani oluruz. Ümmü selemeyi kaybettik ama o da aklında tutsun artık :)
Siz de sağolun...
Ayşe_Berra
04-17-2008, 02:59
Çok güzel bir site olmuş, elelrinize yüreğinize sağlık. Sık kullanılanlarımdaki özel klasörüme eklemiş bulunmaktayım. Şu dönem yoğunluktan çok sıkı bir takip içerisinde bulunamayacağım ama en yakın zamanda ciddi bir takipçiniz olacağım inşallah... ;)
Başarılarınızın devamını canı gönülden diliyorum.
Tavsiye eden ''Lügat'' ise ilgilenmeye ve takip etmeye değer... :-*
Çok güzel paylaşımların olduğu nadide bir site.
Ayşe Berra ve Dildade Hanım, Allah razı olsun...
Nusret kardeş, eksik olma, sağolasın.
Ben daha bu başlığı görmeden üye olmuştum zaten..
Ama yorum falan yazılıyormu pek anlmadım sitenin düzenini..
Yanlız cidden dolu ve yararlı bir site tebrikler....
Ben daha bu başlığı görmeden üye olmuştum zaten..
Ama yorum falan yazılıyormu pek anlmadım sitenin düzenini..
Yanlız cidden dolu ve yararlı bir site tebrikler....
Henüz yorum yazılmıyor. Aslında çok da düşünmüyoruz ;) Böyle portal tadında kalması daha hoş oalcak gibi.
Beğeniniz için teşekkürler, acizane uğraşımız...
Öncelikle hayirli olsun kardes..
Senin güzel yazilarinla dahada bir güzel olmus site, insallah firsat buldukca takip edecegiz ;)
çok faydalı bir site.. hakettiği ilgiyi görür umarım
acizane44
04-17-2008, 22:11
Gerçekten güzel bilgiler veren bir site bende ekledim sık kullanılanlara izninizle...Buaralar bazı sıkıntılarımdan dolayı her nekadar aktif olamazsamda ilerleyen zamanlarda isterim bende bazı yazılarınızda bulunmak...Allah ım utandırmasın
ibrahim44
04-17-2008, 22:22
Hayırlı olsun
Mavera abi, öztürk, eddie, acizane44, ibrahim44 beğenileriniz/ güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Elimizden geldiği kadar profesyonelce, çizgisi olan bir çalışma yürütmek istiyoruz, henüz başlangıçtayız, umarız daha güzel olur.
Allah'a emanet...
zindan2hece
04-22-2008, 15:01
Ellerinize sağlık kardeşlerim, gençleri düşünmeye teşvik edici güzel bir site olmuş. Sitenin hazır olmasının benim nazarım da bir önemi yok, önemli olan içeriğidir, içerik çok hoştur. İnşallah hayırlara vesile olur.
Malumunuz bilgi kirliliğinin zirve olduğu dostlukların kaypak şekilde seyir aldığı ortamların varlığının yanında böyle güzel portal ve ekip aracılığı ile ortaya konulan çalışmaların içeriğinden faydalanma gibi lüksümüzün olmasını oldukca mutluluk verici, paylaşımların aracılığı ile birbirimize ait güzel değerlerin birbirimize nüksetmesini sağlayan bu ortamların daha ufuk verici ve bilgilerin zirve noktalarına ulaşma argümanı olarak ele aldığımızda hayati öneme haiz bir mesele olduğu ortaya çıkacaktır. Bilginin ve düşüncenin bile, kendisine hoş zeminler araması ve bu zeminlerin temelini de güzel dostlukların paylaşımları ile süslenmesi kazandırdıkları ile sabittir , mevlam böyle güzel ortamları hayata geçirenlerden razı olsun
İlgin ve beğenin için teşekkürler Yalçın Abi, inşallah yorumlarınız gibi güzel bir iş yapılmıştır.
Hıfz-ı lisan
05-03-2008, 20:28
Öncelikle hayırlı olsun.. sık kullanılanlara ekledim..faydalı paylaşımlarınızdan faydalanabilmek temennisiyle... :)
Öncelikle hayırlı olsun.. sık kullanılanlara ekledim..faydalı paylaşımlarınızdan faydalanabilmek temennisiyle... :)
Teşekkür ederiz :)
Tutku ÇAKIR
05-03-2008, 21:56
teşekkürler
Rica ederiz, faydalı olabilmek dileğiyle.
tayyipleyiz
05-14-2008, 01:21
Sitenin yorumlar kısmına bakabildim, güçlü kalemler var sanırım ... Daim olur inşaallah ... İstifademiz duası ile ... :)
çok sevdim bu siteyi :) dolu dolu ...Allah yardımcınız olsun :)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince...
Hayırlı olsun kardeşim. Samimi dostluklarla bir amaç uğruna, bir dava uğruna atılmış her adım büyük bir haberin işaretcisidir inşaallah. Allah yardımcınız ve dahi yardımcımız olsun.
Hayırlı olsun kardeşim. Samimi dostluklarla bir amaç uğruna, bir dava uğruna atılmış her adım büyük bir haberin işaretcisidir inşaallah. Allah yardımcınız ve dahi yardımcımız olsun.
İnşallah hocam. ;)
AlpArslAn BeY
06-06-2008, 20:06
Hayırlı olsun..Bize düşen görevde bu siteyi sürekli takip edip,herkese bu siteden bahsetip yaygınlaştırmak.Allah Razı Olsun..
Hayırlı olsun..Bize düşen görevde bu siteyi sürekli takip edip,herkese bu siteden bahsetip yaygınlaştırmak.Allah Razı Olsun..
Eyvallah dostum ;)
Maşallah kardeşim gün geçtikçe daha bir yükseliyor sitenin çıtası.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.