fatih kısaparmak balon baskılı balon Yalçın Doğan'a, İsrahaber'den yalanlama - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalçın Doğan'a, İsrahaber'den yalanlama


Üç mevsim
01-16-2009, 12:33
Yalçın Doğan: Gazze ile İlgili Haberler İsrail Kaynaklı

Doğan, bugünkü köşe yazısında "Gazeteciler, Hamas'tan bilgi alamıyor. Haberler sadece İsrail kaynaklı" diyor.

http://www.israhaber.com/resim.php?resim=resim/haber/2583.jpg&en=200&boy=150

Hürriyet yazarı Yalçın Doğan, bugünkü yazısında Filistin ile ilgili tüm haberlerin kaynaklarının İsrail olduğunu savunuyor. Kuruntularına dayanarak kaleme aldığı yazısında Doğan gerçekleri çarpıtıyor.

Bakın Doğan ne diyor: "Hamas liderlerinin telefonları kapalı."

Bir çok Hamas lideri, savaşla ilgili gelişmeleri hem Filistin hem de uluslararası basına açıklamış, çok sayıda televizyona telefon ile bağlanmıştır. Bu dönem içerisinde İsra Haber de Hamas liderlerinden Fevzi Berhum ile görüşmüştür.

Doğan, bununla da yetinmiyor ve "Gazeteciler, Hamas'tan bilgi alamıyor. Haberler sadece İsrail kaynaklı" diyor.

Hamas liderlerinin hergün son gelişmeler üzerine açıklama yapmaları ve İsra Haber'in Gazze'deki son gelişmeleri dakika dakika Gazze'den sunması da Küçük'ü yalanlamakta, haberlerin sadece İsrail kaynaklı olmadığını göstermektedir.

Gazze'de meydana gelen gelişmeleri, dünyaya sadece Mahmud Abbas'ın Filistin televizyonunun aktardığını İddia eden Doğan, el Cezire, Aksa, al Manar ve al Alem televizyonlarından bihaber.

Diğer önemli bir konu ise Abbas'a bağlı olan Filistin televizyonunun Doğan'ın ileri sürdüğü gibi sınırlı imkanlarından ötürü değil, kasıtlı yayın politikasından ötürü Gazze'deki gerçekleri görmezden geldiğidir.

isra haber
16 Ocak Cuma