fatih kısaparmak balon baskılı balon Yeni bir parti daha kuruluyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir parti daha kuruluyor

Hüdaverdi
08-01-2008, 03:23
http://www.habervaktim.com/resim/resim27807_2.jpg

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Türk siyaset hayatına atılarak Halk ve Eşitlik Partisi(HEPAR) adı altında parti kuracağını söyledi.

Sinop Gazeteciler cemiyetinin Mete Çağdaş başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ziyaretinde bulunan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Halk ve Eşitlik Partisi(HEPAR) adı altında parti kuracağını söyledi. Pamukoğlu, parti ambleminin kırmızı zemin üzerinde, sarı güneşin içinden kanatları güneşin dışına taşan, özgürlüğü simgeleyen siyah Anadolu Kartalı olacağını ve 1 ay içersinde İçişleri bakanlığına müracaatlarını yapacaklarını dile getirdi.

'KİMSEDEN TALİMAT ALMAYIZ'

Pamukoğlu, "Dokunulmazlıklar kaldırılacak. Partilere hazineden verilen yardımlar kalkacak. Biz iki seferberlik yapmayı planlıyoruz. Ülkenin bütün kaynaklarını birleştirerek bunu yapacağız. Bunlardan biri fakirlik ve yoksullukla mücadele, diğeri de cehaletle mücadeledir. Özellikle dış politika ve siyasette her zaman şunu dikkate alacağız. Başı dik devlet ve onurlu millet. Bunlardan asla taviz vermeyiz. Asla kimseden talimat alamayız. Kimseyi kendi iç işlerimize karıştırtmayız. Bağımsızlık ve özgürlük esas ve temel amacımızdır. Bunu gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu düşünceyi, mezralardan en gelişmiş metropollere kadar her yerde anlatacağız" dedi.

'MİSYONUMUZ İNSAN'

Yeni Kurulacak partinin misyonun insan olduğunu ifade eden Emekli Paşa Pamukoğlu, partinin kadrosunda kamuoyunun bildiği isimlerin yer almadığını daha önce yer alanların bu alanda denendiğini ve sonuçlarının ortada olduğunu belirterek, yeni kurulacak partilerinde emekli olmuş askerlerin kendilerine faydalı olabilecek yönlerini gördükleri zaman, kendilerine katılıp çeşitli görevlerde yer alabileceklerini söyledi.

Parti olarak iktidara geldiklerinde terör ile ilgili olarak terör yuvaları olan dağları temizleyeceklerini ifade eden, Pamukoğlu, elinde tüfekle bu devlete kimsenin kafa tutamayacağını ve meydan okumayacağını belirtti. Pamukoğlu, bunun sayısız yönteminin bulunduğunu ve bu yolları hemen uygulamaya geçireceklerini ifade etti.

Hüdaverdi
08-01-2008, 03:23
MHP'nin oyu bu parti yüzünden azalabilir mi sizce ?

Üç mevsim
08-01-2008, 03:36
Ya Paşa bırak bu işleri.. Ne yapacaksın yeni parti kurup.. Amerika'yı yeniden mi keşfedeceksin? Seni sevenlerin sana olan saygısını da kaybedeceksin bak gör aha buraya yazıyorum.. Ayrıca o partiden hiçbirşey olmaz. Mhp'nin oylarını da azaltamaz..

Ayrıca sen askeri disiplinle yaşayan birisin sorunlar çıkar sonra..

Hüdaverdi
08-01-2008, 04:08
Hocam özledik seni nerelerdesin :-*

Emekli askerlerin ve savcıların “SAP” olan Savcılar ve Askerler Partisi kuracağı haberi çıkmıştı aylar önce,belki bu SAP'lar Pamukoğlu'nun partisinde yer alırlar.

Pamukoğlu balta,emekli savcı ve askerler SAP geçinip giderler ;D

suayip_caliskan
08-01-2008, 10:00
Ya Paşa bırak bu işleri.. Ne yapacaksın yeni parti kurup.. Amerika'yı yeniden mi keşfedeceksin? Seni sevenlerin sana olan saygısını da kaybedeceksin bak gör aha buraya yazıyorum.. Ayrıca o partiden hiçbirşey olmaz. Mhp'nin oylarını da azaltamaz..

Ayrıca sen askeri disiplinle yaşayan birisin sorunlar çıkar sonra..

:-*

politikaci
08-01-2008, 13:04
Şu ülkeye Akparti gibi parti gelmez..baksnaıza yine aynı teraneler ya solcu ya milliyetçi .. kendi görüş siyasi partilerinin oylarını azaltmaktan başka birşey değil.aynı görüşler parçalaıyor.Merkez partisi Akparti ..

EpiVaTeS
08-01-2008, 13:10
˙·٠٠•● Pamukoğlu sevilen bir askerdi ama Asker siyasetten anlamaz Asker Askerlikten anlar öngörüm şu ki ilk seçimde tozduman olur giderler˙·٠٠•●••٠·˙

maviinsan
08-01-2008, 13:31
Osman Paşa iyi birisidir.Ama siyasi ikbalinin olacağını sanmıyorum :-*

Deniz.Feneri
08-02-2008, 00:19
MHP'nin oyu bu parti yüzünden azalabilir mi sizce ?

beklentim azalmasıdır mhp oylarının baraj altında kalsın kasım seçimlerinde olduğu gibi :D

kardelen007
08-02-2008, 00:22
Tabi azalmasını isterim ama Bu partiden dolayı sanmam azalacağını ya....

Eşref
08-02-2008, 00:25
Bu kişiler yeni parti kurmak yerine mhp gibi mevcut partilerin başıa geçseler aslında daha hayırlı olur. Ama chp olsun mhp olsun, liderleri kolay kolay bırakıp gitmez o koltuğu.

Paşa siyasete girmeye karar vermekle kendine yazık etmiş. Siyaset zor iştir. Herkes yapamaz.

Demokrat
08-02-2008, 00:26
En azindan adam siyasete girip orada mücadele edecek birileri gibi yasal olmayan yollara basvurmayacak ;)

maviinsan
08-02-2008, 00:32
En azindan adam siyasete girip orada mücadele edecek birileri gibi yasal olmayan yollara basvurmayacak ;)

evet haklısın.

Hatta Osman paşa'ya sormuşlardı:
-Hocam diğer emekli paşalar gibi neden ADD'ye girmiyorsunuz?
Paşa cevap verdi:
-BEn yeterince askerlik yaptım !

Yani adam en azından demokratik yolları deniyor.ADd'nin be olduğunu biliyor :-*

Demokrat
08-02-2008, 00:34
aslinda o kadar bos adam degil tam 5 tane üstün hizmet madalyasi almis birisi ama cok hamasi cikislari var, ayrica suna emin olun chp ye zarari cok büyük olacak cünkü chp tabani osman pamukoglunu cok seviyor hatta forumlarinda bile bu nedenle ikiye ayrildilar :)