fatih kısaparmak balon baskılı balon yılmaz özdil bdp ve pkk yı savundu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yılmaz özdil bdp ve pkk yı savundu

Hüdaverdi
08-26-2011, 15:48
Daha fazla dayanamadı bugünkü yazısında bdpci oldu.Özünü gösterdi.Molotofla yakılarak öldürülen kızın haklı yere öldürüldüğünü söylüyor.
Umarım gereken ceza verilir,sessiz kalınmaz buna.

Mübarek gün... Batman’da molotof Bodrum’da mojito
Başlıktan da anlaşılacağı üzre...

Bengi Yıldız’ı yazacağım.

Sırf “Batman’da molotof” başlığını atsaydım, sırf siz okurdunuz. O nedenle “Bodrum’da mojito”yu ekledim ki, liboşlar da okusun. Mübarek gün ise, bademlere gel gel yapmak için!

Ekip tamamsa...
Başlayabiliriz.

Birincisi, hiç saklanmadığı halde, hiç saklanmayan insanın gizli gizli fotoğraflarını çekip, “vaaaay” filan diye gazetelere basmak, paparazzilik değil, kepazelik’tir.

İkincisi, çok meraklıysan, Bodrum’da gizli gizli tatil yapan bademlerin fotoğraflarını da bas.

Üçüncüsü, harem-selamlık otelde değil, çıplaklar kampında değil, mayosunu giymiş, aile dostlarıyla normal insanlar gibi yüzüyor. “Toplumun bilgi edinme hakkı” bunun neresinde?

Ha “memleket bu haldeyken, tatil yapıyor” demeye getiriyorsan... Memleket bu haldeyken, TBMM komple tatilde değil mi birader? Henüz yemin etmeyen BDP mi soktu TBMM’yi tatile? TBMM “çalışıcaz” dedi de, Bengi Yıldız “hayır, ben Bodrum’a gidicem” mi dedi?

Üstelik, mevzu tatilse... Tatil yapmayı en çok hak eden mebuslar, BDP mebuslarıdır.

Mesela, mitinglerde oy isterken başka, seçildikten sonra başka konuşan BDP mebusu gördünüz mü hiç? Var mı kendini kandırılmış hisseden, enayi yerine konan BDP seçmeni?

BDP’ye oy verip... İcraatını gördükten sonra pişman olarak, elim kırılsaydı diyen var mı?

Davaları çuvalla, dolaplara sığmıyor... Aralarında bi tane yolsuzluk dosyası bulunuyor mu? Zimmetine para geçirmekle suçlanan, ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen... Halka hizmet ayaklarıyla Meclis komisyonlarında iş takipçiliği yaparken görülen BDP mebusu var mı?

Adam Bodrum’a gitmiş, kendi cebinden... Kafileler halinde yurtdışına gezmeye giden mebusların, sadece bi senede sarf ettiği harcırah 10 trilyon lira... Kim ödüyor sence?

Mebuslarımızın çoğu, kendi silahlı kuvvetlerini rezili rüsva ediyor, aşağılama gırla gidiyor, iftiraya uğrayan şeref madalyalı subaylar kafasına sıkıyor, başsağlığından vazgeçtik, adeta göbek atılıyor... Kendi silahlı güçlerine toz konduruyor mu BDP mebusları?

Ha bire yazılıyor, şunun kocası dağda, bunun kardeşi dağda... Öbürlerininki askerde nerede?

Bengi Yıldız, sokağın ortasına oturuyor, kendine oy veren seçmenleriyle birlikte tazyikli suyu, copu yiyor. İstanbul’da Ankara’da İzmir’de yaşayanlar kendine sorsun... Oy verdiklerinizin kaçını tanıyorsunuz? Ne zaman yanınızdalar? Kendi seçmenine bağıran, korumalarına dövdürten BDP mebusu gördünüz mü? Niye eskortla geziyor sizinkiler?

Çetrefil bi durum olsun, çağır BDP mebusunu, saklanmaz, canlı yayına gelir... Öbürlerini çağır, anında arazi olurlar, cep telefonlarını bile kapatırlar, ki, genel başkan kızmasın.

Genel başkan değiştiğinde, çizgileri değişiyor mu? Kral öldü yaşasın kral diyorlar mı? Aynı konuda farklı farklı açıklama yapıyorlar mı? Seçmenin kafasını allak bullak ediyorlar mı?

Dönekler mi?

İkbal nerdeyse, direksiyonu oraya kırıyorlar mı? O partinin borazanıyken, bu partinin zurnası oluyorlar mı? Parayı veren düdüğü çaldırabiliyor mu?

Anayasa’ya uymadıkları çok açık... Öbürleri uyuyor mu? BDP’den daha laik... Yönetim koltuklarında, mebus sayısında, kadına pozitif ayrımcılık uygulayan başka parti var mı?

Ormanını talan edebilir misin? Deresine santral kurabilir misin? Diyarbakır’da liman olsa, el âleme satabilir misin?

(Bakın, Diyarbakır dedim aklıma geldi... Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, bu yaz tatilinde Çeşme’deydi. Kitap imzalamak için gittiğimde aynı otelde kaldım, benden bir hafta önce tatilini bitirip, ayrılmış... Otelin tüm personeli aynı gözlemi yapmış, beş gün kaldı, beş gün kitap okudu... Çoluk çocuk rahatsız olmasın diye, resmi korumalarını lobide oturtmuş, havuz başına indirmemiş... “Mütevazı, nazik, sıradan tatilci gibiydi” dediler.)

(Aynı otelde, iki hafta önce, CHP genel başkan yardımcısı kalmış... İllallah diyorlardı. Lobi parti kulisine dönmüş, kitabı mitabı boşver, eşinin çantalarını konuşuyordu herkes... Marka marka saydılar, havuza başka, plaja başka, restorana başka çantayla geliyormuş.)

(Paparazzi öyle olmaz, böyle olur!)

Velhasılıkelam kardeşim...
Bu kafayla, molotof’u sen hak ediyorsun, mojito’yu o.

Eşref
08-26-2011, 17:50
Bu ne şimdi? Köşe yazısı mı?

- Bir bdplinin, pkk'ya "terörist" deme şansı var mı?

-Bir bdpli, seçildikten sonra "ben istifa edip başka partiye geçiyorum" deme şansı var mı?

-Evet, bdpliler joplanıyor. Pkk, "kandil'de siper olun, canlı kalkan olun" dediğinde ona da hay hay diyorlar. İtiraz etme şansları var mı?

- Doğru, pek çok vekil yalan vaatlerle vekil seçiliyor. Peki bdplilerin silah zoruyla oy toplaması daha mı iyi?

-Paparazilerin plajda resim çekmesi evet doğru değil. Ama evli bir vekilin yabancı bir bayanla sarmaş dolaş olması çok mu doğru? Kürt hakkına bu kadar önem veren (!) birinin bir Kürt kadınını böylesine açık açık aldatması ne kadar doğru?

...

Çok yazmış, boş yazmış.

LâHuTî
08-26-2011, 17:59
Her zamanki gibi;okumak bile zaman kaybı.

Hüdaverdi
08-26-2011, 18:07
Yok yok bu yazı okunmalı.
O kadar dolmuş ki,aşkını dışa vurmak istemiş ki diğer yazılarına oranla bunu uzun uzadıya yazmış.

Aha şehit haberleri üzerine bir yazı yazmıştı hani yok izmirdeki tanıdığımın oğlu fasa fiso,dememişmiydim sömürü için yapıyor diye ? Bir askerin hayatını düşünen,söyleyecek söz bulamayan bir mahluk bu kadar açık seçik pkkyı ve bdp yi savunabilir mi ?

Her zaman diyorum bu yazar değil.Yazar olsa bengi yıldız mıdır ne cacıktır onun karının sözünü dinler,çıkıpta ''aile dostu'' diye savunmaz.
Ulan aile dostu olsa bile kızın kıçının dibinde ne işi var ? Çatal çıkmış ortaya 2 metre,arkasında bengi yıldız.
Barda tek başına içki mi içerler ? Neden ortadan kayboldular ? Karının kocası nerede ? Benginin çocukları ve eşi nerede ?
Öyle bir yazmış ki sanki ak parti adamları silah zoryla baskı yapıyor milete oy vermesi yönünde,bdp böyle bir şeye hiç kalkışmıyor.
Seçimlerde olay çıkan yerlere baksalar,iptal edilen bölgelere baksalar başı bdp çeker,baskı yapılan yerlere baksalar bdp çıkar,çıkar değil çıkıyor zaten bu yüzden güvenlik önlemi hadsafada.
İstanbulda yaşıyorum,ben hiç görmedim oy verilen yerlerin önünde toplu halde bekleyen partili kalabalıkları.Ama mardinin her bölgesinde bdpliler kamp kuruyordu,kavgalar yaşanıyor,seçimler iptal oluyor,silahlar patladı kaç defa,saldırılarda bulunuldu.
Dünyaya gözüyle değil başka yeriyle baktığı için böyle saçma sapan yazılar çıkıyor ortaya.

Bu paçavrayı okuyan chpli,ulusalcı,kemalist,bunlar da alkışlıyor.
Şeref yok şeref,şeref herşeydir.
Molotoflu saldırılar savunuyor,bu cümlenin gizli bir anlamı daha var,pkklıların asker öldürmesini de savunuyor ama yazamıyor.
Bu gizli anlamı iyi bellemek lazım.

Hüdaverdi
08-26-2011, 18:15
-Paparazilerin plajda resim çekmesi evet doğru değil. Ama evli bir vekilin yabancı bir bayanla sarmaş dolaş olması çok mu doğru? Kürt hakkına bu kadar önem veren (!) birinin bir Kürt kadınını böylesine açık açık aldatması ne kadar doğru?

Yok hacı paparazilikle alakası yok bu işin.Madem terör örgütü elbisesi giyip polise saldırıyor,özerklik talep ediyor,kürtlerin bir çok haklardan mahrum olduğunu söylüyor,pkklıların şehid olduğunu iddia ediyor,bu yarı çıplak halini herkes görmeli.Haklardan mahrum olanın antalya plajlarında ne işi var denmeli,pkk elbisesi giyip taş atan,yağmurun yağarken yolun ortasında sıçan misali duran,polise zorluk çıkarmak için daha doğrusu mazlum rolüne bürünmek için kendisini süründüren birisinin neler yaptığı gösterilcek ki hesabı sorulsun.Bu kadar pkklı madem ve kürtçü kendisi,sihalı mücadelenin peşinde koşuyor,otel köşelerinde kim kime dum duma olmasın.Oluyorsa açığa elbet çıkarılması lazım böyle.Yemişim gizli hayatı belli bir şeyler peşinde koşanların gizli hayatı olmaz.Doğudaki halk kullanıldıklarını görsün.Kendi çocuğuna karısına sahip çıkan kürtlere mi sahip çıkacak ? Bunu sorgulasınlar.

İntifada
08-26-2011, 18:19
ben kamalist arkadaşlarımın yanında bu adama laf edip eleştirince yada sövünce bana diyorlar ki sizin yazarlar bizim değerlerimiz için neler yazıyor biz tahammül ediyoruz sende et...
Arkadaş diyorum mesele eleştirisi sözü değil bu adam şuursuz boş bu adam daha düne kadar kerkürt diye manşet atmış bir adam bugün bdp yi savunuyor
Hep diyorum bunlar arasında fark yok chp zihniyeti neyse bdp zihniyeti odur
Ahlaksızlık savunmaya gelince hepsi birbirini kollar bunlar yavşaktir deyincede laf söylüyorlar ama öyle...
Çok anlamsız bir adamsın yazar falan değilsin kimin forsu ile oralara geldin bilinmez...