fatih kısaparmak balon baskılı balon Yüksekova'da Polisi Bu Hale Getirdiler !!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksekova'da Polisi Bu Hale Getirdiler !!!

ALmi´
03-02-2011, 19:25
Arkadaşlar resimi burda paylaşmıyorum. Bu linkten bakabilirsiniz resimlere!

http://www.analizmerkezi.com/Sayfa.php?Git=Foto&gid=229&sayfa=1

Hakkari`nin Yüksekova İlçesi`nde hapis cezasına çarptırılan bir kişiyi gözaltına alan 4 kişilik polis ekibi saldırıya uğradı.

Yüksekova’daki linç girişimi bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen 4 kişilik ekip, hakkında 3.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Muhsin D., ilçenin Güngör Caddesi’ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmek üzere ekip otosuna bindirilen Muhsin D., Cengiz Topel Caddesi’nden geçerken bir anda aracın camını açıp, caddedeki kalabalığa ’Beni götürüyorlar, kurtarın’ diye bağırdı.

100 KİŞİ SALDIRDI

Çevredekilerden bir grup polis aracının önüne geçip durdurdu. Aracın çevresinde toplanan yaklaşık 100 kişi, Muhsin D.’yi polislerin elinden almak istedi. Çıkan arbededen yararlanan Muhsin D. kaçarken, kalabalık polislere saldırdı.

KALABALIK BİNE ULAŞTI

Ekipten 3 polis kalabalığın elinden kurtulmayı başarırken, Aziz İ. kalabalığın arasından çıkamadı. Çevredeki bazı kişilerin engel olmaya çalışmasına rağmen tekme ve yumruk darbeleriyle saldıran ve caddeye bomba bırakıldığı söylentisinin de etkisiyle kısa sürede kalabalığın sayısı 1000’e ulaştı.
Saldırganlar, kanlar içinde yere yığılan polis Aziz İ.`nin öldüğünü sanarak bıraktı. Bu sırada gelen takviye polis ekibi kalabalığı havaya ateş açarak dağıttıktan sonra ağır yaralı Yüksekova Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Van’a sevk edildi.

OLAYLAR DEVAM ETTİ
Yüksekova’da linç girişiminin ardından olayların devam etmesi üzerine, bölgeye aralarında kar maskeli özel hareket polislerinin de bulunduğu takviye güvenlik güçleri sevkedildi. Taşlarla güvenlikg üçlerine saldıran göstericileri polis havaya ateş açarak ve gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su sıkarak dağıtmaya çalıştı.
Olaylar nedeniyle esnafın kepenk kapattığı ilçede polisle göstericiler arasında kovalamaca bir süre devam etti.

VALİNIN AÇIKLAMASI
Hakkari Valisi Muammer Türker, olayların aranan bir kişinin gözaltına alınmasının ardından çıktığını söyledi. Vali Türker, incelemelerinin sürdüğünü, bu konuyla ilgili daha sonra açıklama yapacaklarını belirtti. Hakkari Emniyet Müdürü Ayhan Buran, ilçede olayların yatıştığını ve gerekli soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

KIŞKIRTICI BİLDİRİ DAĞITILMIŞTI
Yüksekova İlçesi’nde geçen pazartesi günü Güngör Caddesi’nde bomba görüntüsü verilen piknik tüpüne bağlı düzenek, güvenlik güçleri tarafından imha edilmişti. Bu olayın ilçede 19 Şubat 2011’de dağıtılan ’Mezit’ imzalı bildiri ile ilişkili olduğunu iddia etmişti.

Arapçada ’yeni doğan’ anlamına gelen ’Mezit’ imzalı bildiride, 4 yıldan beri devam eden ve ilçeyi yaşanmaz hale getiren olayları bu memleketin çocukları ya da insanlarının yapmadığı belirtilmiş ve pazartesi günü de işe başlanacağı yazılmıştı.

Hüdaverdi
03-02-2011, 19:38
Ben diyorum ver anasını zatim polise vurma yetkisi,ver eline plastik mermi,sıksın dursun.Yaşı başı neymiş önemi olmadan bu yapılmalı yapılmalı ki bu yavşaklar bu tür olaylarda kendilerini güçlü hisedip kalkışmasınlar.Sen sadece su sıkarsan,gaz bombasının kokusunu alamadan uyuyamayan bu tiplere gaz bombası atmakla kalırsan,onlar sana ses bombasıyla -ki artık yapımı bebek işi zaten bomba yapmak çokkkkk kolay bir şey aha bende yaparım 2 tahta parçası+1pil+1sünger+1az biraz tel+gram patlayıcı en basit bomba yapım tipi- linç olaylarıyla saldırır seni bu hale getirir.

2-3 yıldır konuşuyorlar plastik mermi olayını yok sipariş verildi yok denemelr sürüyor yok bilmem ne yok kıldı tüğdü yündü nerede ? Polisi hangi bakanlık yönlendiriyorsa içişleri sanırım bunun sebebi onlardır. Koyacaksın ambargoyu,kısırlaştırcaksın anasını satayım kendi içlerinde eriyip gidecek.Zalim olmak lazım kimi zaman,demokrasiymiş hakmış makmış ben zaten karşıyım bunlara.

Tarantula_
03-02-2011, 22:54
Allah'ın kuralları varken kıt aklımızla kendimize zulmeden sistemlere oturtursak ülkemizi olacağı bu ! Şeriatın kestiği parmak acımaz sözünün tekrar gerçek manasıyla kullanılmasını istiyorum artık !

ubeyt444
03-02-2011, 23:14
BUNLARIN ALLAH'I KİTABI YOK VALLAHİ YOK ŞEREFSİZLER BUNLARI ASACAKSIN VALLAHİ ASACAKSIN :@

Asi_isyankar
03-02-2011, 23:32
Hiç bir linç girişimi tasvip edilemez.
Ancak polisin linç girişimlerini de tasvip etmemek gerekir.
Onları da gündeme getirmek ve yadırgamak gerekir.

EZEL
03-03-2011, 00:07
O polisten sorumlu kim varsa görevden alıp sürülsün ..

Eşref
03-03-2011, 00:29
O polisten sorumlu kim varsa görevden alıp sürülsün ..

Polislerin önünü bir anda yüzlerce kişi kesiyor. Polislerin amiri veya müdürü hiçbir şey yapamaz. Ne yapabilir? Ateş emri mi verecek? Nefsi müdafa edin mi diyecek? Oradaki polislerde ateş edip bir kişiyi bile vursa, zaten hain olan o insanlar "polis halka ateş açtı" şeklinde haberi lanse ederdi.

Şimdi bir polis can çekişiyor. Haberi yapan arkadaş resimleri koymamış. Ben koyuyorum. Bakın şu polisimizin haline;

http://www.analizmerkezi.com/image/galeri/Yuksekovada_polise_saldiri/Yuksekovada_polise_saldiri_1.jpg

Yazıklar olsun ki bu haber, haber bültenlerinde adam akıllı yer almıyor bile. Eğer o polis, silahını kullanıp hainlerden birini bile yaralamış olsaydı, başta bdp olmak üzere bazı kesimler Türkiye'yi ayağa kaldırırdı. Televizyonlarda saatlerce bu haberi dinlerdik. Tek amacı bu ülkeye hizmet etmek olan bu insanımızın canı bu kadar mı değersiz?

Polisimiz linç edilmiş, öldü ölecek, bizden adam akıllı ses bile çıkmıyor. Ölürse, ruhuna bir Fatiha okur geçeriz. Aman yeterki hainlere birşey olmasın.

Yapılacak şeyler var elbette. Bunu polis veya amir yapamaz. Mahkemeler yapar. Yasalar yapar. İran'ın yasaları bu olaylarda ne yapıyorsa, bizim yasalarımız da onu yapmalıdır.

Mavera
03-03-2011, 00:33
burasi dag basimi diye sormazlarmi adama!.. halki korumakla görevli olanlar kendilerini korumayacak durumdaysa ortada ya devletle alakali bir sorun vardir yada bölgeyle alakali!..
varin adini siz koyun bu vahsetin..

İntifada
03-03-2011, 00:34

sen ne diyorsun be adam...
bu resmen çarpıtmadır...

EpiVaTeS
03-03-2011, 01:11
Biri şu Asi denenin ağzına ot tıkasın...
Her konuda illa çarpıtma yapmak zorundamı...
Nerde polis linç etmiş ulannn...???

Eşref
03-03-2011, 01:41
Geçmişte diyelim ki polis bir vatandaşımızı linç etmiş olsun. Sanki "intikam alındı" der gibi bu haberin altına "polisin de yaptığı linçleri unutmamak gerekir" tarzı bir mesaj atmak doğru olmaz.

Asi kardeşimiz, yarın polis birini öldürecek-yaralayacak olsa, "daha önce de polisimiz linç edilmişti" tarzında bir mesaj yazar mı? Eminim yazmayacaktır. Çünkü ne zaman bir göstericinin başına birşey gelse, hiç "zamanında bu göstericiler masum bir kızı yakmıştı. Bunu da unutmamak gerekir" demedi.

Bilgisayar başından ben de dahil hepimiz ideal olanı yazıyoruz. Ama pratikte devletimizin işi de çok zor. Kendimizi kandırmayalım. Bdp, pkk demektir. O bölgede milyonlarca insan pkk'ya bir şekilde oy veriyor. O bölgede atılacak yanlış bir adım, bölgenin topyekun karışmasına sebep olur. Bölge halkı böyle bir ayaklanma başlatsa ne yapacağız? Kaddafi gibi halkımızı mı bombalayacağız?

Bu sorunları çözmek için mutlaka pkk'nın o bölge insanı üzerinde yıllardır oynadığı oyunu bozmak gerekir. Bu kolay değil. Sabır ister, zaman ister. Asi İsyankar gibi kardeşlerimize doğruyu, güzeli göstermek gerek. Ne kadar çok Asi İsyankarlar kazanırsak, bu sorunu o kadar çok çözmüş oluruz.

Bu olay üzerinden partimize darbe vurmaya kalkacak fırsatçı güçlerin eline de koz vermeden sabretmeye devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin, hainlerin oyunlarını bozsun inşAllah.

ALmi´
03-03-2011, 03:52
Ben resimi paylaşamadım, içim acıdı. Ne kadar vicdansızlar, hainler. Bunlar insan mı , başka bir şey mi çözemiyorum artık ben?

Şuan burada kıyas yapmanın ne yeri ne de zamanı. Yapılan yanlışlar, bir başka yanlışla ört pas edilemez, savunulamaz. Burda vicdanı olan herkesin sadece içinin acıması lazım bu görüntüden sonra.

Görevini yapmaya çalışan biri bu hale geliyor. Yazık. Kim bilir bunları yapanlar şimdi nasıl da övünüyorlardır kendileriyle!

Hep şunu söylerim. Allah gönlünde merhamet olanları hidayet etsin, olmayanları da kahretsin!

Şu manzaradan sonra bundan başka söyleyecek bir şeyim olamaz benim.

depare
03-03-2011, 12:56
Bunu yapanlar hayvan dan daha aşağıdır resmen canilik adi köpekler..!

Sevban
03-03-2011, 16:03
Polis Memuru Aziz İba'nın Emniyet'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında bölgedeki dört çocuğun kırtasiye masraflarını karşıladığı ortaya çıktı.

El insaff...!

serdary
03-03-2011, 16:17
Zalimlik! Yaptıkları şey, kendilerine hizmet eden insanlara karşı nankörlüktür. Cahilce. Allah Acil Şifa Versin :( . Yapanların yanına kar kalmaz inşallah.

Gerçek kurşunla olaya müdahele edemezsin ama plastik mermi kullanabilirsin. Hüdaverdi Abi'ye katılıyorum plastik mermiye geçilmeli. Yaralayıcılığı caydırıcı olur. En azından insanlar ne de olsa kullanamıyor diye tepelerine çıkmazlar.

Tarantula_
03-03-2011, 19:32

Allah razı olsun be (!)

" Hiç bir linç girişimi tasvip edilemez." niyeyse tepki çekmemek için yazılan absürd bir cümle gibi geldi bu bana muhterem niyeyse pek samimi gelmedi. Dünya da ki emperyalist devletlerin işlenen insanlık suçları üzerine çıkıp " kınıyoruz." demesi gibi bişe...

"Polis" kimi linç etmiş neyi çarpıtıyorsunuz siz. El-insaf be insaf..! Sen merak etme zaten polis kendini korumak için bir tokat bile atsa halka(!) yıkılır ortalık dost sen tasa yapma.! Adamcağızın halini görmüyor musun ?? Senin evladını görevinin başında linç etseler nasıl hissedersin acaba ? Ayıptır neyi empoze etme çabası içindesin ki.. Olayın içeriğine bak yazdığın yoruma bak.! La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..!

Özgür Çağrı
03-03-2011, 21:55
bunların insanları asit kuyularına atıp diri diri yakanlarla hiç bir farkı yok
aynı şeyin lacivertleri
Allah sizi kahretsin !

M.Atilla
03-03-2011, 22:11
Öncelikle yaptığım müdahalelerde olumsuz bir durum varsa şikayet ediniz gerekeni yönetim yapacaktır..Diğer bir husus, hakaretin ne olduğunu gayet iyi bilirim merak etmeyiniz..Hakaret sadece küfretmek değildir..Konuyla alakası olmadan birileri birilerine yaratıksın, zavallısın diyecek; diğeri bariz küfredecek sonrada bunları silince kafama göre silmiş olacağım..Burası kişisel bir site değildir, burası forumdur ve en önemlisi AK Parti forumudur..Böyle davranışları yakıştırıyorsanız kendinize ve bu foruma buyurun birbirinize hakaret etmeye devam edin..

Saltuk Buğra Han
03-03-2011, 23:19
40 senedir bitmeyen bir kovalamaca
Eğer bir polis görev yaptığı süre içersin de ,sokak arasında kovaladığı bölücüler için kat ettiği mesafeyi hesap etsek sanırım Dünyanın çevresini üç kez dolaşmış gibi olurdu.
Peki neden bu kovalamacaların sonu bir türlü gelmiyor.
Ya bizim polis teşkilatı bu işi bilmiyor.
Ya da kovalananlar hızır Aleyhisselamın söz de şeytan versiyonu.
Yapılan eylem bir mesajdır.
Yüz verdin ayı’ya geldi etti halıya mesajıdır.
Artık kovalanmanın geride kaldığı ,gelişme kaydedilip kovalayan olduğudur.
Kovalayan olduğu gibi gerekirse bu devletin polisini ayaklarımızın altına da alırız mesajıdır.
Geçmiş olsun.

M.Atilla
03-04-2011, 07:19
Daha fazla tartışmayı düşünmüyorum..Yaptıklarımın arkasındayım..Yaptıklarımla ilgili varsa bir problem şikayet etmeniz yeterli..

ALmi´
03-04-2011, 11:30
Yukarıda nerdeyse forumun tamamına hakaret eden ve yönetici arkadaşımız tarafından mesajı silinen arkadaş. Aslında seni uzaklaştırmak lazımdı o çirkin mesajından sonra. Çünkü hakaretin forumun tamamına yönelikti. İnsanları çok nadir banlayan ben, bu mesajından sonra hiç düşünmeden birkaç gün uzaklaştıracaktım seni. Ama yönetici arkadaşlar sanıyorum seni uyarmışlar. Bu uyarıdan sonra aynı tutum içerisinde olursan bir daha uyarılmayacaksın. Ne yapılması gerekiyorsa o olacak. Daha önce de söylediğim gibi burda adam kayırma yok. Kim neyi hak ediyorsa onu yaşar.

Arkadaşlar benim yazdığımla alakalı herhangi bir yorum yapılmasın lütfen. Konu ile alakalı görüşlerimizi belirtelim sadece.