08-01-2008, 13:42 | #1 |
Arda'dan fenerbahçe taraftarına mesaj:KADIKÖYE GİDERİM
Arda: Kadıköy'e giderim... 01 Ağustos 2008 12:10
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların MTK maçında açtıkları pankartı yorumladı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, yanıt gönderdi. ‘Üzmeyeceğim...’ [b]Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim...[/b] Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-01-2008, 13:44 | #2 |
˙·٠٠•● Aslında güzel bi durum istenmek bakın Fenerliler bile bizim kadromuzdaki Ardamız için yanıp tutuşuyor geçen sene Zico aynen şöyle demişti :Arda bizde olsaydı kesin şampiyonduk
Bence Arda türk futbolunun Gökhan Gönülle beraber nadide bir çiçeği kolay yetiştiremiyoruz bari kolay kaybetmeyelim˙·٠٠•●••٠·˙ |
|
08-01-2008, 16:48 | #3 | |
Alıntı:
|
||
08-01-2008, 18:01 | #4 |
“Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” :D
|
|
08-01-2008, 18:02 | #5 | |
Alıntı:
|
||
08-01-2008, 18:03 | #6 | ||
Alıntı:
|
|||
08-01-2008, 18:05 | #7 | |||
Alıntı:
Yalnız burdada Emreye dokundurmuş biraz çakal seniiii |
||||
08-01-2008, 18:05 | #8 |
hem tipide çok güzel yakışıklı :-[ :D
|
|
08-01-2008, 18:07 | #9 | ||||
Alıntı:
Şaka bir yana yok Emreyi hiç düşünmeden yazdım... |
|||||
08-01-2008, 18:07 | #10 |
canım arda yaaa.....ama zamanında adı lazım değil o adam da böyle söylüyodu...sonra bi baktık ki profesyonel olmuş...heyhaaaaatt
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|