06-06-2009, 15:21 | #1 |
Arınç :böyle bir saçmalık yapmayız
Arınç: Böyle bir saçmalık yapmayız
Diğer SİYASET haberlerini okumak için tıklayınız... Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti'nin alnı açıktır diyerek Deniz Feneri e.V ve RTÜK Başkanı Zahit Akman'la ilgili açıklamada bulundu. 06 Haziran 2009 13:18 Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'AK Parti'nin alnı açıktır. AK Parti, Türkiye dışında hiçbir kurum ve kuruluştan bir kuruş para temin etmez ve etmemiştir. Dışarıdan ne paraya ihtiyacımız var ne de böyle bir saçmalığı yapacak akılsızlığımız var'' dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Deniz Feneri e.V bağlantılı soruşturmayla ilgili ''Ne benim ne de Sayın Başbakan'ın Akman'ı görevden almamız mümkün değil'' dedi. Etiketler: bülent arınç deniz feneri e.v ak parti zahit akman A
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-06-2009, 17:28 | #2 |
Ben akman hakkındaki iddialara hiçmi hiç inanmıyorum Görevden alınsaydı şayet büyük yanlış olur.Allah yardımcısı olsun iftiraya uğraması ne acı bir durum olsa gerek
|
|
06-06-2009, 20:28 | #3 |
hala ''görevden alınsaydı şayet'' deniyor..
türkiye'de yasama,yürütme ve yargı vardır.bunun dışında özerk kurumlar vardır.bunlardan biri de rtük'tür.bundan dolayı başbakanın onu görevden almak gibi bir durumu yok!!!! Konu ÇİLE tarafından (06-06-2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|