AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-21-2010, 13:28   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow Arınç iptal edilen KPSS için ne dedi?

KPSS iptal edildi ama tartışmaları sürüyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ÖSYM'yi eleştirdi.

Kopya iddiaları nedeniyle iptal edilen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı hükümetin de gündeminde. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "KPSS'nin iptal edilmesi bir faciadır" değerlendirmesinde bulundu.

Tatilini Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesindeki yazlığında geçiren Arınç'a KPSS'nin iptal edilmesini nasıl değerlendirdiği soruldu. İptal nedeniyle pek çok insanın mağdur olduğunu anlatan Arınç ÖSYM'ye yüklenerek şunları söyledi:

“Bugün böyle bir karar alındı fevkalade üzgünüm. Çünkü yüzlerce insan, binlerce insan, aylarca hatta birkaç yıl boyunca çalışarak bu KPSS’ye hazırlanıyor. Sadece birkaç kişinin, yaptığı hırsızlık veya haksızlık sebebiyle herkesin sınavının iptal edilmiş olması büyük bir faciadır. Ama telafisi mümkün olmayan zararlar meydana geleceği düşüncesiyle bu sınav iptal edildi. Ama gözü yaşlı pek çok insanın bu sınavların sonuçlarıyla iptal edilmesinden üzüntü duyduğunu biliyorum. Umarım onları da tatmin edecek bir çözüm bulunur. Sınavlara girmiş ve başarılı olmuş, ama şimdi sonuçları iptal edilmiş olan tüm adaylara geçmiş olsun diyorum. Ama ÖSYM’nin bundan sonra çok daha iyi bir yapıya kavuşturulması ve haksızlıklara yol açmayacak tedbirlerin alınması gerekiyor diye düşünüyorum.”
Kaynak

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)