AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-09-2008, 12:13   #1
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Arınç, Şener'e Mumcu'yu hatırlattı
Arınç, Şener'e Mumcu'yu hatırlattı

Yeni bir siyasi oluşum için harekete geçtiğini açıklayan Şener'in durumunu değerlendiren eski Meclis Başkanı Arınç ağabeyce tavsiyeler yaparken sert de çıktı.

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, yeni bir siyasi oluşum içinde olduğunu açıklayan ve erken seçim gerektiğini ileri süren AK parti MKYK üyesi eski bakan Abdüllatif Şener’e tavsiyelerde bulundu ve sert tepki gösterdi.

NTV'de Murat Akgün'ün programına katılan eski Meclis Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, yeni bir siyasi oluşum içinde olduğunu söyleyen Abdüllatif Şener’in AK Parti’nin kuruluşunda çok emeği olduğuna dikkat çekerek tavsiyede bulundu. Şener'e, “Tavsiyem sayın Şener neye kırıldıysa unutsun AKP ile bütünleşsin...” diye çağrıda bulunan Arınç, Erkan Mumcu'yu hatırlattı.

SENARYOLARIN AKTÖRÜ OLURSA ÜZÜLÜRÜM

Şener’in ne yapmak isteğini tam olarak teyit edemediğini ifade eden Arınç, sözüne özüne güvendiği bir kişi olarak tanımladığı Şener için ‘senaryoların aktörü durumuna düşme’ uyarısı yaptı. AK Parti’nin önünün mevcut siyasi oluşumlarla kesilemeyeceğini, muhalefet partilerinin bu boşluğu gideremeyeceğini ifade eden Arınç, “O zaman bu partinin içinden birisini bulup devam etmek isteyenler olabilir…“Bu hareket birilerin senaryosu olarak bilinir. Senaryoların aktörü durumuna düşerse üzülürüm. ‘Beni topa tutanlar’ seni alkışlıyorsa bundan bir gariplik var.” Şener’in bu yanlışa düşmemesi lazım...” diye konuştu.

AKP'DEN İSTİFA ET ÖYLE MEYDANA ÇIK

Şener’in AK Parti içinden bazı vekilleri de yeni partiye transfer edeceğinin konuşulduğunu fakat bu kişilerin iki kişiyi geçmediği belirten Bülent Arınç, “Eğer amacı 20 kişilik bir ekiple grup kurmaksa, Erkan Mumcu’yu hatırlasın. Sayın Şener Erkan Mumcu’nun durumuna düşme seni de aynı akıbet bekliyor.” diye konuştu.

Arınç Şener’le ortak hareket etme eğiliminde olanlara da seslenerek, “AK Partiden Abdüllatif beyle ayrılacak varsa hemen ayrılsın..” dedi.

Şener’in Yeni partide ısrarlıysa AKP'den istifa etmesi gerektiğini söyleyen Arınç, Şener’e son olarak şu çağrıda bulundu; “AKP ile lişkini kes öyle meydana çık... “

(Haber 7)

LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-09-2008, 12:25   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
˙·٠٠•● Arınç Tecrübeli ve mükemmel bir siyasetçi olarak güzel bir hatırlatmada bulunmuş umarım Syn.Şener bu çağrıyı alır˙·٠٠•●••٠·˙
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 12:26   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
ntv deki roportajı baştan sona izledim. gerçekten mükemmel konuştu bülent arınç. ntv ninde hakkını yememek lazım çok objektif bir program oldu. inşallah arınç'ı tekrar meclis başkanı olarak görürüz. toptanı pek gözüm tutmadı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 12:41   #4
Kullanıcı Adı
Berika
video

http://www.samanyoluhaber.com/haber-108291.html
Alt 07-09-2008, 13:12   #5
Kullanıcı Adı
Meftun
'beni topa tutanlar seni alkışlıyorsa bunda bir gariplik var'

işte bu sözün özüdür...
sen onların seni pohpohlamalarıyla ben farklıyım,ben laikim havalarına girersen başın göğe bakarken ayağın tuzaklara takılır....
yazık yani....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 15:59   #6
Kullanıcı Adı
kardelen007
Sayın Arınç her zaman ki gibi anlamlı konuştu ben de dinledim programı.Umarım şener de bişeyler anlamıştır..... Gerçi anlayana sivri sinek saz,anlamaya davul zurna az demişler..... ;)
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 21:19   #7
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
İnşallah gaza gelip de oluşum yarattığını sanmaz...

Bu arada başkanım yine dilini konuşturmuş... Manisalı olarak sizinle gurur duymakta sonuna kadar haklıyız :-*
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 00:16   #8
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Tam bir Ağabey ve tecrübesi ile dillendirmiş realiteyi ... Hüsn-i zannını da eksik bırakmamış. Eyvallah ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 00:19   #9
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Tam bir Ağabey ve tecrübesi ile dillendirmiş realiteyi ... Hüsn-i zannını da eksik bırakmamış. Eyvallah ...
Levent Abi Bülent Beyle bir de karşılıklı konuşmanızı tavsiye ederim..

Hayran kalmazsanız adım Oğuz değil
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 02:58   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)