![]() |
#1 |
![]() Arınç'ın başını ağrıtan espri VİDEO
Ülke TV 'de Sıradışı'na konuk olan TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, başından geçen medayada 'Büyük gaf' şeklinde gündeme gelen o olayı anlattı. Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu 'Sıradışı'nın dün geceki konuğu TBMM Eski Başkıanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç oldu. Arınç, sohbetin başlarında, 'Savcı Abdurrahman Yalçınkaya'yı ölümle tehdit etti' şeklinde basındaki çıkan haberler için konuştu. 'Her olayda benim ağzımdan laf almak isteyen bir takım gazeteciler, yine öyle bir günde, İstanbul'da bulunduğum gün Mehmet Gül'ün cenazesine katılmıştım. Orada bana partimize açılan kapatma davası ile ilgili soru sordular. Ben de 'Ölüm gerçektir, bunu başsavcı da bilmeli' şeklinde bir demeç verdim. Yoksa benim başsavcı ile ilgili bir sorunum yok. O da görevini yapıyor biz de. Ancak bu davayı açmasa iyi olurdu' diyen Arınç'a, program suncusu Turgay Güler'in başını ağrıtan bir esprisini hatırlattı. O espri neydi Arınç kendini nasıl savundu. İşte programın o bölümü: HABER7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sayfa görüntülenemedi amma velakin bu 'nevi şahsına münhasır' insanın yorumlarına hayranım eminim yine beni yanıltmayacaktı ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Budur.