AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-12-2010, 18:59   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Arınç'ın Kılıçdaroğlu'na düello cevabı

Kendisiyle düello yapmaya hazır olduğunu belirten CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'una cevap veren Bakan Bülent Arınç, "O benim sikletim değil" dedi. Arınç karşısına Baykal'ı isterken Kılıçdaroğlu'na Onur Öymen teklifinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Develet Bakanı Bülent Arınç, Kemal Kılıçdaroğlu'yla düello yapma meselesini cevaplıyor.

Arınç şunları söyledi:

- Bir defa düello kelimesi kendisinin bana teklif etmiş bir şey değildir. Siz söylediniz o da bu kelimeye atladı.

- Bizim kültürümüzde düello diye bir şey yok. Belki tartışabiliriz. Düello birbirine yok etmektir. Önce davranan diğerini yok eder. Kimseyi yok etmek için dünyaya gelmedik.

- Bir defa Sayın Kemal Kılıçdaroğlu benim dengim değil. Bu bir siklet meselesidir. endisi CHP'nin grup başkanvekilidir, AK Parti'de 5 grup başkanvekili vardır, onlarla tartışabilir.

- Benim muhatabım olsa olsa Sayın Deniz Baykal'dır. İsterlerse kendisi ile her türlü konuyu konuşur, tartışırım. Ama inanıyorum ki kendisi de bu işe soğuk bakar...

- Sayın Baykal'a gelin tartışalım demiyorum. Eğer bir tartışma gerçekleşirse bunu Sayın Deniz Baykal ile yapmam doğrudur.

"KOZMETİK ODA DEMEDİM"

Sayın Kılıçdaroğlu bana soru sormuş; "Kozmetik oda dedi mi demedi mi?" Yılbaşında bir arkadaşım “Kozmetik odada ne oldu” şekilde bir soru soruldu. Böyle bir soru gelince biz de hanımla güldük ve ''Sen onu bunu karıştırma'' dedim. Afyonlu gazeteciler de aynı soruyu sormaz mı? Ben de olayı anlattım. Ben de gazetecilere bir arkadaş böyle dedi, dili sürçtü herhalde. Bırakalım "kozmik odayı, kozmetik odayı. Yargının işidir" demiştim. Dileyenler Ayfon 03 Televizyonundan bu kaydı alabilir. Sen 'kozmik oda' derken biriler de buna 'kozmetik oda' diyebilir.
"ONUR ÖYMEN İLE TARTIŞIN"

Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Siz Onur Öymen’le tartışın. Benimle uğraşmayın. Sizin yapacağınız en dürüst iş TV ekranı önünde görüşüp tartışabilmektir.

Haber 7

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)