![]() |
#1 |
![]() SELAMALEYKUM ARKADASLAR İZMİRİ 2009 YEREL SECİMLERDE AKPNİN KAZANMASI İÇİN AKP 5 YILDIR YAPTIGI HİZMETLERİ EV EV GEZEREK ANLATMALIYIZ YETER ARTIK CHP BELEDİYE İSTEMİYORUM MESAJ LARINIZI BEKLİYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hak eden kazansın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() önce ak parti demeliyiz ;)
sonra hakeden kazansın değil hakeden olmak için neler yapmalıyız onu düşünmek lazım... aynı dertten müzdaribiz..biz de çankayayı almak için neler yapmalıyız diye düşünüyoruz, çalışıyoruz,çabalıyoruz.... kalitederin yaptığı araştırmaya göre izmirde belediyeden memnuniyet oranı %51,çankayada %49... BAŞARABİLİRİZ ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Toktamış Ateş "Tamam AK parti yararlı işler yapıyor ama ben oy vermem" demişti..
Bilmem birşey ifade ediyor mu ?.. Çok zor İzmir'i almak, ancak varoşların desteğiyle, inşallah başarılır.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya bence chplilerin oyunu kazanmak çok zor.çünkü onlar hizmet derdinde değiller.kafayı başka şeylerle bozmuşlar.bence diğer partiyi tutan kişilerin aklıllarını başlarına almaları lazım..ak partinin kalitesi ortada.çok çalışmalıyız çok :D
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hak eden kazansın derken zaten kastettiğim partimizdir.
Ve bu cümledeki mana Ak Parti hak etmesine rağmen İzmir'i kazanamamasıdır. Belediye bir ideoloji değil hizmet işidir. Belki bunu düzgün bir şekilde anlatabiliriz İzmirli kardeşlerimize. Hatta benim bir düşüncemde belediye başkanlıkların partilerden bağımsız olmasıdır. Aynı Cumhurbaşkanı gibi partiden çıkıp öyle aday olmalıdırlar. Çünkü bu hizmet işidir. Hizmet eden kazanmalıdır, parti adına oy verilmemelidir. Hak eden kazansın ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnşallah İzmir'i de kazanacağız ama malum İzmir'in yıllardır süre gelen görüşü buna engel.Burada bence AKPARTİ'nin yapması gereken en önemlisi sevilen bir aday çıkarması olmalıdır.
Çok zor değil bence İzmir'i kazanmak.Biz bunu İktidar gücüyle alacağız inşallah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM YETER ARTIK İSTANBULDAKİ BELEDİYELERİN HİZMETİNİ GÖRMÜYORMUSUNUZ İZMİRDE HALA METRO BİTMEDİ AKP GELİNCE BUNLARIN HEPSİNİ YAPAR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() [i][b]EXPO 2015 kazanılırsa belki bir ümit olur fakat İzmir'li bir arkadaşımla konuştuğumda bana şunu söylemişti :
''Ak Parti ağzıyla kuş tutsa yine İzmirliler vermez oyunu...Çok fazla kin var!'' Sanıyorum İzmir'i almak hizmetten ve yardımdan öte ideolojilerin kaldırılabilmesiyle ilgili bi durum... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() elimizden geleni yapacağız ben yaşım tutmamasına rağmen gençlik kollarına gidip yardım etmeyi düşünüyorum gençlik kollarında olan varsa irtibata geçersek iyi olur :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, kazanmasi, ne yapmaliyiz, İÇİn |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|