![]() |
#1 |
![]() .Arkadaşlar AK Parti oyunu kuralım.Ben alanları tamamladım.Grafık den anlayan bir arkadaşa ihtiyaç var.Projeye katılmak isteyenler adını yazdırsın.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne oyunuymuş merak ettim şahsen....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aramızda yazılımdan anlayan olduğunu sanmıyorum. olsa zaten burda olmaz, genelde her boşlukta bir şey proğramlarlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() guzel fikir. sen simdiden yazilim ogrenmeye basla, oyle istemekle olmaz sadece. atilim yapman lazim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() benim fun club kuralım hesabına dönmesin sonra.. nasıl olcak o oyun.. mario gibi bir başbakan mesela... ilerledikçe oy topluyo... zehirli mantarlar da deniz baykal,tuncay özkan...
bence hiç fena fikir değil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BAYKAL'I DÖV OYUNU OLSUN..NASILL :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
AMA BİZ BAY-KAL DEYİLİZ.ÖYLE YAPARSAK NE FARKIMIZ KALIR BAY-KAL DAN. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() BİRAZ SENARYO YAZALIM.FİKRİ OLAN YAZSIN.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bence stratejik ve bilgi icerikli bir oyun olabilir.
Mesela kucuk bir mahallede basliyor oyun. Mahalle arasindaki iliskilerin iyi ya da kotulugune gore baska mahallelere gecis yapabiliyor. Mahallelere gecis yapabilenler, mahalle arasi gorusmeler duzenleyip nasil komsuluk i liskilerini gelisletebilir diye konusabilir. Aralarindaki liderde oyun sirasinda en cok gizli bilgileri bulmus olan secilir. Bu mahalle liderlerinden kazananlar Tayyip erdoganla bir gun bulusma hakki kazaniyor. Ve tayyip erdogan orda bir tane cok gizli bir bilgi veriyor o lidere. Sonraki asamalarda da Cumhurbaskaniyla bulusma filan olabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|