AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-14-2009, 12:45   #1
Kullanıcı Adı
of_ufuk_of
Standart arkadaşlar bana yardım edin lütfen
Değerli Dostlar,

Başbakanımız Pazar günü Of'a gelip bazı açılışlar yapacak... Kendisini en güzel şekilde ağırlayıp buradan moralli göndermek istiyoruz. Bu yüzden iki noktada sizden destek bekliyorum. Birincisi ona vereceğimiz hediye diğerine büyük baz afişlere yazacağımız yazılar hakkında ne olur bana destek olun...

Sizlerden çok ama çok güzel şeyler bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkürler..

Ufuk Hacıahmetoğlu
Ak Parti Of İlçe Bşk. Yrd.
0 533 601 1020

of_ufuk_of isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-14-2009, 13:23   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bu yönde ne gibi çalışma olması lazım ki anlamadım pek , umarım anlayan arkadaşlarımız eşlik edecektir.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2009, 13:25   #3
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Tahir Başkanın oğlusunuz sanırım..Ben İstanbuldayım ama Of'luyum..Of Çamlı Mahallesinden,Bıyıkoğlu veya Yılmazlardan..Size yardımcı olmaya çalışırız..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2009, 16:44   #4
Kullanıcı Adı
of_ufuk_of
Şöyle izah edeyim. Hediye ile ilgili sıkıntımız şu. Bu güne kadar Başbakanımıza Kemençe, yöresel kıyafetler vb. hediyeler verdik. Fakat bu sefer daha değişik, daha kalıcı bizi her zaman hatırlayabileceği bir hediye vermek arzusundayız.

Diğer konu ise bez afişler...
Sahilimizdeki üst geçitlere boydan boya bez afişler germeyi düşünüyoruz. Yine her zaman yazdığımız şeylerden ziyade daha değişik daha dikkat çekici ve Başbakanımıza bağlılığımızı dile getiren güzel özlü söz, şiir vb. yazılar istiyorum sizden... İnşallah derdimi anlatabilmişimdir.

Tahir bey benim amcamın oğlu... Kendisi Belediye Başkan Yardımcımızdır...

Herkese tekrar teşekkür ediyorum..
of_ufuk_of isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)