![]() |
#1 |
![]() Değerli Dostlar,
Başbakanımız Pazar günü Of'a gelip bazı açılışlar yapacak... Kendisini en güzel şekilde ağırlayıp buradan moralli göndermek istiyoruz. Bu yüzden iki noktada sizden destek bekliyorum. Birincisi ona vereceğimiz hediye diğerine büyük baz afişlere yazacağımız yazılar hakkında ne olur bana destek olun... Sizlerden çok ama çok güzel şeyler bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.. Ufuk Hacıahmetoğlu Ak Parti Of İlçe Bşk. Yrd. 0 533 601 1020
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu yönde ne gibi çalışma olması lazım ki anlamadım pek , umarım anlayan arkadaşlarımız eşlik edecektir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tahir Başkanın oğlusunuz sanırım..Ben İstanbuldayım ama Of'luyum..Of Çamlı Mahallesinden,Bıyıkoğlu veya Yılmazlardan..Size yardımcı olmaya çalışırız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şöyle izah edeyim. Hediye ile ilgili sıkıntımız şu. Bu güne kadar Başbakanımıza Kemençe, yöresel kıyafetler vb. hediyeler verdik. Fakat bu sefer daha değişik, daha kalıcı bizi her zaman hatırlayabileceği bir hediye vermek arzusundayız.
Diğer konu ise bez afişler... Sahilimizdeki üst geçitlere boydan boya bez afişler germeyi düşünüyoruz. Yine her zaman yazdığımız şeylerden ziyade daha değişik daha dikkat çekici ve Başbakanımıza bağlılığımızı dile getiren güzel özlü söz, şiir vb. yazılar istiyorum sizden... İnşallah derdimi anlatabilmişimdir. Tahir bey benim amcamın oğlu... Kendisi Belediye Başkan Yardımcımızdır... Herkese tekrar teşekkür ediyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|