AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2011, 14:15   #1
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Exclamation arkadaşlar bu konuya nedersiniz.fakir edebiyatı.
Öğrencilere yoksulu anlamayı öğütleyen Erdoğan, 4 milyon işçinin 629 liralık asgari ücretle süründüğü ülkede, eşine 2 bin liraya yabancı marka çanta alıyor...

Hollandalı modacılar Victor&Rolf’ün imzasını taşıyor
V&R markalı çantalar Türkiye’de yalnızca Kanyon gibi sosyetenin uğrak yeri olarak bilinen alışveriş merkezlerinde ve Harvey Nichols gibi lüks mağazalarda satılıyor. Çantaların fiyatları 2200 liraya kadar çıkıyor...

Ben kendim için ne istiyorsam...
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Üniversite Olimpiyatları açılış töreni için geldiği Erzurum’da gençlik temsilcileriyle buluştu. Gençlere, tarihi şahsiyetlerden örnekler vererek tavsiyelerde bulunan Erdoğan, “Ben kendim için ne istiyorsam karşımdaki için de onu isteyeceğim. Bunu sorgulamalıyız” dedi.

Kendinizi yoksulun yerine koyun
“ZENGİN kardeşim, kendisini bir an olsun yoksulun yerinde görsün” diyen Erdoğan şöyle devam etti: Ben İstanbul’da zenginlik içerisinde yaşayabilirim. İstanbul’un varoşları da var. Orada oturduk mu? Gidip bir Roman’ın evinde oturduk mu? Bunu belediye başkanlığım zamanında da yaptım.

Erdoğan: Zenginler kendini yoksulların yerine koysun
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’dagençlik temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, birlik beraberlikten söz ederek sözü açılıma getirdi. Erdoğan, “Birliğe karşı çıkılabilir mi? Kardeşliğe karşı çıkılabilir mi? Kendimizi başkasının yerine koyacak ve meseleye bir de o gözle bakacağız” dedi. Erdoğan , “Ben kendim için ne istiyorsam karşımdaki için de onu isteyeceğim. Bunu sorgulamak durumundayız. Hiç kimse kendi anne babasını, doğduğu şehri, ülkeyi, ana dilini, kültür kodlarını tercih ederek dünyaya gelmiyor. Onlar farklı zenginliklerle dünyaya geliyor. Bu toplumun zenginliğini de zaten bu oluşturuyor” diye konuştu.

Bizim dışımızda şekillendi
Erdoğan şunları söyledi: “Yani her doğan aslında bir sermaye ile geliyor. Diğerleriyle, o toplumla bunu bütünleştirdiğimiz zaman ortaya farklı bir sermaye zenginliği çıkıyor. Hepimiz isimsiz bir bebek olarak dünyaya gözlerimizi açtık. Bizi diğerlerinden farklı kılan birçok vasfımız süreç içinde ve bizim dışımızda şekillendi.”

Empati kurmaya çalışalım
Erdoğan, “Dillerimiz, inançlarımız, derimizin rengi, kültürümüz, şehrimiz, ideolojilerimizin ötesinde biz hepimiz birer insanız. Batıdaki genç kardeşim, bir an olsun, kendisini doğudakinin yerine koysun. Doğudaki, bir an olsun, kendisini kuzeydekinin, güneydekinin, batıdakinin yerine koysun. İstanbul’da doğmuş, büyümüş olan kardeşim, ‘acaba Hakkari’de doğup büyüseydim ne olurdu?’ diye kendisine sorsun, bunu sorgulasın... Veya bir milliyetçi genç kendisini bir solcunun, bir sosyalistin yerine bir an olsun koysun. O sosyalist genç de bir an olsun kendini milliyetçi gencin yerine koysun, onu anlamaya çalışsın. Bir an olsun muhafazakarla, bir an olsun dindarla, bir an olsun modernle empati kurmaya çalışalım. Zengin kardeşim, kendisini bir an olsun yoksulun yerinde görsün.”

http://www.ajans5.com/detay/2011/01/...ina-takti.html

yusufurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2011, 15:20   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
arkadasim kemalin giydigi etro icin neler yaptin?
ne gibi bir tepki koydun?
once bunun cevabini ver daha sonra cevabin gelir...
Alt 01-28-2011, 19:05   #3
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Exclamation
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasim kemalin giydigi etro icin neler yaptin?
ne gibi bir tepki koydun?
once bunun cevabini ver daha sonra cevabin gelir...
o eleştirilere katılmadığım gibi bunada katılmıyorum.
çünkü ben müslümanım.
ve ALLAH (c.c) verdiği mülkünü kulunda görmek ister.(ancak gösteriş yani riya yapmadan)ben senin gibi veya senin gibi düşünenlerden değilim.kılıçdaroğlu olunca farklı erdoğan olunca farklı olmamalı.

onun gömlek meselesinde avazınız çıktığı kadar cıyaklayanlara tepki olsun diye konuy u açtım ,yoksa parasıyla almış gömlek,parasıyla almış çanta beni ilgilendirmez.paraları var alıyorlar.

ancak her zaman adalet,herkese adalet.....
Alt 01-28-2011, 19:20   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
yazın farklı söylüyor...
paylaştığın haberdeki üslup başka şekilde konuşuyor...
sen önce bir dengeyi kur hele...
Alt 01-29-2011, 03:00   #5
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Ne güzel söylemiş ve ne kadarda doğru söylemiş Başbakanımız...
Empati kurmak lazım...
Bugün bir başbakanın yerine koyalım kendimizi, onu eleştirdiğimiz noktalara bir bakalım...

Her zaman adalet,herkese adalet...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2011, 03:11   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bu konuya ne deriz beyler...!!!
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2011, 11:19   #7
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Exclamation
Alıntı:
yazın farklı söylüyor...
paylaştığın haberdeki üslup başka şekilde konuşuyor...
sen önce bir dengeyi kur hele...
denge tamamda anlayış bence farklı gözle bakmak
Alt 01-29-2011, 11:28   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
paylastigin haberin uslubu camur atmak...
senin uslubun hak arama...
ben burdaki dengesizlikten bahsediyorum...
acilan haber sozcu gazetesi uslubuyla yazilmis olmasa bu konuda farkli gorusler sunabilirdik...
Alt 01-29-2011, 18:56   #9
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Alıntı:
paylastigin haberin uslubu camur atmak...
senin uslubun hak arama...
ben burdaki dengesizlikten bahsediyorum...
acilan haber sozcu gazetesi uslubuyla yazilmis olmasa bu konuda farkli gorusler sunabilirdik...

çamur varsa şayet o kısmı geç

gerçek doğru kısma bak.

biri gömlek,diğeri çanta

ikiside kalbur üstü gelir sahibi...
Alt 01-29-2011, 19:34   #10
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
Bu kadar küçük bir ayrıntının ülkede tartışılır olması hoş değil..Bu ülkenin başbakanının eşi tabi ki de biraz üst seviyede giyinmek durumundadır..bu sadece başbakanın eşi için değil, üst düzey tüm kişiler için geçerlidir..Şimdi "Kılıçdaroğlu niye eleştiriliyor o zaman" diye bir yorum gelebilir akıllara doğaldır..Kılıçdaroğlu da bir siyasidir, bazı noktalarda dış ülkelere gidiyor ve oradaki yorumlar mensubu olduğu siyasi parti üzerinden değil, ülkeye yönelik oluyor..Bu yüzden Kılıçdaroğlu dahil aynı konumdaki birçok insan bu konuya dikkat etmesi gerekir..Kılıçdaroğlu'nun bu konudaki tek eleştirildiği nokta konuştuklarıyla, yaptığı hareketin paralel olmamasıdır..Bir gün önce konuşup, diğer gün konuştuğunu desteklemek için eski ayakkabılarla çıkıyor meydana ancak üsteki gömlek ETRO..İşte eleştirildiği nokta bu uyumsuzluk..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)