AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-21-2012, 02:41   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart Armageddon Savaşı'nı bekliyorlar !!!
Armageddon Savaşı'nı bekliyorlar



Kartlar neden şimdi açıldı?





Moskova'nın Suriye konusunda tahminlerden çok daha sert bir tutum içine girmesi, geçtiğimiz günlerde Rusya-Çin ortak açıklamaları, Moskova-İran ittifakının keskin tutumu endişeleri artırıyor.

En büyük hata, Suriye meselesini basite almaktı. Hâlâ aynı hata üzerinden ısrar ediliyor. Rejimin zayıflığı, ülkenin fakirliği, yönetimin zulmü göz önüne alınarak, bu ülkede her şeyin çabucak biteceğine inanıldı. Rejim çökse de, Suriye meselesi zor olmaya devam edecektir. Rejim çökse de İran hatta Rusya, bölgedeki savaşını devam ettirecektir.

Moskova'nın bu kadar kararlı durmayacağını varsaymak da hatalıydı. Şahsen ben Rusya'nın bir tür pazarlıkla ikna edileceğine inanmıştım ama yanıldım. Öyleyse burada çok daha büyük bir kavga var ve bizler yeni yeni bunu görmeye başlıyoruz.

Eğer İran, Rusya ve Çin Suriye'yi böylesine savunacaksa, bu kapsamda bir meydan okumaya girecekse, Suriye topraklarını tatbikat alanına çevirecekse, ABD ve müttefiklerinin boş durmayacağını söylemeye gerek yok. Obama-Putin görüşmesi tahmin edildiği kadar gergin geçmişse, önümüzdeki günlerde Atlantik çevrelerinin de kendi meydan okumalarına tanık olacağız demektir.

Peki, nasıl bir manzara çıkıyor ortaya? Bu neyin savaşı? Bir Doğu-Batı hesaplaşması mı? Bugüne kadar açıktan böyle bir resme tanık olmadık. Yirmi yıldır, örtülü savaş zaten yaşanıyordu ancak kartların bu kadar açık oynandığını görmedik. İşte tehlike burada. Endişemiz bundan..

İnsanın aklına, Suriye'de yapılacağına inanılan Neoconlar'ın Armageddon Savaşı gelmiyor değil..
İbrahim Karagül / Yeni Şafak (İlgili kısım)

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=260319

 

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-21-2012, 05:16   #2
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
Standart
inşaAllah katil Rusya'nın sonu gelir!!
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 14:59   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşaAllah katil Rusya'nın sonu gelir!!
Melhame-i Kübra'da Bütün Katil ve Yalancı Devletlerin sonu gelir inş...!

http://dervisan.com/kitap/kiyamet/buyuk.htm
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2012, 15:00   #4
Kullanıcı Adı
Blur
Standart
Olası bir savaş durumunda Türkiye'nin konumu ve akıbeti hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar abiler ?
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi