AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2009, 14:11   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart ARZU: BAŞBAKANIMIZIN SİZE EMANETİYİM
28 Ocak 2009 18:00
Ak Parti Diyarbakır'da büyükşehir, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle tanıttı. Başkan adayı Arzu, "Başbakanımız beni size emanet etti. Emanete sahip çıkacağınıza inanıyorum.'' dedi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehki Eker, AK Parti genel başkan yardımcıları Abdulkadir Aksu ve Necati Çetinkaya'nın da katıldığı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde Diyarbakır'a büyük hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi.
Diyarbakır'a bağlı bin 255 yerleşim birimine kendi dönemlerinde şebekeli içme suyunun götürüldüğünü ve kente ulaşımı sağlayan kara yollarında duble yolların yapıldığını kaydeden Eker, şöyle dedi:
''Çevre yolu yapım çalışması bizim dönemimizde başlatıldı. Diyarbakır yakında Türkiye'nin ilk organize hayvancılık bölgelerinden birine kavuşacak, burada en az 500 kişi istihdam edilecek. Diyarbakır Hipodromu ve Kültür Merkezi'nin yapımı sürüyor. Eğitim, sağlık ve tarım alanlarındaki çok sayıda proje gerçekleştirildi. Bundan 25 yıl önce Diyarbakır 'Doğunun Parisi' olarak tanımlanırdı, şehircilik anlamında bölgedeki en güzel şehirdi. Özellikle son 10 yıldaki gelişmelere bakınca diğer kentler belediye hizmetlerinde Diyarbakır'ı geçmiştir. Bu şehri eski günlerine kavuşturacak belediye başkanları kadrosu bugün açıklandı.''
Diyarbakır'a hizmet etmekten başka Diyarbakır'ı huzurla, mutlulukla yaşanılır bir şehir yapmaktan başka amaçlarının olmadığını kaydeden Eker, ''Bu şehir güzellikleri, güzel hizmetleri hak eden bir şehirdir. Bizim gayemiz Diyarbakır'a daha çok hizmet ve güzel şehircilik projeleri getirmektir. Bu kadroya güzel bir belediyecilik örneği gerçekleştirilecektir'' dedi
-''BAŞBAKANIN EMANETİYİM''-
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kutbettin Arzu ise belediye yönetimindeki anlayışlarının paylaşımcılık olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
''Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkes bizim kardeşimizdir. Hep beraber halka hizmet edeceğiz. Katılımcı olup sivil toplum örgütlerinden meslek kuruluşlarına kadar herkesle bu kenti yöneteceğiz. Şeffaf olup, hesap verici olacağız. Belli aralıklarla bu kentlilere hesap vereceğiz. Bu kentin hesabını öteki dünyaya götürmeyeceğiz.
Size hizmet bizim için büyük şeref olacak. Sevginin, barışın, kardeşliğin ve zenginliğin paylaşıldığı bir Diyarbakır vaat ediyorum. Başbakanımız beni size emanet etti. Emanete sahip çıkacağınıza inanıyorum.''

AA

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-29-2009, 14:14   #2
Kullanıcı Adı
milletinadami
diyarbakir dogunun baskenti.burayi alirsak memleketin havasi degisecek.insaalah..
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2009, 14:17   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Diyarbakır'ın alınması demek;yıllardır esaret hayatı yaşayan Diyarbakırlı kardeşlerimizin bekasına hayırlar getirecektir.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)