AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 06-19-2011, 08:40   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arrow Aşık iki insan düşün. Hüzünlü ama sevgi dolu iki insan düşün
Uzun bir ara oldu, değil mi?

Arkana yaslan ve beni dinle.

Sana yazmıyorum. Uzunca bir süredir sana yazmadım ve yazmayı da düşünmüyordum. Ama ansızın göze çarpan bir fotoğraf düşün. Bilgisayarın derinliklerinde tesadüfen bulunan, el ele tutuşan ve yüzlerinde devasa bir gülümseme olan iki insan düşün. Mutlu iki insan düşün. En azından aynadaki görüntülerinden tut çevresindeki tüm insanları mutlu olduklarına inandıran iki insan düşün.

Tanıdık geldi mi?

Aylar öncesinde saatlerce telefonda konuşan; birbirlerini her gün görseler dahi her gece delicesine özleyen iki insan düşün. Beraberken, el ele tutuştukları anda zamanı durdurabilen iki insan düşün. Geçtikleri her yerde mutlaka bir anı da bırakan iki insan düşün. Aşık iki insan düşün. Hüzünlü ama sevgi dolu iki insan düşün.

Hadi ama, bir yerlerden hatırlaman gerek.

Umutlu iki insan düşün. Kaybolmamış ve çevresinden sahte gülücük dolu teselliler bulmamış iki insan düşün. Birbirlerinin yanında belki biraz gerilen; ama aslında birbirlerine sahip olmanın bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilen iki insan düşün.

Evet, şimdi hatırladın.

Uzun lafın kısasına gelecek olursak; özleyen bir insan düşün. Ya da vazgeçtim, düşünme. Özlemin acıtmadığı bir dünya düşün.

Az Sütlü Şekersiz

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-19-2011, 14:00   #2
Kullanıcı Adı
AKcaabat

Eline yüregine saglik kardesim.
AKcaabat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2011, 14:11   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Aşıkmısın panpa...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2011, 19:36   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
offf içim kımıldadı yav
Alt 06-19-2011, 22:06   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´
Muhteşem.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2011, 23:33   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Üşendim la sen paylaştıysan vardır bi numarası
Alt 06-20-2011, 02:04   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Oku la güzel yazıyor.
Gerçi bizim seçmene ağır küfür etmiş ya neyse,insanlar kendi sıfatlarını başkalarına yapıştırmaya bayılıyor nedense

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)