09-06-2008, 14:03 | #1 |
AŞK ANLATILMAZ YAŞANIR-1
seni tanımasaydım
tüm türkiye tanıyacaktı beni sana aşık olmasam kim tutacaktıki beni en güzelini çekecektim filmlerin aşkı anlatacaktım herkese oysa şu halime bak en sancılısını yaşıyorum aşkın, zamanın yorgun düşüp durduğu yerde. şimdi deli diyorlar bana arkamı dönünce, sırtıma fırlatılan gülüşlerden anlıyorum sonuncu olduğumu hayat denen yarışta ben son kulvardada geçerdim hepsini ama… aşk anlatılmazmış meğer filmlerde. aşkı bir kızın elinden tutmak bir kuytu köşede öpmek en güzel çiçekleri derip onun yumuşaçık ellerine vermek mektuplar yazıp kokulu kalemle zarfın üstüne kalpler çizmek saatlerce gözünün içine bakmak sanırdım eskiden… şimdiyse yaşıyorum ben aşkı tüm damarlarımı yakıp geçiyor aldığım her nefes oluyor ritmine uyuyor kalbim her atışta bakışlarımda bir derinlik var şimdi herşeyde seni görüyorum ellerim titriyor adını yazarken dilimde dolanıyor şimdi adının geçtiği her cümle uykular çoktan bıraktı gitti beni gecelerse şimdi zindan ben böyle bilmezdim aşkı bu kadar acıtacağını bilsem oynamazdım ben bu oyunu söker atarım şimdi bu kalbi ağlıyorum işte akıp git ne olur gözyaşlarımla rüzgar alıp gitsin seni uzaklara. ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|